Dodaj do ulubionych

jaki lek???

28.06.05, 14:31
Mam pytanko ,chcę jutro lekarza poprosić o przepisanie jakichś leków ale nie
wiem jakich. Zależało by mi na czymś co zadziała doraźnie- polepszy mi
samopoczucie albo trochę "otumani".
Może doradzicie o co poprosić???
Niech coś chwilowo uwolni mnie od moich emocji...chcę mało czuć i być jak za
szybą.
Obserwuj wątek
    • malcolm-x Re: jaki lek??? 28.06.05, 14:36
      walnij sobie dwie setki, to się wyluzujesz
    • vinxxx Re: jaki lek??? 28.06.05, 14:41
      mi pomaga lexotan ale tylko w dużych dawkach. pozdrawiam
    • mattbel Re: jaki lek??? 28.06.05, 15:25
      thioridazin. samopoczucia nie polepszy, ale otumanic to i owszem.
      • suchyxxx Re: jaki lek??? 28.06.05, 17:55
        Każdy lek antydepresyjny brany dłużej niż miesiąc przy większych dawkach
        powoduje takie uczucie że nic cię nie obchodzi i jakbyś była za szybą.Właśnie to
        jest niestety objawy uboczny niemal każdego leku i moja zmora bo ja chciałbym
        czuć się normalnie a nie za szybą i obojętny
        • mattbel Re: jaki lek??? 28.06.05, 20:03
          prawde mowiac ja nie zauwazam takich skutkow. czuje sie lepiej niz kiedykolwiek.
          no moze jakby wziac wieksza dawke trojpierscieni albo czteropierscieniowych...
          thioryzadizin nie jest antydepresyjny tylko przeciwpsychotyczny (czy jakos tak;)
    • tananek Re: jaki lek??? 28.06.05, 22:18
      a to ciekawe wolisz zaufac osobom nie zananym ci niespecjalistom na forum
      zamiat poczekac co doradzi ci specjalista-lekarz??
      • suchyxxx Re: jaki lek??? 28.06.05, 22:28
        Ja nie jestem specjalistą ale wiem z własnego doświadczenia jak jest.Teraz
        spróbowałem xanax pół miligrama i nie dociera do mnnie co ktoś mówi i jakbym
        tylko echo słyszał jak ktoś gada do mnie.Zero lęków poprostu jakbym był za szybą
        i maksymalnie jakbym oderwał się od ciała i nic mnie nie obchodziło.Jak po
        salvii zupełny odlot w inna rzeczywistość i jakby to był sen to co się dzieje:)
        naprawdę polecam i nie jestem specjalistą ale skoro po xanaxie tak się czuję to
        tak jest.Po seroxacie po pewnym czasie też czuć zobojętnienie i troszkę jakby
        było się za szybą ale po xanaxie maksymalnie.Więc proszę nie pisac że jestem
        niedoświadczony jak seroxat już trochę biorę i xanax działa jak chciała tego
        forumowiczka!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka