komar22 19.11.05, 22:05 Prosze podanie mi jaki sie leki bierze na tiki(czeste chrzakanie),czy sa one niebiezpieczne?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zyrafa46 Re: Tiki 20.11.05, 00:59 A może to nie tik? Moze palisz papierosy i Twoje ciało sie buntuje? Może to sprawa laryngologa? Moze mojej odpowiedzi nie przeczytasz bo raz juz napisałam i wykasowało? Moze ktos ma tik i wytikał moja pierwszą odpowiedź? Zobaczymy. Myślę, że to nie jest niebezpieczne tylko denerwujące, czego Ci Komarze współczuję, jeśli ta odpowiedź zostanie ;-). Hej, heeeej, moderatorze. Uwagaaaa, praca czeka ;-)! Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Tiki 21.11.05, 10:08 Niestety, kochany komarze, potrafię tylko dołozyć się do Twoich ????? - takimi samymi. Może potrzebna Ci jest psychoterapia, abyś nabrał większej pewności siebie. Znam parę osób, które właśnie jak czują się niepewnie to tak pochrząkują. Gdy poczują sie mocniejsi, to mija. Mi to idzie w brzuch (bolący), w senność nadmierną i takie tam inne. To Twój wątek. Co się będę wywnętrzać. Pozdrawiam Cię. Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
orlando10 Re: Tiki 21.11.05, 15:59 Nawykowe chrząkanie to podobny 'tik' jak obgryzanie paznokci czy 'podrzucanie' nogą. (Oczywiście jeżeli wyeliminujesz jakieś problemy laryngologiczne). Nikt Ci tu nie poda nazwy lekarstwa, ktore powinieneś przyjmować. Radziłabym wizytę u psychologa, który skieruje Cie na psychoterapię, lub psychiatry, ktory zaordynuje odpowiednie leki uspokajające. Bez recepty możesz się poratować persenem czy validolem, ale to słabo działające środki. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Tiki 21.11.05, 16:02 jak nikt nie poda nazwy lekarstwa , Suchy jeszcze śpi, ale jak się obudzi to poda i nazwę i dawkę i interakcje, długość terapi, i wogole co tylko chcesz:D Odpowiedz Link Zgłoś
orlando10 Re: Tiki 21.11.05, 16:04 Ano tak, zapomniałam o naszym forumowym ekspercie :-P Lucynka, nie wywołuj Suchotnika z lasu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Tiki 21.11.05, 16:08 ja tam go lubię:) mam swój rozum, chociaż też po niewczasie Odpowiedz Link Zgłoś
orlando10 Re: Tiki 21.11.05, 16:09 lucyna_n napisała: > ja tam go lubię:) A bo to taka kabaretowa persona. Jak coś napisze, to boki zrywać ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
orlando10 Re: Tiki 21.11.05, 16:24 lucyna_n napisała: > młody jest, dojdzie do rozumu Da Bóg, dojdzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: Tiki 21.11.05, 20:57 orlando10 napisała: > lucyna_n napisała: > > > młody jest, dojdzie do rozumu > > Da Bóg, dojdzie :-) Lepiej niech się Pan Bóg pospieszy z dawaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
marlow2 Re: Tiki 21.11.05, 21:39 suchy to prawdziwy "arcy-chemik" chyba brał wszystko co jest możliwe albo tylko tak mi sie wydawało ze stąd ma tą wiedze... ale naprawde to spoko gościu(ziom:P) Odpowiedz Link Zgłoś