vviechu 09.03.05, 21:35 Czy ktoś wie ile kosztuje Trittico i czy są w Polsce jakieś analogi tego leku? Może ktoś brał i ma jakieś obserwacje jak działa. Pozdrowienia Wiechu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malakunia Re: Trazodon 10.03.05, 16:30 Cena zależy od apteki ale około 40 zł za 150 mg tabletki, niestety nie ma innego trazodonu.Jest to dobry lek p/depresyjny, sprawdza się szczególnie gdy zab. depresyjnym towarzyszy bezsennośc, niepokój . Odpowiedz Link Zgłoś
a0921 Re: Trazodon 10.03.05, 18:25 witaj ja biorę trittico od jakichś 2 miesięcy 150mg kosztuje prawie 50 zł. niestety nie wiem czy jest jakis inny odpowiednik tego leku rzeczywiście działa nasennie i na początku również przeciwlękowo jednak od jakiegoś tygodnia obserwuję nawroty lęków i nieustanne poddenerwowanie i dziwne napięcie... już mam tego dosyc kiedy to sie skończy !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a0921 Re: Trazodon 13.03.05, 19:44 hmm a kto ci taak powiedział libido może i podnosi bo to jest lek antydepresyjny a w depresji nie mamy ochoty na nic :) ale powiedz zażywasz ten lek? poza tym na ulotce jest napisane ze moze powodowac zaburzenia erekcji pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś