mweezy 22.11.09, 17:22 która jest wg was lepsza ? ja lubię obydwie chociaż Tarja moim zdaniem ma lepszy głos Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 22.11.09, 20:09 Moim zdaniem (jak już wiesz) lepsza jest Tarja bo ma głos, który bardziej pasuje do zespołu metalowego,a Anette ma głos jak na gwiazde pop Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Tarja vs Anette 22.11.09, 21:30 tak wiem , cholera , myślałam że więcej osób zechce rozmawiać ze mną na ten temat , ... a ja chciałam właśnie zrobić taką mini sondę w tym temacie żeby znać zdanie innych użytkowniczek Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 10:30 moja przyjaciółka też woli głos Anette Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 11:13 www.youtube.com/watch?vO-ERsI1ZlY Zobaczcie to, a będzie wiedzieć między innymi dlaczego nie lubie Anette. Piosenkę sfałszowała jak cholera i aż pisać i sie nie chcę... Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 11:26 ughhh o_O no cóż , że tak powiem trochę jej nie wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 12:38 Trochę nie wyszlo??!!! Moim zdanie skopala jedną z moich ulubionych piosenek, a jak zaczęła jęczeć...to był jakiś koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 12:42 hehehe , spoko , chciałam wyrazić to samo co ty tylko trochę delikatniej xD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 12:55 hahaha xD a mój brat nie lubi metalu o_O xDD i stwierdził że to co ja słucham to badziewie -.- Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 13:17 A mój brat kiedyś ,jak słuchałam muzyki pop, to mówił że ja słucham badziewia Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 13:19 mój brat ma to do siebie że zawsze sie musi mnie uczepić xD litości -.- oł noł , offtopuję , niedobra ja xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 13:23 Moim zdaniem każdy brat się zawsze musi czegoś uczepić bo inaczej nie przeżyje. I myśli, że jest starszy to mu wszystko można Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 13:25 nie no , moja przyjaciółka rozwaliła mnie tekstem uzasadniającym dlaczego woli Anette niż Tarję Bo Tarja ma taki... Operowy głos <hahaha> xD kocham ją siostrzaną miłością ale to po prostu mnie dobiło xDD Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 13:23 Strasznie w te piosence fałszuje xd A mnie czepia się siostra : ) Mówi, że metal źle wpływa na dzieci, czyli mojego brata ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 13:24 A jak ja strasznie bym chciała mieć siostrę zamiast brata <buja w obłokach> Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 13:26 A ja starszego brata : ) Chociaż nie miałabym od kogo pożyczać bluzek ; D Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 13:28 hahaha , metal wpływa źle na dzieci xD a co do rodzeństwa to JA CHCĘ SIOSTRĘ xD ale niedużo młodszą za to mogę oddać brata , ktoś reflektuje? xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 13:28 Z bluzkami to ja problemu nie mam, ale na brata nie narzekam czasem potrafi zachowywać się jak człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 13:30 heh , każdy czasem ma przebłyski normalności xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 13:33 Masz rację, każdemu się czasem zdarza xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 13:37 No, jedno z najlepszych jakie widziałam <wzdycha do zdjęcia> Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 13:46 Normalnie się zakochałam xd Boskie jest : ) Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 13:54 Tarja ma cudowny operowy głos, to duża strata dla Nightwisha, że juz z nia nie graja. Tak jak juz napisala kasiula1997, Anette bardziej by mi pasowała do jakiegos popowego zespolu Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Tarja vs Anette 23.11.09, 20:15 Tarjaaa , jeju , tak bym chciała ją usłyszeć na żywo : O Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 24.11.09, 16:12 Noo, a oglądałaś jej ostatni koncert w Helsinkach z Nightwish??? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 26.11.09, 15:55 Moim zdaniem koncert zajebisty, jak zresztą wszystkie Nightwish, a te fanki na samym przodzie cały czas płakały ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Tarja vs Anette 26.11.09, 20:45 noo , masakra x DD ja im sie nie dziwie , też bym ryczała chociaż ... < myśli > nie , pewnie bym sie darła , tudzież by mi odwaliło i wdrapałabym się na scenę by uprowadzić Toumasa i dostarczyć go mojej koleżance Kasi < śmiech psychopaty > Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 27.11.09, 11:12 Ja też bym się wolała wedrzeć na scenę, ale żeby uprowadzić Marco dla mnie i brata. A Tarję też z chęcią bym uprowadziła ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Tarja vs Anette 27.11.09, 11:37 oleska940 , Tarja to eks wokalistka zespołu Nightwish , w którym śpiewa teraz Anette ;> Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Tarja vs Anette 27.11.09, 11:35 hahaha xD mój brat by sie ucieszył jakbym mu Tarję uprowadziła xD taak , czyli jbc idziemy obydwie na koncert , nie płaczemy i naszym celem jest dopchać się do sceny xD i z łokcia wszystkich , którzy będą chcieli nas zatrzymać lol xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 27.11.09, 18:51 xD Jakbym miała bilet to z chęcią bym cię zabrała i wyjechałybyśmy tydzień przed koncertem, żeby najlepiej cały zespół uprowadzić A i wezmę coś do samoobrony w razie czegoś nóż np. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Tarja vs Anette 29.11.09, 00:16 oh jak miło taaak , ale wiesz , może lepiej nie nóż tylko jakieś środki odurzające bo jakbym zraniła kogoś z nich to chyba pocięłabym się... piórnikiem ! xD w akcie desperacji tudzież coś w tym stylu więc lepiej nie ryzykować , bo sumienie by mnie gryzło i zjadło niczym głodzilla xD co ty na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 29.11.09, 10:47 xD Myślę, że środki odurzające byłyby bezpieczniejsze. A gdybym ja kogoś zraniła i to doszczętnie to pocięłabym się kanapą Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Tarja vs Anette 29.11.09, 14:36 taaak xD czyli już to mamy ustalone xD aaa , zapomniałabym o jakimś specjalnym przebraniu , bo wiesz , nie może nas nikt rozpoznać xd proponuję czarne kombinezony tudzież rajstopy na głowę xD hahaha xd Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 29.11.09, 14:52 xDDDDD Bardzo dobry pomysł z rajstopami Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Tarja vs Anette 29.11.09, 15:47 hah , dzięki jejuu , Tarja , wracaj < chlip , chlip > wybaczcie , znowu mam doła Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Tarja vs Anette 29.11.09, 17:03 buuu ; x < dzika rozpacz > ok , już jestem spokojna x DD lubisz piosenkę Bye bye beautiful , kasiula1997 ? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 29.11.09, 19:22 No jasne a zwłaszcza refren Marco...\ A ty, mweezy lubisz Slaying The Dreamer? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 29.11.09, 19:24 P.S Napisałam STD bo akurat słucham Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Tarja vs Anette 30.11.09, 20:33 no pewnie że lubie a co do Bye bye beautiful to lubię ją , chociaż gdyby ta piosenka nie była skierowana do Tarji i nie była śpiewana przez Anette to byłaby lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 01.12.09, 15:56 O wiele lepsza, chociaż może to, że jest skierowana do Tarji bym zniosła bo jest po angielsku, a nie za dużo wiem z angielskiego (hmmmmm, dopiero 6 klasa). A co do wokalu to zdecydowanie się zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Tarja vs Anette 02.12.09, 18:11 hehe to tłumaczenie do tej piosenki , prawdopodobnie jest trochę błędów , wiadomo , ale nie znalazłam lepszego tłumaczenia Bye bye beautiful Na końcu wzgórza bez oczu Są zmęczone malowaniem czerwonego oblicza śmierci Z własna krwią One wykorzystywane do miłości mając tak wiele do stracenia Raz mrugające twoje oczy i widzę wszystko w ruinach Czy ty kiedykolwiek słuchałaś tego co mówię? Czy ty kiedykolwiek przeczytałaś co Ci napisałem? Czy ty kiedykolwiek słuchałaś co gramy? Czy ty kiedykolwiek słuchałaś co mówił świat ? Czy my dotrzemy tak daleko tylko po to, by poczuć nienawiść? Czy my graliśmy jako pionki w tej grze? Żegnaj piękna.. Duch Jakuba w tej białej dziewczynie Przepaska na oczy dla ślepoty Zmarłe rodzeństwo na zmarłym świecie Pętla wokół duszącego się serca Wieczność rozerwana Dźwięk dzwonków pogrzebu „Potrzebuję śmierci by czuć się żywą” To nie drzewo opuściło kwiaty To kwiaty opuściły drzewo Kiedyś nauczę się kochać te blizny Wciąż świeże ostrza Twoich słów Jakim ślepym być, by nie widzieć Hazardzista zgubił wszystko co miał Czy ty kiedykolwiek słuchałaś tego co mówię? Czy ty kiedykolwiek przeczytałaś co Ci napisałem? Czy ty kiedykolwiek słuchałaś co gramy? Czy ty kiedykolwiek słuchałaś co mówił świat ? Czy my dotrzemy tak daleko tylko po to, by poczuć nienawiść? Czy my graliśmy jako pionki w tej grze? Żegnaj piękna.. Żegnaj piękna.. Żegnaj piękna.. Żegnaj, żegnaj, żegnaj.. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 02.12.09, 19:09 Jak napisałaś to zaczęłam szukać w google i znalazłam identyczne. No i wiadomo, ze z błędami bo inaczej by się nie dało Żadnych wybitnych ludzi z języka angielskiego interesujących się tłumaczeniem tekstów piosenek, a jeszcze do tego takiej muzyki więc... A i dzięki za tekst Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 02.12.09, 19:10 Nie ma żadnych wybitnych ludzi z języka angielskiego...* Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Tarja vs Anette 02.12.09, 22:08 dokładnie i nmzc polecam sięę na przyszłość xD lol xD jejku , szkoda że Tarja i chłopaki sie jakoś ze sobą nie dogadali ;c taak , powtarzam sie xD i znowu narzekam xD Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie_vampire Re: Tarja vs Anette 02.12.09, 21:20 Tarja Uwielbiam jej głos.W niektórych piosenkach cudnie "wyciągała góry".Anette tak nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ Re: Tarja vs Anette 02.12.09, 22:26 Anette, jak już kiedyś Ci mówiłam Odpowiedz Link Zgłoś
robpattinson Re: Tarja vs Anette 02.12.09, 23:39 nie kojarzę ani tej ani tej..może jak bym zobaczyla na zdjęciu to bym wiedziała o które chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: do robpattinson 03.12.09, 16:53 Dzięki, ze dałaś fotkę Tarji jaką ja mam na avatarze Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy ... 03.12.09, 19:32 umc umc umc , ciekawe czy Tarja ma twittera , albo Anette chyba nie , bo raz ich szukałam , ale jeszcze sprawdze ; 3 kasiula1997 , masz twittera ? Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 03.12.09, 19:44 google nie gryzą ; x a poza tym w tym wątku znajduje się sporo informacji na temat obydwu pań . Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 03.12.09, 19:51 nie , nie mają twittera ;< ale za to znalazłam profil fanek Tarji na twitterze twitter.com/tarja_enkeli Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 03.12.09, 19:50 Nieeee, jak dla mnie za dużo Angielskiego xD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 03.12.09, 19:59 heh , ja właśnie min. przez twittera szlifuję język , chociaż i tak do perfekcji w mówieniu i pisaniu po angielsku mi brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 03.12.09, 20:03 Ale ja mam od 1 klasy niemiecki i niestety mało co wiem z angielskiego. Ale teraz słucham więcej piosenek po angielsku to jakoś go szlifuję... A zwlaszcza, ze mama kolesią, który mi sie podoba uczy Angielskiego i on też zna perfect angielski (co sie dziwić) wię dobrze by bylo też umieć Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 03.12.09, 20:18 yhmm ; ) no dobrze by było xd a ja planuję rozpocząć naukę frrrancuskiego ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 04.12.09, 12:34 Mój brat się uczy na studiach, a ja chciałabym wloskiego Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 04.12.09, 15:13 włączyłam wczoraj mojemu bratu ciotecznemu Bye bye beautiful ... przy refrenie zrobił dziwną minę ale się opamiętał bo widział że go obserwuję Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 04.12.09, 19:48 To dobrze, ze się opanowal xD A, i on się nie zna, pffffff Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 04.12.09, 23:17 hahahaha , zgadzam sie on woli dance i hip hop =.= wtf ?! z czym do ludzi , men xD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 05.12.09, 21:28 haha , wiem że sie ze mną zgadzasz xD bo jestem genialna * , * lol xD ok , wpadłam w samozachwyt niedobrze Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 06.12.09, 15:09 wiem , ale niezbyt to lubię , nie jestem nikim wyjątkowym no cóż , każdy ma swoje odchyły jejku , słucham teraz Nemo i znowu myślę nad tym jaka to szkoda że już jej nie ma w Nightwishu ; x o_O Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 06.12.09, 16:46 Noooooooooo, a mój brat tą piosenkę kooooooocha! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 07.12.09, 14:16 No, Nemo i też się jemu nie dziwię chociaż mam inne ulu piosenki z Nightwish Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 09.12.09, 10:56 hm , ja szczerze mówiąc nie mam ulubionej ah , chciałabym mieć operowy głos * , * to by dopiero było coś Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 09.12.09, 14:09 Noooo, 12 - latka, która zrobiła furorę na rynku muzycznym, a po dłuższym czasie Tarja w jej drzwiach prosząc, żeby nagrała z nią piosenki, a potem wywalają z Nightwisha Anette, a wstawiają mnie <buja w obłokach>. Tak, to by było coś xD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 09.12.09, 18:07 kasiulaaa , widze że snujesz wspaniałe plany na najbliższą przyszłość a co ty na to żebyśmy zaśpiewały w duecie ? xD lol xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 11.12.09, 12:50 No, z wielką chęcią, tylko niech ktoś nam da idealny głos a będzie spoko, hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 11.12.09, 22:06 taaa , mi się bardzo przyda ; x bo na razie jak próbuję śpiewać choćby See who i am WT to wychodzą mi jakieś dziwne piski , hahaha aczkolwiek ćwiczę , taak , i przyznam że coraz lepiej mi idzie < lans > Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 12.12.09, 11:01 Nooo, mi też się poprawia głos, ale chyba jak Tarja to nigdy nie będę miała Aaaaale szkooooooda! Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 12.12.09, 13:55 no , jeśli się ćwiczy to głos się poprawia spoko , może będziesz miała taki głos , trzeba ćwiczyć , ona się z operowym głosem nie urodziła chociaż talent do śpiewania ma ogromny to i tak musiała ćwiczyć ahh Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 12.12.09, 16:18 No na pewno się nie urodziła, ale za kilka lat zobaczymy czy zrobię furorę na rynku muzycznym, ale już nie jako dwunastolatka I może wtedy kupisz moją płytę Albo nie, specjalnie dla Ciebie dam jeszcze bilet na najbliższy koncert gratis za to, że jako jedyna mówiłaś (pisałaś), że mam szansę mieć głos jak Tarja xD Bo w domu brat tylko się ze mnie śmieje, a mama się nie zna Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 12.12.09, 21:01 thx łał , czuję się zaszczycona na pewno kupię twoją płytę eh , mam tak samo miłego brata -.- Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 12.12.09, 22:01 To chyba u nich "rodzinne" że są dla nas tak mili Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 13.12.09, 01:48 taak , każdy brat ma syndrom głupka , ale niektórzy z tym walczą (prawdpodobnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 13.12.09, 14:34 Mój brat sugeruje, że zaraził się głupotą ode mnie. I teraz obydwoje próbujemy to zwalczyć, ale coś nam nie wychodzi jak widać xDD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 13.12.09, 17:15 hahaha , co za spryciarz , na swoją przegrzeczną siostrzyczkę zganiać winę , no proszę xD hehehe , może jemu nie wychodzi ? a co do głupoty - nikt nie jest na 100% mądry Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 13.12.09, 20:44 Ja mam szczęście, że jestem najmłodsza to mama zawsze mi wierzy, a nie jemu i dlatego chce się pewnie na mnie zemścić No a co do 100% mądrości do zgadzam się. Najmądrzejszą osobę jaką widziałam (nie na żywo xDDD) to Einstein, czy jak on tam miał A IQ największe widziałam Dody i Pameli Anderson xD Nie dość, że sobie cycki wypchały to jeszcze takie mądre. A IQ Roberta Pattinsona to tylko 111! Jak to zobaczyłam to go wybrechtałam xDD Sorry, że tak się rozpisałam o IQ xDD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 15.12.09, 21:01 tak , Einstein hahaha , Pamela ma duże ... IQ ? xD tego nie wiedziałam zaskok ; O łahaha , boski Robercik 111 tylko ? : x hm , to chyba dlatego ma taki wyraz twarzy xD ok , Mweezy , opanuj się , niektórym on się podoba ... hahhahahahhahahhahahahahhaa xD no fajnie ... xD a co do rodzeństwa , łee , ja zawsze chciałam być tą młodszą żeby mieć luzy , ale ni hu hu , nie ma tak dobrze xD chociaż mój braciszek ostatnio pokazuje rogi i to się mej kochanej rodzicielce zaczyna nie podobać buhahahhahahihihehe , i prawidłowo xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 16.12.09, 14:11 No i dobrze, że zaczyna pokazywać rogi, może ktoś będzie preferował małego braciszka to wtedy będziesz najmłodsza xDD Ale z wyrazem twarzy Roberta to mnie powaliłaś xDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 16.12.09, 15:43 hahah , no co xDD co do twarzy Roberta to nie jest jak najbardziej złośliwe z mojej strony , toż to sama prawda xD hmm , no ja czekam aż rodzice stracą do niego cierpliwość , muahahaha xD eh , dziś miałam muzykę , myślałam że będziemy śpiewać a mieliśmy kartkówkę -.- a tak wgl po co nam uczyć się aż tak dużo na temat średniowiecznej czy starożytnej muzyki , ja tego nie rozumiem . nie lepiej porozmawiać na temat różnych gatunków muzyki ? nie to że to nam nie jest potrzebne , ale nie przesadzajmy Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 16.12.09, 19:39 Też bym chciała mieć muzykę I zgadzam się bo po co żyć przeszlością, jak mamy teraz XXI w. A wtedy nie potrzebna by była historia z której się teraz " "uczę" xDDD Nie lubię zbytnio pani bo jest jakaś... dziwna Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 16.12.09, 21:53 a co takiego robi ?? hmm... heh , nauczyciele przeważnie są dziwni o_O np. u mnie facetka też od historii ciągle mówi : w każdym bądź razie o_O i maluje usta czerwoną szminką i mówi z dziwnym akcentem ; x Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 18.12.09, 14:27 A u na spyta co lekcję, krzyczy jak jest cisza w klasie i cały czas się na mnie gapi I gada jak wariatka jakaś. I ogólnie nie lubię historii Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 18.12.09, 15:35 dziwna jakaś rzeczywiście o,O łe , u mnie też pyta co lekcję ; 3 Mon Dieu , zimno mi o,O Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 19.12.09, 10:51 Nooo, u nas wczoraj na dworze było -10 i myślałam, że zamarznę jak szłam do szkoły Dzisiaj tak samo, a w domu (całe szczęście) mam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 19.12.09, 20:35 hah , ja też nie wystawiam nosa przed dom bo jeszcze bym zmarzła i co by było xD ah , właśnie słucham sobie Frozen i tak sobie myślę że nagrałabym tej piosenki cover gdybym się nie bała o słuch użytkowników YT Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 19.12.09, 21:44 Gdybym ja się nie bała o to co ty, to już wszystkie płyty Nightwisha i WT miałyby cover przeze mnie A ja ostatnio często słucham WT Utopi i straaaasznie mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 20.12.09, 12:16 Zdecydowanie. A wczoraj przeglądałam fotki Nightwisha i wpadłam na ich śmieszne foty. I nie moglam się powstrzymać żeby nie dać na ava xD A masz konto na lastfm?? Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 20.12.09, 20:18 właśnie miałam ci pisać że kocham i uwielbiam twój avek * , * jest przezajebiaszczy hahaha , wariaty podeślesz linka do tych śmiesznych fot ? * błaga na kolanach * nie , nie mam ; 3 a ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 21.12.09, 12:26 Ja mam, szkoda, że nie masz www.lastfm.pl/music/Nightwish/+images nie wiem, czy ci wejdzie, ale zobacz Fajne też ma zespół Epica i Within Temptation. Ale ja jeszcze NIGDY nie spotkałam zespołu, który miał tak nasrane we łbie xDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 21.12.09, 17:01 eh , a wiesz , może założę tam konto hahaha , świetne , lol xD właśńie te foty oglądam , jeju xDD no cóż , dobry świr nie jest zły xDD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 22.12.09, 12:35 Jak założysz to powiedz, będziemy znajomymi Ale te zdjęcia są BOSKIE i od razu musiałam je zgrać sobie na komórkę bo bym nie wytrzymała xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 22.12.09, 14:04 dobrze haha , nom świetne są aaaaaaaaaaa i wreszcie wolność , koniec szkoły !!! no prawie Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 22.12.09, 16:02 Dokładnie, koniec ze szkołą na ten rok i mam straszną zaciechę i kocham każdego I oczywiści mój brat korzysta z tego najbardziej jak może A dzisiaj jest najkrótszy dzień w roku i zarazem najdłuższa noc więc może trochę wcześniej się położe i uda mi się spać dłużej niż do 7 lub 8 Jakoś dłużej nie mogę spać, i jestem ciekawa czemu Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 22.12.09, 21:28 haha , ja dziś po lekcjach w szatni mówiłam że kocham prawie każdego xD nom , trzeba odespać trochę hm , też tak czasem mam a później chodze przymulona i zaspana xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 23.12.09, 15:03 Ja też, ale dopiero popołudniu, a rano tak nie mam Hmmm, w sumie też prawie każdego kochałam, bo już dzisiaj nie Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 23.12.09, 20:36 hahaha , tak samo jak ja ! ołemdżi , UTOPIA w kotkowym radiu ? czyżby kotek zbaczał na ścieżkę prawości ? xDD btw. słuchasz tego radia ? ja nje ; x Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 24.12.09, 11:42 Nie słucham chyba, że zobaczę że leci Utopia Uffff, udała mi się wyrwać z rąk mamy i przygotowań, a pod choinką ile prezentów już jest! Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 24.12.09, 15:06 heh , a ja wczoraj musiałam dokupić coś słodkiego dla rodziców do prezentu mój braciszek oczywiście zapomniał kupić , więc ja musiałam :ściana: Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 25.12.09, 18:25 Mnie nie stać na prezenty i wypadałoby kupić wtedy wszystkim, a jak ma się 3 braci... A mój najmłodszy powiedział: Pamiętaj dodać, że masz dwóch zjebanych braci a jednego zajebistego xDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 25.12.09, 23:21 hahaha , no co , musi dbać o swoje interesy xD a ile ma lat ? 3 braci ? no ja współczuję , ledwo z jednym daję radę o,O aa , ja jakoś ciułam , składam się z bratem i jest w sam raz na prezenty dla rodziców , bo jemu nie kupuję , ani on mi ; 3 taka tradycja xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 26.12.09, 19:46 Najmłodszy 19 lat A ta wasza "tradycja" jest niesamowita. To prawie jak nie obejrzeć "Kevina samego w domu" po raz ęty na święta xD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 26.12.09, 20:01 taak wiem xD btw. ja nie obejrzałam w tym roku całego Kevina samego w domu trrrrrrradycja zanika , to straszne Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 27.12.09, 10:37 Ja też nie oglądałam I ogólnie żadnego filmu w tv, bo same nudne są Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 27.12.09, 14:20 zgadzam się ah , wczoraj nie mogłam zasnąć , wzięłam sobie książkę , latarkę i włożyłam słuchawki (ciągle słuchałam Islander xD) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 27.12.09, 17:49 A ja już ci napisałam w drugim wątku czego słucham A jak nie mogę zasnąć to zawsze słucham muzyki i pomaga, zwłaszcza jak słucham powolnych piosenek to dwie, trzy piosenki i śpie No, chyba że włączę jakieś "żywe" piosenki to wtedy nie mogę zasnąć i tak zazwyczaj robię, żeby zaspać do szkoły jak nie chce mi się iść xD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 28.12.09, 16:20 heh , mam to samo xD czemu mi znowu zimno o,O wtf o,O Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 28.12.09, 18:38 A mi jest całe szczęści ciepło Ale miałam teraz w nocy przypał. Wstałam po północy stwierdzając, że jestem wyspana i leżałam i słuchałam muzyki gdzieś 2 godziny. I to nic, że zasnęłam po 23 xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 29.12.09, 18:40 Sorry, dzisiaj jak szłam nad jeziorem u mnie to myślałam, że zamarznę Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 30.12.09, 09:59 hehe , ja wczoraj byłam z przyjaciółką na spacerze , zaszłyśmy nad rzekę i zaraz się wróciłyśmy ;d myślałam że zamarznę i urwie mi głowe czy coś , hahah xd i tak sobie myślę kiedy na sanki pójść xDD btw. postanowiłam że w tym roku nauczę się porządnie jeździć na desce xd bo na razie najlepiej wychodzi mi stanie na tej desce Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 31.12.09, 17:31 A u mnie już nie ma śniegu Ty to przynajmniej umiesz stać na desce, a ja to nawet stojąc na niej się wywalę tak jak kiedyś xD P.S. sory, że długo nie pisałam, ale zapomniałam xDD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 31.12.09, 17:45 skleroza ? no to witaj w klubie xD heh , ustać ustoję xD ale nie za bardzo udaje mi się jechać tak jak mężowi mojej siostry ciotecznej , hahhaa , to było powalające jak się uczył jeździć na desce , głównie zjeżdżał na tyłku , to było megazabawne , bo on jest że tak powiem jest postawny i do chudzielców nie należy xD później się z niego trochę podśmiewałam xd i pytałam sie tego trolla jak się zjeżdżało na d.upie xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 31.12.09, 18:17 A tam, pff, skleroza xD A ja próbowałam kiedyś jechać na desce. Brat (straszny dowcipniś) postawił deskę na lodzie, weszłam i tak się wypierdzieliłam, że przez dobry miesiąc bolała mnie dupa xD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 31.12.09, 19:20 o______O współczuję ;d a kupił ci chociaż plasterek ? hihi xd ale luz , mój brat cioteczny chyba taki zuy nie będzie jako mój osobisty instruktor ds. jazdy na desce ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 31.12.09, 19:38 Nie musiał kupować, bo mama się zabezpieczyła bo wiedziała, że to się nie obejdzie beż siniaków xD I jak skończysz naukę to się pochwal xD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 31.12.09, 20:19 oczywiście że się pochwalę , a co ;d o ile kiedyś skończę btw. jestem nienormalna , znowu słucham jednej piosenki w kółko o,O Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 31.12.09, 20:33 pochwalę się , pochwalę : ) jeju , ale mam usyfione za przeproszeniem okulary , muszę je sobie przetrzeć ; x Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 31.12.09, 20:36 Też nosisz okulary! Ale fajnie, że nie jestem sama xD I założyłam bloga. Sama! Wiem, wiem dla mnie to życiowy wyczyn xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 31.12.09, 20:40 Zapomniałam o stronie: www.kachaxx8.blog.onet.pl P.S.Właśnie piję "szampana" takiego dla dzieci i zajefajnie bąbelki lecą z dołu go góry xD Ale mam zaciechę, S Z O K ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 31.12.09, 20:55 noszę takie do czytania, chociaż w domu i tak non stop w nich chodzę ;3 dzięki za linka do strony hahahahhahahaha xd bombelaski * , * a ja piję jakiś likier , już drugi kieliszek , chyba wpadam w alkoholizm , yuuuumy xd Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 31.12.09, 20:57 A ja mam dziecięcy, ale jakoś ubłagam mamę na normalny szampan bo nie wytrzymam. I w nocy znowu nie zasnę i nagle mi się wymyśli ciąg dalszy do opowieści Hmm, nawet nie wiem co to za gatunek jest xD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 31.12.09, 21:29 hehehe xd i bardzo słusznie , trzeba pomagać wenie, lol. to chyba proza jest , hyhy xd Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 31.12.09, 21:48 Proza jak się patrzy xDDD Mi się zdaje, że to takie normalne opowiadanie bez gatunku Ja się na serio nachlałam szampanem dla dzieci xD Ale zaraz wkracza do akcji prawdziwe czerwone wino. No, chyba, że mama nagle zmieni zdanie no to wtedy będzie szampan Ale u mnie już ziemia huczy od fajerwerek a co będzie o północy Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 01.01.10, 00:29 nie no , opowiadanie to też pod prozę podchodzi ;d haha , a ja podziwiam fajerwerki , ale już powoli zaczynają mnie wk... denerwować ; x to ciągłe : pyyk ! o______________O Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 01.01.10, 13:35 Hmmm, w lipcu będe miała 13 lat I pisałam, że nie będę mogła zasnąć i na serio nie mogłam I jeszcze do tego wstałam o 8.00! Koszmar jakiś i tera chodzę jak wariatka, albo jak Tarja w drugim rozdziale ma oczy podkrążone Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 01.01.10, 15:00 łohoho , ja wstałam po 11 a i tak chodzę jakaś taka przymulona , oczywiście w szlafroku ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 02.01.10, 15:17 Też łaziłam w szlafroku cały dzień i kradłam z bratem cukierki z choinki Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 02.01.10, 21:17 hahahahaha , jakbym siebie widziała ; dd o nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;c już niedługo do szkoły i będe miała test z chemii Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 02.01.10, 21:21 A ja z niemieeeeeckieeegooooo! Maaaaamooooo! A mój brat, ten zajebisty, wyjechał dzisiaj do Krakowa i nudno w domu Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 03.01.10, 11:15 A czemu??? Ja też jestem załamana bo znowu do szkoły, znowu będe miała doła bo sprawdziany i nie tylko i w domu nudy Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 03.01.10, 13:56 ogólnie ;c wszystko jest do dupy , wiem , narzekam , ale u mnie to norma . wrrrrrr , nienawidze szkoły , tzn czasem jest ok , ale ... CHCĘ WAKACJE. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 03.01.10, 15:56 Ja też chcę wakacje!!! I znowu obudzę przed szóstą, żeby się wybudzić zanim przyjdę do szkoły jak totalny zombiak Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 03.01.10, 19:56 ehhh ; c a ja znowu będę sie budzić aż do drugiej lekcji o______X yh , no moja wina że lubię sobie pospać, no? ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 04.01.10, 17:00 No dokładnie, to nie moja wina Na pierwszej lekcji było spoko bo myślałam, że się wyspałam, na drugie w-f, co się równa potykaniem o własne nogi, a na trzeciej lekcji była masakra - prawie spałam i na wszystkich potem spałam Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 09.01.10, 01:12 hehehe , ale nie chrapałaś? żeby w lekcji nie przeszkadzać , hahahahahhaaha xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 09.01.10, 12:08 Spoko, nie chrapałam xDD Ale polowa klasy przysypiała i skapnęłam się dopiero jak wracałam do domu xD Ahhh, ten mój ukochany i opóźniony skap Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 09.01.10, 14:33 hahaha , no nieźle ;d kurde, mam fazę na Epicę teraz xd a ostatnio byli Beatlesi xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 09.01.10, 19:44 A ja mam fazę na The Dance, WT I nie dawno ściągnęłam sobie najnowszy album Lykke Li. Wiem, że możesz nie wiedzieć kto to, ale napisałam jedną piosenkę do OST do New Moon. I mam fazę na piosenkę Dance, Dance, Dance właśnie Lykke I cały świat kręci się wokół tańca xD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 09.01.10, 21:54 wieem , znam ją , no co ty , nie doceniłaś mnie : > i mój brat też ją lubi, łał. ;d taak, tylko dens ma sens xD btw. nie umiem tańczyć ; c mimo że rok się uczyłam , ale co to za nauka była xDD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 10.01.10, 11:08 Sorry, że nie doceniłam cb xD I nawet Twój brat ją lubi, no to rzeczywiście łał Nie martw się też chodziłam jakiś czas i pani zawsze mnie chwaliła, że najlepiej tańczę chociaż nie wiem jakim cudem xD Ale już od dłuższego czasu nie chodzę bo nie czuję się za dobrze i jek jeszcze tańczyliśmy hip-hop... Hmmm, nie ma jak osoba która słucha metalu tańczy hip-hop I nie mogłam się odnaleźć w tym otoczeniu więc już chyba rok nie chodzę Jenyyy, jak się rozpisałam xD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 10.01.10, 16:26 hahaha ;d no wiesz , jeśli lubisz tańczyć , to tańcz, ale nie ma sensu tańczyć do czegoś czego nie lubisz, a jeśli nie czujesz się dobrze to nie ma się co zmuszać ;d ja trenowałam bardziej taniec towarzyski, prawie same dziewczyny chodziły, a chłopaki takie... przymulone Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 10.01.10, 20:20 My też przez pewien czas mieliśmy towarzyski, ale chodziło chyba 10 dziewczyn, a 2 chłopaków i okazało się, że im rodzice kazali chodzić xDDDD I wolę tańczyć w domu i machać głową, gdzie na następny dzień boli mnie kark, i żeby sąsiedzi przychodzili co 5 minut bo za głośno puszczam muzykę xD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 10.01.10, 21:06 hahaha , no to nieźle ;d ale o co tym sąsiadom chodzi, już nie można posłuchać trochę muzyki i poszaleć Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 11.01.10, 13:17 No wiesz, oni to "trochę" starsze wydanie i wolą słuchać disco-polo, a nie jak ja A u mnie cały czas pada śnieg i musiałam aż wyjąć śniegowce I byłam na sankach, i jak szłam dzisiaj do szkoły to się wywaliłam xD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 12.01.10, 22:53 hehehehehehehehhehe, a ja dziś prawie połamałam sobie nogi, brr x__x omg, łeb mnie boli. znowu. omg. nie mam siły. również znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 13.01.10, 14:19 A mi się chce spać! Masz fajnie, że tylko 2 dni do szkoły i masz ferie... A mnie nogi bolą po tym łażeniu przez śnieg i po wuefie Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 13.01.10, 16:37 oj mi też. no, ale muszę przeżyć te 2 dni ; // i piszę sobie usprawiedliwienia z wf ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 13.01.10, 20:07 A ja muszę chodzić jeszcze 7 dni do szkoły Ale już niedługo Walentynki I w końcu okazja, żeby wysłać "mojemu" "coś" A co do w-f to ja nie mogę pisać bo nauczyciel będzie wiedział, kiedy któraś z nas pisała, a kiedy rodzic więc mam głupio z nim Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 13.01.10, 21:29 eh, ja nie przepadam za walentynkami ; x i nie wiem właśnie czy wyjść z walentynkową inicjatywą czy czekać i nic nie robić ; x dobra, nieważne xDD kupię kilka lizaków w kształcie serduszek, dam koleżankom i będzie słit ;d eh, ja też nie pisałam sobie zwolnień, musiałam poćwiczyć podrabianie pisma ale i tak czasem zamiast sobie pisać to błagam moją zacną rodzicielkę żeby mi usprawiedliwienie napisała ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 14.01.10, 14:18 A moja rodzicielka uważa, że i tak już nie ćwiczę bardzo długo więc nic z tego nie wychodzi, ale jak mój brat jeszcze mieszkał za mną to prosiłam jego, a on mnie i pisaliśmy sobie usprawiedliwienia A dzisiaj w szkole się zdarzyło kilka fajnych sytuacji, a przy jednej to musiałam się trochę namyśleć więc głowa mnie już boli i chyba ma prawo Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 14.01.10, 21:03 hehe, ja swoją czasem biorę na litość i symuluję ;d mnie codziennie niemal boli głowa, ale jeszcze 3h myślenia i bye bye school, na całe 2 urocze i leniwe tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 14.01.10, 21:36 A ja jeszcze 6 dni muszę chodzić do szkoły i dopiero wtedy będe miała bye bye school Ale jutro tylko 3 godziny w szkole i dom i weekend, mój ukochany xD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 14.01.10, 21:41 hehehe ;d jezusmaria, ale mnie nerki bolą chyba zdycham o,o Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 15.01.10, 13:34 A mnie chyba do końca życia będą bolały nogi I znowu zasnęłam około pierwszej w nocy, a wstałam po piątej A co najdziwniejsze, wyspałam się w miarę Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 15.01.10, 23:28 hehehe, amazing ;d ja jeśli nie śpię przynajmniej 8h to jestem nieprzytomna ;d już mam ferie, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 16.01.10, 12:04 Prooooszę, nie chwal sięęęęę bo ja też kcem A na blogu następny rozdział i pracuję nad piątym <dumna> Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 16.01.10, 20:10 aa , to dobrze ;d czekam z niecierpliwością i czekam, czekam, czekam aż aivelen da mi do przeczytania swoją książkę :< bo pisze ;d moja artystyczna dusza, lol ;d zimno mi. czemu mi ciągle zimno Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 16.01.10, 21:40 To jak Twoja artystyczna dusza skończy pisać i jak się zgodzi, to fajnie by było jakbym też mogła przeczytać Nie martw się, mi też jest ciągle zimno Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 17.01.10, 22:59 ok, spytam ;* jeju, zmęczona jestem. znowu. piękny avek ;* Sharon <3 ma przeboską suknię, ja też chcę taką <3 w ogóle suknie wokalistek w zespołach metalowych są cudowne, bajeczne ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 18.01.10, 13:22 Dzięki Też masz fajny, ale szkoda że nie ma Sharon, albo Tarji albo... Nie wiem kogo Mi też się podobają i obiecałam sobie, że na studniówkę przyjdę w takiej Ale mama pewnie będzie się sprzeciwiała A na blogu 5 rozdział... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 18.01.10, 13:23 ołemdżi Anette i The Rasmus na KOTEK FM?????? Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 18.01.10, 15:17 co do kotkowego radyja - zgadzam się. i też jestem w szoku już biorę się za czytanie ;d ogólnie muszę nadrobić czytanie moich ulubionych blogów ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 19.01.10, 17:08 Nawet przez chwilę pomyślałam, że zrobią metal kotek.fm, ale się pomyliłam A przed chwilą byłam na blogu kogoś takiego, nie wiem może czytałaś... www.kotek.pl/forum/02,3005,105928605,,Masz_dola_Jest_ci_smutno_Masz_kompleksy_WEJDZ.html Jak to zobaczyłam to pierwsza myśl: Matko i córko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 20.01.10, 22:38 czyżbyś mówiła o imoł lasencji maltynce? ;* o tak, to moja idolka xD żartuję ;d że też tacy ludzie istnieją. ajć. dokładnie. i babciu. O,O metal kotek fm, hahaha, to by było świetne, ale na razie jest w sferze marzeń, większość ludzi na kociaku nie słyszała nawet o Nightwishu czy Within Temptation, albo ewentualnie jara się samą Utopią. smutne O,O Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 21.01.10, 16:12 Ale jestem ciekawa czy pisze tak dlatego, że jej się podoba (jeśli mogę to tak określić) czy dla prowokacji <myśli> Masz rację, że się rają Utopią, a co najgorsze... Moja MAMA się też tym jara Oczywiście wszystko spoko, tylko to nie jest spoko, że mama nie wie o czym śpiewają A jak ostatnio usłyszała, że ja ją słucham to oczywiście kazała mi nagrać od razu płytę z ich kawałkami Wiem, wiem, że moja mama jest szurnięta, ale co ja na to poradzę Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 22.01.10, 17:25 wiesz, podobno istnieją takie słit laseczqi na prawdę O,O i to nie jest żadna prowokacja, tylko ich styl życia. jezusmaria, całe szczęście że nie było mi dane poznać dobrze żadnej takiej dzierlatki c: hahahaha, moja mama poza Utopią lubi ogólnie Nightwisha (z Tarją) i Within Temptation, chociaż nie wszystkie piosenki, w sumie część. Bye bye beautiful jej się nie spodobało, ciekawe czemu xD i nagrałaś? nie no, każdy rodzic ma jakiegoś świra, moja mama też ;d ostatnio powiedziała mi że jestem najpoważniejszą osobą w naszej rodzinie. w sumie szczerze mówiąc ma rację ;d a ja właśnie przekopuję YT w poszukiwaniu fajnych coverów różnych piosenek, i trafiłam na tą perełkę : klik hahahaha, a to na poprawę humoru <33 ostatnio skapnęłam się że mój tata i Marco są w takim samym wieku Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 22.01.10, 17:57 Może Twoja mama zrozumiała co oznacza Bye Bye Beautiful I szczerze mówiąc wolałam nie nagrywać bo jeszcze zaczęłaby śpiewać i dopiero byłby koszmar... A ja na YT puszczam wszystkie filmiki i próbuję zrozumieć Nightwish A przy tym filmiku z Marco to się rzeczywiście uśmiałam i od razu przesyłam bratu A cover też zajedwabisty i mogli wziąć ją do Nightwisha, a nie Anette Mój tata jest trochę starszy od Marco, ale to nic I coś mi się zdaję, że Marco chyba zarabia najwięcej z gwiazd Finlandii, bo śpiewa chyba w trzech zespołach, ale pewna nie jestem. A w razie czego, sorry za mój skap Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 23.01.10, 12:18 a kto ją tam wie ;d hahahahahhaa, taaak, rozumiem cię ;d Marco jest świetny <3 hehehe, a najbardziej do Nightwisha to ja się nadaję xD a ja muszę namówić mojego tatę żeby przestał się golić i zapuścił włosy oraz brodę i wąsy, ciekawe czy mi się uda xD no cóż, nie byłabym zaskoczona gdyby zarabiał najwięcej. po prostu nie marnuje swojego talentu ;d aaaaaaaa, jest super, gdybym tylko była starsza.. xD albo on młodszy xD mój brat powiedział mi że ja nie wyglądam na osobę, która słucha metalu. wyśmiałam go. xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 23.01.10, 12:50 Pff, nieprawda bo ja się najbardziej nadaję xD A mój brat chce się zrobić na Marco, bo zapuszcza sobie od dłuższego czasu włosy i brodę. Ale szkoda, że ma kręcone włosy więc nie będzie do końca Marco I bardzo dobrze że nie marnuje talentu I dobrze że go wyśmiałaś, ale u mnie w szkole też tak mówią, a żebyś widziała minę nauczycielki jak się dowiedziała, że słucham metalu I myślę, że lepiej by było jakby był młodszy, bo bym wiedziała jaki będzie zajefajny w przyszłości. I dla niego nauczyłabym się nawet fińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 23.01.10, 14:37 hahaha, obydwie się nadajemy, niech będzie ; D to może niech zaopatrzy się w dużą prostownicę? ;d ewentualnie hm... nie wiem co xD a jaki ma kolor włosów? dokładnie, a to przecież fantastyczna muzyka jest <3 taak fajnie by było ;d a na razie cóż, pozostaje nam tylko iść na koncert i go ukraść, lol ;d jego i Tuomasa <3 i schowamy ich w piwnicy, hahaha ;d dobra, już jestem spokojna Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 23.01.10, 17:05 Mój brat już sią zaopatrzył w prostownicę i mnie też przy okazji bo chce, żebym przefarbowała sobie włosy na czarno xD A jego kolor to blond więc pasuje Tak, musimy ich ukraść, ale u mnie w piwnicy nie da się za bardzo bo mało miejsca Ale jak będą u Ciebie, to będę musiała się zaopatrzyć w jakiś domek letniskowy Okej, już też przestaję marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 23.01.10, 17:55 aaaaaaa, ja chcę mieć czarne włosy <69 ale moja rodzicielka by mnie z domu wygoniła jakbym jej powiedziała o tym że chcę sobie przefarbować włosy ;d i musiałabym ciągle je farbować, bo jak to by wyglądało z jasnobrązowymi odrostami ;d i zniszczyłabym sobie włosy. hm, może w wakacje zaeksperymentuję z szamponetką ;d hahaha, taak, wiesz, możemy w sumie zbudować szałas nad rzeką. z trawy i patyków hahahahahaha xD co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 23.01.10, 19:06 Mnie mama też by pewnie z chęcią wtedy wygoniła, ale już obiecała, że właśnie w wakacje przetestuję z szamponetką, ale nie wiem jaki odcień czarnego. Zdaje mi się, że wezmę ten najczarniejszy bo jak farbować to na całego Opcja szałasu w sumie mi odpowiada, ale wiesz, gwiazdom trzeba dogodzić... Chociaż może to trochę niebezpieczne tak nad rzeką Ale jak dzisiaj z koleżanka wybudowałyśmy igloo na zamarzniętym jeziorze, to chyba wszystko jest możliwe xD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 23.01.10, 23:14 taak ;d a jakiej długości masz włosy? kręcone czy proste? ;d wiesz, ja liczę na to że są mało wymagający i że sława im nie pomieszała w głowach. hm, w sumie mogłybyśmy zbudować szałas w bezpiecznej odległości od rzeki, byłoby miło, kupiłybyśmy ładne mebelki i byłoby słit <3 hahahahaha, no to hardcory z was, masakra, ja bym się bała że się utopię, albo coś xD pamiętam jak z bratem na środku podwórka zrobiliśmy igloo, to były czasy ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 24.01.10, 12:27 Włosy mam kręcone, ale czasem sobie prostuję jak mi się chce Wyprostowane sięgają mi gdzieś pod łopatkami, ale dalej zapuszczam Sława im na pewno nie pomieszała w głowach, idę o zakład, a na meble to mnie nie stać chyba, że ukradniemy z jakiegoś pierwszego lepszego sklepu z meblami xD Muszę przekazać koleżance, że my to hardcory z Nowogardu xD Też kiedyś z bratem robiłam igloo na podwórku, ale rozwalali nam Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 24.01.10, 13:19 aaaaaaa, ja chyba nigdy nie miałam kręconych włosów, a jak sobie kręcę lokówką to szybko się prostują, masakra. też zapuszczam ;d no możemy ukraść, będziemy zue c: ewentualnie zaczniemy pleść fotele z trawy czy coś O,O będzie ekologicznie, hahaha ;d hahahaha, to przekaż, ucieszy się ;d kto rozwalił? daj adresy, to ja się już z nimi policzę Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 24.01.10, 14:15 Tak, fotele z trawy będą bardzo ekologiczne xD Ale chyba mojego ciężaru ciała nie utrzymają Nie pamiętam kto rozwalał, ale pamiętam, że był taki fajny koleś, który zawsze mi przynosił lizaki Oho, moja koleżanka założyła konto na lastfm.pl !! Sukces Huraja xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 24.01.10, 14:28 e, tam, utrzymają ;d jestem pewna ;D hehehe, jakie to romantyczne ;d super, ja też założyłam, ale ostatnio w ogóle nie wchodzę ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 24.01.10, 16:43 No mam taką nadzieję Wiem, pamiętam, że czułam się jakby to był mój chłopak Ale po czasie przestawał przynosić, bo mój brat zobaczył, że piszę: kocham cię Mateusz i mu wygadał No to wejdź a ja ci prześlę zaproszenie, okej?? Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 24.01.10, 22:29 hehehehehe ;d pf, wstrętny brat ; // a on co na to jak mu wygadał? ok, ślij ;d o ile mnie znajdziesz, co nie będzie chyba takie trudne ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 25.01.10, 12:37 Pamiętam ten moment jakby to było wczoraj. Siedzieli przed telewizorem i grali na Playstation 2. W którymś momencie zszedł temat ich rozmów na dziewczyny itp. I brat w końcu powiedział: No, moja siostra też się w kimś zakochała i to w jakimś Mateuszu. Hmm, ciekawe w jakim? No a Mateusz wpadł w brecht, a ja siedziałam z tradycyjnym burakiem. A jak Mateusz sobie poszedł to skopałam mojemu bratu tyłek i do tej pory już go nie obchodzi czy się w kimś zakochałam, a aby najmniej nikomu nie wygaduje Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 25.01.10, 21:48 omg, niefajna sytuacja O___X ja bym mojego brata zabiła jakby mi wykręcił taki numer xD hehehe, i dobrze, niech wie że nie wolno zadzierać z siostrą Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 26.01.10, 15:47 Dokładnie bo w nas, siostrach, tkwi wieeelka moc xD A od soboty mam ferie! W końcu! Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 26.01.10, 17:13 hehehe, a ja jeszcze niecały tydzień i do szkoły :< załamać się można. eh. nienawidzę szkoły, męczy mnie po prostu Dx chcę wakacje <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 27.01.10, 14:11 Ja też chcę wakacje, a zgadzam się z obrazkiem Ale ja lubię jak tak drą mordę xD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 27.01.10, 20:01 hehehehehe ;d btw. ślicznie wyszła Tarja na tym zdjęciu z demotów <333 ja też lubię, ale niektórym coś w tym nie pasuje, nie czaję ich, ale dobra, niektórych satysfakcjonuje słuchanie wyłącznie lekkiej muzyki ; x mam lodowate ręce i straszę nimi brata, juhu <3 ułożyłam dziś kawałek heavy metalowej piosenki razem z wojtkiem o zupie wiem, wiem, nienormalne, ale mieliśmy głupawkę, hahaha ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 27.01.10, 21:08 Wiem, ładnie wyszła i ma taką szopę jak ja, po umyciu włosów O zupie??????? Ja też mam takie głupawki z bratem, tym zajebistym I też mam lodowate ręce, ale od pisania na gg lub na n-k Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 28.01.10, 15:07 ale ładnemu we wszystkim ładnie <3 hehehehe, dobra głupawka nie jest zua ;d ja mam zimne ręce rano wieczorem w południe, CIĄGLE. uch. omg, mała Tarja Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 28.01.10, 19:14 Dokładnie, nawet na fotce z dzieciństwa ładnie wyszła i tak słit, że aż avatar sobie zmieniłam na bardziej przypałowy xD A wczoraj wieczorem zchizowałam się Akirą Yamaoką. Jeśli grałaś albo widziałaś jak ktoś gra w Silent Hill to właśnie słuchałam soundtracków i nie mogłam zasnąć bo tak się bałam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 28.01.10, 19:27 A na demotach znalazłam: i znalazłam jeszcze to: Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 29.01.10, 20:13 Mojemu bratu też się podoba, ale znalazłam jeszcze jedno, ale nie było ciekawe A dzisiaj znowu zjeżdżałam na sankach i prawie wpadłam do jeziora xD I z tą samą dziewczyną, a potem nacierali nas chłopaki z naszych klas i był jeden taki faajny, bo miał długie włosy i fajny charakter i słucha też metalu, ale reszta do bani A ja mam ferie, a Tobie się już kończą Sorry, ale jestem strasznie podjarana xD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 29.01.10, 20:17 hehehe, uważaj na siebie xD eh, u mnie w szkole jest taki chłopak. otyły z tłustymi długimi włosami, ubiera się na czarno i od niego śmierdzi. masakra. hehehe, ciesz sie a ja ide popełnić samobója xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 29.01.10, 21:22 Emppu wymiata! Przepraszam wielkie - Erno Twoje opisy osób mnie powalają na kolana xD\ Okej, sorry, nie chciałam doprowadzić Cie do takiego stanu xD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 29.01.10, 21:27 hehehehe, nieładnie się tak mylić, karcę cię xD no co, taka prawda, a on rumiankiem nie pachnie bynajmniej xD właśnie, nieładnie tak ;c *chlip chlip* xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 30.01.10, 11:11 Ale wolę Emppu niż Erno, bo Erno dziko brzmi Znowu mnie rozwaliłaś tekstem, że rumiankiem nie pachnie xDDDD Ale ja za 2 tygodnie to się chyba powieszę, a najgorsze jest to, że będzie zmieniony plan. A ten miałam taki fajny W poniedziałek 4 lekcje, a w piątek 3... Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 30.01.10, 15:08 Erno dziko brzmi, omg, hahahahhahahahaha, czemu dziko? xD no co, taka prawda xD ej, to nie fair, jak chce być zabawna to nie wychodzi, a jak nie chce, to jestem xD uch ;c ja też bd miała zmieniony plan, oby był lepszy niż ten teraz, bo inaczej chyba zwariuje O,o Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 30.01.10, 18:47 Będzie brzmiał dziko jeśli wymówisz sobie to kilka razy pod rząd Erno, Erno, Erno... Aha, czyli nie chciałaś byś zabawna z tym rumiankiem i z tym, że dziadek cały czas sika w spodnie? xD Czasem tak jest, ja tak mam w szkole. Gdy nie chcę być zabawna i mówię coś na poważnie to wszyscy się ze mnie śmieją. A jak chcę być zabawna to nikt się nie śmieje Ja też zwariuję, a zwłaszcza wtedy, gdy będę miała codziennie na 8.00 do szkoły O.o Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 29.01.10, 20:13 co ty kcesz od swojego avka :< śliczny jest <346575 ale przypałowy też xD ale i tak śliczny <3 xD taak, Tarja od małego była piękna <3 umc umc umc. xD Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 30.01.10, 22:32 Będzie brzmiał dziko jeśli wymówisz sobie to kilka razy pod rząd Erno, Erno, Erno... tongue_out Aha, czyli nie chciałaś byś zabawna z tym rumiankiem i z tym, że dziadek cały czas sika w spodnie? xD Czasem tak jest, ja tak mam w szkole. Gdy nie chcę być zabawna i mówię coś na poważnie to wszyscy się ze mnie śmieją. A jak chcę być zabawna to nikt się nie śmieje uncertain Ja też zwariuję, a zwłaszcza wtedy, gdy będę miała codziennie na 8.00 do szkoły O.o hahahahhahaa, siedze przy kompie i gadam do siebie Erno, Erno, Erno, hahahahaha xD brzmi... PRZEDZIKO xD miałaś rację, lol nie, nie chciałam być zabawna, chciałam żebyś zdała sobie sprawę jak poważny temat poruszyłam, ale niestety nie wyszło, hahahhaaha xD hm, no to witaj w klubie xD uch, ja mam codziennie na 7.50 ;c i to dopiero jest masakra Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 31.01.10, 11:22 Nie wiem po co zacytowałaś, ale zdarza się No mówiłam, ja też siedzę i cały czas gadam i się brechtam, a mama myśli, że jakaś wariatka jestem xD A no patrz, nie wyszło Ci to na poważnie Ale szczerze mówiąc, to u mnie w szkole też jest taki goguś od którego jedzie, ale fajkami i piwem Ja tak się tym czasem przejmuję, że zaśpię do szkoły, że nie miałabym problemu z przyjściem do szkoły na 7.50 Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 01.02.10, 21:04 hehehe, klikłam coś niechcący ;c hehehhehehe, jak ja czasem się uchacham do komputera, albo do siebie to masakra xD moja mama pewnie myśli podobnie xD no niestety nie xD uh, takie dzieci powinno sie do jakiejś specjalnej szkoły wysłać, a nie demoralizują innych i jeszcze tak od niektórych jedzie że nos urywa że tak powiem O,o ja jakby mnie mama nie obudziła to bym tak do dziesiątej spała, albo i więcej xD o, właśnie, ile spałaś najwięcej godzin? xD CHCE WAKACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111oneoneone11jedenjeden Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 01.02.10, 21:34 Tak, a często się brechtam jak piszę z kimś, albo jak oglądam zdjęcia czyjeś np. Nightwisha xD A na last.fm znalazłam takie zdjęcia: I to, które mam na avku. Tak, i jeszcze do tego ten koleś siedzi za mną na polskim i sapie cały czas, jakby nie mógł oddychać a mnie i moją koleżanką wnerwia przy okazji Ja?? Najwięcej spałam 12 godzin chyba, to było po Sylwestrze kiedyś tam. Pamiętam, że spałam 12 godzin ale czy więcej to nie wiem A ty?? Ja też chcę wakacje, ale jak na razie jest w szkole spoko, bo nie wymagają tak dużo od 6-klasistów w naszej szkole Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 03.02.10, 20:04 lol xD hahahhaa, super te zdjęcia ;d eh, współczuję :< zatkajcie mu nos, albo buzię, albo i to i to ;d omg, ale jestem zmęczona, głowa mnie boli, mam już DOŚĆ. :< dziś zgłosiłam sie do odpowiedzi z historii ale było ok, przeżyłam ;d ja najwięcej spałam coś koło 14 godzin. i to w sumie całkiem niedawno, jak chorowałam c: ehh, a ja w gimnazjum. omg, starzeję sie. to dobijające. ja sie tak nie bawie :< chce iść do zerówki najlepiej <3 a teraz już muszę myśleć o przyszłości, studiach i w ogóle. nieeeee, ja sie nie zgadzam. dobra, moge sb gadać i gadać. szkoda że nic nie moge zmienić, uh. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 03.02.10, 21:19 Tak i udusimy go xD I jaką ocenę dostałaś?? Mnie pytała pani 2 razy i akurat wtedy, kiedy nic nie umiałam i wstawiła mi 2 pały ale luz xD Ale i tak mam 4 z historii i dobrze Też bym chciała iść do zerówki bo tam było najlepiej I niedawno się skapnęłam, że się wtedy pocałowałam pierwszy raz z chłopakiem xD W sumie to nie pocałowałam, ale cmoknęłam go, w usta... I dzisiaj jak byłam u koleżanki dowiedziałam się, że jej brat który chodzi do 4 KLASY zakochał się we mnie I dzisiaj i wczoraj cały czas słucham piosenki Muse - Undisclosed desires. Nie wiem czemu, ale spodobała mi się. I teledysk mają świetny moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 05.02.10, 23:38 spoko pięć dostałam, cóż. jak chodzę do szkoły i nie choruję to nawet sobie radze w szkole c: nom ;d haha, jaka romantyczna historia ;d omg, hahahahaha, no to nieźle O,o no, fajny, fajny ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 06.02.10, 10:31 Też sobie radzę, ale historia to jednak nie moja mocna strona Taaak, strasznie romantyczna. Ostatnio widziałam wątek, gdzie jakaś kotkowiczka razem ze swoim chłopakiem, pocałują się pierwszy raz w Walentynki. Ooo, to można nazwać romantycznym No, rzeczywiście nieźle, ale wczoraj się na niego wydarłam już z nerwów O.o I ostatnio "zakochałam się" w piosence One Republic - All The Right Moves, a zwłaszcza w sukienkach i ogólnie w układzie tanecznym Sory, że tak dużo piszę, ale muszę się komuś wygadać, bo nie mam z kim pogadać. Wszyscy mnie zostawili, buuu Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 08.02.10, 11:01 oh, jejq, jakie to urocze ;* czytałam ten wąteczek. omg, oni to zaplanowali, nie wiem jak tobie, ale mi się to wydaje dziwne ; x 13.25 - całuję się z moim chłopakiem lol. no co, każdy może się wkurzyć hm, w sumie fajna piosenka ;d spoko, im więcej piszesz tym lepiej <3 niepraaawda, nikt cie nie zostawił, uśmiech proszę <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 08.02.10, 11:22 Mi też się to wydaję dziwne. Tak, 13.00 - całujemy się O.o Albo podoba mi się też 30 Second to Mars - Kings And Queens Tak, ale więcej piszę jak mam kartkę przed sobą. Wygodniej mi jest i w ogóle przyzwyczajona jestem na kartce pisać Okej, okej, już się uśmiecham Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: ... 08.02.10, 21:40 hehehe, może są bardzo zorganizowani, lol no, ogólnie 30 stm są fajni ;d hehehe, właśnie c: i jakoś słowa łatwiej przychodzą ; ) no i proszę uśmiechać się często <3 bo jak nie, to przejdę przez monitor do cb i strzeż się, bo znam karate, hahaha xD dobra, karate to nie znam. xD ale uczyłam sie Tae kwon do i umiem liczyć do dziesięciu po koreańsku <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: ... 09.02.10, 10:01 Ja jakoś specjalnie nie iteresowałam się 30stm, ale muszę Ci przyznać rację. Tak, będę się uśmiechała często <3 Rozwaliłaś mnie z karate xD Łał, super. Przynajmniej umiesz się bronić A ja umiem liczyć do 10 po włosku :p I wejdź tutaj, chyba że już byłaś www.kotek.pl/forum/02,3000,107001507,107001507,Slit_urodziny_mweezy_.html Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Hmm... 09.02.10, 14:47 Ja jakoś specjalnie nie interesowałam się 30stm, ale muszę Ci przyznać rację. Tak, będę się uśmiechała często <3 Rozwaliłaś mnie z karate xD Łał, super. Przynajmniej umiesz się bronić A ja umiem liczyć do 10 po włosku :p I... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!! Hmm, zrobiłam wątek specjalnie dla Ciebie, ale najwyraźniej usunęli go A więc życzę Ci : - żebyś w końcu pojechała na koncert zespołu, który Ci się podoba - żebyś uprowadziła Marco i Tuomiego przy najbliższej okazji. I żeby zamieszkali z Nami w domku z patyków i liści nad rzeką xD - żeby brat mniej Cię wkurzał - żebyś dostała dobre oceny z dzisiejszych sprawdzianów i kartkówek - i żebyś dostała prezenty, ile chciałaś i jakie chciałaś - i mam nadzieję, że masz tort i miło by mi było, gdybyś się za mną podzieliła <robi słodkie oczy> - I w ogóle wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Hmm... 10.02.10, 21:31 łe, skasowali twój słit wąteczek dla mnie ale i tak ci dziękuję i cię kosiam, bo ja kosiam wszystkich co mnie kosiają i kosiajmy sie wszyscy i dajcie sie ulofciać. lol, odbija mi O,o xD no i bardzo dobrze ;d no ale na serio, znam karate, kung fu, dżudo i jeszcze inne chińskie czy tam japońskie słowa cośtam umiem, ale pozapominałam nazw tych wszystkich kopnięć i dawno nie ćwiczyłam ale przynajmniej wiem jak przywalić z pięści żeby jak najbardziej bolało i to wykorzystuję ;d aaaaaaw, dziękuję za życzenia tak, podziele sie z tb Marco i Tuomasem i tortem też mój brat kupił mi na urodziny błyszczyk i czekoladę byłam zaskoczona ale i tak pół czekolady prawie zjadł -,-'' Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: Hmm... 11.02.10, 13:01 Taa, odbija Ci xD No wiesz, zdarza się Też Cię lofciam i kosiam Hmm, ciekawe w takim razie kogo bijesz... Spoko, to czekam na torta i na wiadomość, kiedy będziesz na koncercie i o której i którędy wracasz, żebym mogła do Was dołączyć xD Łał, mi ten najmłodszy nigdy nic nie kupuje, no cóż... Hahah, tak. Ja ja dostaję to też zjada większą część i mówi, że to teraz jemu należy się więcej energii Ale dzisiaj miałam fajny sen. Szkoda, że nie dział się naprawdę. Chociaż musiałabym rócić do szkoły, ale co mi tam Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Hmm... 11.02.10, 22:02 no zdarza sie, zwłaszcza jak sie jest tak niepełnosprawnym umysłowo jak ja O,o aaa, lofciajmy się wszyscy, dajcie sie ulofciać bije brata, albo koleżanki jak mnie wkurzą. chociaż koleżankom oraz innym podobnym osobnikom okazuję litość. bratu nie zawsze c: wiem, boisz sie mnie, hahaha xD żarcik (trzyma sie mnie czarny humor, huhuhu.) ok, spoko, nie ma sprawy, załatwione xD eh, bracia nie grzeszą rozrzutnością ; / i inteligencją w wielu przypadkach O,o co ci się śniło? <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: Hmm... 11.02.10, 22:26 Nie tylko ty jesteś chora umysłowo, uwierz. Ja też należę do tego gatunku, ale tylko w rzeczywistości. W internecie tego nie okazuję Pamiętaj, bratu się nie okazuje litości bo wykorzystuje to bezczelnie. Tak, zdecydowanie się Ciebie boję xD No wiesz, mojego brata inteligencja przekracza granice możliwości. Na serio jest aż taki mądry. Dzisiaj chciałam się mu wyrwać (znowu mi prawił morały) i wpadłam w jego sidła Śniło mi się, że przeprowadziłaś się do mojej miejscowości i chodziłyśmy razem do klasy. I gadałyśmy razem na przerwach i nawet Nasi bracia się zaprzyjaźnili (nie wiem jakim cudem). A, i mieszkałaś naprzeciwko mojego bloku I koleżanki z klasy mnie zostawiły, bo się z Tobą zaczęłam przyjaźnić Ale no cóż, ja jak zwykle się tym nie przejmuję Fajnie by było jakbyś zajrzała na bloga bo brat mnie zjechał i potrzebuję czyjegoś wsparcia Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy <3 12.02.10, 20:40 oj, u mnie nie da się tego ukryć :< ok, łączę się z tobą w bólu i cierpieniu taak, zapamiętam ;d czemu się boisz, ja jestem słit i w ogóle O,o niegroźna, dobrze wychowana i militka O,o ekhem... xD mądry brat? ;o a to możliwe? xd uh, chyba przemądrzały O,o ale jakoś przeżyłaś? xD omg, śniłam ci sie? ale numer aaaaaaa ;d zaprzyjaźnili się? hm, ja się nie dziwie, oni z tego co mi tu piszesz są bardzo podobni oo, niedobre chamki, dziś w nocy niech ci się przyśni że walnęłam ich z karate i sie uspokoiły, hahahaha xD dobrze, już przeczytałam i jak zwykle świetnie to miał być najdłuższy rozdział? bu. napiszże dłuższy xD albo ja powinnam wolniej czytać ;c taaak stanowczo tak ;d <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: <3 12.02.10, 20:55 To ja także się łączę z Tobą w bólu i cierpieniu xD Ja dobrze wiem, że jesteś słit i że lofciasz każdego i że jesteś dobrze wychowana Nie no ,przemądrzały to nie jest. Po prostu nie chce, żebym wyrosła, wiesz, na takiego pokemona bo w gimnazjum jest ich najwięcej Jakoś przeżyłam Mam nadzieję, że mi się przyśnisz bo może być ciekawie jak im przywalisz. Ooo, to będziesz mogła też takiemu jednemu chłopakowi, który mi się podobał, ale na mnie zlewał No i wtedy się już każdy uspokoi xD Yhy, powinnaś wolniej czytać Postaram się dłuższy, ale to łatwe nie jest Właśnie coś zaraziłam się Apocalypticą Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: <3 13.02.10, 19:30 dzięki aah, no to bardzo dobrze, pozytywnie wręcz ;d aa, no chyba że tak, w takim razie popieram twojego brata ;d i zgadzam się z nim co do pokemonów O,o zaraza ; x no to dobrze że przeżyłaś, pozytywnie hahaahahhaa, ja ich tam wszystkich załatwie, nie ma sprawy, lol xD spoko, wiem <3 i postaram się wolniej czytać masakra, mam w pon. wielkie pytańsko z polskiego. nie przeżyje. hm, spoko są pozytywnie ich oceniam xDD jeju, nie powinnam pić kakałka ;< Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: <3 13.02.10, 19:41 Dokładnie - zaraza która się rozprzestrzenia O.o I wkurza się na mnie brat bo się jego słucham, słucham porządnej muzyki i chcę się uczyć filozofii Nooo, w poniedziałek do szkoły, buu Czemu nie powinnaś pić kakałka? Ughhh. jestem mega wkurzona na mojego brat!! Wkurzona?? To mało powiedziane I to na tego zajebistego I jak pojedzie moja rodzina to chyba sobie trochę poryczę Bo w gościach są Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: <3 14.02.10, 15:05 hehehe, strzeżmy się ;d no to przecież dobrze że jesteś w zgodzie z braciszkiem? xDD ja nie chce. CHCE WAKACJE ;c jeju ;c nie powinnam pić kakałka bo po nim głupieje jeszcze bardziej O______x dlaczego wkurzona? nie wolno, nonono xD ejj, nie płacz <3 (powiedziała panna co często płacze... O,o) świat jest dziwny. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: <3 15.02.10, 16:32 Powinni jakieś leki zacząć produkować Taa, rzeczywiście w zgodzie. Dzisiaj mnie zabiera do koleżanki swojej, i będziemy oglądali horrory O.o Aaa, no to rzeczywiście, lepiej go nie pij xD No bo mnie wykiwał. Miał ze mną siedzieć, a poszedł na urodziny do kolegi -.- Ale już jest spoko Jak sobie pojechali to włączyłam jakąś przypałową piosenkę na komórce i poszłam spać No to ty także nie płacz <tuli> A no czasem jest dziwny. Nie, nie. Świat jest cały czas dziwny O.o Boszz, dzisiaj miałam zmieniony plan. I oczywiście na gorszy Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: <3 16.02.10, 09:51 hahaha, taak, ja mogę się nawet zastanowić nad produkcją takich leków o ile wypali mój pomysł żeby zostać aptekarką (wbrew pozorom jest to opłacalny i wygodny zawód xD) słit tabletki opakuję w pudełeczka z pikaczu, więc nie będzie problemu że ktoś nie chce wziąć tabletki genialne ! pika pika O__________x hahaha xD uuuu, to fajnie ;d tak, dla bezpieczeństwa ludzkości lepiej to ograniczę paskudniaczek. przeprosił ma się rozumieć? xD przypałową piosenkę? czyżby kesza czy coś w tym stylu? O,o buu, ok, nie płaczemy obydwie. <3 właśnie x___x tak sobie myślę że ludzie zostali stworzeni żeby rozwalić ziemię bo szczerze mówiąc jest już do tego bardzo blisko ; // chyba przestane oglądać wiadomości bo podobno za bardzo sie wszystkim przejmuję O__O uuuh, my mamy zmienione tylko 2 sale, ale lekcje tak samo. czyli masakry ciąg dalszy. omg, hahaha, uwielbiam ich Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: <3 16.02.10, 16:42 No to będziemy razem opracowywały. A ile kasy zbierzemy i jakie będziemy sławne Wczoraj widziałam filmik jak Anette śpiewa Ever Dream O.o Po pierwsze: śpiewać nie umie Po drugie: Zaczęła molestować Marco na scenie (biedny Marco ) Po trzecie: Nie umie śpiewać Uff, jestem bezpieczna No jasne xD Jeszcze zanim powiedział, że gdzies idzie Nie-e. Chociaż zastanawiałam się nad keszą xD Ale włączyłam sobie NW - The Carpenter (Tuomas fałszuje), White Night Fantasy (śmiesznie Tarja śpiewa), The Riddler i soudtracki ze Zmierzchu i Księżyca w nowiu xD No wiesz, każdy się czymś za bardzo przejmuje. Ja też czasami więc się nie martw. I w sumie się zgadzam z Twoją wypowiedzią :] Noo, ja tez ich uwielbiam. Dlatego w opowiadaniu ich umieściłam. A Robert jest dla tego, żeby nie było nudno. I mogę ci zdradzić tajemnicę: przybędzie jeszcze jeden chłopak do kolekcji ulubieńców Tarji Ale już nic więcej nie powiem, ani nie napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: <3 16.02.10, 21:33 hahaha, zdobędziemy świat, będą nas pokazywać w tivi i modlić się przy naszych zdjęciach, oł jes. <3 oemdżi, a Marco nie uciekł? bu. widzę pewne powiązanie między punktem pierwszym i trzecim xD bezpieczna? no i dobrze aaa, no to pełna kultura ;d hmm, no to nieźle xDD a nie śniły ci się koszmary? ;d eh, dzięki. czasem już mam wszystkiego dosyć. w sumie coraz częściej. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! obrażam się. teraz bd główkować o co kaman, nieładnie tak :c kiedy bd kolejny rozdział? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: <3 16.02.10, 22:01 Oooo, i będziemy miały takie super sesje zdjęciowe jakie ma Epica czy Withini No patrz, jakimś cudem nie uciekł Aha, rzeczywiście, spore to powiązanie xD O.o Ma pomalowane na jednym z koncertów paznokcie na różowo!! Aaaaaaaa Już od dłuższego czasu mi się nie śniły. A skoro o snach mowa to któregoś wieczoru wyobrażałam sobie sytuację, jak lejesz dziewczyny z mojej klasy za to, że się na mnie obraziły I potem wstaje rano - a tutaj się okazuje, że naprawdę mi się śniłaś xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: <3 16.02.10, 22:03 Aaaa, zapomniałam napisać kiedy następny rozdział - postaram sie jak najszybciej, ale zobaczę jak to będzie. W weekend będzie na bank bo będzie mi się na pewno nudziło więc sobie trochę popiszę Odpowiedz Link Zgłoś
ash1282 Re: Tarja vs Anette 03.12.09, 19:54 Tarja umi śpiewać nisko i wysoko. A Anette trochę nie wychodzi nisko Ale bardzo lubię obie Odpowiedz Link Zgłoś
colaxdd Re: Tarja vs Anette 07.12.09, 20:39 Nightwish słucham od niedawna i jak na razie muszę posłuchać więcej ich piosenek żeby dobrze ocenić Ale jak na razie to Anette Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: Tarja vs Anette 03.12.09, 20:24 Obie są niezłe. Ale chyba Tarja ma fajniejszy głos. W ogóle jestem wielką fanką Nightwisha. Odpowiedz Link Zgłoś
coloredcrayon Re: Tarja vs Anette 21.12.09, 12:59 Tarja ma niezwykły głos,a Anette mi się nie za bardzo podoba Odpowiedz Link Zgłoś
suomi Nightwish ;) 25.12.09, 16:49 Kocham Nightwisha , ale może się zdziwicie, wolę Anette tak po prostu . Moim zdaniem, nie ma ona " popowego " głosu, pasuje do Nightwisha i finito . Ave, Kiitos za uwage Odpowiedz Link Zgłoś
chochliczka Re: Nightwish ;) 23.01.10, 14:43 Ja lubię obydwie tak samo bo każda ma wspaniały głos tylko na inny sposób Odpowiedz Link Zgłoś
monjiczq Re: Tarja vs Anette 25.12.09, 23:06 Zdecydowanie Tarja, miała mocniejszy głos, chociaż Anette też daje radęxd Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Re: Tarja vs Anette 27.12.09, 19:12 To piosenkarka i była piosenkarka zespołu Nightwish. Jak chcesz się dowiedzieć więcej to zobacz w google albo na youtube Odpowiedz Link Zgłoś
madi.97 Re: Tarja vs Anette 28.12.09, 21:43 Stanowczo Tarja, słyszałam kilka piosenek co śpiewała Tarja w wykonaniu Anette... beznadzieja... Tarja ma specyficzny głos pasujący do Nightwish i muzyki jaką grają Odpowiedz Link Zgłoś
doma9100 Re: Tarja vs Anette 29.12.09, 00:20 Moim zdaniem Anette xD super się spisała w duecie October&April z The Rasmus ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Tarja vs Anette 30.12.09, 10:00 w sumie ... trudno się z tobą nie zgodzić : D Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Tarja vs Anette 31.12.09, 14:19 doma9100 napisał(a): > Moim zdaniem Anette xD super się spisała w duecie October&April z The Rasmus ; > D Popieram No i lubię zespół Nightwish Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_cerk Re: Tarja vs Anette 10.01.10, 15:58 Tarja, jej głos bardziej pasował do zespołu Odpowiedz Link Zgłoś
92loco92 Re: Tarja vs Anette 15.01.10, 14:18 Tak .. szczerze mowiac to nie wiem kim one sa .! ) Odpowiedz Link Zgłoś
judixd Re: Tarja vs Anette 16.01.10, 12:10 Moim zdaniem Tarja jest lepsza, bo ma ladniejszy głos i bardziej podobała mi się jej styl niż Anette... Szkoda że już jej nie ma w zespole Odpowiedz Link Zgłoś
zapamietaj_mnie Tarja ! 16.01.10, 21:46 tak jak w temacie tarja! ;* _______________________________________ lubisz avril lavigne? chcesz wiedzieć co u niej nowego?P wejdź na : x-avril-lavigne-x.blog.onet.pl codziennie nowe wiadomości! zapraszam ! p.s. jeśli ktoś. chciałby dowiedzieć się. czegoś o avril. lub o niej pogadać. proszę pisać! na pewno odpiszę. gg : 15544787 Odpowiedz Link Zgłoś