Gość: Maxus IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 19:33 Leczę na zespół depresyjno - lękowy, wczesniej brałem Fevarin i Leviron - wobec braku poprawy dziś psychiatra wypisał mi Zoloft - proszę o opinie o tym preparacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mago Re: Zoloft IP: *.uio.no 28.06.02, 20:31 przez pierwsze dwa tygodnie czulam sie swietnie. Pozniej wszystko wrocilo. Ale jest to jeden z najlepszych lekow, wiec byc moze u ciebie bedzie dzialal. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Zoloft 29.06.02, 15:44 mnie w ogóle nie pomagał, więc musiałam zmienić lek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: Zoloft IP: 5.3R1D* / *.pg.com 01.07.02, 09:15 Ja biore ten lek 2 miesiace i nie jest lepiej, ale co najwazniejsze nie jest tez gorzej. Ja biore tylko 50 mg raz dziennie - nie piszesz jaka dawke Ty przyjmujesz. Lek w porownaniu z innymi jest bezpieczny, niemniej w moim przypadku jest to tylko jeden z elementow terapii - potrzebna jest tez pomoc psychoterapeuty. Odpowiedz Link Zgłoś