florcia08 28.04.10, 11:24 Jak wam poszedł bo według mnie to była poprostu MASAKRA.Zamiast dać jakieś normalne zadania, to wymyślają takie których nasi rodzice by nie rozwiązali Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
undercover ;( 28.04.10, 11:26 dobrze powiedziane. MASAKRA!!! bardzo trudny i za mało czasu! Odpowiedz Link Zgłoś
roxass Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 11:28 był bardzo trudno, zawalilam z pewnością Odpowiedz Link Zgłoś
immacule Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 11:29 dali bardzo trudny test.czy oni nie zwracają uwagi na to,że nie każdy jest ścisłowcem? Odpowiedz Link Zgłoś
ania4474 Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 11:39 immacule napisał(a): > dali bardzo trudny test.czy oni nie zwracają uwagi na to,że nie każdy jest ścis > łowcem? ja jestem ścisłowcem i zawaliłam ten test tych co układali ten test po prostu po.jebało Odpowiedz Link Zgłoś
immacule Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 11:42 ania4474 napisał(a): > immacule napisał(a): > > > dali bardzo trudny test.czy oni nie zwracają uwagi na to,że nie każdy jes > t ścis > > łowcem? > > ja jestem ścisłowcem i zawaliłam ten test tych co układali ten test po prostu > po.jebało i co oni sobie myślą?jak ścisłowca powaliło? Odpowiedz Link Zgłoś
isabell15 Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 13:59 ten test był przyryty, aż moi nauczyciele z komisji mówili że to jakaś MASAKRA ale nikt nie przebije radioaktywnych biedronek ja na pewno zawaliłam ale sie tym nie przejmuje jutro obcy zobaczymy jak to pójdzie Odpowiedz Link Zgłoś
andziulkaxd Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 11:28 zgadzam się z tobą.... Ten tekst to jakaś MASAKRA...!!! Dużo zadań z chemii było...;/ Jak będę miała z 25 punktów to będę szczęśliwa...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 11:35 Napewno zwaliłam układ fizyke mam chyba dobrze, może będzie ok. 35 punktów Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_912 Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 13:25 Oooo Masakra?! gorzej! Wszyscy mówią że to beznadzieja i wg... Jak ja będe mieć 20 pkt będe skakać z radości Odpowiedz Link Zgłoś
isabell15 Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 14:01 andziulkaxd napisał(a): > zgadzam się z tobą.... Ten tekst to jakaś MASAKRA...!!! > Dużo zadań z chemii było...;/ > Jak będę miała z 25 punktów to będę szczęśliwa...;/ a jak jak będe miała 20 z próbnego to z samej matmy miałam 17 a teraz to może 3 Odpowiedz Link Zgłoś
dalena ;/ 28.04.10, 11:31 to była tragedia, wole nie wiedzieć ile będę mieć punktów ;< Odpowiedz Link Zgłoś
anetixi Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 11:37 RZEŹNIA.!My większości nawet na lekcjach nie przerabialiśmy ; ( U nas nawet tzw.kujony wychodziły z auli załamane Licze na 10 pkt. nie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
dream AAA! 28.04.10, 11:38 Jestem wściekła! Test był masakryczny! wr! -.- I kurczeeee mogli dac więcej z chemi i na wyższym poziomie... Zadania z chemi były wręcz kpiną przy zadaniach z matmy i fizyki które dali. Odpowiedz Link Zgłoś
light Aaaaahahaha! 28.04.10, 11:41 Tyle do powiedzenia. Zadania zamknięte całkiem zajebiste, ale otwarte... Ale fizyka! To było coś a'la "Proszę, masz okazje się powiesić." Myślałam, że wyśmieje szanowną komisje prosto w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
shuteye Re: Aaaaahahaha! 28.04.10, 13:59 Dla mnie to też była porażka i otwarte i zamknięte były zjebane. Malo matmy a na to się najwięcej szykowałam Odpowiedz Link Zgłoś
anka_069 Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 11:42 Ja nie wiem co ci egzaminatorzy brali, naprawdę. Test trudny i zagmatwany, jak dla mnie za mało matematyki. Nawet komisja jak sobie przeglądała test to mówili, że strasznie trudny. ;/ Kompletnie go zawaliłam, liczę na minimum 35 punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
florcia08 Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 11:42 A mielliście tak że np. jedną opowiedz mieliście dobrze a pozniej poprawiliście na zle??bo ja tak i za to jestem strasznie wsciekła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
florcia08 YYY samobójstwo?? 28.04.10, 12:59 Czy celem tej komisji było skrócenie nam życia??? O co im chodzi?Nie zrobią z nas Einsteinów. grrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_94 Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 11:43 To były najgorsze 2 godziny w całym moim życiu Po pół godzinie miałam 4 zadania zamknięte i omal się nie rozbeczałam ! Wczystko zgadywałam, nie miałam pojęcia o co chodzi Jak będe mieć 20pkt to bd.na maksa zadowolona... :- ? Odpowiedz Link Zgłoś
roxass Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 11:47 O której tak mniej więcej będą odpowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
rooshgirl Masakra 28.04.10, 11:49 To normalnie z kosmosu chyba było i to zadanie o tej Oli i tych wyborach..nie mówiąc już o fizyce i matematyce, chemia była w miarę łatwa Odpowiedz Link Zgłoś
emily94 ODPOwiedzi I do testu 28.04.10, 13:41 edukacja.gazeta.pl/edukacja/1,101865,7823255,Egzamin_gimnazjalny_2010___czesc_matematyczno_przyrodnicza_.html?as=2&startsz=x Odpowiedz Link Zgłoś
lorelei_ Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 11:46 zadania zamknięte były dosyć proste. chociaż ten wykres z biedronkami był straszny. zadania otwarte były trudne. chociaż to zależy jakie. te z fizyki były okropne. i czy mi się wydaje, czy faktycznie jakoś tak mało matmy było? Odpowiedz Link Zgłoś
light Widziałyście tego Talesa? :| 28.04.10, 11:49 Zadań z matmy mało, a szkoda. Liczyłam na te bryły, naprawdę. Kto widział w trapezie tego Talesa!? Ja to zrobiłam na tzw. chłopski rozum, a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
rooshgirl Ja też 28.04.10, 11:50 Ja też na chłopski rozum....z żadnego Talesa nie kożystałam Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Widziałyście tego Talesa? :| 28.04.10, 11:51 Tam był ku*** Tales??????!!!!! Nawet przez myśl mi nie przyszło i robiłam tak jak Ty - na chłopski rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
lorelei_ Re: Widziałyście tego Talesa? :| 28.04.10, 11:52 haha, ja tak samo. zaznaczyłam, że ta druga figura ma większe pole od pozostałych, czy coś w tym stylu. light, ja sobie wczoraj powtarzałam bryły i faktycznie mogły dzisiaj być. pewnie się cieszysz, bo układ równań był do ułożenia. zdecydowanie za dużo fizyki. Odpowiedz Link Zgłoś
lorelei_ Re: Widziałyście tego Talesa? :| 28.04.10, 11:58 dosyć prosty był, bo nawet ja zrobiłam to zadanie. teraz tylko czekam aż odpowiedzi będą w internecie. chociaż przyznam, że boję się do niech zaglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia234 Re: lierówka. 28.04.10, 15:26 ja pie.rdole to było straszne, patrze właśnie na odpowiedzi, będę miała mniej niż 25 ;/ albo nawet jeszcze mniej niż 20, kur... powaliło ich, ja nie wiem, nie każdy jest taki mądry żeby zrobić takie głupie zadania w 2 godziny! ludzie, niech oni trochę pomyślą, ja myślałam, ze te poprzednie, próbne, były trudne! ale one przy tym to pikuś! cholera! zjeb... ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
eadgyh.t Talesa.. 28.04.10, 11:57 |Talesa to ja tam wykorzystałam jak się tylko dało xd To jedyne zadanie, do którego rozwiązania mam pewność. Odpowiedz Link Zgłoś
eadgyh.t Ola 28.04.10, 12:00 Najbardziej zjebane zadanie było z tym głosowaniem. Z Olą, Pawłem i Romkiem. Siedem razy je zaczynałam i w końcu, po dwudziestu minutach, wkurwiona na maksa, rozwiązałam. Cyba dobrze. Przez cały egzamin siedziałam i bluzgałam pod nosem... Odpowiedz Link Zgłoś
belkabelka Re: Widziałyście tego Talesa? :| 28.04.10, 16:01 lorelei_ napisał(a): > haha, ja tak samo. > zaznaczyłam, że ta druga figura ma większe pole od pozostałych, czy coś w tym s > tylu. > light, ja sobie wczoraj powtarzałam bryły i faktycznie mogły dzisiaj być. pewni > e się cieszysz, bo układ równań był do ułożenia. > zdecydowanie za dużo fizyki. Ja tak samo zaznaczyłam, bo była 100% pewna ze tamta figura jest większa niż wszystkie inne Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady Ja tego nie zrobilam wcale. Jak wiekszosc zreszta. 28.04.10, 11:59 Nawet nie mam co liczyc chyba na 20 pkt, co było moim celem oO. Spodziewalam sie, ze zawale ten test, ale naprawde byl trudny. Naprawde, naprawde, naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
cocaine Re: Widziałyście tego Talesa? :| 28.04.10, 12:24 ja widziałam tego Talesa, ale nie zdążyłam zrobić. SS ten test był totalnie kompletnie masakrycznie beznadziejny!!!!!!!! i nic więcej nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dhampir_ DO light ! 28.04.10, 12:41 Był tam Tales dwa trójkąty prostokątne tam były mały i taki większy xd. trzeba było 65 * 1/5 = 13m i wtedy 60/65 = x/13 i wyszło 12 m Odpowiedz Link Zgłoś
sun_shine Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 11:50 florcia08 napisał(a): > Jak wam poszedł bo według mnie to była poprostu MASAKRA.Zamiast dać jakieś > normalne zadania, to wymyślają takie których nasi rodzice by nie rozwiązali:sci > ana: > > > Zgadzam się w zupełności.. Myślałam, że padne.. Strasznioe dużo geografii było.. Odpowiedz Link Zgłoś
nicely Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 11:50 taki test to kurna na maturze mógłby być. JEG. Odpowiedz Link Zgłoś
paulla1872 Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 11:53 no był trudny ale jakoś mi poszło Odpowiedz Link Zgłoś
eluge Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 11:57 To było straszne. Zadnie z fizyk iz tym czajnikiem najgorsze jak dla mnie. ; // Odpowiedz Link Zgłoś
syla105 Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 11:58 przerąbany był . takiego to ja się nie spodziewałam .. szkoda .. myślę , że z 40 bede miała , ale to naprawdę byłby cud .. chciałabym mieć tyle , bo przez własną głupotę zawaliłam cały polski .;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 11:56 No jasne, to masakryczne było! Ja zrobiłam tylko dwa zadania otwarte i to nie wiem, czy dobrze. Głupia jestem, że nie zastosowałam tego podobieństwa trójkątów !!!! ktos tam pisał, chyba light, że będzie to Talesa i ja głupia nie zajarzyłam. coś strasznego, poważnie. jak przegladalam te testy z wczesniejszych lat, to naprawdę ten był masakryczny. Odpowiedz Link Zgłoś
eadgyh.t kurwa... 28.04.10, 11:56 ... ich jebana mać. Tyle mam do powiedzenia na ten temat. To był jakiś test wiedzy o węglu. "Masakra" to za mało powiedziane. Zobaczymy jak to będzie jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
vera ., 28.04.10, 11:57 poprostu żart ., to ma być dla przeciętnych . większość zrobiłam dobrze ale koleżanki z innych klas załamane . szkoda . Odpowiedz Link Zgłoś
justix7 Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 11:58 To była masakra,wszyscy tak mówią u mnie w szkole.Okropnie dużo było biologi i chemii. Nie podali wzoru na zadanie z fizyki.To był najtrudniejszy egzamin jakiego jo widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
eadgyh.t Pierdol szkołę, zostań ninja! szukamy pozytywów.! 28.04.10, 12:02 Ale przynajmniej próg do liceum będzie niższy.... hihihih... Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 12:01 Haha było strasznie! Powinnam dostać punkty za kreatywność - wymysliłam nowy, nikomu dotąd nie znany wzór Odpowiedz Link Zgłoś
eadgyh.t Kochanie... 28.04.10, 12:06 Niestety nie dają... Na kartkówkach z fizyki co rusz wymyślam kolejny, ale nauczyciele nie doceniają kreatywności. |Patafiany| Odpowiedz Link Zgłoś
belkabelka Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 16:07 chocolatediet napisał(a): > Haha było strasznie! Powinnam dostać punkty za kreatywność - wymysliłam nowy, > nikomu dotąd nie znany wzór Hahahahaha.! ja tak samo.! Nie wiedzialam co mam zrobić wiec sama zaczelam kombinować i.. wykombinowałam nowy wzór t=J*m;Q hahahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Ale przyznajcie, 28.04.10, 12:02 że test był bardzo trudny w porównaniu z tymi z poprzednich lat. Odpowiedz Link Zgłoś
eadgyh.t Re: Ale przyznajcie, 28.04.10, 12:03 Kochana on był małym, wrednym kurwiszonem! Rok temu to wszystkie wzory podali i w ogóle... Rozwiązałam tamten test w 1h, a dziś? 2h siedziałam i się ledwie wyrobiłam! Odpowiedz Link Zgłoś
lorelei_ nearlaify. 28.04.10, 12:09 racja. w poprzednich latach były podane wzory do zadań, a to duże ułatwienie. ale cóż zrobić, pozostaje nam czekać aż będą rozwiązania w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
audreey Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 12:03 ten test był STRASZNY. byłam po prostu zszokowana, przeglądając te zadania. koszmar! Odpowiedz Link Zgłoś
wildthing Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 12:08 Wiedziałam, że będzie ciężko, ale nie że aż tak! To była jakaś istna rzeź. Ja też jestem pewna tylko tego zadania z ochroniarzem. Wykorzystałam Talesa i Pitagorasa, ale myślałam nad tym chyba 20 minut, klnąc pod nosem -.-'. Odpowiedz Link Zgłoś
roxass Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 12:10 dają jakiś punkt za wypisanie danych? ;d Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 12:23 Też ledwo zdążyłam. I na próbnym były wzory! Poza tym zawsze próbne są łatwiejsze, a tu co? Odpowiedz Link Zgłoś