Gość: ken IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.01, 20:56 Na czym polega niekonwencjonalnosc owego psychoterapeuty? Mam zamiar skorzystac dlatego jest to dla mnie szalenie istotne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jeff Re: do kena: psychiatra z Opola IP: *.tnt7.phl1.da.uu.net 22.04.01, 21:29 To znaczy że pomimo tradycyjnego wykształcenia psychiatrycznego i stosowania metod konwencjonalnych (psychoterapia, farmakologia, etc.), posługuje się on również działaniem duchowym, przekazem energetycznym, intuicją, naturalną medycyną (ziołolecznictwem, homeopatią). Jest człowiekiem pozytywnym, uznającym przede wszystkim rzeczywistość duchową (dlatego bywa czasem "bezkompromisowy" wobec ludzi którzy utożsamiają się z cielesnością, jako jedyną formą istnienia). Zanim zacznie faszerować lekami, przeanalizuje stan duchowy i najważniejsze układy międzypersonalne, i postawi, czasem drastyczne, warunki, wymagające konkretnej zmiany sytuacji (skoro jest źle). Nikt nie jest doskonały, znam go jako człowieka, i wiem że jest rzetelny, choć nie raz narzekałem na jego "bezlitosność" ocen. Jeśli się zdecydujesz, powiedz że od Leszka z Filadelfii. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ken Re: do kena: psychiatra z Opola IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 23.04.01, 22:25 Dziekuje. Chyba nie mam wyboru, choc czekaja mnie dojazdy z Wroclawia. Nie mam pojecia czy w tym wielkim miescie jest jakis terapeuta dla mnie. A jego postawa duchowa zacheciles mnie dodatkowo. Jeszcze raz dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeff Re: do kena: psychiatra z Opola IP: *.tnt6.phl1.da.uu.net 24.04.01, 07:00 Acha, Andrzej się ostatnio SaiBabuje. Odpowiedz Link Zgłoś