Dodaj do ulubionych

zlot fobiantow?

04.02.06, 23:04
Moze zorganizujemy? Co myslicie? Wiem, ze to jest stresujace...

Trzymajcie sie:)
Obserwuj wątek
    • mamadu1 Re: zlot fobiantow? 06.02.06, 00:37
      Chyba czeka Cię ciężka praca z tym organizowaniem zlotu, ale powodzenia:D
      • jeszczejuznie_fobja Re: zlot fobiantow? 06.02.06, 17:05
        tak... w sumie liczylam na wiekszy odzew...

ale trudno, moze kiedys jacys chetni sie znajda:)

papa
        • pokii Re: zlot fobiantow? 06.02.06, 17:40
          Hmmm, fobia to choroba a nie jakieś hobby żeby sobie zloty urządzać. Wyobrażasz sobie zlot chorych np. na zapalenie płuc. :> ;)

pozdrawiam
          • insignificant Re: zlot fobiantow? 17.02.06, 13:49
            ja bym zaryzykował :)
            • kontika82 Re: zlot fobiantow? 17.02.06, 17:35
              no ja tez..racja, moze to nie hobby, ale fajnie wiedziec ze ktos TEZ TAK MA i
              rozumie..ja jestem z Wawy. ktos ze stolycy chce sie spotkac??
              • jeszczejuznie_fobja Re: zlot fobiantow? 17.02.06, 20:03
                A jednak... :)
                Wysylam list na adres gazetowy.

Pozdrawiam wszystkich!

• tdabro Re: zlot fobiantow? 17.02.06, 21:51
                  no ja takze sie pisze na spotkanie. wracam do Wawy w niedziele i mysle ze bede przebywal w niej dluzszy czas. kontika82 jak znajdziesz czas to mozemy sie spotkac (kontakty do mnie w moim pierwszym poscie).

a co do spotkania jeszczejuznie_fobia podejrzalem w tlenie ze jestes z Poznania, jakie miejsce spotkania? choc mozna poczekac az sie jeszcze ktos odezwie (choc na tym forum moze to byc trudne, haha, ok, slaby zart).

zdrowko!
                  • jeszczejuznie_fobja Re: zlot fobiantow? 18.02.06, 13:39
                    Hej, a nie, Warszawa mi jak najbardziej pasuje.

papa
              • vargquorthon kontika masz @ n/txt 17.02.06, 22:43
            • jeszczejuznie_fobja Re: zlot fobiantow? 17.02.06, 20:08
              A skad jestes ???
              • kontika82 tdabro 20.02.06, 11:44
                Tdabro - jak to namiary na Ciebie sa w Twoim 1 poscie? a gdzie ten post
                jest??:) ja moge sie spotkac jutro, co Wy na to??
                • vargquorthon Re: tdabro 20.02.06, 11:51
                  mnie tez zapiszcie :).

Ciekawe jak to bedzie jak tylu z przypadlosciami sie znajdzie w jednym miejscu
                  na raz ;). Moze ktos zginie haha.

pzdr.
                  • kontika82 Re: tdabro 20.02.06, 11:56
                    heh..taa- nawzajem sie siebie wystraszymy i uciekniemy do domu;) a tak w ogole
                    to wszyscy macie maila ode mnie:) (wiem wiem szczescie niezrownane;)
                    • pokii Re: tdabro 20.02.06, 12:01
                      >Ciekawe jak to bedzie jak tylu z przypadlosciami sie znajdzie w jednym miejscu
                      >na raz ;)

to będzie kupa nieszczęscia. :)

pzdr
                      • kontika82 Re: tdabro 20.02.06, 12:08
                        przesadzacie...oki,moze sie ma te fobie, ale nie jestesmy przeciez kompletnymi
                        czubkami..pokii, moze sie przylaczysz?? :)) (w tym miejscu trzepotam rzesami)
                        • vargquorthon Re: tdabro 20.02.06, 12:11
                          oki juz odpisalem na @
                          • kontika82 Re: tdabro 20.02.06, 12:20
                            a ja Ci juz odp na @:)
                            dla mnie piatek nie bo ide na urodziny kolegi:(
                            nawet godzinka przy kawce jutro niet?
                            • vargquorthon Re: tdabro 20.02.06, 12:22
                              kontika82 napisała:

> a ja Ci juz odp na @:)
                              > dla mnie piatek nie bo ide na urodziny kolegi:(
                              > nawet godzinka przy kawce jutro niet?

Nio dobra moze byc jutro :), wole piwo. To ja napisze pozniej gdzie bo mam
                              fajne lokum. Ktos jeszcze idzie ?, zglaszac sie.
                              • kontika82 Re: tdabro 20.02.06, 12:23
                                ale Ty chcesz te kawe/piwo u siebie w domu???
                                • vargquorthon Re: tdabro 20.02.06, 12:25
                                  kontika82 napisała:

> ale Ty chcesz te kawe/piwo u siebie w domu???

nie, nie umiem nawet kawy robic a co dopiero piwo. Mowie ze fajne miejsce znam
                                  w centrum.
                                  • kontika82 Re: tdabro 20.02.06, 12:28
                                    aaaaa ok:) bo jak napisales ze masz fajne lokum to sie zdziwilam:) a co za
                                    miejsce?? bo ja kilka w centrum znam
                                    • vargquorthon KTO JESZCZE IDZIE ? wpisywac sie n/txt 20.02.06, 12:29
                                      • kontika82 Re: KTO JESZCZE IDZIE ? wpisywac sie n/txt 20.02.06, 12:34
                                        ich teraz nie ma na forum, ale wiem ze tdabro byl chetny i jesczejuzniefobja
                                        (albo podobnie:)) ja lece papa
                                        • pokii Re: KTO JESZCZE IDZIE ? wpisywac sie n/txt 20.02.06, 12:54
                                          no wiec yyy, też jestem z wawy, może i bym sie z wami zobaczył,
                                          ale.... jakoś tak nie mam ochoty się pokazywać... sami wiecie:
                                          centrum, kawiarnia/pub pewnie ludzi multum ... to już dużo a jeszcze
                                          miałbym rozmawiać z obcymi ludzmi (ale nie fobiantami, to jakieś
                                          pejoratywne określenie i zawsze kojarzy mi sie z dewiANTAMI :P)
                                          o swoich najskrytszych problemach ukrywanych od lat nadwet przed
                                          sobą samym ?!? Agggrhhh, chyba wole zostać w bezpiecznym domciu. :)

Chociaż z drugiej strony wreszcie mógłbym porozmawiać z ludzmi
                                          przed którymi nie trzebaby było zakładać "maski"... sam już nie wiem.

pzdr
                                          • pokii Re: KTO JESZCZE IDZIE ? wpisywac sie n/txt 20.02.06, 12:57
                                            >przesadzacie...oki,moze sie ma te fobie, ale nie jestesmy przeciez kompletnymi
                                            >czubkami...

Ja sie czuje jak kompletny świr, w dodatku nieudacznik -
                                            niebezpieczny dla otoczenia ...
                                            ohh ahhh troche patetycznie ale tak już jest

blahh
                                            • krecik86 Re: KTO JESZCZE IDZIE ? wpisywac sie n/txt 20.02.06, 14:15
                                              pokii napisał:

> >przesadzacie...oki,moze sie ma te fobie, ale nie jestesmy przeciez komplet
                                              > nymi
                                              > >czubkami...
                                              >
                                              > Ja sie czuje jak kompletny świr, w dodatku nieudacznik -
                                              > niebezpieczny dla otoczenia ...
                                              > ohh ahhh troche patetycznie ale tak już jest
                                              >
                                              > blahh

Ja też się podobnie czuje :P
                                              Ale może bym się spotkał z wami... ale musiałbym coś przedtym wziąć na głowę...
                                              Może by tak zrobić na śląsku spotkanie też bo do Warszawy daleko jest...
                                          • vargquorthon Re: KTO JESZCZE IDZIE ? wpisywac sie n/txt 20.02.06, 12:58
                                            pokii napisał:

> no wiec yyy, też jestem z wawy, może i bym sie z wami zobaczył,
                                            > ale.... jakoś tak nie mam ochoty się pokazywać... sami wiecie:
                                            > centrum, kawiarnia/pub pewnie ludzi multum ... to już dużo a jeszcze
                                            > miałbym rozmawiać z obcymi ludzmi (ale nie fobiantami, to jakieś
                                            > pejoratywne określenie i zawsze kojarzy mi sie z dewiANTAMI :P)
                                            > o swoich najskrytszych problemach ukrywanych od lat nadwet przed
                                            > sobą samym ?!? Agggrhhh, chyba wole zostać w bezpiecznym domciu. :)
                                            >
                                            > Chociaż z drugiej strony wreszcie mógłbym porozmawiać z ludzmi
                                            > przed którymi nie trzebaby było zakładać "maski"... sam już nie wiem.

Jeden z poziomow tej knajpy napewno w tygodniu jest pusty wiec nie bedziesz
                                            mial kontaktu z innymi jesli niebedziesz chcial.
                                            Daj spokoj, zostaniesz tak sam i bedziesz sam siedzal przez nastepne lata jesli
                                            tak podchodzisz. Mna tez ciska wielokrotnie ale staram sie cos chociaz zrobic
                                            zeby odmienic swoje zycie.
                                            Codz bedzie napewno fajnie, napijemy sie piwka pogadamy, niebedziesz sie musial
                                            maskowac :).
                                            • tdabro Re: KTO JESZCZE IDZIE ? wpisywac sie n/txt 20.02.06, 14:59
                                              hej,

no nie poznaje tego forum. jak w ulu sie nagle zrobilo ;).
                                              tak, ja tez sie pisze.

vargquorthon - Ty chyba rzuciles pomysl z miejscem (jeszcze nie podanym) wiec w
                                              odpowiednim czasie prosze wklej go na forum ;)
                                              • vargquorthon MIEJSCE SPOTKANIA 20.02.06, 15:27
                                                pub "Wieżyca" znajduje sie za Muzeum Wojska Polskiego w wiezyczce wchodzacej
                                                juz w sklad Mostu Poniatowskiego, pub ma 3 levele i dach umawiamy sie moze na
                                                tym dolnym ?, tam jest spokoj i fajne lawy nie bedzie pewnie obcych ludzi.
                                                Ogolnie ciche klimatyczne miejsce zwlaszcza ze poza weekendem.

czas: jutro

pytanie: o ktorej godzinie ? - ustalmy, mi pasuje najpardziej o 19.00

znak rozpozanwczy ;): jaki ? :) bo dla czesci i dla mnie bedzie trudno
                                                wypytywac obcych ludzi i to jeszcze o to czy sa z forum o fobiach spolecznych.

czekam na propozycje
                                                • kontika82 Re: MIEJSCE SPOTKANIA 20.02.06, 15:57
                                                  a moze byc 18?dla mnie ta Wiezyca moze byc - nigdy nie bylam, ale jestem za
                                                  poszerzaniem horyzontow:) a znak rozpoznawczy? ja jestem blondina.dlugie
                                                  wlosy.szczupla.bede w bezowej (wersja dla facetów: beż=jasny brąz:) kurtce z
                                                  futerkiem.
                                                  • vargquorthon Re: MIEJSCE SPOTKANIA 20.02.06, 22:29
                                                    kontika82 napisała:

> a moze byc 18?dla mnie ta Wiezyca moze byc - nigdy nie bylam, ale jestem za
                                                    > poszerzaniem horyzontow:) a znak rozpoznawczy? ja jestem blondina.dlugie
                                                    > wlosy.szczupla.bede w bezowej (wersja dla facetów: beż=jasny brąz:) kurtce z
                                                    > futerkiem.

Ja mam pasemka i bede w hawajskiej koszuli z dlugimi rekawami i w okularach
                                                    przeciwslonecznych podniesionych na wlosy, taki mam styl troche poludniowego
                                                    mucho-poznacie mnie napewno
                                                • tdabro Re: MIEJSCE SPOTKANIA 20.02.06, 16:06

a jak dokladnie sie tam trafia? jestem przy Muzeum WOj.POls. i mam zejsc
                                                  schodami na dol pod most? i tam gdzies jest wejscie?

a godzina - padla 18 i 19. dla mnie obojetnie. ktos z Was musi ustapic ;)
                                                  • vargquorthon tdabro 20.02.06, 22:27
                                                    tdabro napisał(a):

>
                                                    > a jak dokladnie sie tam trafia? jestem przy Muzeum WOj.POls. i mam zejsc
                                                    > schodami na dol pod most? i tam gdzies jest wejscie?

nie nigdzie nie zchodz, wejscie jest w wiezyczce za takim plotem na gorze

>
                                                    > a godzina - padla 18 i 19. dla mnie obojetnie. ktos z Was musi ustapic ;)

ja o 18 nie dam rady, dawaj na 19
                                              • jeszczejuznie_fobja Re: KTO JESZCZE IDZIE ? wpisywac sie n/txt 20.02.06, 22:11
                                                Czesc,

Ale fajnie :) Ale mam nadzieje ze powtorzymy to spotkanie, bo mi nie pasuje...
                                                A moze komus pasuje sroda o 12h?

Ktos tutaj napisal ze fobianci kojarzy mu sie z dewianci i woli tego okreslenie
                                                unikac, a mi sie wlasnie wydaje ze ma ono pewne zabarwienie komiczne i pozwala
                                                sie troche zdystansowac!:)

Trzymajcie sie Fobianci i napiszcie koniecznie jak wyszlo to pierwsze
                                                spotkanie..

• vargquorthon chodzcie o 19.00 20.02.06, 22:25
                                                  Ja inaczej sie z pracy nie wyrobie a napewno innym tez bedzie wygodniej o tej
                                                  porze. Moze byc ?.
                                                  • vargquorthon Re: chodzcie o 19.00-miejsce 20.02.06, 22:28
                                                    dolny poziom, jak wchodzicie to nie walcie do tego z barem tylko schodami na
                                                    dol i sa takie spoko stoly drewniane i lawy, usiadzcie przy pierwszej od
                                                    wejscia chociaz i tak napewno bedziemy jedynymi w sali :).
                                                    pzdr.
                                                • tdabro Re: KTO JESZCZE IDZIE ? wpisywac sie n/txt 21.02.06, 11:13
                                                  ech, jak dla mnie slowo Fobianci jest generalnie dolujace i rzeczywiscie
                                                  wywoluje skojarzenia z innymi slowami, chocby z dewianci.

Wnioskuje wiec o wykreslenie tego slowa a w zamian uzywanie slowa: FOBIKI.
                                                  po pierwsze smieszne, a po drugie bardziej pozytywne. To pierwsze slowo jest
                                                  negatywne i pesymistyczne a fobii nie da sie leczyc w pesymistyczny sposob i im
                                                  mniej jest pesymizmu tym lepiej. wiec fobiki ;)
    • kontika82 ale rozkrecamy forum:) 20.02.06, 12:22
      no prosze prosze..trzeba wszystkich fobiantow z domow powyciagac. zobaczcie
      jaki piekny dzien.ja tam dalej walcze o te kawe jutro.ktos sie przylaczy???
      oki, ja lece do kiosku po dodatek "praca" (studia sie konczy to trzeba cos z
      zyciem zrobic). tylko te interview bleeee
      • insignificant Re: ale rozkrecamy forum:) 20.02.06, 13:10
        nom ja tez jestem takim troche fobiantem heheh i sie zle czuje np w
        tlumach,praktycznie to szkoda ,ze jestescie z tak daleka bo inaczej napewno bym
        wpadł no ael cóz bywa i tak.
    • krecik86 SENSACJA! - zlot fobików Przełom? 20.02.06, 16:10
      Może się mylę ale to chyba będzie pierwszy zlot fobików. Niewiem jak na świecie
      ale w Polsce chyba pierwszy. Tym zlotem może odkryjecie coś nowego,
      pozytywnego ...no i napewno zapiszecie się w hostorii. Oby tylko do tego doszło.
    • krecik86 pomogę wam w gromadzeniu ludzi 20.02.06, 16:17
      posłałem info na forum.niesmialosc.net/viewforum.php?f=1
      też tam sporo fobików. Może chętni się znajdą.
      • kontika82 Re: pomogę wam w gromadzeniu ludzi 20.02.06, 16:29
        spoko spoko krecik.tak na poczatek moze bardziej kameralnie:)tlumow nie chcemy:)
        • pokii Re: pomogę wam w gromadzeniu ludzi 20.02.06, 21:01
          krecik, dzieki za link ... super forum :), pewnie
          strace z 2 dni z życiorysu na przeczytanie go.

... aha i nie miałeś racji ;), zlot fobików (tudzież fobiantów)
          już sie kiedyś odbywały. :P

pzdr
          • kwiaaatek1 Re: pomogę wam w gromadzeniu ludzi 21.02.06, 09:31
            ja bym chętnie przyjechała na taki zlot,ale są dwa problemy:pierwszy to taki,że
            mam 30stkę na karku a drugi to taki,że mieszkam w Toruniu,a jak zorganizować
            sobie wyjazd do W-wy,nie wiem,musiałabym tego samego dnia wracać.czy na tych
            forach nieśmiałków,fobików wszyscy z W-wy?to nie pierwsze moje forum:-)
            • tdabro Re: pomogę wam w gromadzeniu ludzi 21.02.06, 11:17
              Kwiatek,
              no nie rozumiem ze masz 30 i co? ja mam 27 i tez co? zaden argument.
              spotkanie wyszlo spontanicznie (choc nie ode mnie), przezyjemy ten pierwszy raz,
              opowiemy o wrazeniach i pomyslimy co z tym dalej zrobic. a dalej moze byc juz
              tylko kolejne spotkanie. wszystko jest kwestia przelamywania sie ;).
              • kontika82 DZIS O 19 w WIEZYCY... 21.02.06, 11:34
                ...jest spotkanie:)
                wszyscy fobianci invited!!
                • tdabro Re: DZIS O 19 w WIEZYCY... 21.02.06, 11:43
                  fobiki, kontika prosze, fobiki. naprawde sie Wam podoba slowo fobianci?
                  • kontika82 Re: DZIS O 19 w WIEZYCY... 21.02.06, 11:47
                    dla mnie egal
              • vargquorthon Re: pomogę wam w gromadzeniu ludzi 21.02.06, 11:59
                tdabro napisał(a):

> Kwiatek,
                > no nie rozumiem ze masz 30 i co? ja mam 27 i tez co? zaden argument.
                > spotkanie wyszlo spontanicznie (choc nie ode mnie), przezyjemy ten pierwszy
                raz
                > ,
                > opowiemy o wrazeniach i pomyslimy co z tym dalej zrobic. a dalej moze byc juz
                > tylko kolejne spotkanie. wszystko jest kwestia przelamywania sie ;).

Ja tez mam 30.
                • vargquorthon DZIS !!! 21.02.06, 12:06
                  19.00 (kontika chcesz to przyjdz wczesniej ja sie nie wyrobie i tak)

pub Wiezyca

miejsce: jak wchodzicie do wiezyczki to nie skrecajcie w lewo tam gdzie bar ale
                  zejdzcie jeden poziom nizej gdzie sa takie lawy drewniane to ladujcie sie
                  odrazu przy wejsciu z prawej strony

znak rozpoznawczy: bede z piwem ;)

to do zobaczenia

kontina masz @
                  • kontika82 Re: DZIS !!! 21.02.06, 13:32
                    ciao.odebralam maila, jak bede maiala problemy ze znalezieniem to zadzwonie.To
                    tylko ja taka mlodziutka w towarzystwie bede??
                    • vargquorthon Re: DZIS !!! 21.02.06, 13:42
                      kontika82 napisała:

> ciao.odebralam maila, jak bede maiala problemy ze znalezieniem to
                      zadzwonie.To
                      > tylko ja taka mlodziutka w towarzystwie bede??

Dobrze jest, lubie mlode mieso ;).
                      • kontika82 Re: DZIS !!! 21.02.06, 13:50
                        aaaaaaaaaaaaaaa
                        • pokii Re: DZIS !!! 21.02.06, 22:57

... i jak było???
                          • vargquorthon kontika 21.02.06, 23:12
                            masz @

czesc
    • kontika82 Re: zlot fobiantow? 22.02.06, 08:37
      juz masz odpowiedz gupiku:)
      • kontika82 JAK BYLO 22.02.06, 08:40
        a wiec bylo bardzo fajnie:) byla nas 4-ka (ja, tdabro,vargquorthon-jeny co za
        nick:) oraz jeden kolega z forum Niesmialosci).siedzielismy od 19:00 do 21:30,
        wiec zle nie bylo:) pogadalismy o naszej przypadlosci( a kazdy sie bal ze nikt
        nie bedzie nic mowil;)i wniosek-kazdy ma"swoja historie" i inaczej mu sie to
        wszystko objawia itd. Ale milo bylo sobie tak lutowo popiwkowac:) mam nadzieje
        ze niedlugo sie spotkamy chlopaki, co???
        • inuuk przegapiłam :( 22.02.06, 10:15
          Dziś dopiero przeczytałam o zlocie na forum Niesmialosci :(((. Ale mam
          nadzieje, ze jeszcze cos zorganizujecie :) (i ze bede mile widziana ;)).
          • kontika82 Re: przegapiłam :( 22.02.06, 10:20
            ze mile widziana to oczywiste!!! no ja chetnie sie pisze na kolejne spotkanie!
            co chlopaki na to?
            • vargquorthon Re: przegapiłam :( 22.02.06, 12:25
              kontika82 napisała:

> ze mile widziana to oczywiste!!! no ja chetnie sie pisze na kolejne
              spotkanie!
              > co chlopaki na to?

:)
        • tdabro Re: jak bylo 22.02.06, 16:06
          tak, bylo w porzadku. nasz kolega z forum Niesmialych, przyznal nawet ze dziwi
          sie ale byl mniej niesmialy niz zwykle, wiec atmosfera sluzyla do tego by choc
          troche sie przemoc i cos powiedziec (wersja dla niesmialych), by wygadac sie i
          popic sobie piwka (wersja dla smielszych).
          tak, wniosek nasuwa sie taki: kazdy przyznaje sie ze jest fobikiem, ale jednak u
          kazdego choroba (dolegliwosc, jak kto woli) inaczej sie objawia, choc lek jest
          tym spajajacym ogniwem.
          mozemy troche poczekac i zrobic drugie spotkanie. moze i inni sie
        • macaaron Re: Jak było 22.02.06, 20:01
          Kłania się reprezentacja forum.niesmialosc.net z wczorajszej imprezy!
          Potwierdzam: było bardzo miło i oczywiście piszę się na następny raz.

A jeśli chodzi o kwestie językowe, to ja sądzę, że najlogiczniej byłoby się
          nazywać "fobiarzami". Ale to z kolei zaraz się komuś z "gówniarzami" skojarzy... ;P

Pozdrawiam,
          MacAaron
          • ry-bka Re: Jak było 22.02.06, 20:43
            Super, że spotkanie się Wam udało!
            Szkoda, że do Wa-wy mam tak daleko :(
          • kontika82 hej MacAron 23.02.06, 12:28
            no czesc MacAron!to wszyscy juz w komplecie na forum:)
          • jeszczejuznie_fobja Re: Jak było 25.02.06, 17:29
            "Fobiarze" :):):) niezle!:). Kojarzy mi sie to z jakimis blizej nie okreslonymi
            wandalami...

Ciesze sie tez ze dobrze sie bawiliscie (wlasnie czytam relacje) i tez mam
            nadzieje ze dojdzie do 2 spotkania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka