happy_woman 25.01.06, 01:13 czy moze ktos z Was bral?Jesli tak to jak sie czujecie i czy sa skutki uboczne.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tarja30 Re: Lexapro-amerykanski lek 25.01.06, 01:18 happy_woman napisała: > czy moze ktos z Was bral?Jesli tak to jak sie czujecie i czy sa skutki > uboczne.Pozdrawiam W grudniu mialam krotka przygode z lexapro...krotka poniewaz nie sluzyl mi glownym powodem odstawienia byl zwiekszony niepokoj oraz napady paniki ale jak wiadomo na kazdego lek dziala inaczej wiec warto sprobowac bo podobno to bardzo dobry antydepresant Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iii10 Re: Lexapro-amerykanski lek 25.01.06, 10:01 Ja brałam lexapro przez prwie 3 m-ce, zaczynałam od małych dawek i stopniowo zwiekszałam je, brałam 10mg. Skutki uboczne miałam prawie wszystkie jakie sa w ulotce (ale teraz po czasie mysle że sie nakręcałam tą ulotką za bardzo)na początku, mineły po jakiś 2 tygodniach może troche pozniej, nie pamietam dokładnie. Po prawie 3 m-cach zażywania nie widziałam znaczącej poprawy dlatego udałam sie do innego lekarza i ten przepisal mi inny lek - lerivon. stwierdził że przez taki okres przyjmowania lexapro powinnien mi pomóc, stwierdził także na na sama depresję to są inne lepsze leki, lexapro podobno działa lepiej na same lęki. lexapro pomógł mi w jakims małym stopniu ale bylo to naprawde mizerne, teraz jestem na lerivonie od prawie 3 tygodni i jest juz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
happy_woman dziekuje za zainteresowanie 25.01.06, 14:06 Lekarka dala mi ten lek jako probke,postanowilam jednak tego nie brac. Odpowiedz Link Zgłoś
iii10 Re: dziekuje za zainteresowanie 25.01.06, 14:10 moze powinnaś spróbować, czytała i słyszałam że wielu ludziom pomaga, może Tobie też. Na co chorujesz? Odpowiedz Link Zgłoś