Dodaj do ulubionych

TRANXENE a nerwica

IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 18:45
Brałam już różne leki na nerwicę(spamilan, fevarin)i mi nie pomagały, a leczę
sięjuż rok.Czy to nie zbyt długo? Ostatnio lekarz przepisał mi bioxetin rano i
tranxene wieczorem.Czy braliście takie leki, jak one działają? Czy można po
nich prowadzić samochód? Po jakim czasie zaczynają działać? Proszę odpiszcie.
Pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysiek Re: TRANXENE a nerwica IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.02, 02:13
      Tranxene dziala od razu. Na noc dobrze dziala na sen, po nocy ma dzialanie
      uspokajajace. Bioxetin po 10-20 dniach, pelne dzialanie po miesiacu. Tranxene
      jest lekiem stosowanym doraznie, wspomagajaco, nie ma dzialania antynerwicowego
      czy antydepresyjnego. Hamuje jedynie lęk.

> Brałam już różne leki na nerwicę(spamilan, fevarin)i mi nie pomagały, a leczę
      > sięjuż rok.Czy to nie zbyt długo? Ostatnio lekarz przepisał mi bioxetin rano i
      > tranxene wieczorem.Czy braliście takie leki, jak one działają? Czy można po
      > nich prowadzić samochód? Po jakim czasie zaczynają działać? Proszę odpiszcie.
      > Pozdrowienia

• Gość: zorbas Re: TRANXENE a nerwica IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 20:24
        Ja obecnie biore bioxetin ale nie na nerwice tylko na depresje bo jest to lek
        antydepresyjny. Jego działanie wystepuje po 4 tygodniach [ja biore juz 6
        tygodni i nic mi nie pomaga},a samochód prowadzi mi sie normalnie.
        tranxene 10mg brałem jako lek usypiajacy i uspokajajacy jednak jego działania
        nie czułem, samochód też prowadziłem normalnie.
        pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka