superszczur Re: Chcę popełnić samobójstwo 22.01.05, 17:37 Owszem, z przyjemnościa bawie się także tą myślą. Nie jest to mój pomysł, po kims to powtarzam, już nie wiem po kim, pewnie po wielu. Może sie wkó- rwić i na złość nie wieszać...Decyzja przypomina tę o utracie dziewictwa, można tylko raz... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_zombie Re: Chcę popełnić samobójstwo 22.01.05, 17:49 ja też, ale to by było zbyt proste. pożyj jeszcze trochę, może coś ciekawego się zdarzy. mimo, że życie bywa gó..ane to dzieją się czasami fajne rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
smutaska3 Re: Chcę popełnić samobójstwo 22.01.05, 20:19 ja tez chce..tylko nie wiem jak to zrobic skutecznie... mioze razem cos wymyslimy? Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciak2103 Re: Chcę popełnić samobójstwo 30.01.05, 23:12 bez urazy ale wku..a mnie taka gadka!!!!!!!!!!!!!!!!! JA TEZ PROBOWALAM. mialam 15lat. nalykalam sie jakichs swinstw( lekarstw) i do tego po pijanemu. myslalam ze mniej bedzie bolalo. zrobilam to w niedziele a w srode obudzilam sie na intensywnej terapi. bedac w tej pieprzonej spiaczce widzialam ruzne zeczy. ale tutaj nie o tym mowa. teraz jak pomysle to brzydze sie samej siebie. tako glupote chcialam popelnic az mi sie plakac chce. dziekuje bogu i wszystkim lekarzom co mnie reanimowali przez 2 godz. zeby mnie do zycia prztwrucic. nawet nie wiesz jak sie z tego cholernie ciesze! teraz mam 24 lata i ciesze sie z tego zycia nawet jezeli czasami jest ciezkie i wiem ze juz nigdy takiej glupoty nie zrobie! ZYCIE JEST CZASAMI TRUDNE ALE MIMO WSZYSTKO TO JEST NAJPIEKNIEJSZA RZECZ W SWIECIE! Odpowiedz Link Zgłoś
slepyleon Re: Chcę popełnić samobójstwo 23.01.05, 00:29 To popełnij. Po jaką cholerę to publicznie ogłaszasz. Albo nie chcesz popełnić albo chcesz szpanować. H.. Ci w du .ę,. Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Chcę popełnić samobójstwo 23.01.05, 12:08 o nieładnie... nie wiemy, że ktoś może czekać na nie rób tego? bo powodów może być wiele, żeby tego nie robić, a jednym z nich jest świadomość, że choć jedna osoba powie: nie rób tego. że choć jedna osoba spyta : dlaczego? że choć jedna osoba napisze : myślę teraz o Tobie... a poza tym narząd o którym piszesz, pisze się przez ch... P.S. nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale niektórzy ludzie z depresją najmniej mogą powiedzieć o motywach innych do ogłaszania czegokolwiek. ich własne cierpienia są tak wielkie, że nie przyjmują do wiadomości cierpień innych. mam nadzieję, że nie masz tej dziewczyny na sumieniu. mogłeś ten komentarz zostawić dla siebie, bo nie masz pewności, czy nie jest tak jak ona napisała. Odpowiedz Link Zgłoś
10ii Re: Chcę popełnić samobójstwo 23.01.05, 12:06 Ja to bym popełnił wspólnie z karoliną samobójstwo,nawet kilka razy,aż do śmierci,a Ciebie Leon bym znieba przez okno wyrzucił,jak nie chcesz ze smutaską. Odpowiedz Link Zgłoś
jasko82 Re: Chcę popełnić samobójstwo 23.01.05, 12:25 MOZE NAPISZ CHCE SPROBOWAC ZYC, a nie uciekac przed nim- mnie jak nachodzi na wyskoczenie z wiezowca to najpierw pomysle o mamie tacie bliskich dziewczynie a potem ide na dlugi spacer zeby to rozladowac. Ostatnio od lipca zeszlego pomaga, zwlaszcza mysl o bliskich przed tym ostatecznym krokiem, zeby nie być takim pieprzonym egoista. Ktos Cie potrzebuje-napewno Mama. Ja tez mowie ze sie zle czuje dzwonie do dziewczyny, martwi to ja ale wiem wtedy, że nic sobie nie zrobie-jakoś pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
10ii Re: Chcę popełnić samobójstwo 23.01.05, 22:41 Lepiej poproś o asystę w samobójstwie jakiegoś przystojnego chłopaka,ucałujecie się na pozegnanie... Odpowiedz Link Zgłoś
10ii Re: Chcę popełnić samobójstwo 24.01.05, 20:52 Karolina odezwij się,chyba zachowujemy się niepoważnie,Karolina nie napisała nic poza tym jednym zdaniem! Odpowiedz Link Zgłoś
sam20 nadzieja umiera ostatnia ! 24.01.05, 23:09 nasze życie jest takie jak nasze mysli a nasze mysli tworzymy własnie my, szczescie to kwestia podejscia do życia, podejscie do życia to kwestia mentalnego treningu i afirmacji pozytywnych lub negatywnych , choc przy depresce nic nie jest takie łatwe i nie wierzy sie już w szczescie trzeba walczyc powodzenia 3majcie sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Chcę popełnić samobójstwo 24.01.05, 23:24 to już było. nie możecie wymyślić czegoś nowego np. chce popełnić dzieło literackie. nudy, to forum jest takie nudne. nie wiem czemu ja tu jeszcze zaglądam. to chyba jakiś nałog. Odpowiedz Link Zgłoś
ania9946 Re: Chcę popełnić samobójstwo 28.01.05, 18:16 mozecie mi podac powody dla których chcecie popełnic samobójstwo?jestem ciekawa czy problem ktory ja mam usprawiedliwia moje mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Chcę popełnić samobójstwo 28.01.05, 18:41 na pewno nic nie usprawiedliwia twojego durnego postu. o ja jebie! Odpowiedz Link Zgłoś