insignificant 14.04.05, 19:52 czy ten koszmar kiedyś się skończy?........... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: ... 14.04.05, 20:35 identyczne pytanie jest wyryte w moim mózgu, chyba sobie to na czole wytatuuję. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: ... 14.04.05, 20:39 koszmarniaście, pomimo zewnetrznych optymalnych warunkow. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: ... 14.04.05, 20:35 insignificant napisał: > czy ten koszmar kiedyś się skończy?........... kiedyś na pewno,nikt nie jest wieczny Odpowiedz Link Zgłoś
insignificant Re: ... 14.04.05, 20:37 rzeznia ktos ma przykladowo jakis problem , a Ty zawsze jakies komentarze bez sensu piszesz nie łapie tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: ... 14.04.05, 20:38 insignificant napisał: > rzeznia ktos ma przykladowo jakis problem , a Ty zawsze jakies komentarze bez > sensu piszesz nie łapie tego :) Dlaczego bez sensu? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
insignificant Re: ... 14.04.05, 20:41 rzeznia_nr_5 napisał: > insignificant napisał: > > > rzeznia ktos ma przykladowo jakis problem , a Ty zawsze jakies komentarze > bez > > sensu piszesz nie łapie tego :) > > > Dlaczego bez sensu? :-) ponieważ pisząc tak odbierasz komus nadzieje ,ze bedzie lepiej w ogole ludziom zalezy na poradzie jakies..nie wiem wsparciu a nie mowieniu takich rzeczy ze jak umrzesz to będzie lepiej..wisi mi co będzie pozniej ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: ... 14.04.05, 20:45 chyba chodzilo raczej o to ze koszmar musi sie skonczyc , bo zycie sie skonczy, no to tez takie w sumie malo optymistyczne jest. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: ... 14.04.05, 20:42 Rzeznia choruje juz od stu lat na niewiadomoco, wiec nie ma sie co dziwic kazdy by troche zgorzkniał, ale tak jak z gorzką czekoladą da sie i w tym co Rzeznia pisze znalezc pewna wyrafinowana przyjemnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: ... 14.04.05, 20:38 jak znam moje szczescie to na drugim swiecie sie ockne i pierwsze co poczuje to będzie atak paniki. a tam w wiecznej szczesliwosci nawet nie bedzie z kim pogadac bo wszyscy bedziecie zdrowi. Odpowiedz Link Zgłoś
ria2 Re: ... 14.04.05, 21:12 Ciągle pytam siebie o to samo. Czy ktoś może mi powiedzieć,jak długo może trwać taki stan? Jestem już strasznie, strasznie tym zmęczona :(((. A nie mogę być, bo finalizuję ważną sprawę i muszę być prężna, elokwentna, intelktualnie na najwyższym poziomie i w ogóle happy. Teraz, już! Ria Odpowiedz Link Zgłoś