jeszp1 17.02.05, 12:32 W tej chwili odbywa się czat z dr Iwoną Grobel w Onet.pl, która kilka miesięcy temu udzielała fachowych odpowiedzi na naszym forum. Jest okazja porozmawiać z nią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o-ren_ishi Re: Rozmowa z dr Iwoną Grobel 17.02.05, 17:10 Kurde, a ja taka nieuczasana. Niech no tylko ogole wasa i wchodze. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Rozmowa z dr Iwoną Grobel 17.02.05, 17:16 milo Cie znowu widziec:) bo domyslam sie ze ishii przez dwa "i" to nie bylas Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: Rozmowa z dr Iwoną Grobel 17.02.05, 17:19 Yeyeye. Ktos mnie jeszcze pamieta.Yeyeye :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Rozmowa z dr Iwoną Grobel 17.02.05, 17:21 pamieta a jakże! nie wiesz może co sie dzieje z Subrealistą? Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: Rozmowa z dr Iwoną Grobel 17.02.05, 17:25 Nie wiem. Wlasnie nosze w sobie plod napisania listu do niego i odwiedzenia paru miejsc. Ostatnio jak go widzialam (w Swieta?) byl calkiem optymistyczny, wiec pewnie wiedzie mu sie lepiej juz... Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: Rozmowa z dr Iwoną Grobel 17.02.05, 17:28 Narazie popisuje sie jeszcze mowa pisana, a raczej eksyctuje sie pismem bo dawno nic nie pisalam i ze tak powiem "podnieca mnie to". Wiec wybacz, ze bede wciskac duzo bzdurnych metafor, za chwile przerzuca sie na tryb "rolnika polskiego" ale poki co duzo bedzie taki slow: jak plod, zielonopopielaty fiolet poranka, neurotyczni wojownicy etc.etc. Pisze niezrozumiale..chyba.. Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: Rozmowa z dr Iwoną Grobel 17.02.05, 17:32 Oj cos malo luda widzi O ren Pedzace Oko. Lud pewnie w pracy, albo kontempluje swoj sufit pograzony w smutku. Moze lud zleci wieczorem. O ren pedzace oko, Houwg(?) (How.. wHowughw... no wiecie o co chodzi..) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Rozmowa z dr Iwoną Grobel 17.02.05, 17:57 o-ren_ishi napisała: > O ren pedzace oko, Diament w porożu na szpilkach. Upieram się przy swojej wersji. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: Rozmowa z dr Iwoną Grobel 17.02.05, 17:54 o-ren_ishi napisała: > plod, zielonopopielaty fiolet > > poranka, neurotyczni wojownicy etc.etc. > Pisze niezrozumiale..chyba.. Ależ absolutnie, szczególnie w świetle wcześniejszej epistolografii. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś