Dodaj do ulubionych

Tarja vs Anette

22.11.09, 17:22
która jest wg was lepsza ?
ja lubię obydwie chociaż Tarja moim zdaniem ma lepszy głos wink
Obserwuj wątek
    • mweezy Re: Tarja vs Anette 22.11.09, 17:40
      puk , puk , jest tu ktoś? : >
    • mweezy Re: Tarja vs Anette 22.11.09, 18:26
      ???
    • kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 22.11.09, 20:09
      Moim zdaniem (jak już wiesz) lepsza jest Tarja bo ma głos, który bardziej
      pasuje do zespołu metalowego,a Anette ma głos jak na gwiazde pop
      • mweezy Re: Tarja vs Anette 22.11.09, 21:30
        tak wiem , cholera , myślałam że więcej osób zechce rozmawiać ze mną na ten
        temat , ...

a ja chciałam właśnie zrobić taką mini sondę w tym temacie żeby znać zdanie
        innych użytkowniczek uncertain
        • akira Re: Tarja vs Anette 22.11.09, 22:03
          Osobiście wolę Anette xd
          • mweezy Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 10:30
            moja przyjaciółka też woli głos Anette tongue_out
            • kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 11:13
              www.youtube.com/watch?vshockO-ERsI1ZlY
              Zobaczcie to, a będzie wiedzieć między innymi dlaczego nie lubie Anette.
              Piosenkę sfałszowała jak cholera i aż pisać i sie nie chcę...
              • mweezy Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 11:26
                ughhh o_O
                no cóż , że tak powiem trochę jej nie wyszło tongue_out
                • kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 12:38
                  Trochę nie wyszlo??!!!
                  Moim zdanie skopala jedną z moich ulubionych piosenek, a jak zaczęła jęczeć...to
                  był jakiś koszmar sciana
                  • mweezy Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 12:42
                    hehehe , spoko , chciałam wyrazić to samo co ty tylko trochę delikatniej xD
                    • kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 12:46
                      xDDDD
                      • mweezy Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 12:55
                        hahaha xD

a mój brat nie lubi metalu o_O

sciana

xDD

i stwierdził że to co ja słucham to badziewie -.-
                        • kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 13:17
                          A mój brat kiedyś ,jak słuchałam muzyki pop, to mówił że ja słucham badziewia wink
                          • mweezy Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 13:19
                            mój brat ma to do siebie że zawsze sie musi mnie uczepić xD

litości -.-

oł noł , offtopuję , niedobra ja xD
                            • kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 13:22
                              xD
                              • kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 13:23
                                Moim zdaniem każdy brat się zawsze musi czegoś uczepić bo inaczej nie przeżyje.
                                I myśli, że jest starszy to mu wszystko można uncertain
                              • mweezy Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 13:25
                                nie no , moja przyjaciółka rozwaliła mnie tekstem uzasadniającym dlaczego woli
                                Anette niż Tarję
                                Bo Tarja ma taki... Operowy głos <hahaha> xD

kocham ją siostrzaną miłością ale to po prostu mnie dobiło sciana xDD
                                • kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 13:32
                                  xDD
                            • akira Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 13:23
                              Strasznie w te piosence fałszuje xd

A mnie czepia się siostra : ) Mówi, że metal źle wpływa na dzieci, czyli mojego
                              brata ;d
                              • kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 13:24
                                A jak ja strasznie bym chciała mieć siostrę zamiast brata <buja w obłokach>
                                • akira Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 13:26
                                  A ja starszego brata : )
                                  Chociaż nie miałabym od kogo pożyczać bluzek ; D
                                  • mweezy Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 13:28
                                    hahaha , metal wpływa źle na dzieci xD
                                    a co do rodzeństwa to JA CHCĘ SIOSTRĘ xD
                                    ale niedużo młodszą tongue_out
                                    za to mogę oddać brata , ktoś reflektuje? xD
                                  • kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 13:28
                                    Z bluzkami to ja problemu nie mam, ale na brata nie narzekam czasem potrafi
                                    zachowywać się jak człowiek wink
                                    • mweezy Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 13:30
                                      heh , każdy czasem ma przebłyski normalności xD
                                      • kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 13:33
                                        Masz rację, każdemu się czasem zdarza xD
                                        • mweezy Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 13:36
                                          Tekst linka

uwielbiam to zdjęcie : O
                                          • kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 13:37
                                            No, jedno z najlepszych jakie widziałam <wzdycha do zdjęcia>
                                            • akira Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 13:46
                                              Normalnie się zakochałam xd
                                              Boskie jest : )

• natalka_xd Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 13:54
                                                Tarja ma cudowny operowy głos, to duża strata dla Nightwisha, że juz z nia nie
                                                graja. Tak jak juz napisala kasiula1997, Anette bardziej by mi pasowała do
                                                jakiegos popowego zespolu
                                                • mweezy Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 20:15
                                                  Tarjaaa , jeju , tak bym chciała ją usłyszeć na żywo : O sciana
                                                  • kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 24.11.09, 16:12
                                                    Noo, a oglądałaś jej ostatni koncert w Helsinkach z Nightwish???
                                                  • mweezy Re: Tarja vs Anette 25.11.09, 17:03
                                                    yes tongue_out
                                                  • kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 26.11.09, 15:55
                                                    Moim zdaniem koncert zajebisty, jak zresztą wszystkie Nightwish, a te fanki na
                                                    samym przodzie cały czas płakały ;P
                                                  • mweezy Re: Tarja vs Anette 26.11.09, 20:45
                                                    noo , masakra x DD
                                                    ja im sie nie dziwie , też bym ryczała tongue_out
                                                    chociaż ...
                                                    < myśli >
                                                    nie , pewnie bym sie darła , tudzież by mi odwaliło i wdrapałabym się na scenę
                                                    by uprowadzić Toumasa i dostarczyć go mojej koleżance Kasi devil big_grin
                                                    < śmiech psychopaty >

• kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 27.11.09, 11:12
                                                    Ja też bym się wolała wedrzeć na scenę, ale żeby uprowadzić Marco dla mnie i
                                                    brata. A Tarję też z chęcią bym uprowadziła ;D
                                                  • oleska940 Re: Tarja vs Anette 27.11.09, 11:30
                                                    yyyyy a kto to jest
                                                  • mweezy Re: Tarja vs Anette 27.11.09, 11:37
                                                    oleska940 , Tarja to eks wokalistka zespołu Nightwish , w którym śpiewa teraz
                                                    Anette ;>
                                                  • mweezy Re: Tarja vs Anette 27.11.09, 11:35
                                                    hahaha xD
                                                    mój brat by sie ucieszył jakbym mu Tarję uprowadziła xD
                                                    taak , czyli jbc idziemy obydwie na koncert , nie płaczemy i naszym celem jest
                                                    dopchać się do sceny xD
                                                    i z łokcia wszystkich , którzy będą chcieli nas zatrzymać big_grin

lol xD
                                                  • kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 27.11.09, 18:51
                                                    xD

Jakbym miała bilet to z chęcią bym cię zabrała i wyjechałybyśmy tydzień przed
                                                    koncertem, żeby najlepiej cały zespół uprowadzić big_grin
                                                    A i wezmę coś do samoobrony w razie czegoś nóż np. ;D
                                                  • mweezy Re: Tarja vs Anette 29.11.09, 00:16
                                                    oh jak miło kiss
                                                    taaak , ale wiesz , może lepiej nie nóż tylko jakieś środki odurzające bo jakbym
                                                    zraniła kogoś z nich to chyba pocięłabym się... piórnikiem ! xD w akcie
                                                    desperacji tudzież coś w tym stylu big_grin więc lepiej nie ryzykować , bo sumienie by
                                                    mnie gryzło i zjadło niczym głodzilla xD

co ty na to ? big_grin
                                                  • kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 29.11.09, 10:47
                                                    xD

Myślę, że środki odurzające byłyby bezpieczniejsze. A gdybym ja kogoś zraniła i
                                                    to doszczętnie to pocięłabym się kanapą wink
                                                  • mweezy Re: Tarja vs Anette 29.11.09, 14:36
                                                    taaak xD
                                                    czyli już to mamy ustalone xD
                                                    aaa , zapomniałabym o jakimś specjalnym przebraniu , bo wiesz , nie może nas
                                                    nikt rozpoznać xd
                                                    proponuję czarne kombinezony tudzież rajstopy na głowę xD

hahaha xd
                                                  • kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 29.11.09, 14:52
                                                    xDDDDD

Bardzo dobry pomysł z rajstopami cool
                                                  • mweezy Re: Tarja vs Anette 29.11.09, 15:47
                                                    hah , dzięki big_grin

jejuu , Tarja , wracaj

< chlip , chlip >

wybaczcie , znowu mam doła shock
                                                  • kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 29.11.09, 16:58
                                                    crying
                                                  • mweezy Re: Tarja vs Anette 29.11.09, 17:03
                                                    buuu ; x

< dzika rozpacz >

ok , już jestem spokojna x DD

lubisz piosenkę Bye bye beautiful , kasiula1997 ? ; )
                                                  • kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 29.11.09, 19:22
                                                    No jasne a zwłaszcza refren wink Marco...\

A ty, mweezy lubisz Slaying The Dreamer?
                                                  • kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 29.11.09, 19:24
                                                    P.S Napisałam STD bo akurat słucham wink
                                                  • mweezy Re: Tarja vs Anette 30.11.09, 20:33
                                                    no pewnie że lubie serce

a co do Bye bye beautiful to lubię ją , chociaż gdyby ta piosenka nie
                                                    była skierowana do Tarji i nie była śpiewana przez Anette to byłaby lepsza tongue_out

sciana
                                                  • kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 01.12.09, 15:56
                                                    O wiele lepsza, chociaż może to, że jest skierowana do Tarji bym zniosła bo jest
                                                    po angielsku, a nie za dużo wiem z angielskiego (hmmmmm, dopiero 6 klasa). A co
                                                    do wokalu to zdecydowanie się zgadzam wink
                                                  • mweezy Re: Tarja vs Anette 02.12.09, 18:11
                                                    hehe wink

to tłumaczenie do tej piosenki , prawdopodobnie jest trochę błędów , wiadomo ,
                                                    ale nie znalazłam lepszego tłumaczenia Bye bye beautiful wink

Na końcu wzgórza bez oczu
                                                    Są zmęczone malowaniem czerwonego oblicza śmierci
                                                    Z własna krwią

One wykorzystywane do miłości mając tak wiele do stracenia
                                                    Raz mrugające twoje oczy i widzę wszystko w ruinach

Czy ty kiedykolwiek słuchałaś tego co mówię?
                                                    Czy ty kiedykolwiek przeczytałaś co Ci napisałem?
                                                    Czy ty kiedykolwiek słuchałaś co gramy?
                                                    Czy ty kiedykolwiek słuchałaś co mówił świat ?
                                                    Czy my dotrzemy tak daleko tylko po to, by poczuć nienawiść?
                                                    Czy my graliśmy jako pionki w tej grze?

Żegnaj piękna..

Duch Jakuba w tej białej dziewczynie
                                                    Przepaska na oczy dla ślepoty
                                                    Zmarłe rodzeństwo na zmarłym świecie
                                                    Pętla wokół duszącego się serca
                                                    Wieczność rozerwana
                                                    Dźwięk dzwonków pogrzebu
                                                    „Potrzebuję śmierci by czuć się żywą”
                                                    To nie drzewo opuściło kwiaty
                                                    To kwiaty opuściły drzewo
                                                    Kiedyś nauczę się kochać te blizny
                                                    Wciąż świeże ostrza Twoich słów
                                                    Jakim ślepym być, by nie widzieć
                                                    Hazardzista zgubił wszystko co miał

Czy ty kiedykolwiek słuchałaś tego co mówię?
                                                    Czy ty kiedykolwiek przeczytałaś co Ci napisałem?
                                                    Czy ty kiedykolwiek słuchałaś co gramy?
                                                    Czy ty kiedykolwiek słuchałaś co mówił świat ?
                                                    Czy my dotrzemy tak daleko tylko po to, by poczuć nienawiść?
                                                    Czy my graliśmy jako pionki w tej grze?
                                                    Żegnaj piękna..
                                                    Żegnaj piękna..
                                                    Żegnaj piękna..
                                                    Żegnaj, żegnaj, żegnaj..
                                                  • kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 02.12.09, 19:09
                                                    Jak napisałaś to zaczęłam szukać w google i znalazłam identyczne. No i wiadomo,
                                                    ze z błędami bo inaczej by się nie dało wink Żadnych wybitnych ludzi z języka
                                                    angielskiego interesujących się tłumaczeniem tekstów piosenek, a jeszcze do tego
                                                    takiej muzyki więc...
                                                    A i dzięki za tekst kiss
                                                  • kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 02.12.09, 19:10
                                                    Nie ma żadnych wybitnych ludzi z języka angielskiego...*
                                                  • mweezy Re: Tarja vs Anette 02.12.09, 22:08
                                                    dokładnie big_grin

i nmzc kiss

polecam sięę na przyszłość xD

lol xD

jejku , szkoda że Tarja i chłopaki sie jakoś ze sobą nie dogadali ;c

taak , powtarzam sie xD

i znowu narzekam xD
      • miley115 Re: Tarja vs Anette 01.01.10, 13:40
        Niee znaaam ichhh tongue_out
      • koralowa Re: Tarja vs Anette 03.01.10, 11:20
        Tarja zdecydowanie.
    • antikowa Re: Tarja vs Anette 28.11.09, 11:37
      Tarja, Anette jest be.
    • paulinusia4 Re: Tarja vs Anette 01.12.09, 16:02
      Tarja..
      • rosalie_vampire Re: Tarja vs Anette 02.12.09, 21:20
        Tarja serce Uwielbiam jej głos.W niektórych piosenkach cudnie "wyciągała
        góry".Anette tak nie potrafi.
    • dark_candy_ Re: Tarja vs Anette 02.12.09, 22:26
      Anette, jak już kiedyś Ci mówiłam big_grin

smile
    • robpattinson Re: Tarja vs Anette 02.12.09, 23:39
      nie kojarzę ani tej ani tej..może jak bym zobaczyla na zdjęciu to bym wiedziała
      o które chodzi...smile
      • mweezy do robpattinson 03.12.09, 10:23
        Anette wygląda
        >
        tak <
        ,
        a Tarja > tak <
        • kasiula1997 Re: do robpattinson 03.12.09, 16:53
          Dzięki, ze dałaś fotkę Tarji jaką ja mam na avatarze wink
          • mweezy Re: do robpattinson 03.12.09, 19:21
            nmzc tongue_out

tak jakoś mi się wybrała tongue_out
            • kasiula1997 Re: do robpattinson 03.12.09, 19:29
              kiss
              • mweezy ... 03.12.09, 19:32
                umc umc umc , ciekawe czy Tarja ma twittera , albo Anette tongue_out
                chyba nie , bo raz ich szukałam , ale jeszcze sprawdze ; 3

big_grin

kasiula1997 , masz twittera ?
                • vanessax3 Re: ... 03.12.09, 19:42
                  yyyy kto to jest ? XD
                  • mweezy Re: ... 03.12.09, 19:44
                    google nie gryzą ; x
                    a poza tym w tym wątku znajduje się sporo informacji na temat obydwu pań .
                    • mweezy Re: ... 03.12.09, 19:51
                      nie , nie mają twittera ;<
                      ale za to znalazłam profil fanek Tarji na twitterze tongue_out

twitter.com/tarja_enkeli
                • kasiula1997 Re: ... 03.12.09, 19:50
                  Nieeee, jak dla mnie za dużo Angielskiego xD
                  • mweezy Re: ... 03.12.09, 19:59
                    heh , ja właśnie min. przez twittera szlifuję język , chociaż i tak do perfekcji
                    w mówieniu i pisaniu po angielsku mi brakuje tongue_out
                    • kasiula1997 Re: ... 03.12.09, 20:03
                      Ale ja mam od 1 klasy niemiecki i niestety mało co wiem z angielskiego. Ale
                      teraz słucham więcej piosenek po angielsku to jakoś go szlifuję... A zwlaszcza,
                      ze mama kolesią, który mi sie podoba uczy Angielskiego i on też zna perfect
                      angielski (co sie dziwić) wię dobrze by bylo też umieć wink
                      • mweezy Re: ... 03.12.09, 20:18
                        yhmm ; )

no dobrze by było xd

a ja planuję rozpocząć naukę frrrancuskiego ; 3

big_grin
                        • kasiula1997 Re: ... 04.12.09, 12:34
                          Mój brat się uczy na studiach, a ja chciałabym wloskiego wink
                          • mweezy Re: ... 04.12.09, 15:13
                            włączyłam wczoraj mojemu bratu ciotecznemu Bye bye beautiful ...
                            przy refrenie zrobił dziwną minę ale się opamiętał bo widział że go obserwuję

sciana

devil
                            • kasiula1997 Re: ... 04.12.09, 19:48
                              To dobrze, ze się opanowal xD
                              A, i on się nie zna, pffffff
                              • mweezy Re: ... 04.12.09, 23:17
                                hahahaha , zgadzam sie big_grin
                                on woli dance i hip hop =.=

wtf ?!

z czym do ludzi , men xD
                                • kasiula1997 Re: ... 05.12.09, 11:13
                                  xDD
                                  • mweezy Re: ... 05.12.09, 21:28
                                    haha , wiem że sie ze mną zgadzasz xD
                                    bo jestem genialna * , *

lol xD

ok , wpadłam w samozachwyt sciana

niedobrze big_grin
                                    • kasiula1997 Re: ... 06.12.09, 12:00
                                      Nie tylko ty czasem wpadasz w samozachwyt big_grin
                                      • mweezy Re: ... 06.12.09, 15:09
                                        wiem , ale niezbyt to lubię , nie jestem nikim wyjątkowym tongue_out
                                        no cóż , każdy ma swoje odchyły tongue_out

jejku , słucham teraz Nemo i znowu myślę nad tym jaka to szkoda że już
                                        jej nie ma w Nightwishu ; x

o_O
                                        • kasiula1997 Re: ... 06.12.09, 16:46
                                          Noooooooooo, a mój brat tą piosenkę kooooooocha!
                                          • mweezy Re: ... 06.12.09, 21:11
                                            hah , którą ?

Nemo ?

no to mu się nie dziwię big_grin
                                            • kasiula1997 Re: ... 07.12.09, 14:16
                                              No, Nemo i też się jemu nie dziwię chociaż mam inne ulu piosenki z Nightwish wink
                                              • mweezy Re: ... 09.12.09, 10:56
                                                hm , ja szczerze mówiąc nie mam ulubionej wink

ah , chciałabym mieć operowy głos * , *

to by dopiero było coś big_grin
                                                • kasiula1997 Re: ... 09.12.09, 14:09
                                                  Noooo, 12 - latka, która zrobiła furorę na rynku muzycznym, a po dłuższym czasie
                                                  Tarja w jej drzwiach prosząc, żeby nagrała z nią piosenki, a potem wywalają z
                                                  Nightwisha Anette, a wstawiają mnie <buja w obłokach>. Tak, to by było coś xD
                                                  • mweezy Re: ... 09.12.09, 18:07
                                                    kasiulaaa , widze że snujesz wspaniałe plany na najbliższą przyszłość big_grin
                                                    a co ty na to żebyśmy zaśpiewały w duecie ? xD

lol xD
                                                  • kasiula1997 Re: ... 11.12.09, 12:50
                                                    No, z wielką chęcią, tylko niech ktoś nam da idealny głos a będzie spoko, hahaha
                                                    tongue_out
                                                  • mweezy Re: ... 11.12.09, 22:06
                                                    taaa , mi się bardzo przyda ; x
                                                    bo na razie jak próbuję śpiewać choćby See who i am WT to wychodzą mi jakieś
                                                    dziwne piski , hahaha tongue_out

aczkolwiek ćwiczę , taak , i przyznam że coraz lepiej mi idzie

< lans >

devil
                                                  • kasiula1997 Re: ... 12.12.09, 11:01
                                                    Nooo, mi też się poprawia głos, ale chyba jak Tarja to nigdy nie będę miała sad
                                                    Aaaaale szkooooooda!
                                                  • mweezy Re: ... 12.12.09, 13:55
                                                    no , jeśli się ćwiczy to głos się poprawia tongue_out
                                                    spoko , może będziesz miała taki głos , trzeba ćwiczyć , ona się z operowym
                                                    głosem nie urodziła big_grin
                                                    chociaż talent do śpiewania ma ogromny to i tak musiała ćwiczyć smile

ahh big_grin
                                                  • kasiula1997 Re: ... 12.12.09, 16:18
                                                    No na pewno się nie urodziła, ale za kilka lat zobaczymy czy zrobię furorę na
                                                    rynku muzycznym, ale już nie jako dwunastolatka sad
                                                    I może wtedy kupisz moją płytę wink Albo nie, specjalnie dla Ciebie dam jeszcze
                                                    bilet na najbliższy koncert gratis za to, że jako jedyna mówiłaś (pisałaś), że
                                                    mam szansę mieć głos jak Tarja xD
                                                    Bo w domu brat tylko się ze mnie śmieje, a mama się nie zna uncertain
                                                  • mweezy Re: ... 12.12.09, 21:01
                                                    thx kiss
                                                    łał , czuję się zaszczycona big_grin

na pewno kupię twoją płytę big_grin

eh , mam tak samo miłego brata -.-
                                                  • kasiula1997 Re: ... 12.12.09, 22:01
                                                    To chyba u nich "rodzinne" że są dla nas tak mili sciana
                                                  • mweezy Re: ... 13.12.09, 01:48
                                                    taak , każdy brat ma syndrom głupka , ale niektórzy z tym walczą (prawdpodobnie tongue_out)
                                                  • kasiula1997 Re: ... 13.12.09, 14:34
                                                    Mój brat sugeruje, że zaraził się głupotą ode mnie. I teraz obydwoje próbujemy
                                                    to zwalczyć, ale coś nam nie wychodzi jak widać xDD
                                                  • mweezy Re: ... 13.12.09, 17:15
                                                    hahaha , co za spryciarz , na swoją przegrzeczną siostrzyczkę zganiać winę , no
                                                    proszę xD

hehehe , może jemu nie wychodzi ? tongue_out

a co do głupoty - nikt nie jest na 100% mądry tongue_out
                                                  • kasiula1997 Re: ... 13.12.09, 20:44
                                                    Ja mam szczęście, że jestem najmłodsza to mama zawsze mi wierzy, a nie jemu i
                                                    dlatego chce się pewnie na mnie zemścić devil

No a co do 100% mądrości do zgadzam się. Najmądrzejszą osobę jaką widziałam (nie
                                                    na żywo xDDD) to Einstein, czy jak on tam miał wink
                                                    A IQ największe widziałam Dody i Pameli Anderson xD Nie dość, że sobie cycki
                                                    wypchały to jeszcze takie mądre. A IQ Roberta Pattinsona to tylko 111! Jak to
                                                    zobaczyłam to go wybrechtałam xDD

Sorry, że tak się rozpisałam o IQ xDD
                                                  • mweezy Re: ... 15.12.09, 21:01
                                                    tak , Einstein big_grin

hahaha , Pamela ma duże ... IQ ? xD
                                                    tego nie wiedziałam big_grin
                                                    zaskok ; O

łahaha , boski Robercik 111 tylko ? : x

hm , to chyba dlatego ma taki wyraz twarzy xD

ok , Mweezy , opanuj się , niektórym on się podoba ...

hahhahahahhahahhahahahahhaa xD

no fajnie ... xD

a co do rodzeństwa , łee , ja zawsze chciałam być tą młodszą żeby mieć luzy ,
                                                    ale ni hu hu , nie ma tak dobrze xD
                                                    chociaż mój braciszek ostatnio pokazuje rogi i to się mej kochanej rodzicielce
                                                    zaczyna nie podobać devil

buhahahhahahihihehe , i prawidłowo xD
                                                  • kasiula1997 Re: ... 16.12.09, 14:11
                                                    No i dobrze, że zaczyna pokazywać rogi, może ktoś będzie preferował małego
                                                    braciszka to wtedy będziesz najmłodsza xDD

Ale z wyrazem twarzy Roberta to mnie powaliłaś xDDDD
                                                  • mweezy Re: ... 16.12.09, 15:43
                                                    hahah , no co xDD
                                                    co do twarzy Roberta to nie jest jak najbardziej złośliwe z mojej strony ,
                                                    toż to sama prawda xD

hmm , no ja czekam aż rodzice stracą do niego cierpliwość , muahahaha xD

eh , dziś miałam muzykę , myślałam że będziemy śpiewać a mieliśmy kartkówkę -.-

a tak wgl po co nam uczyć się aż tak dużo na temat średniowiecznej czy
                                                    starożytnej muzyki , ja tego nie rozumiem . nie lepiej porozmawiać na temat
                                                    różnych gatunków muzyki ? nie to że to nam nie jest potrzebne , ale nie
                                                    przesadzajmy sciana
                                                  • kasiula1997 Re: ... 16.12.09, 19:39
                                                    Też bym chciała mieć muzykę crying

I zgadzam się bo po co żyć przeszlością, jak mamy teraz XXI w. smirk
                                                    A wtedy nie potrzebna by była historia z której się teraz " "uczę" xDDD
                                                    Nie lubię zbytnio pani bo jest jakaś... dziwna confused
                                                  • mweezy Re: ... 16.12.09, 21:53
                                                    a co takiego robi ??
                                                    hmm...
                                                    heh , nauczyciele przeważnie są dziwni o_O
                                                    np. u mnie facetka też od historii ciągle mówi : w każdym bądź razie o_O
                                                    i maluje usta czerwoną szminką i mówi z dziwnym akcentem ; x
                                                  • kasiula1997 Re: ... 18.12.09, 14:27
                                                    A u na spyta co lekcję, krzyczy jak jest cisza w klasie i cały czas się na mnie
                                                    gapi uncertain
                                                    I gada jak wariatka jakaś. I ogólnie nie lubię historii tongue_out
                                                  • mweezy Re: ... 18.12.09, 15:35
                                                    dziwna jakaś rzeczywiście o,O

łe , u mnie też pyta co lekcję ; 3

Mon Dieu , zimno mi o,O
                                                  • kasiula1997 Re: ... 19.12.09, 10:51
                                                    Nooo, u nas wczoraj na dworze było -10 i myślałam, że zamarznę jak szłam do
                                                    szkoły tongue_out
                                                    Dzisiaj tak samo, a w domu (całe szczęście) mam cieplutko smirk
                                                  • mweezy Re: ... 19.12.09, 20:35
                                                    hah , ja też nie wystawiam nosa przed dom bo jeszcze bym zmarzła i co by było xD

ah , właśnie słucham sobie
                                                    Frozen
                                                    i tak sobie myślę że nagrałabym tej piosenki cover gdybym się nie bała o słuch
                                                    użytkowników YT sciana
                                                  • kasiula1997 Re: ... 19.12.09, 21:44
                                                    Gdybym ja się nie bała o to co ty, to już wszystkie płyty Nightwisha i WT
                                                    miałyby cover przeze mnie big_grin
                                                    A ja ostatnio często słucham WT Utopi i straaaasznie mi się podoba smirk
                                                  • mweezy Re: ... 19.12.09, 22:37
                                                    hah , mam to samo tongue_out

aa , Utopia jest amazing
                                                  • kasiula1997 Re: ... 20.12.09, 12:16
                                                    Zdecydowanie.
                                                    A wczoraj przeglądałam fotki Nightwisha i wpadłam na ich śmieszne foty. I nie
                                                    moglam się powstrzymać żeby nie dać na ava xD

A masz konto na lastfm??
                                                  • mweezy Re: ... 20.12.09, 20:18
                                                    właśnie miałam ci pisać że kocham i uwielbiam twój avek * , *
                                                    jest przezajebiaszczy serce
                                                    hahaha , wariaty big_grin
                                                    podeślesz linka do tych śmiesznych fot ?
                                                    * błaga na kolanach *

nie , nie mam ; 3
                                                    a ty ? tongue_out
                                                  • kasiula1997 Re: ... 21.12.09, 12:26
                                                    Ja mam, szkoda, że nie masz sad
                                                    www.lastfm.pl/music/Nightwish/+images
                                                    nie wiem, czy ci wejdzie, ale zobacz tongue_out
                                                    Fajne też ma zespół Epica i Within Temptation. Ale ja jeszcze NIGDY nie
                                                    spotkałam zespołu, który miał tak nasrane we łbie xDDDD
                                                  • mweezy Re: ... 21.12.09, 17:01
                                                    eh , a wiesz , może założę tam konto tongue_out

hahaha , świetne , lol xD

właśńie te foty oglądam , jeju xDD

no cóż , dobry świr nie jest zły xDD
                                                  • kasiula1997 Re: ... 22.12.09, 12:35
                                                    Jak założysz to powiedz, będziemy znajomymi wink
                                                    Ale te zdjęcia są BOSKIE i od razu musiałam je zgrać sobie na komórkę bo bym nie
                                                    wytrzymała xDDD
                                                  • mweezy Re: ... 22.12.09, 14:04
                                                    dobrze kiss

haha , nom tongue_out

świetne są big_grin

aaaaaaaaaaa i wreszcie wolność , koniec szkoły !!!
                                                    no prawie tongue_out
                                                  • kasiula1997 Re: ... 22.12.09, 16:02
                                                    Dokładnie, koniec ze szkołą na ten rok i mam straszną zaciechę i kocham każdego wink
                                                    I oczywiści mój brat korzysta z tego najbardziej jak może confused
                                                    A dzisiaj jest najkrótszy dzień w roku i zarazem najdłuższa noc więc może trochę
                                                    wcześniej się położe i uda mi się spać dłużej niż do 7 lub 8 tongue_out Jakoś dłużej
                                                    nie mogę spać, i jestem ciekawa czemu uncertain
                                                  • mweezy Re: ... 22.12.09, 21:28
                                                    haha , ja dziś po lekcjach w szatni mówiłam że kocham prawie każdego xD
                                                    nom , trzeba odespać trochę tongue_out

hm , też tak czasem mam tongue_out
                                                    a później chodze przymulona i zaspana xD

tongue_out
                                                  • kasiula1997 Re: ... 23.12.09, 15:03
                                                    Ja też, ale dopiero popołudniu, a rano tak nie mam confused

Hmmm, w sumie też prawie każdego kochałam, bo już dzisiaj nie big_grin
                                                  • mweezy Re: ... 23.12.09, 20:36
                                                    hahaha , tak samo jak ja ! big_grin

ołemdżi , UTOPIA w kotkowym radiu ?

czyżby kotek zbaczał na ścieżkę prawości ? xDD

btw. słuchasz tego radia ? tongue_out

ja nje ; x
                                                  • kasiula1997 Re: ... 24.12.09, 11:42
                                                    Nie słucham chyba, że zobaczę że leci Utopia big_grin

Uffff, udała mi się wyrwać z rąk mamy i przygotowań, a pod choinką ile prezentów
                                                    już jest! wink
                                                  • mweezy Re: ... 24.12.09, 15:06
                                                    heh , tongue_out

a ja wczoraj musiałam dokupić coś słodkiego dla rodziców do prezentu shock

mój braciszek oczywiście zapomniał kupić , więc ja musiałam :ściana:
                                                  • kasiula1997 Re: ... 25.12.09, 18:25
                                                    Mnie nie stać na prezenty i wypadałoby kupić wtedy wszystkim, a jak ma się 3
                                                    braci...
                                                    A mój najmłodszy powiedział: Pamiętaj dodać, że masz dwóch zjebanych braci a
                                                    jednego zajebistego xDDDD big_grinbig_grin
                                                  • mweezy Re: ... 25.12.09, 23:21
                                                    hahaha , no co , musi dbać o swoje interesy xD
                                                    a ile ma lat ? tongue_out
                                                    3 braci ?
                                                    no ja współczuję , ledwo z jednym daję radę o,O
                                                    aa , ja jakoś ciułam , składam się z bratem i jest w sam raz na prezenty dla
                                                    rodziców , bo jemu nie kupuję , ani on mi ; 3 taka tradycja xD
                                                  • kasiula1997 Re: ... 26.12.09, 19:46
                                                    Najmłodszy 19 lat uncertain
                                                    A ta wasza "tradycja" jest niesamowita. To prawie jak nie obejrzeć "Kevina
                                                    samego w domu" po raz ęty na święta xD
                                                  • mweezy Re: ... 26.12.09, 20:01
                                                    taak wiem xD
                                                    btw. ja nie obejrzałam w tym roku całego Kevina samego w domu scared

trrrrrrradycja zanika , to straszne cool
                                                  • kasiula1997 Re: ... 27.12.09, 10:37
                                                    Ja też nie oglądałam wink
                                                    I ogólnie żadnego filmu w tv, bo same nudne są
                                                  • mweezy Re: ... 27.12.09, 14:20
                                                    zgadzam się big_grin

ah , wczoraj nie mogłam zasnąć , wzięłam sobie książkę , latarkę i włożyłam
                                                    słuchawki (ciągle słuchałam Islander xD)
                                                  • kasiula1997 Re: ... 27.12.09, 17:49
                                                    A ja już ci napisałam w drugim wątku czego słucham wink
                                                    A jak nie mogę zasnąć to zawsze słucham muzyki i pomaga, zwłaszcza jak słucham
                                                    powolnych piosenek to dwie, trzy piosenki i śpie wink
                                                    No, chyba że włączę jakieś "żywe" piosenki to wtedy nie mogę zasnąć i tak
                                                    zazwyczaj robię, żeby zaspać do szkoły jak nie chce mi się iść xD
                                                  • mweezy Re: ... 28.12.09, 16:20
                                                    heh , mam to samo xD

czemu mi znowu zimno o,O

wtf o,O
                                                  • kasiula1997 Re: ... 28.12.09, 18:38
                                                    A mi jest całe szczęści ciepło tongue_out

Ale miałam teraz w nocy przypał. Wstałam po północy stwierdzając, że jestem
                                                    wyspana i leżałam i słuchałam muzyki gdzieś 2 godziny. I to nic, że zasnęłam po
                                                    23 xD
                                                  • mweezy Re: ... 29.12.09, 17:20
                                                    hehehe , mi często jest zimno o,O

tongue_out
                                                  • kasiula1997 Re: ... 29.12.09, 18:40
                                                    Sorry, dzisiaj jak szłam nad jeziorem u mnie to myślałam, że zamarznę confused
                                                  • mweezy Re: ... 30.12.09, 09:59
                                                    hehe , ja wczoraj byłam z przyjaciółką na spacerze , zaszłyśmy nad rzekę i zaraz
                                                    się wróciłyśmy ;d myślałam że zamarznę i urwie mi głowe czy coś , hahah xd

i tak sobie myślę kiedy na sanki pójść xDD

btw. postanowiłam że w tym roku nauczę się porządnie jeździć na desce xd
                                                    bo na razie najlepiej wychodzi mi stanie na tej desce shock
                                                  • kasiula1997 Re: ... 31.12.09, 17:31
                                                    A u mnie już nie ma śniegu crying
                                                    Ty to przynajmniej umiesz stać na desce, a ja to nawet stojąc na niej się wywalę
                                                    tak jak kiedyś xD
                                                    P.S. sory, że długo nie pisałam, ale zapomniałam xDD
                                                  • mweezy Re: ... 31.12.09, 17:45
                                                    skleroza ?
                                                    no to witaj w klubie xD
                                                    heh , ustać ustoję xD
                                                    ale nie za bardzo udaje mi się jechać tongue_out
                                                    tak jak mężowi mojej siostry ciotecznej , hahhaa , to było powalające jak się
                                                    uczył jeździć na desce , głównie zjeżdżał na tyłku , to było megazabawne , bo on
                                                    jest że tak powiem jest postawny i do chudzielców nie należy xD
                                                    później się z niego trochę podśmiewałam xd i pytałam sie tego trolla jak się
                                                    zjeżdżało na d.upie xD
                                                  • kasiula1997 Re: ... 31.12.09, 18:17
                                                    A tam, pff, skleroza xD
                                                    A ja próbowałam kiedyś jechać na desce. Brat (straszny dowcipniś) postawił deskę
                                                    na lodzie, weszłam i tak się wypierdzieliłam, że przez dobry miesiąc bolała mnie
                                                    dupa xD
                                                  • mweezy Re: ... 31.12.09, 19:20
                                                    o______O
                                                    współczuję ;d
                                                    a kupił ci chociaż plasterek ?
                                                    hihi xd

ale luz , mój brat cioteczny chyba taki zuy nie będzie jako mój osobisty
                                                    instruktor ds. jazdy na desce ;d
                                                  • kasiula1997 Re: ... 31.12.09, 19:38
                                                    Nie musiał kupować, bo mama się zabezpieczyła bo wiedziała, że to się nie
                                                    obejdzie beż siniaków xD

I jak skończysz naukę to się pochwal xD
                                                  • mweezy Re: ... 31.12.09, 20:19
                                                    oczywiście że się pochwalę , a co ;d
                                                    o ile kiedyś skończę shock

btw. jestem nienormalna , znowu słucham jednej piosenki w kółko o,O
                                                  • mweezy Re: ... 31.12.09, 20:33
                                                    pochwalę się , pochwalę : )

jeju , ale mam usyfione za przeproszeniem okulary , muszę je sobie przetrzeć ; x
                                                  • kasiula1997 Re: ... 31.12.09, 20:36
                                                    Też nosisz okulary!
                                                    Ale fajnie, że nie jestem sama xD
                                                    I założyłam bloga. Sama! Wiem, wiem dla mnie to życiowy wyczyn xD
                                                  • kasiula1997 Re: ... 31.12.09, 20:40
                                                    Zapomniałam o stronie: www.kachaxx8.blog.onet.pl

P.S.Właśnie piję "szampana" takiego dla dzieci i zajefajnie bąbelki lecą z dołu
                                                    go góry xD
                                                    Ale mam zaciechę, S Z O K ! !
                                                  • mweezy Re: ... 31.12.09, 20:55
                                                    noszę takie do czytania, chociaż w domu i tak non stop w nich chodzę ;3
                                                    dzięki za linka do strony big_grin
                                                    hahahahhahahaha xd
                                                    bombelaski * , *
                                                    a ja piję jakiś likier , już drugi kieliszek , chyba wpadam w alkoholizm ,
                                                    yuuuumy xd
                                                  • kasiula1997 Re: ... 31.12.09, 20:57
                                                    A ja mam dziecięcy, ale jakoś ubłagam mamę na normalny szampan bo nie wytrzymam.
                                                    I w nocy znowu nie zasnę i nagle mi się wymyśli ciąg dalszy do opowieści wink
                                                    Hmm, nawet nie wiem co to za gatunek jest xD
                                                  • mweezy Re: ... 31.12.09, 21:29
                                                    hehehe xd
                                                    i bardzo słusznie , trzeba pomagać wenie, lol.

to chyba proza jest , hyhy xd
                                                  • kasiula1997 Re: ... 31.12.09, 21:48
                                                    Proza jak się patrzy xDDD
                                                    Mi się zdaje, że to takie normalne opowiadanie bez gatunku wink
                                                    Ja się na serio nachlałam szampanem dla dzieci xD Ale zaraz wkracza do akcji
                                                    prawdziwe czerwone wino. No, chyba, że mama nagle zmieni zdanie no to wtedy
                                                    będzie szampan wink

Ale u mnie już ziemia huczy od fajerwerek a co będzie o północy sciana
                                                  • mweezy Re: ... 01.01.10, 00:29
                                                    nie no , opowiadanie to też pod prozę podchodzi ;d
                                                    haha , a ja podziwiam fajerwerki , ale już powoli zaczynają mnie wk...
                                                    denerwować ; x

to ciągłe : pyyk !

o______________O
                                                  • kasiula1997 Re: ... 01.01.10, 13:35
                                                    Hmmm, w lipcu będe miała 13 lat wink

I pisałam, że nie będę mogła zasnąć i na serio nie mogłam sad
                                                    I jeszcze do tego wstałam o 8.00! Koszmar jakiś i tera chodzę jak wariatka, albo
                                                    jak Tarja w drugim rozdziale ma oczy podkrążone tongue_out
                                                  • mweezy Re: ... 01.01.10, 15:00
                                                    łohoho , ja wstałam po 11 a i tak chodzę jakaś taka przymulona , oczywiście w
                                                    szlafroku ;d
                                                  • kasiula1997 Re: ... 02.01.10, 15:17
                                                    Też łaziłam w szlafroku cały dzień i kradłam z bratem cukierki z choinki tongue_out
                                                  • mweezy Re: ... 02.01.10, 21:17
                                                    hahahahaha , jakbym siebie widziała ; dd

o nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;c

już niedługo do szkoły i będe miała test z chemii sciana
                                                  • kasiula1997 Re: ... 02.01.10, 21:21
                                                    A ja z niemieeeeeckieeegooooo! Maaaaamooooo!
                                                    A mój brat, ten zajebisty, wyjechał dzisiaj do Krakowa i nudno w domu crying
                                                  • mweezy Re: ... 02.01.10, 23:39
                                                    uuu , współczuję ;c
                                                    a ja jestem załamana.
                                                    znowu.
                                                  • kasiula1997 Re: ... 03.01.10, 11:15
                                                    A czemu???
                                                    Ja też jestem załamana bo znowu do szkoły, znowu będe miała doła bo sprawdziany
                                                    i nie tylko i w domu nudy uncertain
                                                  • mweezy Re: ... 03.01.10, 13:56
                                                    ogólnie ;c
                                                    wszystko jest do dupy , wiem , narzekam , ale u mnie to norma .

wrrrrrr , nienawidze szkoły , tzn czasem jest ok , ale ...

CHCĘ WAKACJE.
                                                  • kasiula1997 Re: ... 03.01.10, 15:56
                                                    Ja też chcę wakacje!!!
                                                    I znowu obudzę przed szóstą, żeby się wybudzić zanim przyjdę do szkoły jak
                                                    totalny zombiak confused
                                                  • mweezy Re: ... 03.01.10, 19:56
                                                    ehhh ; c
                                                    a ja znowu będę sie budzić aż do drugiej lekcji o______X

yh , no moja wina że lubię sobie pospać, no? ;d
                                                  • kasiula1997 Re: ... 04.01.10, 17:00
                                                    No dokładnie, to nie moja wina wink

Na pierwszej lekcji było spoko bo myślałam, że się wyspałam, na drugie w-f, co
                                                    się równa potykaniem o własne nogi, a na trzeciej lekcji była masakra - prawie
                                                    spałam i na wszystkich potem spałam tongue_out

• mweezy Re: ... 09.01.10, 01:12
                                                    hehehe , ale nie chrapałaś?
                                                    żeby w lekcji nie przeszkadzać , hahahahahhaaha xD
                                                  • kasiula1997 Re: ... 09.01.10, 12:08
                                                    Spoko, nie chrapałam xDD
                                                    Ale polowa klasy przysypiała i skapnęłam się dopiero jak wracałam do domu xD
                                                    Ahhh, ten mój ukochany i opóźniony skap big_grin
                                                  • mweezy Re: ... 09.01.10, 14:33
                                                    hahaha , no nieźle ;d

kurde, mam fazę na Epicę teraz xd

a ostatnio byli Beatlesi scared xD
                                                  • kasiula1997 Re: ... 09.01.10, 19:44
                                                    A ja mam fazę na The Dance, WT serce
                                                    I nie dawno ściągnęłam sobie najnowszy album Lykke Li. Wiem, że możesz nie
                                                    wiedzieć kto to, ale napisałam jedną piosenkę do OST do New Moon. I mam fazę na
                                                    piosenkę Dance, Dance, Dance właśnie Lykke tongue_out

I cały świat kręci się wokół tańca xD
                                                  • mweezy Re: ... 09.01.10, 21:54
                                                    wieem , znam ją , no co ty , nie doceniłaś mnie : >
                                                    i mój brat też ją lubi, łał. ;d

taak, tylko dens ma sens xD

btw. nie umiem tańczyć ; c
                                                    mimo że rok się uczyłam , ale co to za nauka była xDD

• kasiula1997 Re: ... 10.01.10, 11:08
                                                    Sorry, że nie doceniłam cb xD
                                                    I nawet Twój brat ją lubi, no to rzeczywiście łał big_grin

Nie martw się też chodziłam jakiś czas i pani zawsze mnie chwaliła, że najlepiej
                                                    tańczę chociaż nie wiem jakim cudem xD
                                                    Ale już od dłuższego czasu nie chodzę bo nie czuję się za dobrze i jek jeszcze
                                                    tańczyliśmy hip-hop...

Hmmm, nie ma jak osoba która słucha metalu tańczy hip-hop tongue_out
                                                    I nie mogłam się odnaleźć w tym otoczeniu więc już chyba rok nie chodzętongue_out

Jenyyy, jak się rozpisałam xD
                                                  • mweezy Re: ... 10.01.10, 16:26
                                                    hahaha ;d
                                                    no wiesz , jeśli lubisz tańczyć , to tańcz, ale nie ma sensu tańczyć do czegoś
                                                    czego nie lubisz, a jeśli nie czujesz się dobrze to nie ma się co zmuszać ;d

ja trenowałam bardziej taniec towarzyski, prawie same dziewczyny chodziły, a
                                                    chłopaki takie... przymulone scared
                                                  • kasiula1997 Re: ... 10.01.10, 20:20
                                                    My też przez pewien czas mieliśmy towarzyski, ale chodziło chyba 10 dziewczyn, a
                                                    2 chłopaków i okazało się, że im rodzice kazali chodzić xDDDD

I wolę tańczyć w domu i machać głową, gdzie na następny dzień boli mnie kark, i
                                                    żeby sąsiedzi przychodzili co 5 minut bo za głośno puszczam muzykę xD
                                                  • mweezy Re: ... 10.01.10, 21:06
                                                    hahaha , no to nieźle ;d

ale o co tym sąsiadom chodzi, już nie można posłuchać trochę muzyki i poszaleć
                                                    scared
                                                  • kasiula1997 Re: ... 11.01.10, 13:17
                                                    No wiesz, oni to "trochę" starsze wydanie i wolą słuchać disco-polo, a nie jak
                                                    ja confused

A u mnie cały czas pada śnieg i musiałam aż wyjąć śniegowce tongue_out
                                                    I byłam na sankach, i jak szłam dzisiaj do szkoły to się wywaliłam xD
                                                  • mweezy Re: ... 12.01.10, 22:53
                                                    hehehehehehehehhehe, a ja dziś prawie połamałam sobie nogi, brr x__x

omg, łeb mnie boli.
                                                    znowu.

omg. nie mam siły.
                                                    również znowu.
                                                  • kasiula1997 Re: ... 13.01.10, 14:19
                                                    A mi się chce spać!
                                                    Masz fajnie, że tylko 2 dni do szkoły i masz ferie...

A mnie nogi bolą po tym łażeniu przez śnieg i po wuefie crying
                                                  • mweezy Re: ... 13.01.10, 16:37
                                                    oj mi też.

no, ale muszę przeżyć te 2 dni ; //

i piszę sobie usprawiedliwienia z wf ;d
                                                  • kasiula1997 Re: ... 13.01.10, 20:07
                                                    A ja muszę chodzić jeszcze 7 dni do szkoły crying

Ale już niedługo Walentynki serceserce
                                                    I w końcu okazja, żeby wysłać "mojemu" "coś" wink

A co do w-f to ja nie mogę pisać bo nauczyciel będzie wiedział, kiedy któraś z
                                                    nas pisała, a kiedy rodzic więc mam głupio z nim uncertain
                                                  • mweezy Re: ... 13.01.10, 21:29
                                                    eh, ja nie przepadam za walentynkami ; x
                                                    i nie wiem właśnie czy wyjść z walentynkową inicjatywą czy czekać i nic nie
                                                    robić ; x

dobra, nieważne xDD
                                                    kupię kilka lizaków w kształcie serduszek, dam koleżankom i będzie słit ;d

eh, ja też nie pisałam sobie zwolnień, musiałam poćwiczyć podrabianie pisma scared
                                                    ale i tak czasem zamiast sobie pisać to błagam moją zacną rodzicielkę żeby mi
                                                    usprawiedliwienie napisała ;d
                                                  • kasiula1997 Re: ... 14.01.10, 14:18
                                                    A moja rodzicielka uważa, że i tak już nie ćwiczę bardzo długo więc nic z tego
                                                    nie wychodzi, ale jak mój brat jeszcze mieszkał za mną to prosiłam jego, a on
                                                    mnie i pisaliśmy sobie usprawiedliwienia tongue_out

A dzisiaj w szkole się zdarzyło kilka fajnych sytuacji, a przy jednej to
                                                    musiałam się trochę namyśleć więc głowa mnie już boli i chyba ma prawo wink
                                                  • mweezy Re: ... 14.01.10, 21:03
                                                    hehe, ja swoją czasem biorę na litość i symuluję ;d

mnie codziennie niemal boli głowa, ale jeszcze 3h myślenia i bye bye
                                                    school
                                                    , na całe 2 urocze i leniwe tygodnie serce
                                                  • kasiula1997 Re: ... 14.01.10, 21:36
                                                    A ja jeszcze 6 dni muszę chodzić do szkoły i dopiero wtedy będe miała bye bye
                                                    school
                                                    scianascianascianasciana

Ale jutro tylko 3 godziny w szkole i dom i weekend, mój ukochany serce xD
                                                  • mweezy Re: ... 14.01.10, 21:41
                                                    hehehe ;d
                                                    jezusmaria, ale mnie nerki bolą scared

chyba zdycham o,o
                                                  • kasiula1997 Re: ... 15.01.10, 13:34
                                                    A mnie chyba do końca życia będą bolały nogi scared

I znowu zasnęłam około pierwszej w nocy, a wstałam po piątej uncertain
                                                    A co najdziwniejsze, wyspałam się w miarę tongue_out
                                                  • mweezy Re: ... 15.01.10, 23:28
                                                    hehehe, amazing ;d
                                                    ja jeśli nie śpię przynajmniej 8h to jestem nieprzytomna ;d

już mam ferie, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <3
                                                  • kasiula1997 Re: ... 16.01.10, 12:04
                                                    Prooooszę, nie chwal sięęęęę bo ja też kcem crying

A na blogu następny rozdział i pracuję nad piątym <dumna> cool
                                                  • mweezy Re: ... 16.01.10, 20:10
                                                    aa , to dobrze ;d
                                                    czekam z niecierpliwością kiss

i czekam, czekam, czekam aż aivelen da mi do przeczytania swoją książkę :<
                                                    bo pisze ;d
                                                    moja artystyczna dusza, lol ;d

zimno mi.
                                                    czemu mi ciągle zimno scared
                                                  • kasiula1997 Re: ... 16.01.10, 21:40
                                                    To jak Twoja artystyczna dusza skończy pisać i jak się zgodzi, to fajnie
                                                    by było jakbym też mogła przeczytać kiss

Nie martw się, mi też jest ciągle zimno shock
                                                  • mweezy Re: ... 17.01.10, 22:59
                                                    ok, spytam ;*

jeju, zmęczona jestem.
                                                    znowu.

piękny avek ;*
                                                    Sharon <3
                                                    ma przeboską suknię, ja też chcę taką <3

w ogóle suknie wokalistek w zespołach metalowych są cudowne, bajeczne ;d
                                                  • kasiula1997 Re: ... 18.01.10, 13:22
                                                    Dzięki serceserce
                                                    Też masz fajny, ale szkoda że nie ma Sharon, albo Tarji albo... Nie wiem kogo tongue_out

Mi też się podobają i obiecałam sobie, że na studniówkę przyjdę w takiej big_grin
                                                    Ale mama pewnie będzie się sprzeciwiała confused

A na blogu 5 rozdział...
                                                  • kasiula1997 Re: ... 18.01.10, 13:23
                                                    ołemdżi Anette i The Rasmus na KOTEK FM?????? scared
                                                  • mweezy Re: ... 18.01.10, 15:17
                                                    co do kotkowego radyja - zgadzam się.
                                                    i też jestem w szoku scared

już biorę się za czytanie ;d
                                                    ogólnie muszę nadrobić czytanie moich ulubionych blogów ;d
                                                  • kasiula1997 Re: ... 19.01.10, 17:08
                                                    Nawet przez chwilę pomyślałam, że zrobią metal kotek.fm, ale się pomyliłam crying

A przed chwilą byłam na blogu kogoś takiego, nie wiem może czytałaś...

www.kotek.pl/forum/02,3005,105928605,,Masz_dola_Jest_ci_smutno_Masz_kompleksy_WEJDZ.html
                                                    Jak to zobaczyłam to pierwsza myśl: Matko i córko!!!
                                                    scianascianascianasciana
                                                  • mweezy Re: ... 20.01.10, 22:38
                                                    czyżbyś mówiła o imoł lasencji maltynce? ;*
                                                    o tak, to moja idolka xD
                                                    żartuję ;d

że też tacy ludzie istnieją.
                                                    ajć.
                                                    dokładnie.
                                                    i babciu.

O,O

metal kotek fm, hahaha, to by było świetne, ale na razie jest w sferze marzeń,
                                                    większość ludzi na kociaku nie słyszała nawet o Nightwishu czy Within
                                                    Temptation, albo ewentualnie jara się samą Utopią. smutne O,O
                                                  • kasiula1997 Re: ... 21.01.10, 16:12
                                                    Ale jestem ciekawa czy pisze tak dlatego, że jej się podoba (jeśli mogę to tak
                                                    określić) czy dla prowokacji <myśli>

Masz rację, że się rają Utopią, a co najgorsze...

Moja MAMA się też tym jara uncertainuncertainuncertain
                                                    Oczywiście wszystko spoko, tylko to nie jest spoko, że mama nie wie o czym
                                                    śpiewająconfused
                                                    A jak ostatnio usłyszała, że ja ją słucham to oczywiście kazała mi nagrać od
                                                    razu płytę z ich kawałkami scianascianascianasciana

Wiem, wiem, że moja mama jest szurnięta, ale co ja na to poradzę tongue_out
                                                  • mweezy Re: ... 22.01.10, 17:25
                                                    wiesz, podobno istnieją takie słit laseczqi na prawdę O,O
                                                    i to nie jest żadna prowokacja, tylko ich styl życia.
                                                    jezusmaria, całe szczęście że nie było mi dane poznać dobrze żadnej takiej
                                                    dzierlatki c:

hahahaha, moja mama poza Utopią lubi ogólnie Nightwisha (z Tarją) i
                                                    Within Temptation, chociaż nie wszystkie piosenki, w sumie część. Bye bye
                                                    beautiful
                                                    jej się nie spodobało, ciekawe czemu xD

i nagrałaś? tongue_out nie no, każdy rodzic ma jakiegoś świra, moja mama też ;d

ostatnio powiedziała mi że jestem najpoważniejszą osobą w naszej rodzinie.
                                                    w sumie szczerze mówiąc ma rację ;d

a ja właśnie przekopuję YT w poszukiwaniu fajnych coverów różnych piosenek, i
                                                    trafiłam na tą perełkę :
                                                    klik

hahahaha, a to na poprawę humoru
                                                    <33

ostatnio skapnęłam się że mój tata i Marco są w takim samym wieku scared
                                                  • kasiula1997 Re: ... 22.01.10, 17:57
                                                    Może Twoja mama zrozumiała co oznacza Bye Bye Beautiful big_grin
                                                    I szczerze mówiąc wolałam nie nagrywać bo jeszcze zaczęłaby śpiewać i dopiero
                                                    byłby koszmar...

A ja na YT puszczam wszystkie filmiki i próbuję zrozumieć
                                                    Nightwish

A przy tym filmiku z Marco to się rzeczywiście uśmiałam i od razu przesyłam
                                                    bratu big_grin
                                                    A cover też zajedwabisty i mogli wziąć ją do Nightwisha, a nie Anette crying

Mój tata jest trochę starszy od Marco, ale to nic tongue_out
                                                    I coś mi się zdaję, że Marco chyba zarabia najwięcej z gwiazd Finlandii, bo
                                                    śpiewa chyba w trzech zespołach, ale pewna nie jestem. A w razie czego, sorry za
                                                    mój skapbig_grin
                                                  • mweezy Re: ... 23.01.10, 12:18
                                                    a kto ją tam wie ;d
                                                    hahahahahhaa, taaak, rozumiem cię ;d

Marco jest świetny <3
                                                    hehehe, a najbardziej do Nightwisha to ja się nadaję xD

a ja muszę namówić mojego tatę żeby przestał się golić i zapuścił włosy oraz
                                                    brodę i wąsy, ciekawe czy mi się uda xD

no cóż, nie byłabym zaskoczona gdyby zarabiał najwięcej.
                                                    po prostu nie marnuje swojego talentu ;d

aaaaaaaa, jest super, gdybym tylko była starsza.. xD
                                                    albo on młodszy xD

mój brat powiedział mi że ja nie wyglądam na osobę, która słucha metalu.

wyśmiałam go.

xD
                                                  • kasiula1997 Re: ... 23.01.10, 12:50
                                                    Pff, nieprawda bo ja się najbardziej nadaję xD

A mój brat chce się zrobić na Marco, bo zapuszcza sobie od dłuższego czasu włosy
                                                    i brodę. Ale szkoda, że ma kręcone włosy więc nie będzie do końca Marco crying

I bardzo dobrze że nie marnuje talentu tongue_out

I dobrze że go wyśmiałaś, ale u mnie w szkole też tak mówią, a żebyś widziała
                                                    minę nauczycielki jak się dowiedziała, że słucham metalu shock

I myślę, że lepiej by było jakby był młodszy, bo bym wiedziała jaki będzie
                                                    zajefajny w przyszłości. I dla niego nauczyłabym się nawet fińskiego
                                                    serceserceserce
                                                  • mweezy Re: ... 23.01.10, 14:37
                                                    hahaha, obydwie się nadajemy, niech będzie ; D

to może niech zaopatrzy się w dużą prostownicę? ;d
                                                    ewentualnie hm... nie wiem co xD
                                                    a jaki ma kolor włosów?

dokładnie, a to przecież fantastyczna muzyka jest <3

taak fajnie by było ;d
                                                    a na razie cóż, pozostaje nam tylko iść na koncert i go ukraść, lol ;d
                                                    jego i Tuomasa <3
                                                    i schowamy ich w piwnicy, hahaha ;d

dobra, już jestem spokojna scared
                                                  • kasiula1997 Re: ... 23.01.10, 17:05
                                                    Mój brat już sią zaopatrzył w prostownicę i mnie też przy okazji bo chce, żebym
                                                    przefarbowała sobie włosy na czarno xD A jego kolor to blond więc pasuje tongue_out

Tak, musimy ich ukraść, ale u mnie w piwnicy nie da się za bardzo bo mało
                                                    miejsca crying
                                                    Ale jak będą u Ciebie, to będę musiała się zaopatrzyć w jakiś domek
                                                    letniskowy
                                                    cool

Okej, już też przestaję marzyć big_grin
                                                  • mweezy Re: ... 23.01.10, 17:55
                                                    aaaaaaa, ja chcę mieć czarne włosy <69
                                                    ale moja rodzicielka by mnie z domu wygoniła jakbym jej powiedziała o tym że
                                                    chcę sobie przefarbować włosy ;d i musiałabym ciągle je farbować, bo jak to by
                                                    wyglądało z jasnobrązowymi odrostami ;d i zniszczyłabym sobie włosy. hm, może w
                                                    wakacje zaeksperymentuję z szamponetką ;d

hahaha, taak, wiesz, możemy w sumie zbudować szałas nad rzeką.
                                                    z trawy i patyków scared

hahahahahaha xD

co ty na to? big_grin
                                                  • kasiula1997 Re: ... 23.01.10, 19:06
                                                    Mnie mama też by pewnie z chęcią wtedy wygoniła, ale już obiecała, że właśnie w
                                                    wakacje przetestuję z szamponetką, ale nie wiem jaki odcień czarnego. Zdaje mi
                                                    się, że wezmę ten najczarniejszy bo jak farbować to na całego big_grin

Opcja szałasu w sumie mi odpowiada, ale wiesz, gwiazdom trzeba dogodzić... suspicious
                                                    Chociaż może to trochę niebezpieczne tak nad rzeką scared

Ale jak dzisiaj z koleżanka wybudowałyśmy igloo na zamarzniętym jeziorze, to
                                                    chyba wszystko jest możliwe xD cool
                                                  • mweezy Re: ... 23.01.10, 23:14
                                                    taak ;d
                                                    a jakiej długości masz włosy? kręcone czy proste? ;d

wiesz, ja liczę na to że są mało wymagający i że sława im nie pomieszała w
                                                    głowach. hm, w sumie mogłybyśmy zbudować szałas w bezpiecznej odległości od
                                                    rzeki, byłoby miło, kupiłybyśmy ładne mebelki i byłoby słit <3

hahahahaha, no to hardcory z was, masakra, ja bym się bała że się utopię, albo
                                                    coś xD
                                                    pamiętam jak z bratem na środku podwórka zrobiliśmy igloo, to były czasy ;d
                                                  • kasiula1997 Re: ... 24.01.10, 12:27
                                                    Włosy mam kręcone, ale czasem sobie prostuję jak mi się chce tongue_out
                                                    Wyprostowane sięgają mi gdzieś pod łopatkami, ale dalej zapuszczam wink

Sława im na pewno nie pomieszała w głowach, idę o zakład, a na meble to mnie nie
                                                    stać chyba, że ukradniemy z jakiegoś pierwszego lepszego sklepu z meblami xD

Muszę przekazać koleżance, że my to hardcory z Nowogardu xD
                                                    Też kiedyś z bratem robiłam igloo na podwórku, ale rozwalali nam crying
                                                  • mweezy Re: ... 24.01.10, 13:19
                                                    aaaaaaa, ja chyba nigdy nie miałam kręconych włosów, a jak sobie kręcę lokówką
                                                    to szybko się prostują, masakra. też zapuszczam ;d

no możemy ukraść, będziemy zue c:
                                                    ewentualnie zaczniemy pleść fotele z trawy czy coś O,O
                                                    będzie ekologicznie, hahaha ;d

hahahaha, to przekaż, ucieszy się ;d

kto rozwalił?
                                                    daj adresy, to ja się już z nimi policzę devil

piwo
                                                  • kasiula1997 Re: ... 24.01.10, 14:15
                                                    Tak, fotele z trawy będą bardzo ekologiczne xD
                                                    Ale chyba mojego ciężaru ciała nie utrzymają tongue_out

Nie pamiętam kto rozwalał, ale pamiętam, że był taki fajny koleś, który zawsze
                                                    mi przynosił lizaki big_grin

Oho, moja koleżanka założyła konto na lastfm.pl !! Sukces big_grin
                                                    Huraja xDDD
                                                  • mweezy Re: ... 24.01.10, 14:28
                                                    e, tam, utrzymają ;d
                                                    jestem pewna ;D

hehehe, jakie to romantyczne ;d

super, ja też założyłam, ale ostatnio w ogóle nie wchodzę ;d
                                                  • kasiula1997 Re: ... 24.01.10, 16:43
                                                    No mam taką nadzieję wink

Wiem, pamiętam, że czułam się jakby to był mój chłopak big_grin
                                                    Ale po czasie przestawał przynosić, bo mój brat zobaczył, że piszę: kocham cię
                                                    Mateusz i mu wygadał uncertain

No to wejdź a ja ci prześlę zaproszenie, okej??
                                                  • mweezy Re: ... 24.01.10, 22:29
                                                    hehehehehe ;d

pf, wstrętny brat ; //
                                                    a on co na to jak mu wygadał?

ok, ślij ;d

o ile mnie znajdziesz, co nie będzie chyba takie trudne ;d
                                                  • kasiula1997 Re: ... 25.01.10, 12:37
                                                    Pamiętam ten moment jakby to było wczoraj. Siedzieli przed telewizorem i
                                                    grali na Playstation 2. W którymś momencie zszedł temat ich rozmów na dziewczyny
                                                    itp. I brat w końcu powiedział: No, moja siostra też się w kimś zakochała i to w
                                                    jakimś Mateuszu. Hmm, ciekawe w jakim? No a Mateusz wpadł w brecht, a ja
                                                    siedziałam z tradycyjnym burakiem. A jak Mateusz sobie poszedł to
                                                    skopałam mojemu bratu tyłek i do tej pory już go nie obchodzi czy się w kimś
                                                    zakochałam, a aby najmniej nikomu nie wygaduje big_grin

• mweezy Re: ... 25.01.10, 21:48
                                                    omg, niefajna sytuacja O___X
                                                    ja bym mojego brata zabiła jakby mi wykręcił taki numer xD
                                                    hehehe, i dobrze, niech wie że nie wolno zadzierać z siostrą big_grin
                                                  • kasiula1997 Re: ... 26.01.10, 15:47
                                                    Dokładnie bo w nas, siostrach, tkwi wieeelka moc xD

A od soboty mam ferie! W końcu!
                                                  • mweezy Re: ... 26.01.10, 17:13
                                                    hehehe, a ja jeszcze niecały tydzień i do szkoły :<

załamać się można. eh. nienawidzę szkoły, męczy mnie po prostu Dx
                                                    chcę wakacje <3
                                                  • mweezy Re: ... 26.01.10, 23:02
                                                    https://mainhg.demotywatory.pl/uploads/1263718889_by_Osa64040_500.jpg

co racja to racja <3
                                                  • kasiula1997 Re: ... 27.01.10, 14:11
                                                    Ja też chcę wakacje, a zgadzam się z obrazkiem tongue_out

Ale ja lubię jak tak drą mordę xD
                                                  • mweezy Re: ... 27.01.10, 20:01
                                                    hehehehehe ;d
                                                    btw. ślicznie wyszła Tarja na tym zdjęciu z demotów <333

ja też lubię, ale niektórym coś w tym nie pasuje, nie czaję ich, ale dobra,
                                                    niektórych satysfakcjonuje słuchanie wyłącznie lekkiej muzyki ; x

mam lodowate ręce i straszę nimi brata, juhu <3

ułożyłam dziś kawałek heavy metalowej piosenki razem z wojtkiem scared
                                                    o zupie scared

wiem, wiem, nienormalne, ale mieliśmy głupawkę, hahaha ;d
                                                  • kasiula1997 Re: ... 27.01.10, 21:08
                                                    Wiem, ładnie wyszła i ma taką szopę jak ja, po umyciu włosów tongue_out

O zupie???????

Ja też mam takie głupawki z bratem, tym zajebistym big_grin

I też mam lodowate ręce, ale od pisania na gg lub na n-k confused
                                                  • mweezy Re: ... 28.01.10, 15:07
                                                    ale ładnemu we wszystkim ładnie <3

hehehehe, dobra głupawka nie jest zua ;d

ja mam zimne ręce rano wieczorem w południe, CIĄGLE. uch.

https://i2.pinger.pl/pgr117/0d849af4000907c0498eb03a/normal_Little_Tarja_(2).jpg

omg, mała Tarja big_grin
                                                  • kasiula1997 Re: ... 28.01.10, 19:14
                                                    Dokładnie, nawet na fotce z dzieciństwa ładnie wyszła i tak słit, że aż avatar
                                                    sobie zmieniłam na bardziej przypałowy xD

A wczoraj wieczorem zchizowałam się Akirą Yamaoką. Jeśli grałaś albo widziałaś
                                                    jak ktoś gra w Silent Hill to właśnie słuchałam soundtracków i nie mogłam
                                                    zasnąć bo tak się bałam shock
                                                  • kasiula1997 Re: ... 28.01.10, 19:27
                                                    A na demotach znalazłam:
                                                    https://demotywatory.pl/598584/Paradoks-Nightwisha

i znalazłam jeszcze to:
                                                    https://demotywatory.pl/149900/Nightwish

• mweezy Re: ... 29.01.10, 20:03
                                                    hahaha, fajne ;d
                                                    co racja, to racja... ;d
                                                  • kasiula1997 Re: ... 29.01.10, 20:13
                                                    Mojemu bratu też się podoba, ale znalazłam jeszcze jedno, ale nie było ciekawe tongue_out

A dzisiaj znowu zjeżdżałam na sankach i prawie wpadłam do jeziora xD
                                                    I z tą samą dziewczyną, a potem nacierali nas chłopaki z naszych klas i był
                                                    jeden taki faajny, bo miał długie włosy i fajny charakter i słucha też metalu,
                                                    ale reszta do bani uncertain

A ja mam ferie, a Tobie się już kończą tongue_out
                                                    Sorry, ale jestem strasznie podjarana xD
                                                  • mweezy Re: ... 29.01.10, 20:17
                                                    hehehe, uważaj na siebie xD

eh, u mnie w szkole jest taki chłopak. otyły z tłustymi długimi włosami, ubiera
                                                    się na czarno i od niego śmierdzi. masakra.

hehehe, ciesz sie a ja ide popełnić samobója xD
                                                  • kasiula1997 Re: ... 29.01.10, 21:22
                                                    Emppu wymiata! Przepraszam wielkie - Erno big_grin

Twoje opisy osób mnie powalają na kolana xD\

Okej, sorry, nie chciałam doprowadzić Cie do takiego stanu xD
                                                  • mweezy Re: ... 29.01.10, 21:27
                                                    hehehehe, nieładnie się tak mylić, karcę cię xD

no co, taka prawda, a on rumiankiem nie pachnie bynajmniej xD

właśnie, nieładnie tak ;c

*chlip chlip*

xD
                                                  • kasiula1997 Re: ... 30.01.10, 11:11
                                                    Ale wolę Emppu niż Erno, bo Erno dziko brzmi uncertain

Znowu mnie rozwaliłaś tekstem, że rumiankiem nie pachnie xDDDD

Ale ja za 2 tygodnie to się chyba powieszę, a najgorsze jest to, że będzie
                                                    zmieniony plan. A ten miałam taki fajny crying
                                                    W poniedziałek 4 lekcje, a w piątek 3...

• mweezy Re: ... 30.01.10, 15:08
                                                    Erno dziko brzmi, omg, hahahahhahahahaha, czemu dziko? xD

no co, taka prawda xD ej, to nie fair, jak chce być zabawna to nie wychodzi, a
                                                    jak nie chce, to jestem xD

uch ;c
                                                    ja też bd miała zmieniony plan, oby był lepszy niż ten teraz, bo inaczej chyba
                                                    zwariuje O,o
                                                  • kasiula1997 Re: ... 30.01.10, 18:47
                                                    Będzie brzmiał dziko jeśli wymówisz sobie to kilka razy pod rząd Erno, Erno,
                                                    Erno... tongue_out

Aha, czyli nie chciałaś byś zabawna z tym rumiankiem i z tym, że dziadek cały
                                                    czas sika w spodnie? xD
                                                    Czasem tak jest, ja tak mam w szkole. Gdy nie chcę być zabawna i mówię coś na
                                                    poważnie to wszyscy się ze mnie śmieją. A jak chcę być zabawna to nikt się nie
                                                    śmieje uncertain

Ja też zwariuję, a zwłaszcza wtedy, gdy będę miała codziennie na 8.00 do szkoły O.o
                                                  • mweezy Re: ... 29.01.10, 20:13
                                                    co ty kcesz od swojego avka :<
                                                    śliczny jest <346575
                                                    ale przypałowy też xD
                                                    ale i tak śliczny <3
                                                    xD

taak, Tarja od małego była piękna <3

umc umc umc. xD
                                                  • mweezy Re: ... 30.01.10, 22:32
                                                    Będzie brzmiał dziko jeśli wymówisz sobie to kilka razy pod rząd Erno, Erno,
                                                    Erno... tongue_out

Aha, czyli nie chciałaś byś zabawna z tym rumiankiem i z tym, że dziadek cały
                                                    czas sika w spodnie? xD
                                                    Czasem tak jest, ja tak mam w szkole. Gdy nie chcę być zabawna i mówię coś na
                                                    poważnie to wszyscy się ze mnie śmieją. A jak chcę być zabawna to nikt się nie
                                                    śmieje uncertain

Ja też zwariuję, a zwłaszcza wtedy, gdy będę miała codziennie na 8.00 do szkoły O.o

hahahahhahaa, siedze przy kompie i gadam do siebie Erno, Erno, Erno, hahahahaha xD
                                                    brzmi... PRZEDZIKO xD
                                                    miałaś rację, lol big_grin

nie, nie chciałam być zabawna, chciałam żebyś zdała sobie sprawę jak poważny
                                                    temat poruszyłam, ale niestety nie wyszło, hahahhaaha xD
                                                    hm, no to witaj w klubie xD

uch, ja mam codziennie na 7.50 ;c
                                                    i to dopiero jest masakra scared
                                                  • mweezy Re: ... 30.01.10, 22:33
                                                    po jaką cholerke zacytowałam co napisałaś? scared

piwo
                                                  • kasiula1997 Re: ... 31.01.10, 11:22
                                                    Nie wiem po co zacytowałaś, ale zdarza się wink

No mówiłam, ja też siedzę i cały czas gadam i się brechtam, a mama myśli, że
                                                    jakaś wariatka jestem xD

A no patrz, nie wyszło Ci to na poważnie big_grin
                                                    Ale szczerze mówiąc, to u mnie w szkole też jest taki goguś od którego jedzie,
                                                    ale fajkami i piwem uncertain
                                                    Ja tak się tym czasem przejmuję, że zaśpię do szkoły, że nie miałabym problemu z
                                                    przyjściem do szkoły na 7.50 tongue_out

• mweezy Re: ... 01.02.10, 21:04
                                                    hehehe, klikłam coś niechcący ;c

hehehhehehe, jak ja czasem się uchacham do komputera, albo do siebie to masakra xD
                                                    moja mama pewnie myśli podobnie xD

no niestety nie xD

uh, takie dzieci powinno sie do jakiejś specjalnej szkoły wysłać, a nie
                                                    demoralizują innych i jeszcze tak od niektórych jedzie że nos urywa że tak
                                                    powiem O,o

ja jakby mnie mama nie obudziła to bym tak do dziesiątej spała, albo i więcej xD
                                                    o, właśnie, ile spałaś najwięcej godzin? xD

CHCE WAKACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111oneoneone11jedenjeden

uncertain
                                                  • kasiula1997 Re: ... 01.02.10, 21:34
                                                    Tak, a często się brechtam jak piszę z kimś, albo jak oglądam zdjęcia czyjeś np.
                                                    Nightwisha xD

A na last.fm znalazłam takie zdjęcia:
                                                    https://www.lastfm.pl/music/Epica/+images/33307209
                                                    https://www.lastfm.pl/music/Epica/+images/27115487
                                                    I to, które mam na avku.

Tak, i jeszcze do tego ten koleś siedzi za mną na polskim i sapie cały czas,
                                                    jakby nie mógł oddychać a mnie i moją koleżanką wnerwia przy okazji scianasciana

Ja?? Najwięcej spałam 12 godzin chyba, to było po Sylwestrze kiedyś tam.
                                                    Pamiętam, że spałam 12 godzin ale czy więcej to nie wiem uncertain A ty??

Ja też chcę wakacje, ale jak na razie jest w szkole spoko, bo nie wymagają tak
                                                    dużo od 6-klasistów w naszej szkole big_grin
                                                  • mweezy Re: ... 03.02.10, 20:04
                                                    lol xD hahahhaa, super te zdjęcia ;d

eh, współczuję :< zatkajcie mu nos, albo buzię, albo i to i to ;d

omg, ale jestem zmęczona, głowa mnie boli, mam już DOŚĆ. :<

dziś zgłosiłam sie do odpowiedzi z historii ale było ok, przeżyłam ;d

ja najwięcej spałam coś koło 14 godzin. i to w sumie całkiem niedawno, jak
                                                    chorowałam c:

ehh, a ja w gimnazjum. omg, starzeję sie. to dobijające. ja sie tak nie bawie :<
                                                    chce iść do zerówki najlepiej <3 a teraz już muszę myśleć o przyszłości,
                                                    studiach i w ogóle. nieeeee, ja sie nie zgadzam. dobra, moge sb gadać i gadać.
                                                    szkoda że nic nie moge zmienić, uh.
                                                  • kasiula1997 Re: ... 03.02.10, 21:19
                                                    Tak i udusimy go xD

I jaką ocenę dostałaś?? Mnie pytała pani 2 razy i akurat wtedy, kiedy nic nie
                                                    umiałam i wstawiła mi 2 pały ale luz xD Ale i tak mam 4 z historii i dobrze big_grin

Też bym chciała iść do zerówki bo tam było najlepiej wink
                                                    I niedawno się skapnęłam, że się wtedy pocałowałam pierwszy raz z chłopakiem xD
                                                    W sumie to nie pocałowałam, ale cmoknęłam go, w usta...

I dzisiaj jak byłam u koleżanki dowiedziałam się, że jej brat który chodzi do 4
                                                    KLASY zakochał się we mnie
                                                    scianascianascianascianascianascianascianasciana

I dzisiaj i wczoraj cały czas słucham piosenki Muse - Undisclosed desires. Nie
                                                    wiem czemu, ale spodobała mi się. I teledysk mają świetny moim zdaniem tongue_out
                                                  • mweezy Re: ... 05.02.10, 23:38
                                                    spoko tongue_out

pięć dostałam, cóż. jak chodzę do szkoły i nie choruję to nawet sobie radze w
                                                    szkole c:

nom ;d haha, jaka romantyczna historia ;d

omg, hahahahaha, no to nieźle O,o

no, fajny, fajny ;d
                                                  • kasiula1997 Re: ... 06.02.10, 10:31
                                                    Też sobie radzę, ale historia to jednak nie moja mocna strona wink

Taaak, strasznie romantyczna. Ostatnio widziałam wątek, gdzie jakaś
                                                    kotkowiczka razem ze swoim chłopakiem, pocałują się pierwszy raz w
                                                    Walentynki. Ooo, to można nazwać romantycznym serceserce

No, rzeczywiście nieźle, ale wczoraj się na niego wydarłam już z nerwów O.o

I ostatnio "zakochałam się" w piosence One Republic - All The Right Moves, a
                                                    zwłaszcza w sukienkach i ogólnie w układzie tanecznym tongue_out

Sory, że tak dużo piszę, ale muszę się komuś wygadać, bo nie mam z kim
                                                    pogadać. Wszyscy mnie zostawili, buuu crying
                                                  • mweezy Re: ... 08.02.10, 11:01
                                                    oh, jejq, jakie to urocze ;*
                                                    czytałam ten wąteczek.
                                                    omg, oni to zaplanowali, nie wiem jak tobie, ale mi się to wydaje dziwne ; x

13.25 - całuję się z moim chłopakiem

lol.

no co, każdy może się wkurzyć tongue_out

hm, w sumie fajna piosenka ;d

spoko, im więcej piszesz tym lepiej <3
                                                    niepraaawda, nikt cie nie zostawił, uśmiech proszę <3

kiss
                                                  • kasiula1997 Re: ... 08.02.10, 11:22
                                                    Mi też się to wydaję dziwne.
                                                    Tak, 13.00 - całujemy się O.o

Albo podoba mi się też 30 Second to Mars - Kings And Queens serce

Tak, ale więcej piszę jak mam kartkę przed sobą. Wygodniej mi jest i w ogóle
                                                    przyzwyczajona jestem na kartce pisać tongue_out

Okej, okej, już się uśmiecham big_grin serceserce
                                                  • mweezy Re: ... 08.02.10, 21:40
                                                    hehehe, może są bardzo zorganizowani, lol scared

no, ogólnie 30 stm są fajni ;d

hehehe, właśnie c: i jakoś słowa łatwiej przychodzą ; )

no i proszę uśmiechać się często <3
                                                    bo jak nie, to przejdę przez monitor do cb i strzeż się, bo znam karate, hahaha xD

dobra, karate to nie znam. xD

ale uczyłam sie Tae kwon do big_grin
                                                    i umiem liczyć do dziesięciu po koreańsku <3
                                                  • kasiula1997 Re: ... 09.02.10, 10:01
                                                    Ja jakoś specjalnie nie iteresowałam się 30stm, ale muszę Ci przyznać rację.
                                                    Tak, będę się uśmiechała często <3

Rozwaliłaś mnie z karate xD

Łał, super. Przynajmniej umiesz się bronić tongue_out

A ja umiem liczyć do 10 po włosku :p

I wejdź tutaj, chyba że już byłaś wink
                                                    www.kotek.pl/forum/02,3000,107001507,107001507,Slit_urodziny_mweezy_.html
                                                  • kasiula1997 Hmm... 09.02.10, 14:47
                                                    Ja jakoś specjalnie nie interesowałam się 30stm, ale muszę Ci przyznać rację.

Tak, będę się uśmiechała często <3

Rozwaliłaś mnie z karate xD

Łał, super. Przynajmniej umiesz się bronić wink

A ja umiem liczyć do 10 po włosku :p

I... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!

Hmm, zrobiłam wątek specjalnie dla Ciebie, ale najwyraźniej usunęli go crying
                                                    A więc życzę Ci :
                                                    - żebyś w końcu pojechała na koncert zespołu, który Ci się podoba
                                                    - żebyś uprowadziła Marco i Tuomiego przy najbliższej okazji. I żeby zamieszkali
                                                    z Nami w domku z patyków i liści nad rzeką xD
                                                    - żeby brat mniej Cię wkurzał
                                                    - żebyś dostała dobre oceny z dzisiejszych sprawdzianów i kartkówek
                                                    - i żebyś dostała prezenty, ile chciałaś i jakie chciałaś
                                                    - i mam nadzieję, że masz tort i miło by mi było, gdybyś się za mną podzieliła
                                                    <robi słodkie oczy> tongue_out
                                                    - I w ogóle wszystkiego najlepszego kiss

serceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserceserce
                                                  • mweezy Re: Hmm... 10.02.10, 21:31
                                                    łe, skasowali twój słit wąteczek dla mnie ale i tak ci dziękuję i cię kosiam, bo
                                                    ja kosiam wszystkich co mnie kosiają i kosiajmy sie wszyscy i dajcie sie
                                                    ulofciać. serceserce
                                                    lol, odbija mi O,o xD

no i bardzo dobrze ;d

no ale na serio, znam karate, kung fu, dżudo i jeszcze inne chińskie czy tam
                                                    japońskie słowa cool

cośtam umiem, ale pozapominałam nazw tych wszystkich kopnięć i dawno nie
                                                    ćwiczyłam tongue_out ale przynajmniej wiem jak przywalić z pięści żeby jak najbardziej
                                                    bolało i to wykorzystuję ;d

aaaaaaw, dziękuję za życzenia kiss
                                                    tak, podziele sie z tb Marco i Tuomasem i tortem też big_grin

mój brat kupił mi na urodziny błyszczyk i czekoladę scared
                                                    byłam zaskoczona scared
                                                    ale i tak pół czekolady prawie zjadł -,-''
                                                  • kasiula1997 Re: Hmm... 11.02.10, 13:01
                                                    Taa, odbija Ci xD No wiesz, zdarza się big_grin
                                                    Też Cię lofciam i kosiam serceserce

Hmm, ciekawe w takim razie kogo bijesz... suspicious

Spoko, to czekam na torta i na wiadomość, kiedy będziesz na koncercie i o której
                                                    i którędy wracasz, żebym mogła do Was dołączyć xD

Łał, mi ten najmłodszy nigdy nic nie kupuje, no cóż...
                                                    Hahah, tak. Ja ja dostaję to też zjada większą część i mówi, że to teraz jemu
                                                    należy się więcej energii sciana

Ale dzisiaj miałam fajny sen. Szkoda, że nie dział się naprawdę. Chociaż
                                                    musiałabym rócić do szkoły, ale co mi tam tongue_out
                                                  • mweezy Re: Hmm... 11.02.10, 22:02
                                                    no zdarza sie, zwłaszcza jak sie jest tak niepełnosprawnym umysłowo jak ja O,o
                                                    aaa, lofciajmy się wszyscy, dajcie sie ulofciać serceserce

bije brata, albo koleżanki jak mnie wkurzą. chociaż koleżankom oraz innym
                                                    podobnym osobnikom okazuję litość. bratu nie zawsze c: wiem, boisz sie mnie,
                                                    hahaha xD
                                                    żarcik (trzyma sie mnie czarny humor, huhuhu.)

ok, spoko, nie ma sprawy, załatwione xD

eh, bracia nie grzeszą rozrzutnością ; /
                                                    i inteligencją w wielu przypadkach O,o

co ci się śniło? <3
                                                  • kasiula1997 Re: Hmm... 11.02.10, 22:26
                                                    Nie tylko ty jesteś chora umysłowo, uwierz. Ja też należę do tego gatunku, ale
                                                    tylko w rzeczywistości. W internecie tego nie okazuję wink

Pamiętaj, bratu się nie okazuje litości bo wykorzystuje to bezczelnie. Tak,
                                                    zdecydowanie się Ciebie boję xD

No wiesz, mojego brata inteligencja przekracza granice możliwości. Na serio jest
                                                    aż taki mądry. Dzisiaj chciałam się mu wyrwać (znowu mi prawił morały) i wpadłam
                                                    w jego sidła scared

Śniło mi się, że przeprowadziłaś się do mojej miejscowości i chodziłyśmy razem
                                                    do klasy. I gadałyśmy razem na przerwach i nawet Nasi bracia się zaprzyjaźnili
                                                    (nie wiem jakim cudem). A, i mieszkałaś naprzeciwko mojego bloku big_grin
                                                    I koleżanki z klasy mnie zostawiły, bo się z Tobą zaczęłam przyjaźnić scared
                                                    Ale no cóż, ja jak zwykle się tym nie przejmuję tongue_out

Fajnie by było jakbyś zajrzała na bloga bo brat mnie zjechał i potrzebuję
                                                    czyjegoś wsparcia angry
                                                  • mweezy <3 12.02.10, 20:40
                                                    oj, u mnie nie da się tego ukryć :<
                                                    ok, łączę się z tobą w bólu i cierpieniu tongue_out

taak, zapamiętam ;d
                                                    czemu się boisz, ja jestem słit i w ogóle O,o
                                                    niegroźna, dobrze wychowana i militka O,o
                                                    ekhem... xD

mądry brat? ;o a to możliwe? xd
                                                    uh, chyba przemądrzały O,o
                                                    ale jakoś przeżyłaś? xD

omg, śniłam ci sie? ale numer aaaaaaa ;d
                                                    zaprzyjaźnili się? hm, ja się nie dziwie, oni z tego co mi tu piszesz są bardzo
                                                    podobni tongue_out
                                                    oo, niedobre chamki, dziś w nocy niech ci się przyśni że walnęłam ich z karate i
                                                    sie uspokoiły, hahahaha xD

dobrze, już przeczytałam i jak zwykle świetnie kiss
                                                    to miał być najdłuższy rozdział? bu. napiszże dłuższy xD
                                                    albo ja powinnam wolniej czytać ;c taaak stanowczo tak ;d

<3
                                                  • kasiula1997 Re: <3 12.02.10, 20:55
                                                    To ja także się łączę z Tobą w bólu i cierpieniu tongue_out

xD Ja dobrze wiem, że jesteś słit i że lofciasz każdego i że jesteś dobrze
                                                    wychowana kiss

Nie no ,przemądrzały to nie jest. Po prostu nie chce, żebym wyrosła, wiesz, na
                                                    takiego pokemona bo w gimnazjum jest ich najwięcej scared
                                                    Jakoś przeżyłam wink

Mam nadzieję, że mi się przyśnisz bo może być ciekawie jak im przywalisz. Ooo,
                                                    to będziesz mogła też takiemu jednemu chłopakowi, który mi się podobał, ale na
                                                    mnie zlewał big_grin
                                                    No i wtedy się już każdy uspokoi xD

Yhy, powinnaś wolniej czytać tongue_out
                                                    Postaram się dłuższy, ale to łatwe nie jest tongue_out

Właśnie coś zaraziłam się Apocalypticą serceserce
                                                  • mweezy Re: <3 13.02.10, 19:30
                                                    dzięki tongue_out

aah, no to bardzo dobrze, pozytywnie wręcz ;d

aa, no chyba że tak, w takim razie popieram twojego brata ;d
                                                    i zgadzam się z nim co do pokemonów O,o
                                                    zaraza ; x
                                                    no to dobrze że przeżyłaś, pozytywnie piwo

hahaahahhaa, ja ich tam wszystkich załatwie, nie ma sprawy, lol xD

spoko, wiem <3
                                                    i postaram się wolniej czytać tongue_out

masakra, mam w pon. wielkie pytańsko z polskiego.
                                                    nie przeżyje.

hm, spoko są tongue_out
                                                    pozytywnie ich oceniam xDD

jeju, nie powinnam pić kakałka ;<
                                                  • kasiula1997 Re: <3 13.02.10, 19:41
                                                    Dokładnie - zaraza która się rozprzestrzenia O.o
                                                    I wkurza się na mnie brat bo się jego słucham, słucham porządnej muzyki i chcę
                                                    się uczyć filozofii wink

Nooo, w poniedziałek do szkoły, buu crying

Czemu nie powinnaś pić kakałka?

Ughhh. jestem mega wkurzona na mojego brat!!
                                                    Wkurzona?? To mało powiedziane angry
                                                    I to na tego zajebistego sad

I jak pojedzie moja rodzina to chyba sobie trochę poryczę crying
                                                    Bo w gościach są confused
                                                  • mweezy Re: <3 14.02.10, 15:05
                                                    hehehe, strzeżmy się ;d

no to przecież dobrze że jesteś w zgodzie z braciszkiem? xDD

ja nie chce. CHCE WAKACJE ;c jeju ;c

nie powinnam pić kakałka bo po nim głupieje jeszcze bardziej O______x

dlaczego wkurzona? nie wolno, nonono xD

ejj, nie płacz <3
                                                    (powiedziała panna co często płacze... O,o)

świat jest dziwny.
                                                  • kasiula1997 Re: <3 15.02.10, 16:32
                                                    Powinni jakieś leki zacząć produkować big_grin

Taa, rzeczywiście w zgodzie. Dzisiaj mnie zabiera do koleżanki swojej, i
                                                    będziemy oglądali horrory O.o

Aaa, no to rzeczywiście, lepiej go nie pij xD

No bo mnie wykiwał. Miał ze mną siedzieć, a poszedł na urodziny do kolegi -.-
                                                    Ale już jest spoko big_grin

Jak sobie pojechali to włączyłam jakąś przypałową piosenkę na komórce i poszłam
                                                    spać wink

No to ty także nie płacz <tuli>

A no czasem jest dziwny. Nie, nie. Świat jest cały czas dziwny O.o

Boszz, dzisiaj miałam zmieniony plan. I oczywiście na gorszy uncertain

• mweezy Re: <3 16.02.10, 09:51
                                                    hahaha, taak, ja mogę się nawet zastanowić nad produkcją takich leków o ile
                                                    wypali mój pomysł żeby zostać aptekarką (wbrew pozorom jest to opłacalny i
                                                    wygodny zawód xD)
                                                    słit tabletki opakuję w pudełeczka z pikaczu, więc nie będzie problemu że ktoś
                                                    nie chce wziąć tabletki big_grin genialne ! pika pika O__________x
                                                    hahaha xD

uuuu, to fajnie ;d

tak, dla bezpieczeństwa ludzkości lepiej to ograniczę scared

paskudniaczek. przeprosił ma się rozumieć? xD

przypałową piosenkę? czyżby kesza czy coś w tym stylu? O,o

buu, ok, nie płaczemy obydwie. <3

właśnie x___x
                                                    tak sobie myślę że ludzie zostali stworzeni żeby rozwalić ziemię bo szczerze
                                                    mówiąc jest już do tego bardzo blisko ; // chyba przestane oglądać wiadomości
                                                    bo podobno za bardzo sie wszystkim przejmuję O__O

uuuh, my mamy zmienione tylko 2 sale, ale lekcje tak samo. czyli masakry ciąg
                                                    dalszy.

https://userserve-ak.last.fm/serve/_/26815589/Nightwish+Tarja++Tuomas.jpg
                                                    https://i49.photobucket.com/albums/f261/ghannyy/tuomas_divers_253.jpg

omg, hahaha, uwielbiam ich big_grin
                                                  • kasiula1997 Re: <3 16.02.10, 16:42
                                                    No to będziemy razem opracowywały. A ile kasy zbierzemy i jakie będziemy sławne big_grin

Wczoraj widziałam filmik jak Anette śpiewa Ever Dream O.o
                                                    Po pierwsze: śpiewać nie umie
                                                    Po drugie: Zaczęła molestować Marco na scenie (biedny Marco crying )
                                                    Po trzecie: Nie umie śpiewać

Uff, jestem bezpieczna big_grin

No jasne xD Jeszcze zanim powiedział, że gdzies idzie wink

Nie-e. Chociaż zastanawiałam się nad keszą xD
                                                    Ale włączyłam sobie NW - The Carpenter (Tuomas fałszuje), White Night Fantasy
                                                    (śmiesznie Tarja śpiewa), The Riddler i soudtracki ze Zmierzchu i Księżyca w
                                                    nowiu xD

No wiesz, każdy się czymś za bardzo przejmuje. Ja też czasami więc się nie
                                                    martw. I w sumie się zgadzam z Twoją wypowiedzią :]

Noo, ja tez ich uwielbiam. Dlatego w opowiadaniu ich umieściłam. A Robert jest
                                                    dla tego, żeby nie było nudno. I mogę ci zdradzić tajemnicę: przybędzie jeszcze
                                                    jeden chłopak do kolekcji ulubieńców Tarji tongue_out
                                                    Ale już nic więcej nie powiem, ani nie napiszę big_grin
                                                  • mweezy Re: <3 16.02.10, 21:33
                                                    hahaha, zdobędziemy świat, będą nas pokazywać w tivi i modlić się przy naszych
                                                    zdjęciach, oł jes. <3

oemdżi, a Marco nie uciekł? scared
                                                    bu. widzę pewne powiązanie między punktem pierwszym i trzecim xD

bezpieczna? no i dobrze tongue_out

aaa, no to pełna kultura ;d

hmm, no to nieźle xDD
                                                    a nie śniły ci się koszmary? ;d

eh, dzięki. czasem już mam wszystkiego dosyć. w sumie coraz częściej.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
                                                    obrażam się. teraz bd główkować o co kaman, nieładnie tak :c
                                                    kiedy bd kolejny rozdział? big_grin
                                                  • kasiula1997 Re: <3 16.02.10, 22:01
                                                    Oooo, i będziemy miały takie super sesje zdjęciowe jakie ma Epica czy Withini
                                                    serceserce

No patrz, jakimś cudem nie uciekł big_grin
                                                    Aha, rzeczywiście, spore to powiązanie xD
                                                    O.o
                                                    Ma pomalowane na jednym z koncertów paznokcie na różowo!! Aaaaaaaa scianasciana

Już od dłuższego czasu mi się nie śniły. A skoro o snach mowa to któregoś
                                                    wieczoru wyobrażałam sobie sytuację, jak lejesz dziewczyny z mojej klasy za to,
                                                    że się na mnie obraziły big_grin
                                                    I potem wstaje rano - a tutaj się okazuje, że naprawdę mi się śniłaś xD

• kasiula1997 Re: <3 16.02.10, 22:03
                                                    Aaaa, zapomniałam napisać kiedy następny rozdział - postaram sie jak
                                                    najszybciej, ale zobaczę jak to będzie. W weekend będzie na bank bo będzie mi
                                                    się na pewno nudziło więc sobie trochę popiszę big_grin
    • ash1282 Re: Tarja vs Anette 03.12.09, 19:54
      Tarja umi śpiewać nisko i wysoko. A Anette trochę nie wychodzi nisko wink
      Ale bardzo lubię obie wink big_grintongue_out
      • colaxdd Re: Tarja vs Anette 07.12.09, 20:39
        Nightwish słucham od niedawna i jak na razie muszę posłuchać więcej ich piosenek
        żeby dobrze ocenić wink Ale jak na razie to Anette smile
    • theblackone. Re: Tarja vs Anette 03.12.09, 20:24
      Obie są niezłe. Ale chyba Tarja ma fajniejszy głos. W ogóle jestem wielką fanką Nightwisha.
      • apocalypse Re: Tarja vs Anette 06.12.09, 19:01
        Zdecydowanie Tarja.
    • vamtherina Re: Tarja vs Anette 12.12.09, 11:14
      W 100% Tarja.
    • miley112 Re: Tarja vs Anette 12.12.09, 21:05
      ` nie znam ich.
      • colaxdd Re: Tarja vs Anette 13.12.09, 15:32
        Zmieniłam zdanie! Tarja rulez!
    • kartka Re: Tarja vs Anette 16.12.09, 14:17
      Nie znam ludzi ; /sciana
    • coloredcrayon Re: Tarja vs Anette 21.12.09, 12:59
      Tarja ma niezwykły głos,a Anette mi się nie za bardzo podoba
    • nici Re: Tarja vs Anette 21.12.09, 17:07
      tarja
      • suomi Nightwish ;) 25.12.09, 16:49
        Kocham Nightwisha , ale może się zdziwicie, wolę Anette wink tak po prostu wink.
        Moim zdaniem, nie ma ona " popowego " głosu, pasuje do Nightwisha i finito .wink
        Ave, Kiitos za uwagewink
        • chochliczka Re: Nightwish ;) 23.01.10, 14:43
          Ja lubię obydwie tak samo bo każda ma wspaniały głos tylko na inny sposóbsmile
    • monjiczq Re: Tarja vs Anette 25.12.09, 23:06
      Zdecydowanie Tarja, miała mocniejszy głos, chociaż Anette też daje radęxd
    • kararock Re: Tarja vs Anette 26.12.09, 12:45
      obie świetnie śpiewają
    • mandy_jonas Re: Tarja vs Anette 27.12.09, 18:03
      W wow, a kto to jest..?
      • kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 27.12.09, 19:12
        To piosenkarka i była piosenkarka zespołu Nightwish.
        Jak chcesz się dowiedzieć więcej to zobacz w google albo na youtube kiss
        • madi.97 Re: Tarja vs Anette 28.12.09, 21:43
          Stanowczo Tarja, słyszałam kilka piosenek co śpiewała Tarja w wykonaniu
          Anette... beznadzieja... Tarja ma specyficzny głos pasujący do Nightwish i
          muzyki jaką grają smile
    • doma9100 Re: Tarja vs Anette 29.12.09, 00:20
      Moim zdaniem Anette xD super się spisała w duecie October&April z The Rasmus ;D
      • mweezy Re: Tarja vs Anette 30.12.09, 10:00
        w sumie ...
        trudno się z tobą nie zgodzić : D
      • alice94_ Re: Tarja vs Anette 31.12.09, 14:19
        doma9100 napisał(a):

> Moim zdaniem Anette xD super się spisała w duecie October&April z The Rasmus ;
        > D
        Popieram big_grin No i lubię zespół Nightwish winkwink
    • martynka93 Re: Tarja vs Anette 31.12.09, 19:24
      Hmm... Tarja serce
    • girl_x33 Re: Tarja vs Anette 09.01.10, 21:57
      yhmmm. tarja niech będzie x.x
    • agnes_cerk Re: Tarja vs Anette 10.01.10, 15:58
      Tarja, jej głos bardziej pasował do zespołu
      • chi Re: Tarja vs Anette 10.01.10, 16:15
        Tarja
    • 92loco92 Re: Tarja vs Anette 15.01.10, 14:18
      Tak .. szczerze mowiac to nie wiem kim one sa .! wink)
    • judixd Re: Tarja vs Anette 16.01.10, 12:10
      Moim zdaniem Tarja jest lepsza, bo ma ladniejszy głos i bardziej podobała mi się jej styl niż
      Anette... Szkoda że już jej nie ma w zespole uncertain
    • zapamietaj_mnie Tarja ! 16.01.10, 21:46
      tak jak w temacie tarja! ;*

lubisz avril lavigne? serce
      chcesz wiedzieć co u niej nowego?tongue_outP
      wejdź na :
      x-avril-lavigne-x.blog.onet.pl
      codziennie nowe wiadomości! big_grin
      zapraszam ! kiss

p.s. jeśli ktoś.
      chciałby dowiedzieć się.
      czegoś o avril.