Dodaj do ulubionych

survector pilnie

15.05.05, 21:35
Obserwuj wątek
    • wrx123 Re: survector pilnie 16.05.05, 12:06
      survectoru w Polsce nie kupisz niestety, popieprzony kraj. We Francji dostaniesz
    • gazo112 Re: survector pilnie 16.05.05, 13:07
      W polsce ten lek chyba wystepuje pod nazwa solian,solian mozna kupic,spytaj sie
      o to swojego lekarza.Pozdrawiam
      • wrx123 Re: survector pilnie 16.05.05, 17:37
        niestety. Solian to amisulpiryd zupełnie co innego. Survector to amineptyna
        (nie mylic z tianeptyna - Coaxil po to tez zupelnie co innego) W polsce i w
        wielu innych krajach survector jest zablokowany ze wzgledu na dzialanie na
        wychwyt zwrotny dopaminy przez co moze powodowac uzaleznienia ze wzgledu na
        swietne i euforyczne samopoczucie jakie po nim wystepuje, np kokaina tez
        podnosi poziom dopaminy tylko nieporownywalnie mocniej i w inny sposob.
        • 10ii Re: survector pilnie 19.05.05, 11:26
          Poziom uzaleznienia jest nieznaczny,a zespół adstawienny,prawie zaden
          Euforia jest niewielka/dopiero jak wypijesz troszeczke kawy.
          Objawy uboczne,żadne.Nie uzaleznia-to tylko wyjątki.Kiedyś zezarłem na raz cała
          paczkę i czulem się normalnie,
          poszedłem do szkoły,bo nic mi nie było :).
          Nie m wcale zamiaru tego naduzywac,bo w pudełk jest tylko20 tabletek,
          dawka terapeutyczna 2 dziennie.
          Teraz łykałbym po ćwiartce,.
          A dostępny jest,w darach,np w Warszawie,albo w innych więkrzych miastach.
          Jeśli ktoś ma troche survecora,to chetnie odkupie.Przynosi ulgę,
          a ja mam juz dość,prawie pękam,a pękniecie nie jest możliwe :).

• wrx123 Re: survector pilnie 25.05.05, 15:29
            Jezeli jest szansa kupienia survectoru w Polsce to ja tez chetnie kupie. 10i jak
            znajdziesz zrodlo skad mozna kupic to daj mi znac na mail'a wrx123@interia.pl Co
            do tego uzaleznienia i euforii to jest to stanowisko ktorym tumacza sie osoby
            odpowiedzialne za dopuszczenie leku do obrotu (w wielu krajach jest zakaz
            rejestracji tego leku) i tym sobie to tlumacza, ja osobiscie to pierdo*le i jak
            dam rade kupic to chetnie bym wyprobowal

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka