wrx123 Re: survector pilnie 16.05.05, 12:06 survectoru w Polsce nie kupisz niestety, popieprzony kraj. We Francji dostaniesz Odpowiedz Link Zgłoś
gazo112 Re: survector pilnie 16.05.05, 13:07 W polsce ten lek chyba wystepuje pod nazwa solian,solian mozna kupic,spytaj sie o to swojego lekarza.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wrx123 Re: survector pilnie 16.05.05, 17:37 niestety. Solian to amisulpiryd zupełnie co innego. Survector to amineptyna (nie mylic z tianeptyna - Coaxil po to tez zupelnie co innego) W polsce i w wielu innych krajach survector jest zablokowany ze wzgledu na dzialanie na wychwyt zwrotny dopaminy przez co moze powodowac uzaleznienia ze wzgledu na swietne i euforyczne samopoczucie jakie po nim wystepuje, np kokaina tez podnosi poziom dopaminy tylko nieporownywalnie mocniej i w inny sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
10ii Re: survector pilnie 19.05.05, 11:26 Poziom uzaleznienia jest nieznaczny,a zespół adstawienny,prawie zaden Euforia jest niewielka/dopiero jak wypijesz troszeczke kawy. Objawy uboczne,żadne.Nie uzaleznia-to tylko wyjątki.Kiedyś zezarłem na raz cała paczkę i czulem się normalnie, poszedłem do szkoły,bo nic mi nie było :). Nie m wcale zamiaru tego naduzywac,bo w pudełk jest tylko20 tabletek, dawka terapeutyczna 2 dziennie. Teraz łykałbym po ćwiartce,. A dostępny jest,w darach,np w Warszawie,albo w innych więkrzych miastach. Jeśli ktoś ma troche survecora,to chetnie odkupie.Przynosi ulgę, a ja mam juz dość,prawie pękam,a pękniecie nie jest możliwe :). Odpowiedz Link Zgłoś
wrx123 Re: survector pilnie 25.05.05, 15:29 Jezeli jest szansa kupienia survectoru w Polsce to ja tez chetnie kupie. 10i jak znajdziesz zrodlo skad mozna kupic to daj mi znac na mail'a wrx123@interia.pl Co do tego uzaleznienia i euforii to jest to stanowisko ktorym tumacza sie osoby odpowiedzialne za dopuszczenie leku do obrotu (w wielu krajach jest zakaz rejestracji tego leku) i tym sobie to tlumacza, ja osobiscie to pierdo*le i jak dam rade kupic to chetnie bym wyprobowal Odpowiedz Link Zgłoś