luszu 10.09.05, 14:31 Zawsze czułam respekt przed szanownym Forum, ale czasem odzywałam sie nieśmiało, ale od kiedy zaczęliście pisać wierszem to się Was po prostu boję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: A ja się Was boje.......... 10.09.05, 14:41 nie bój sie ludzi-nicków Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: kto nie zabawi się rymem fest, ten cyborgiem 10.09.05, 17:37 Luszuuuuu, wolisz zwyczajną prozaiczna Żyrafę??? :-))) Może ktoś mnie doceni. Widać proza też może być potrzebna. Luszu, chcesz prozy? Lubię Cię nawet taką wystraszoną. Tak zwyczajnie. I J=już przestanę tyle gadać. To męczące. Męczące jak sie czyta. Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: kto nie zabawi się rymem fest, ten cyborgiem 10.09.05, 17:38 I wcale nie jestem cyborgiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cicho: tylko Żyrafą Odpowiedz Link Zgłoś
luszu Re: Nie jestem cyborgiem!!!!! 10.09.05, 18:06 tak, wolę zwykłą prozaiczną Żyrafe......... Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Nie jestem cyborgiem!!!!! 10.09.05, 20:04 fa się cieszy. Bardzo się cieszy. Luszuuuu, a lubisz kotki? czy tylko Żyrafę? Ży. Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Nie jestem cyborgiem!!!!! 10.09.05, 23:32 zyrafa46 napisała: > fa się cieszy. Bardzo się cieszy. Luszuuuu, a lubisz kotki? czy tylko Żyrafę? ...coś odgryzło Żyra. żyrafy są spostrzegawcze ale powygryzane i miewają wisieczy humor ale mają dużo energii. Taki mały zasilacz gdzieś sobie siedzi i przesyła energię. I to działa :-) A teraz oko dla zasilacza, może zauważy... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: Nie jestem cyborgiem!!!!! 10.09.05, 23:36 Pamiętam piękny post. Żyrafa i kto? Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Nie jestem cyborgiem!!!!! 10.09.05, 23:46 Żyrafy mają pamięć jak kury: jak taka widzi ziarno to pamięta a jak odwróci głowę to na nowo musi szukać. Żyrafa i kto? Żyrafa i kto? Ży Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: bo jest w niej za mało miłosci 10.09.05, 23:23 Tu już widzę jakąś fascynację. cicho: bez pokazywania palcem - kim. Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: bo jest w niej za mało miłosci 10.09.05, 23:29 A tak. Kto kocha, ten chroni. asa Odpowiedz Link Zgłoś
luszu Re:A ja się Was boje........... 10.09.05, 23:29 Mysle, że miłości ci u mnie dostatek, kocham tyle osób , lubie ludzi, zwierzątka, ptaszki (nie cierpie węży i pająków ) Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re:A ja się Was boje........... 10.09.05, 23:34 luszu napisała: > (nie cierpie węży i pająków ) Się brzydzę, nie mogę patrzeć, niech to idzie won. asa Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re:A ja się Was boje........... 10.09.05, 23:42 Luszu, ktoś Ci się wdarł do Twojej prywatnej poczty. Sama widziałam. Ale się dzieje. Nie do wiary!!!! Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 dwukropek myślnik nawias - a jak miło :-) 10.09.05, 23:50 zyrafa46 napisała: > Luszu, ktoś Ci się wdarł do Twojej prywatnej poczty. Sama widziałam. Ale się dzieje. Nie do wiary!!!! Żyrafa :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re:A ja się Was boje........... 10.09.05, 23:53 zyrafa46 napisała: > Luszu, ktoś Ci się wdarł do Twojej prywatnej poczty. Sama widziałam. Prócz watpliwego świadka, potrzebne są odciski. > Ale się dzieje. Nie do wiary!!!! Przecież to strasznie trudne, na łapkach został brud. Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re:A ja się Was boje........... 10.09.05, 23:59 A ja nie miałam wcale trudności, by wyczaić tę co się wdarła. cicho: tęęę tajemniczą postać Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re:A ja się Was boje........... 11.09.05, 00:09 Tak właśnie tłumaczę wątpliwości. Kim trzeba być by je posiać? Sama wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 zostało puste miejsce. Ukryłam niżej myszką temat 11.09.05, 00:15 Re:A ja się Was boje........... Luuuszu, jeeesteeeś? może asa wie. Ona dużo wie Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: A ja się Was boje.......... 11.09.05, 00:10 Luuuuszuuuu, dlaczego sie nie odzywasz. Juz bym poszła spać, ale czekam, aż sie jeszcze pokażesz. Sobie czekam i oczy mi sie kleją. Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
luszu Re: A ja się Was boje.......... 11.09.05, 09:44 Żyrafko, już tak chodze spać jak na mnie bardzo późno, po północy już nie funkcjonuje, dlatego przepraszam, że mnie wczoraj nie było Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: A ja się Was boje.......... 11.09.05, 13:01 Dobrze robisz. Dobrze jest wcześnie iść spać!!! Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: A ja się Was boje.......... 12.09.05, 17:27 ja też się was boję........... Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: A ja się Was boje.......... 12.09.05, 19:15 A czego konkretnie? I dlaczego nas? Ja myślę, że jesteśmy niegroźni. Zawsze wszak można "nas nie otwierać". Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś