04.03.05, 10:33
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=21272861&a=21275717
Tam juz troszke napisalam - prosze napiszcie jesli jestescie z Krakowa.
Postanowilam ze nadszedl czas na zmiany. Zmienilam m.in. nick...;))) i
postanowilam walczyc o siebie, o uśmiech, o miłość.
Pomyślcie tez o tym. Wierze ze moze sie udac, po raz pierwszy wierze.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • grida "Kraków jeszcze nigdy tak jak dzis...." 07.03.05, 14:49
      ...nie byl zimny, ponury, wietrzny, smutny....
      znow jestem sama - przerózne dziwne rzeczy przychodza do glowy.
      Wiem ze chyba nic nie jest w stanie mnie rozchmórzyc, ludzie sa daleko, malo
      kto mnie rozumie...ech...

Ale moze jednak sie uda....
      :(
      • chwilozofia Re: "Kraków jeszcze nigdy tak jak dzis...." 07.03.05, 15:09
        niestety mnie tez dzis dopadł wyjątkowy dół...dlatego Cie nie rozwesele...
        wróciły wszytkie emocje, ból, łzy....
        ale pomysł by powalczyć o swoje zycie i zdrowie jest niezły...popieram!!!
        3m sie!
      • chwilozofia Re: "Kraków jeszcze nigdy tak jak dzis...." 07.03.05, 15:09
        niestety mnie tez dzis dopadł wyjątkowy dół...dlatego Cie nie rozwesele...
        wróciły wszytkie emocje, ból, łzy....
        ale pomysł by powalczyć o swoje zycie i zdrowie jest niezły...
        3m sie!
        • grida Re: "Kraków jeszcze nigdy tak jak dzis...." 07.03.05, 15:20
          musimy jakos przetrwac te ciezsze chwile, wiem jak to jest kiedy wracaja te zle
          emocje, kiedys nie wierzylam w nic a teraz staram sie jakos wierzyc ze to
          minie - jestesmy na dobrej drodze by odzyskac siebie....razem zawsze razniej...
          jakos trzeba odgonic te ciemne mysli - jeszcze nie wiem dokladnie jak ale jakos
          trzeba.
          • chwilozofia Re: "Kraków jeszcze nigdy tak jak dzis...." 07.03.05, 15:58
            ja wiem na pewno ze w wielkim bolu i cierpieniu.
            oby tylko sil starczylo...
            3m sie. ide walczyc z rzeczywistoscia...
    • antylooo Re: Kraków 09.03.05, 10:42
      odświezam temat. moze ktos jednak sie orientuje gdzie warto pojsc w krk? (w
      studenckiej przychodni czekam juz 2 miesiac na psycholozeke bo caly czas
      costam, i podobno nie ma juz grupy terapeutycznej-jedna maja??, a lekarka mnie
      nie lubi albo nie rozumie, albo jej sie nie chce??)

• yasmeen Re: Kraków 09.03.05, 11:01
        Gdzie pojsc nie wiem... Ja poszlam do studenckiej... Poszlam do psychiatry. On
        powiedzial, ze rzeczywiscie u nich terminy psychologow sa dlugie, bo sa na
        zwolnieniach.
        Pan dr Marycz (b. fajny momim zdaniem) dal mi namiar na pania , ktora zbiera
        ludzi do darmowej grupyterapeutycznej). Skontaktuj sie z nim, zobaczy czy sie
        do niej nadajesz i wtedy tez moze da Ci namiary.

pozdr
        yas
        • antylooo Re: Kraków 09.03.05, 11:13
          dzieki. mam nadzieje ze sie uda.

pozdrawiam
        • o_ren_ishii Re: Kraków 09.03.05, 14:14
          tez bylam w studenckiej i lekarz jest niezly, chociaz nie to nazwisko ktore
          wymieniacie. Z terapia jest problem faktycznie. Mnie sie nie udalo dostac :-( a
          chyba tego potrzebuje. Jutro mam wizyte, wiec moze cos sie uda.
          • yasmeen Re: Kraków 09.03.05, 14:40
            ja mialam miec dZisiaj...

przelozyl mi na jutro

ja nie wiem jak wytrzymama

boje sie boje sie boje sie

yas
            • o_ren_ishii Re: Kraków 09.03.05, 14:53
              yas, odsuwaj od siebie te mysli, zajmij sie czyms... najlepiej zmecz sie
              fizycznie. Mnie to czasem pomaga. Moze wyjdz na spacer, snieg wlasnie przestal
              padac i kup sobie cos czekoladowego. To moze choc na chwile Cie oderwie... Ja
              tez mam jutro wizyte u psych. i wolalabym dzis... Yas, chodzisz do
              studenckiej??? CZyzbysmy mialy siedziec jutro w tej samej poczekalni?????!!!

- - -
              o_ren_ishii from Edo
              • yasmeen Re: Kraków 09.03.05, 15:14
                Yas, chodzisz do
                > studenckiej??? CZyzbysmy mialy siedziec jutro w tej samej poczekalni?????!!!

Zalezy o ktorej bedziesz, ja kolo 16

yas
                • o_ren_ishii Re: Kraków 09.03.05, 16:50
                  ja na szczescie rano. Trzymaj sie yasmeen, to juz tylko pare godzinek...
              • grida Re: Kraków 09.03.05, 16:42
                witam ponownie...widze ze to nie takie latwe zalapac sie na darmowa wizyte i
                jeszcze trafic dobrze gdy sie idzie pierwszy raz...ja to chyba sie nigdy nie
                zmobilizuje.
                Narazie jest ziezle-musze przyznac ze jestem z siebie dumna bo jakos udalo mi
                sie przelamac, czasami mam wrazenie ze ta depresja to jakis wytwor naszej
                wyobrazni i trzeba to depresyjne myslenie poprostu jakos przegonic. Wlasnie -
                zajac sie czyms, znalesc taki moment kiedy jest nam lepiej i wtedy ruszyc do
                przodu, wtedy widac jakies swiatelko. Wysilek fizyczny jest naprawde dobry, od
                spacerow poczawszy na jakim sporcie skonczywszy.
                Sama zaczelam chodzic na aerobik, juz drugi mesiac. Schudlam , czuje sie
                bardziej atrakcyjna, kondycja sie poprawia, same plusy ;)
                Pozdrawiam i glowy do gory! Bedzie dobrze!
        • o_ren_ishii Re: Kraków 09.03.05, 14:15
          albo zalozmy wlasna grupe, skoro tyle osob z krakowa...
          • chwilozofia Re: Kraków 09.03.05, 15:30
            Mozecie spróbowac tez w Wojewodzkim Osrodku Leczenia Nerwic na Lenartowicza 14.
            Na indywidaulna bezplatna nie ma szans, ale na grupowa czeka sie ok. 2 m-cy.
            Trzeba zadzwonic (6331203,6337216,6333869), zapisac sie do lekarza na 1sza
            wizyte, a lekarz po rozmowie, jesli stwierdzi taka potrzebe przypisuje do grupy
            i wyznaczny jest termin. To informacje z konca stycznia.
          • chwilozofia Re: Kraków 09.03.05, 15:30
            Mozecie spróbowac tez w Wojewodzkim Osrodku Leczenia Nerwic na Lenartowicza 14.
            Na indywidaulna bezplatna nie ma szans, ale na grupowa czeka sie ok. 2 m-cy.
            Trzeba zadzwonic (6331203,6337216,6333869), zapisac sie do lekarza na 1sza
            wizyte, a lekarz po rozmowie, jesli stwierdzi taka potrzebe przypisuje do grupy
            i wyznaczny jest termin. To informacje z konca stycznia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka