56at 24.12.05, 12:58 Zdrowych,spokojnych Świąt. Pogody ducha i wytrwałości. Wszystkich pozdrawiam,ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytunia86 Re: Dla wszystkich 24.12.05, 13:06 Zdrowych, spokojnych i wesołych świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
wigijna_melancholia Re: Dla wszystkich 24.12.05, 13:15 Drażnią mnie mili ludzie, takie edytunie to bym usmażył na rożenku, to bbym miał dopiero smaczne święta. Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: Dla wszystkich 24.12.05, 13:49 Przepraszam, ale nie wydaje mi się , żebym napisała tu co by mogłoby Cię drażnić, a conajmniej nie w moim ostatnim poście w tym wątku. Ja tylko złożyłam dwom osobom osobom na tym forum , zyczenia i założyłam swój watek. Więc nie rozumiem dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: Dla wszystkich 24.12.05, 14:01 Aha nie rozumiem co też tego co mogłoby cię drażnić w tym co tu napisałam . Więc ostrzegam tu też zdarzają się osoby wrażliwe, które może doknąć to co tu napiszesz i ja do takich się zaliczam. Odpowiedz Link Zgłoś
wigilijna_melancholia Re: Dla wszystkich 24.12.05, 14:07 Ale edytunia ma dobre serduszko, chyba zaraz jej odgryze szyje, wyciagne je i schrupie. Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: Dla wszystkich 24.12.05, 14:05 Chciałabym jeszcze napisać, ze ja to co napisałaś odbiream jak atak np.: na moją osobe, albo złośliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: Dla wszystkich 24.12.05, 14:26 Nie zamierzam się przejmować tymi głupotami co tu piszesz i ich czytać. Szkoda mi na to czasu. To zresztą jest a nie mój problem. Jeże nie chcesz, żeby Ci ktoś pomóc to nic na siłe. Odpowiedz Link Zgłoś
wigilijna_melancholia Re: Dla wszystkich 24.12.05, 15:35 Ale sprytna gąska, ale nie przechytrzy starego lisa. Upieke cie w mokrofali, na falach radia maryja, bo to świateczna wyżerka, hihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś