Dodaj do ulubionych

i jak Tarja?

24.01.06, 14:08
Tarja i jak?Po seroxacie powinnaś czuć się uspokojona i ewentualnie lekko
senna.Jak się czujesz?Ja dzisiaj też wziołem 1 dawkę seroxatu po niemal
miesięcznej przerwie.Ja czuję się dobrze i spokojnie
Obserwuj wątek
    • tarja30 Re: i jak Tarja? 24.01.06, 14:41
      suchyxxx napisał:

> Tarja i jak?Po seroxacie powinnaś czuć się uspokojona i ewentualnie lekko
      > senna.Jak się czujesz?Ja dzisiaj też wziołem 1 dawkę seroxatu po niemal
      > miesięcznej przerwie.Ja czuję się dobrze i spokojnie

hmm ja czekam ciagle czekam na skutki uboczne.Wsluchuje sie w siebie...łyknelam
      tylko cwiartke a kosztowalo mnie to mase nerwow.A moze zdarza sie tak ze skutki
      uboczne wogole nie wystepuja????ee to chyba niemozliwe.Senna jakos nie jestem
      poki co tylko spięta...
      • tarja30 Re: i jak Tarja? 24.01.06, 14:47

I kurde jeszcze dzis nie zapalilam chyba boje sie albo co...
      • miriam11 Re: i jak Tarja? 24.01.06, 14:48
        tarja30 napisała:

> hmm ja czekam ciagle czekam na skutki uboczne.Wsluchuje sie w siebie...łyknelam
        >
        > tylko cwiartke a kosztowalo mnie to mase nerwow.A moze zdarza sie tak ze skutki
        >
        > uboczne wogole nie wystepuja????ee to chyba niemozliwe.Senna jakos nie jestem
        > poki co tylko spięta...

No pewnie, że nie zawsze skutki uboczne występują! Jak pierwszy raz brałam
        seroxat to nie miałam żadnych!!!!
        Wiesz jak są pisane ulotki? Jeśli w okresie brania seroxatu złamiesz nogę, to na
        następnej ulotce będzie napisane "może powodować podatność na złamania kości".
        Bo producent boi się procesów o odszkodowanie. I tylko tyle! Dziewczyno, weź się
        w garść, ten lek ci pomoże, wierzę w to i ty uwierz!
      • buzi1 Re: i jak Tarja? 24.01.06, 14:49
        Nie wsluchuj sie z siebie!
        Co ma byc to bedzie. Lek pomoze ale daj mu troche czasu, stopniowo zwiekszaj
        dawke do conajmniej 30 mg.
      • cassis Re: i jak Tarja? 24.01.06, 14:50
        tarja30 napisała:

>
        > hmm ja czekam ciagle czekam na skutki uboczne.Wsluchuje sie w
        siebie...łyknelam
        >
        > tylko cwiartke a kosztowalo mnie to mase nerwow.A moze zdarza sie tak ze
        skutki

Ja NIE MIAŁAM skutków ubocznych, więc się zdarza.
        • tarja30 Re: i jak Tarja? 24.01.06, 14:53

Kochani jestescie a szczegolnie podziwiam Miriam sama czuje sie zle a potrafi
          dac tyle optymizmu:)Jestes wspaniala
          • urszulai Re: i jak Tarja? 24.01.06, 14:57
            Bedzie dobrze Tarja,najwazniejsze,ze przelamalas sie i wzielas te tabletke.
            • suchyxxx Re: i jak Tarja? 24.01.06, 16:47
              jutro możesz wziąć następną ćwiartke przy śniadaniu a pojutrze już połówkę.Lek
              zaczyna się brać od połówki odrazu więc nie masz się czego bać.
              • suchyxxx Re: i jak Tarja? 24.01.06, 16:48
                a cipramilu się nie bałaś a seroxatu się boisz... przecież te leki podobnie
                działają dosyć.Łykaj jakby to był cipramil;p
                • tarja30 Re: i jak Tarja? 24.01.06, 17:03
                  suchyxxx napisał:

> a cipramilu się nie bałaś a seroxatu się boisz... przecież te leki podobnie
                  > działają dosyć.Łykaj jakby to był cipramil;p

Powiem Ci szczerze ze cipramil zaczelam brac zaraz po nie udanej probie z
                  prozakiem.Cipramil mial bardzo delikatne skutki uboczne ale np.lexapro ktory
                  przepisano mi w grudniu bardzo zle na mnie dzialal i po tyg.musialam przestac
                  go brac no i teraz kolejna proba zeroxat mam nadzieje ze tym razem bedzie ok:)
                  • oskar53 Re: i jak Tarja? 24.01.06, 18:34
                    No boszsz, tarja, przestań czekać na te objawy uboczne, bo w końcu sama sobie
                    wmwisz...
                    Ja zaczynałem fluoksetynę i lerivon od dużych dawek, depakina też potem doszła,
                    i obyło się bez żadnych objawow ubocznych. Będzie dobrze!
                    • tarja30 Re: i jak Tarja? 24.01.06, 19:14

• oskar53 Re: i jak Tarja? 24.01.06, 19:18
                        Bo po co bierzesz ten xanax? Pewnie po nim jesteś senna.
                        • tarja30 Re: i jak Tarja? 24.01.06, 19:23

po xanaxie senna?nigdy.Od lat doraznie siegam po xanax i nigdy mnie nie usypial
                          • suchyxxx Re: i jak Tarja? 24.01.06, 19:48
                            Ale xanax+antydepresant zwiększa moc xanaxu.Po seroxacie najwyżej będziesz
                            spokojniejsza a po xanaxie to różne cuda się przeywało-raz nawet miałem chwilowe
                            halucynacje;ppp
                            • tarja30 Re: i jak Tarja? 24.01.06, 19:51
                              suchyxxx napisał:

> Ale xanax+antydepresant zwiększa moc xanaxu.Po seroxacie najwyżej będziesz
                              > spokojniejsza a po xanaxie to różne cuda się przeywało-raz nawet miałem
                              chwilow
                              > e
                              > halucynacje;ppp

Przy cipramilu bralam xanax i nigdy nic takiego nie mialo miejsca
                              • lucyna_n Re: i jak Tarja? 24.01.06, 20:04
                                cipramil ma w ulotce że nie wzmaga dzialania benzodiazepin.
                                • tarja30 Re: i jak Tarja? 24.01.06, 20:10

a seroxat wzmaga???Nie chce patrzec w ulotke bo zaraz znowu cala przeczytam
                                  • oskar53 Re: i jak Tarja? 24.01.06, 20:30
                                    Nie wzmaga. Więc nie ma się co bać. Przeczytałem całą informację o seroxacie i
                                    nie ma tam słowa na ten temat.
                                    • tarja30 Re: i jak Tarja? 24.01.06, 20:46

dzieki:)
                                      • oskar53 Re: i jak Tarja? 24.01.06, 20:55
                                        Ależ proszę :)
                                        Informację brałem z "Kompendium Lekow", więc sprawdzona.
                                        • suchyxxx Re: i jak Tarja? 24.01.06, 20:59
                                          Lucyna i oskar53 to ta sama osoba? O rany ale ci agenci są pomysłowi
                                          • lucyna_n Re: i jak Tarja? 24.01.06, 21:03
                                            nie mam alternatywnych nicków, absolutnie nie jestem Oskarem i nie biore fluo.
                                            • suchyxxx Re: i jak Tarja? 24.01.06, 21:05
                                              Nie bierzesz fluo? A co to? Jakiś tajny narkotyk dla agentów - dzięki niemu
                                              widzą przez ściany a także przez komputer,kto siedzi po drugiej stronie
                                              • suchyxxx Re: i jak Tarja? 24.01.06, 21:10
                                                idę oglądać - wewnętrzny konflikt czy jakoś tak na polsacie-opowiada o.. zreszta
                                                sami zobaczcie na wp.pl w dziale tv
                                                • tarja30 Re: i jak Tarja? 24.01.06, 21:16

a ja ogladam syndrom
                                          • oskar53 Re: i jak Tarja? 24.01.06, 22:30
                                            Ja mambyć Lucyną? A niby czemu? Lucyna nie jedzie na fluo ;) Na Lerivonie
                                            pewnie też nie i na Depakinie.
                                            • lucyna_n Re: i jak Tarja? 24.01.06, 22:50
                                              bronię się przed depakina zadnimi łapami:)
                                              lerivionu nie próbowalam , ja bylam do niedawna z frakcji doxepiny:)
                                              teraz jestem dżezi i biorę aurex, w cholerę źle się czuję ale przynajmniej jestem nowoczesna:)
                                              • tarja30 Re: i jak Tarja? 24.01.06, 23:05

hehe Lucyna:)))uwielbiam Cie czytac:))
                                                • suchyxxx Re: i jak Tarja? 24.01.06, 23:22
                                                  Oj film był naprawdę mocny.Mnie cały czas trzyma mocne wrażenie jakie na mnie
                                                  wywarł.Był bardzo przykry i psychologiczny.Ciekawe
                                                  • suchyxxx Re: i jak Tarja? 25.01.06, 10:15
                                                    a dzisiaj kolejny film na programie 1 o 20:15;p Muszę sobie obejrzeć bo może być
                                                    fajny;p potem po filmie debata też na 1 a po debacie na polsacie 2 odcinki fali
                                                    zbrodni na dobranoc;p Lubię ten serial

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka