agatka1234 18.03.05, 15:54 Wg mnie, to poprostu chwile słabosci, miewa je kazdy, tyle że każdy przechodzi je inaczej. Zastanów sie również czy nie ma wokół ciebie "toksycznych" ludzi...to oni moga być powodem takiego zniechęcenia wszystkim... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzeznia_nr_5 Re: :) 18.03.05, 16:00 A po cholerę zakładasz wątek.Foruma nie umiesz obsługiwać? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: :) 18.03.05, 16:40 nie krzycz na dziewczynkę. tak się robi ostatnio. jakieś dziwy we wnętrzu serwera GW. możesz przyprawić Agatkę o chwilę słabości. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: :) 18.03.05, 16:48 romy_sznajder napisała > możesz przyprawić Agatkę o chwilę słabości. Stres jest każdemu w życiu potrzebny w pewnych dawkach. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: :) 18.03.05, 16:49 rzeznia_nr_5 napisał: > romy_sznajder napisała > > > możesz przyprawić Agatkę o chwilę słabości. > > Stres jest każdemu w życiu potrzebny w pewnych dawkach. > By the way upłynniłaś już gdzieś te swoje koty na wydaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: :) 18.03.05, 16:55 koty rozmnażają się wciąż. Taki jeden machokot ze śmietnika wciąż robi następne. To nie ma końca. A co, życzysz może? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: :) 18.03.05, 17:26 romy_sznajder napisała: > koty rozmnażają się wciąż. Taki jeden machokot ze śmietnika wciąż robi > następne. To nie ma końca. A co, życzysz może? Nie,nie ja mam dość zwierzęciny wszelakiej.Tylko z ciekawości.To może by tak "Śmierć dziecioroba II" zafundować kocurowi. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: :) 18.03.05, 17:35 nie da się złapać. przebiegłe, wielkie, dzikie kocisko. zabijaka z Rakowieckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka1234 Re: :) 18.03.05, 18:24 Człowieku, jakis ty nerwowy. Jak ty się tak na forum wyżywasz to niezły frustrat z ciebie...policz do dziesięciu i zrelaksuj się...a ja poprostu chciałam doradzić dziewczynie...mała wpadka, a tyle ambarasu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: :) 18.03.05, 21:40 Taaa, serwer GW jest chyba najbardziej gó..any w całym necie, piszę upierdliwie im maile dlaczego ich nie stać na dobrych informatyków - chyba ich nie stać po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś