Dodaj do ulubionych

do Jeffa: psychiatra z Opola

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.01, 20:56
Na czym polega niekonwencjonalnosc owego psychoterapeuty? Mam zamiar skorzystac
dlatego jest to dla mnie szalenie istotne.
Obserwuj wątek
    • Gość: jeff Re: do kena: psychiatra z Opola IP: *.tnt7.phl1.da.uu.net 22.04.01, 21:29
      To znaczy że pomimo tradycyjnego wykształcenia psychiatrycznego i stosowania
      metod konwencjonalnych (psychoterapia, farmakologia, etc.), posługuje się on
      również działaniem duchowym, przekazem energetycznym, intuicją, naturalną
      medycyną (ziołolecznictwem, homeopatią). Jest człowiekiem pozytywnym, uznającym
      przede wszystkim rzeczywistość duchową (dlatego bywa czasem "bezkompromisowy"
      wobec ludzi którzy utożsamiają się z cielesnością, jako jedyną formą istnienia).
      Zanim zacznie faszerować lekami, przeanalizuje stan duchowy i najważniejsze
      układy międzypersonalne, i postawi, czasem drastyczne, warunki, wymagające
      konkretnej zmiany sytuacji (skoro jest źle). Nikt nie jest doskonały, znam go
      jako człowieka, i wiem że jest rzetelny, choć nie raz narzekałem na
      jego "bezlitosność" ocen. Jeśli się zdecydujesz, powiedz że od Leszka z
      Filadelfii. Powodzenia.
      • Gość: ken Re: do kena: psychiatra z Opola IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 23.04.01, 22:25
        Dziekuje. Chyba nie mam wyboru, choc czekaja mnie dojazdy z Wroclawia. Nie mam
        pojecia czy w tym wielkim miescie jest jakis terapeuta dla mnie. A jego postawa
        duchowa zacheciles mnie dodatkowo. Jeszcze raz dziekuje.
        • Gość: jeff Re: do kena: psychiatra z Opola IP: *.tnt6.phl1.da.uu.net 24.04.01, 07:00
          Acha, Andrzej się ostatnio SaiBabuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka