o-ren_ishi 12.09.05, 19:31 Juz wiem czemu tak duzo osob ma depreche... To efekt przeludnienia. Jest nas po prostu za duzo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uri_ja Re: Wiem 12.09.05, 19:32 to co, robimy przysługę ludzkości i odludniamy trochę ten glob ;) nie. jeszcze nie teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: Wiem 12.09.05, 19:42 tak to prawda jest!! ale są drogi, które umożliwiają żyć i nie szkodzić tzn ja znam jedna a raczej wydaje mi się, ze to mogłaby być dobra droga BUDDYZM ... Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Wiem 12.09.05, 19:47 juz Ci kiedys napisałam, bez religii.sa foruma na te tematy. ja tam w Boga nie wierzę, a raczej może, gniewam się z nim. nie jest dla mnie strawny pod postacią ta lub inną. nie zamienie tez mojej choroby na chorobę głoszącego neofity, wolę wroga juz poznanego. Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: Wiem 12.09.05, 20:05 Bez religii??? Buahahahahahahahhhahhahahahaha....<gorzki śmiech> Gdyby nie moja religia już dawno dyndałabym piknie uwieszona na gałęzi jakiegoś drzewa. Dla mnie Bog jest strawny... co wiecej... dzieki niemu jeszcze zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Wiem 12.09.05, 20:11 ja nie napisałam, że wiara nie pomaga. napisałam, ze mnie nie pomaga. a to róznica. ja po prostu jak natykam sie na teksty p. Ogrom wietrzę jakąś próbę nawracania. a to mi się nie podoba. Howgh. Odpowiedz Link Zgłoś
chybajaznam Re: Wiem 12.09.05, 20:16 Dziwia mnie ludzie niewierzacy. Jak taki Ktos moze funkcjonowac? Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: Wiem 12.09.05, 20:18 chybajaznam napisał: > Dziwia mnie ludzie niewierzacy. > Jak taki Ktos moze funkcjonowac? dokladnie, gdzie oni dzieci chrzcza? Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Wiem 12.09.05, 20:27 normalnie. nie chrzczą :) a jak sie nie jest od urodzenia chrześcijaninem to jak sama nazwa wskazuje, a raczej jej brak, chrzest odpada w ogóle :) żyją też normalnie. wiara lub nie wiara nie decydują o wyznawanych wartościach i sposobie życia. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: Wiem 12.09.05, 20:30 komunii tez nie maja? :-O dziwni ci niewierzacy Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Wiem 12.09.05, 20:33 nie łapiesz? nawet gdybym wierzyła nie miałabymkomunii :) Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: Wiem 12.09.05, 20:34 o-ren_ishi napisała: > Gdyby nie moja religia już dawno dyndałabym piknie uwieszona na > gałęzi jakiegoś drzewa. > Dla mnie Bog jest strawny... co wiecej... dzieki niemu jeszcze zyje. Zacznij więc bić pokłony, wzosić hołdy dziękczynne. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: Wiem 12.09.05, 20:38 > Dla mnie Bog jest strawny... co wiecej... dzieki niemu jeszcze zyje. na samym komunikancie daleko nie zajedziesz, wiecej warzyw i owocow proponuje Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: Wiem 12.09.05, 20:42 Jak Cie euforyku lubie to jak czasem pojedziesz tekstem.... Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: Wiem 12.09.05, 20:59 kto sie lubi ten sie czubi czytaliscie skad sie wzielo sfomulowanie "czubki"? w wysokich obcasach pisało, ze zakonnicy z charakterystycznymi czubiastymi kapturami opiekowali sie niepelnosprawnymi umyslowo i stad powiedzenie "u czubkow" Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: Wiem 12.09.05, 20:41 Nie chce mi sie z wami gadac na temat wiary mej.. Wierze i juz. Dobrze mi z tym. Wy ateisci (czy jak tam was zwia) macie w sobie ta swoja zlowroga upartosc, zawzietosc.. A ja to wasza zawzietosc mam w dupie! Wierzylam, wierze i wierzyc bede... I poklony bede bic i wznosic holdy. Albowiem Pan moj jest tego wart! joł! Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: Wiem 12.09.05, 20:41 > Wy ateisci (czy jak tam was zwia) macie w sobie ta swoja zlowroga upartosc, > zawzietosc. zoologiczną nienawisć Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: Wiem 12.09.05, 20:44 Nie czepiam sie Ciebie Uri. Czepiam sie ogólu! Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: Wiem 12.09.05, 20:43 Odlepi mi od calosci jedno zdanie i przylepi komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: Wiem 12.09.05, 20:50 uroki foruma, przeplataja sie konteksty, ogolny surrealizm Odpowiedz Link Zgłoś
insignificant Re: Wiem 14.09.05, 16:25 niedawno byłem w Wawie ale tam luda jest zdecydowanie za dużo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
insignificant Re: Wiem 14.09.05, 16:25 nie mogł bym tam mieszkac chyba chociaz z drugiej strony moze taka zmiana by mi pomogła hehe Odpowiedz Link Zgłoś