Dodaj do ulubionych

kto mnie pocieszy :(((((((((((((((((((((

30.05.05, 18:27
ciepło sie zrobiło ,pełno fajnych dziewczyn chodzi na dworze a ja siedze sam w domu ,zdołowany ,zalękniony i samotny :(((((((((((((((((((((((((((
jutro ide do psychiatry ale nie widze juz w tej wizycie zadnej nadzieji na poprawe mojego beznadziejnego zycia ,jestem wkurzony bo nie mam odwagi zakonczyc tego cierpienia :(((((((((
tak strasznie sie nudze ze calkiem zeswirowałem :(
moze ktos do mnie kliknie na gg 6863452
Obserwuj wątek
    • jioji Re: kto mnie pocieszy :((((((((((((((((((((( 30.05.05, 18:44
      Kolejny maniak seksualny, moze bys sie wzial za cos pozytecznego do roboty synu,
      IV rzeczpospolita sama sie nie zbuduje!!!
      • leksheygyatso Ad vocem 30.05.05, 18:51

WITAM,

Panie Marcinie leki to nie wszystko.Prosze poszukać koło siebie dobrego
        psychologa/psychoterapeuty. depresja to głownie niewyrażone emocje-
        żal,smutek,złośc warto nad tym troche popracować a będzie lepiej.Psycholg
        zaleci może grupe terapeutyczną gdzie mozna nauczyc sie asretywności,zachowań w
        grupie, mówienia o uczuciach, mówienia do ludzi a od tego już krok do poznania
        kogoś kogo może Pan pokocha:-)
        Prosze zrobić pierwszyro do ludzi a napewno będzie lepiej.
        Pozdrawiam

OM MANI PEME HUNG
        NAMO AMITABHA BUDDHA
        NAMO BODHISATTWA KSITIGARBHA
        NAMO BUDDHA UZDROWIENIA-TATHAGATA PROMIENIUJĄCEGO LAPIS LAZULI

lekshey
        • znuzony Re: Ad vocem 30.05.05, 23:30
          Dziewczyny w lecie.Ech....
      • rozgoryczony Re: kto mnie pocieszy :((((((((((((((((((((( 30.05.05, 23:51
        jioji napisał:

> Kolejny maniak seksualny, moze bys sie wzial za cos pozytecznego do roboty
        synu
        > ,
        > IV rzeczpospolita sama sie nie zbuduje!!!
        Chyba nie masz mnie na myśli jioji ?
        • marcinsz0 Re: kto mnie pocieszy :((((((((((((((((((((( 31.05.05, 10:14
          u psychologów ju bylem 2 i oboje bardziej powaleni niz ja ,chce gdzies sie zapisac na terapie grupowa ale u mnie w miescie nie ma i musze kupic najpierw samochód bo nie lubie jezdzic PKP i PKS

rozgoryczony -niektore wypowiedzi trzeba poprostu ignorowac
          • lucyna_n Re: kto mnie pocieszy :((((((((((((((((((((( 31.05.05, 11:22
            ja tez jakos na bakier z komunikacja, co prawda przyczyny pewnie troche inne ale skutek ten sam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka