Dodaj do ulubionych

Jak zarobić

15.12.05, 22:25
Zna ktoś szybki sposob za zarobienie kasy? Afobam juz kupilem bo tani. 10.30
zł. Na lexapro mnie juz nie stac. Wystawilem spro aukcji na allegro, chyba z
ponad 30, ale cos marne zainteresowanie :P Z złomem bym pojechal ale no, nie
jestem w stanie. Afobamu narazie niechce brac, a mnie korci strasznie :P
Zaplanowalem sobie ze zaczne od wtorku.
Obserwuj wątek
    • dorcia1974 Re: Jak zarobić 15.12.05, 22:37
      ja wyjeżdzam za granicę i tam właśnie afobam jest calkiem za darmo,gdybym
      wiedziała to bym ci przywiozła reklamówkę a te 10.30 miałbys na lexapro ;)
      • krecik86 Re: Jak zarobić 16.12.05, 14:53
        mozesz mi przywiezc. Bede mial na zapas :P
        • dorcia1974 Re: Jak zarobić 16.12.05, 18:06
          jasne!nie ma sprawy!
          • krecik86 Re: Jak zarobić 17.12.05, 21:40
            a gdzie to wyjeżdzasz za granice?
            • dorcia1974 Re: Jak zarobić 18.12.05, 14:47
              Italia!!
    • frygamfs Re: Jak zarobić 15.12.05, 22:41
      przychodzi ojciec do pośredniaka i pyta o pracę dla syna. Panienka mu mówi,że
      jest stanowisko murarza za 1500, więc on mówi, że to za dużo dla takiego
      szczyla. Panienka ma następną ofertę pomocnika malarza za 1200. Ojciec też
      marudzi, że to za wiele. na to panienka: Panie, żeby zarabiać 800 zł to trzeba
      mieć wyższe wykształcenie!

ja miałam już dosyć szukania pracy (mam wyższe wykształcenie, języki,
      uprawnienia, doświadczenie). Znalazłam pracę za 1200 brutto i dałam sobie
      spokój. Uczę angielskiego w domu i jakoś sobie radzę, ale nie zmienia to faktu,
      że jestem rozgoryczona. same lekarstwa kosztują mnie 200 zeta miesięcznie.

pozdrawiam
      fryga
      • martwoj jaki masz nick na allegro? 16.12.05, 11:33
        obejrzałabym twoje skarby;)
        • krecik86 Re: jaki masz nick na allegro? 17.12.05, 21:41
          :D
    • majka733 Re: Jak zarobić 16.12.05, 14:08
      a ile kosztuje laexapro?
      • krecik86 Re: Jak zarobić 16.12.05, 14:52
        okolo 80 zl
        • feather Re: Jak zarobić 16.12.05, 15:09
          a moze moglbys brac np seronil ktory byl tanszy, w ogole cos tanszego? zapytaj
          lekarza. mnie przepisala kiedys tansza wersje jak poprosilam.
          • tarja30 Re: Jak zarobić 16.12.05, 16:13

Nie polecam tanszych odpowiednikow.Bralam i wiem cos o tym.Ja dzis kupilam
            lexapro za 94,99zl
            Jaki masz nick na allegro?Moze cos kupie:)
            • krecik86 Re: Jak zarobić 17.12.05, 21:43
              nic interesującego tam nie mam :P Podręczniki, gry z gazetami, buty, torebki...
        • majka733 Re: Jak zarobić 16.12.05, 16:17
          wejdz do mnie na priv. pomoge Ci.
          • aidka Re: Jak zarobić 16.12.05, 18:21
            Odpowiadasz na :  
            majka733 napisała:

> wejdz do mnie na priv. pomoge Ci.

Majko,

Ty chyba jesteś Dobrym Człowiekiem

pozdr.
            a.
            • majka733 Re: Jak zarobić 17.12.05, 10:30
              staram się...
            • krecik86 Re: Jak zarobić 17.12.05, 21:29
              Naprawdę bardzo dobry człowiek... :)
              • majka733 Re: Jak zarobić 19.12.05, 16:38
                dziekuje. to naprawde milo przeczytac taka opinie od nieznanych osob.
    • zoltanek Re: Jak zarobić 16.12.05, 19:04
      prosto.

sprzedaj mi afobam za 4 krotnie większą cenę niż ta w aptece. powiedz, że recke
      zgubiłeś. kup sobie afobam i lexapro. reszte zachowaj na przyszły miesiąc
      • lucyna_n Re: Jak zarobić 17.12.05, 10:48
        po co Ci afobam? chyba charytatywnie odkupisz,
        przecież to szajs.

• zoltanek Re: Jak zarobić 17.12.05, 14:06
          ostatnio nie moge spać. przydałby się na noc. pozdro
          • bambomurzynzafryko Re: Jak zarobić 17.12.05, 14:21
            Nie śpisz po prochach,zoltanku, czy jak?
            • zoltanek Re: Jak zarobić 17.12.05, 14:46
              no :( niestety tak. Cierpie na bezsennoć jak ten mechanik z "mechanika", a w
              ciągu dnia chodze jak zombiee. nawet po pijaku wczoraj nie mogłem zasnąć :(
              • bambomurzynzafryko Re: Jak zarobić 17.12.05, 14:51
                No tak, zgadza się. Wiem o czym mówisz. ja to sie zastanawiałem czy to aby nie
                moja schiza. W ogóle całe życie mi się chciało spać i całe zycie miałem kłopoty
                z zaśnięciem, a teraz zwalam wine na chemię.Ale co fakt to fakt - nasiliło sie.
                Choć nie wiem czy kolejne prochy cokolwiek pomogą. A tak w ogóle na czym
                jedziesz?
                • zoltanek Re: Jak zarobić 17.12.05, 15:01
                  miałem dokładnie tak samo. odkąd pamiętam zawsze byłem chronicznie zmęczony,
                  niezależnie od tego ile spałem. ciągle przykucałem gdy inni stali itp. tera jade
                  na efectinie 67er i depakinie chrono 300. może w końcu coś się unormuje. a ty?
                  • bambomurzynzafryko Re: Jak zarobić (zoltanex) 17.12.05, 15:13
                    efectin 75ER i na razie tyle. Pamiętam - dawno temu to było - że brałeś cital,
                    czy nie tak?
                    Kurde, niezła gadka! Jeszcze dwa lata temu myślałem, że tak będę sobie gawędził
                    za 40 lat, o siódmej rano w poczekalni do internisty. Człowiek sie sypie.
                    Ostatnio pociechę przyniosła mi książka Deleuza (Anty-Edyp, pierwszy tom
                    Kapitalizmu i schizofrenii). Jest tam takie pojęcie doświadczenia
                    farmakodynamicznego, pozwalającego dotrzeć do chaosu okrytego pod powierzchnią
                    wrażeń. Sądzę że coraz lepiej wyczuwam tę myśl. Trochę tego chaosu za sprawą
                    efectimowych nocy doznałem.
                    Trzymaj się zoltanku. Jak tam nałogi,powiedz? Pamiętam taką śmieszną rozmowę
                    jaką miałeś z Suchym na ten temat.Trzymasz sie jakoś?

• zoltanek Re: Jak zarobić (zoltanex) 19.12.05, 16:24
                      jeszcze 1,5 roku temu ze zdziwieniem czytałem osoby wymieniające na forum
                      długie listy leków, które brali, bądź biorą. Jakże rzeczywustość potrafi
                      zaskoczyć. teraz i ja niezłą listą moge sie "pochwalić" asentra, cital, coaxil,
                      depakina, seroxat, nalorex, efectin, hehehe, śmiać mi się chce.

z nałogiem lepiej. udaje mi sie nie brać, ale cały czas organizm woła o
                      narkotyk. śni mi sie tylko jeden sen. każdej nocy ćpam w świecie, gdzie
                      narkotyki są poprawne politycznie. nie uwierzysz jak bardzo można przeklinać
                      świat, otwierając z rana oczy. i tylko jedna myśl....bleh

jaki był Twój poprzedni nick? To niesłychane byś wiedział o mnie tyle, gdy ja
                      pierwszy raz widze Cię na oczy.
                      • bambomurzynzafryko Re: Jak zarobić (zoltanex) 19.12.05, 17:20
                        zoltanek napisał:

>
                        > jaki był Twój poprzedni nick? To niesłychane byś wiedział o mnie tyle, gdy ja
                        > pierwszy raz widze Cię na oczy.

Kedys tu wpadalem,zeby poczytać (jedynie). Utkwily mi w pamięcie dwie osoby: ty
                        i suchy. Pamiętam wasze maile, lepiej od was. Jakbyś pisal autobiografię, będę
                        cennyym źródlem.
                  • krecik86 Re: Jak zarobić 17.12.05, 21:38
                    Ja też strasznie zmęczony jestem. Najgorsze jest to, że to tak od samego rana.
                    Od razu budzę się i czuję się, że mi się już nic niechce robić. Śpiący chodzę
                    całe dnie. A ostatnimi czasy mam problemy z zaśnięciem :/
                    Jak jestem w pracy to pierwszy kierunek wzroku kieruje na coś na czym można by
                    siąść xD W pracy mam straszny problem z koncentracją. Robię coś, a myślę o
                    czymś innym. Tak samo jest w rozmowie z kimś. Rozmawiam z kimś o czymś a myślę
                    zupełnie o czymś innym lub bardziej mój umysł jest pogrążony w "pustce".
                    Straszny mam problem na skupieniu się na rzeczach aktualnych :/
        • beno_2 Re: Jak zarobić 17.12.05, 14:25
          Jedna z fajniejszych rzeczy, jaką mi przepisali, bo nawet trudno to nazwać
          lekiem, trochę jak narkotyk chyba. Nie wiem dokładnie, bo nigdy nie próbowałam.
          • krecik86 Re: Jak zarobić 17.12.05, 21:33
            beno_2 napisała:

> Jedna z fajniejszych rzeczy, jaką mi przepisali, bo nawet trudno to nazwać
            > lekiem, trochę jak narkotyk chyba. Nie wiem dokładnie, bo nigdy nie
            próbowałam.

Ale to skąd wiesz, że to jest fajne?
        • krecik86 Re: Jak zarobić 18.12.05, 20:01
          Zgadza się szajs :/ Działa jak ziołowe tabletki uspokajające :/ Może za mało
          wziąłem? Może jedna tabletka 25 mg mi nie starcza. Spróbuje z dwoma następnym
          razem.
          • krecik86 Re: Jak zarobić 18.12.05, 20:05
            Sory
            Mialo byc 0,25 mg
            • lucyna_n Re: Jak zarobić 18.12.05, 20:27
              jeżeli masz tendencje do uzależnień to odpuść to sobie w przedbiegach. Teraz masz już dość problemow,
              po co Ci jeszcze uzależnienie od benzo.
      • krecik86 Re: Jak zarobić 17.12.05, 21:32
        Dobry pomysł ;P Ale dostanie tej recepty przysporzyło mi niestety zbyt dużo
        wysiłku. Niestety nie mogę.
        Wiąże z tym lekarstwem duże nadzieje xD
        • angiebe Re: Jak zarobić 17.12.05, 23:08
          Ta dyskusja zaczyna zmierzac ku Oslej Lawce....
          Szkoda, bo zapowiadalo sie ciekawie.
          Angie, moderator

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka