lucyna_n 25.01.05, 21:44 sadzac po efektach obserwowanych na forum to musi byc zaje.. iste lekarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patja Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 21:46 Lucynko... to naprawde bardzo dobre lekarstwo... przynajmniej takie bylo, kiedy je bralam... moze sie cos w skladzie pozmienialo :) Tak czy siak jutro chyba znowu zaczynam kuracje i wracam do lekarstw i Seronilu... Usciski mocne... Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 21:49 wiem ze to zwykla fluo, ale moze tam cos jednak przymieszali?? cos co uwalnia od myslenia? Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 21:50 żelatynę, bo jest w kapsułkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
nat.london Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 21:51 Ja mam w tabletkach,nie kapsulkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 21:53 czyli to nie dzieki zelatynie. a moze jakas dieta do tego specjalna, albo medytacje transcendentalne, uwolnienia egipskie? cos musi w tym byc! Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 21:54 nat.london napisała: > Ja mam w tabletkach,nie kapsulkach ;) a, może mnie się juz porąbało, bo brałam seronil i bioxetin...ale chyba nie, zaraz sprawdzę. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.london Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 21:57 ja mam biale tabletki po 10 mg Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 21:57 prawdziłem, miałam w kapsułakch, jeszcze dwie mi zostały... ale moje przygody z fluo już opisywałam... dobrze, że żyję, he,he... Odpowiedz Link Zgłoś
patja Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 21:58 Jesli kapsulki to to co mysle... to seronil jest w kapsulkach, jesli moge sie wtracic? Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 22:05 patja napisała: > Jesli kapsulki to to co mysle... to seronil jest w kapsulkach, jesli moge sie > wtracic? pewnie, że możesz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
patja Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 22:07 Dziekuje czuje sie zauwazona - jupi :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
patja Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 22:12 Ciesze sie, ze nawet kogos potrafie jeszcze rozbawic... Tak sobie piszecie i piszecie, a mnie nikt nie zauwazyl, dlatego tez Ci bardzo dziekuje... Acha Seronil jest dostepny w tabletkach i kapsulkach :) Nie pamietalam, ale sprawdzilam :) Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 22:17 tak myslałam, z tą żelatyną to miał być żart...dalej chciałam napisać, że może LU oduczyć myślenia jak złapie jakiegoś priona od szalonej krowy, ale Nat mnie wciągnęła i zapomniałam. może chociaż teraz Ty przeczytasz... Odpowiedz Link Zgłoś
petite_marie Re: jutro ide po seronil 30.01.05, 00:15 seronil 20 mg kapsułki, 10 mg tabletki: brałam najpierw kapsułki, później tabletki. Na mnie bardzo dobrze działało. Bardzo mi pomogło to lekarstwo, nie przesadzę, jeśli powiem, że uratowało mi życie. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.london Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 21:52 Seronil musi byc boski,bo 3 lata temu jak rzucil mnie ten sam chlopak co obecnie..trulam sie Tranxena Odpowiedz Link Zgłoś
nat.london Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 21:54 A teraz zyję,mimo,ze wszyscy się dziwią jak daję radę po stracie i dziecka i jego w 1 momencie..Albo padlo mi na psyche,albo zyje dzieki Seronilowi Odpowiedz Link Zgłoś
nat.london Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 21:56 Lucyna sugerujesz,ze odebralo mi rozum? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 21:57 to zdanie idzie do zbioru wypowiedzi kultowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 21:58 eeeee tam, od razu do niej sugerujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
nat.london Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 22:01 No wlasnie! P.S Ja mam Seronil w tabletkach.Moze jest w kapsulkach po 20 mg? Odpowiedz Link Zgłoś
nat.london Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 22:07 Ja mam 10 mg w tabletkach.Co za roznica?Wazne,ze dziala Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 22:10 a ja nie napiszę, bo nie mam już pudełak, ale może Patja jeszcze ma? Odpowiedz Link Zgłoś
nat.london Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 22:11 Patja zglos sie.mamy problem z producentem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 22:13 eeee tam, problem. wytarczy skoczyć do nocnej apteki... ale swoja droga Łer iz Lucyna, łer iz Patja? Odpowiedz Link Zgłoś
patja Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 22:16 No prawie nie wierze... nawet jestem do czegos potrzebna... Pisalam juz powyzej a propos Seronilu... Zeby rozwiazac Wasza dyskusje na ten temat... to sprawdzilam i jest dostepny w tabletkach powlekanych i kapsulkach... Ja nie pamietalam, bo u mnie teraz 20 mg tylko zalega, a on jest w kapsulkach... Wydaje mi sie jednak, ze jak bralam 10 mg to bylo ciezej polkanac, wiec pewnie to byly tabletki... Niewazne.... Sprawdzone zostalo: www.leki.med.pl/lek.phtml? id=332&idnlek=1202&menu=3 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patja Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 22:18 Co najdziwniejsze znalazlam tez info, ze moze wystepowac rowniez w postaci syropu :) Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 22:26 patja napisała: > Co najdziwniejsze znalazlam tez info, ze moze wystepowac rowniez w postaci > syropu :) Dobre, przeczytałaś ciąg dalszy o tej żelatynie? Odpowiedz Link Zgłoś
patja Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 22:28 Przeczytalam Twoj post powyzej, bo chyba to masz na mysli, ale przyznam sie szczerze, ze nie rozumiem kompletnie nic... czasami za Wami nie nadazam... no coz mam luki w wiedzy, pamieci i spostrzegawczosci... :) Kiedys to moze nadrobie... Buzka Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 22:31 nie powyżwej tylko jeszce wyżej, ale nie szkodzi, wyślę Ci go jutro mailem :) Odpowiedz Link Zgłoś
patja Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 22:31 Dobrze... moze cos wtedy bede wstanie polapac... bo kiepsciutko ze mna... Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
patja Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 22:35 Juz wiem... przynajmniej tak mi sie wydaje... kapsulki... zelatyna... seronil... :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n to niesprawiedliwe 25.01.05, 22:15 ja tez chce miec hipomanie po trzech tygodniach zazywania cukierkow:( Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: to niesprawiedliwe 25.01.05, 22:19 nat.london napisała: > Co to jest hipomania? to lekka nadaktywność... Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: to niesprawiedliwe 25.01.05, 22:19 myslisz ze to tylko nadmiar wolnego czasu i brak krytycyzmu czy znudzony "stary" forumowicz? Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: to niesprawiedliwe 25.01.05, 22:24 myślę dokładnie, że to hipomania, z reszta dałam juz temu wyraz w innym wątku. jak sobie przypomne jak mnie wzięło w marcu...coś mi też wtedy się pisało i pisało... Odpowiedz Link Zgłoś
nat.london Re: to niesprawiedliwe 25.01.05, 22:27 To swietnie.Teraz mam jeszcze hipomanie!! I co mam z tym zrobic?Oswoic?Brac 3 rodzaj tabletek?Jak odstawie Seronil to wyladuje na tamtym swiecie.To wiem,bo jestem uzalezniona od czlowieka od 7 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: to niesprawiedliwe 25.01.05, 22:29 idz do lekarza i powiedz o tym naglym przyplywie entuzjazmu i energii. Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: to niesprawiedliwe 25.01.05, 22:29 nie, przeżyć, tylko nie zamęczyć się na śmierć! i pamietaj, że człowiek nie przeżyje zbyt długo nie śpiąc :) Odpowiedz Link Zgłoś
patja Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 22:26 Opuszczam Was dziewczynki, choc jeszcze nie wiem, gdzie pojde, ale pojde juz sobie :( Milej rozmowy... tylko sie nie pobijcie przez przypadek... :) No i spokojnej nocki... Papapa Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 22:28 ja też zaraz spadam. do łóżka (bo nie wiem czy spać). kolorki pod poduszki, karaluszki w snach, moje drogie... Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 22:30 a ja do pracy, bo bez pracy nie ma kolaczy ciao! Odpowiedz Link Zgłoś
nat.london Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 22:32 A ja po Abofam,bo mam za duzo energii przez ten Seronil chyba.Buzka Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: jutro ide po seronil 25.01.05, 22:33 Afobam to nie jest antidotum na seronil, jak musisz to idz pobiegac, ale nie faszeruj sie tym cholernym afobamem, ostrzegam po raz ostatni i spadam. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.london Re: jutro ide po seronil 26.01.05, 11:25 I jak?Bylas po recepte na Seronil? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: jutro ide po seronil 26.01.05, 11:26 nie , nie chce tak zglupiec, mimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.london Re: jutro ide po seronil 26.01.05, 11:41 Moze i dobrze.Moj byly sie wkurzyl i dzis zmienia nr kom. bo moj tata wypisuje do niego smsy.Nie chce zebysmy byli razem przez strate dziecka.Nienawidze moich rodzicow.Wciaz wtracaja sie w moje zycie.Nie chce mi sie zyc. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.london Re: jutro ide po seronil 26.01.05, 11:42 Zaczelam myslec o samobojstwie.To juz wszystko mnie przerasta.Nie daję rady.Nie widze sensu zycia bez niego. Odpowiedz Link Zgłoś
zlosnica100 Re: jutro ide po seronil 27.01.05, 15:51 Ale to minie, predzej czy pozniej, ja tez mam podobną historię, ale biore effectin.A w zasadzie czy miedzy wami zawsze bylo zle, czy to tragedia przyczynila sie do rozstania? Odpowiedz Link Zgłoś
nat.london Re: jutro ide po seronil 27.01.05, 21:43 zlosnica100 napisała: > Ale to minie, predzej czy pozniej, ja tez mam podobną historię, ale biore > effectin.A w zasadzie czy miedzy wami zawsze bylo zle, czy to tragedia > przyczynila sie do rozstania? Zawsze byly klotnie,ale krotko przed zajsciem w ciaze mialam raj na ziemi,czulam się kochana.Potem chcial dziecka przez tydzien po czym zmienil zdanie.."Bo do niczego nie bede go zmuszala,a on jest za mlody i nie wie czy jestem tą jedyną"...po 7 latach Odpowiedz Link Zgłoś
efinia Re: ja biorę.. 27.01.05, 08:47 ja biorę i ja wiem czy widzę efekty??ponoć ma poprawiac niesamowicie nastrój...ja czuję ze wegetuję..może nie ma dużych dołów ale też i powodów do radości...:( Odpowiedz Link Zgłoś
chee Re: ja biorę.. 27.01.05, 10:03 efinia napisała: > ja biorę i ja wiem czy widzę efekty??ponoć ma poprawiac niesamowicie > nastrój...ja czuję ze wegetuję..może nie ma dużych dołów ale też i powodów do > radości...:( znieczulenie ogólne doceniasz, gdy przestajesz brać Odpowiedz Link Zgłoś
marta_37 Re: ja biorę.. 13.02.05, 12:13 biorę SERONIL od 5 tygodni. Pomaga. Nie jest to euforia, ale chce się żyć, chce się usmiechać, chce się rozmawiać z ludźmi... SERONIL zaczął działać stopniowo, po około 3-4 tygodniach. A zatem cierpliwości. W okresie przejściowym, zanim SERONIL zacznie działać, można brać coś, co neutralizuje lęk i napęcie, albo pozwala zasnąć. Wszystkiego dobrego dla Was! Niech żywi nie tracą nadziei. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marta_37 Re: jutro ide po seronil 13.02.05, 12:22 lucyna_n napisała: > sadzac po efektach obserwowanych na forum to musi byc zaje.. iste lekarstwo. Tak, Lucynko, masz rację. Po SERONIL poszłam 10 stycznia, jakieś 5 tygodni temu. Po pierwszych 2 tygodniach nie było poprawy (10 mg rano). Wstawałam przed świtem tylko po to, żeby go zażyć. Po 3 tygodniach - delikatna poprawa. Po 4 tygodniach - powrót radości życia, normalna samoocena, brak poczucia winy... ustąpił strach przed ludźmi. Znacznie lepiej. Wróciła chęć życia. Skutek uboczny: jeden (póki co...), za to bardzo wyraźny. No cóż... Coś za coś :))) Polecam SERONIL. Od kilku dni biorę 20 mg dziennie. Ściskam walentynkowo!!! Odpowiedz Link Zgłoś