bambomurzynzafryko 23.02.06, 00:07 Nasze święto. Wszystkim gratuluję! A juz jutro 24 i nie będzie banerka. Spróbójmy jakoś wytrzymać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miriam11 Re: święto 23.02.06, 07:16 bambomurzynzafryko napisał: > Nasze święto. Wszystkim gratuluję! A juz jutro 24 i nie będzie banerka. > Spróbójmy jakoś wytrzymać A ja mam fajnie, bo mam AdblockPlus i nie widzę żadnych durnych banerków. Mnie Deprim nie znalazł, he he Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: święto 23.02.06, 08:44 a mi ciągle pcha się przed oczy: depresja depresja, tak jak bym nie wiedziała na jaka strone weszłam! wrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
chee Re: święto 23.02.06, 08:51 anatemka napisała: > a mi ciągle pcha się przed oczy: depresja depresja, tak jak bym nie wiedziała > na jaka strone weszłam! wrrrr dynamiczna z niej baba - po prostu - Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n pani w telewizji 23.02.06, 11:01 podsumowała program o depresji tekstem "pokonajmy w sobie lenia" Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: pani w telewizji 23.02.06, 12:02 to już nie głupia ci.. to normalnie betoniara Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: pani w telewizji 23.02.06, 12:29 kategoria schorzenia psychicznego pojawia się w kapitalizmie i nie jest to przypadek. Wariactwo wedle medycyny to po prostu nieproduktywność albo dysfunkcja produktywności. Wszystkie opisy chorób psych. sprowadzają sie do tego. Pojmowanie depresji jako lenistwa jest tylko najbardziej spektakularnym obliczem tego zjawiska. Bez rewolucji nie będzie zmiany mentalności. Odpowiedz Link Zgłoś
oskar53 Re: pani w telewizji 23.02.06, 12:40 > to już nie głupia ci.. to normalnie betoniara Nogi w wiadro z betonem i do Odry z nią!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: pani w telewizji 23.02.06, 12:43 ja bym zaaplikowala jeden miesiąc depresji, i puścila wolno, nie lubię się znęcać. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: pani w telewizji 23.02.06, 19:46 oskar53 napisał: > Nogi w wiadro z betonem i do Odry z nią!!! A dlaczego akurat do Odry? (bo sama idea ze wszech miar słuszną jest) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: pani w telewizji 23.02.06, 21:16 ry-bka napisała: > Może z Wrocławia? No tak właśnie pomyślałam, że może z Wrocławia. Pierwsze skojarzenie, bo ja też :-) Odpowiedz Link Zgłoś
oskar53 Re: pani w telewizji 24.02.06, 00:03 No tak właśnie pomyślałam, że może z Wrocławia. Pierwsze skojarzenie, bo ja też :-) Ach och! Teraz już wiem, skąd to braterstwo dusz!!! Pozdrawiam ze Śrdmieścia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ry-bka Re: pani w telewizji 24.02.06, 00:25 No prosze, tylu wrocławiaków :) Różanka pozdrawia! Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: pani w telewizji 24.02.06, 07:00 ry-bka napisała: > No prosze, tylu wrocławiaków :) Różanka pozdrawia! Pozdrawiają Krzyki :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: pani w telewizji 24.02.06, 06:59 oskar53 napisał: > Ach och! Teraz już wiem, skąd to braterstwo dusz!!! Pozdrawiam ze Śrdmieścia :) > ) Pozdrawiam z Krzyków!!!! Fajnie spotkać krajana! Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: święto 23.02.06, 15:36 Bambo Twój pomysł ze świętem suuperrrr, świętuję lekko depresyjnie, poniekąd za radą Masaiq czy jak mu tam, wybrałam sie z córką do Zoo i nie pomogło, jestem już przy moim biureczku i zagladam do Was, chociaż wczoraj pisałam, że muszę z tym skończyć bo ugrzęznę na tym forum jak w depie Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: święto 23.02.06, 18:45 co tak dzień depresyjnego kontemplujecie ? na minutę ciszy to chyba jeszcze za wczesnie....:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: święto 23.02.06, 19:13 Dla chaderów Eurypides: Toiosde thneton ton palaiporon bios out'eutychei to pampan oute dystychei eudaimonei de kauthis ouk eudaimonei Bedzie jakoś tak: Takie już nas śmiertelnych i nieszczęsnych życie Ani cały czas szczęśliwi, ani nieszczęśliwi jesteśmy Raz radośni, a teraz znowu smutni Odpowiedz Link Zgłoś
anjakarenina Re: święto 23.02.06, 20:03 ale w Wiadomościach na TV1 był spoko felietonik, żadnych głupotek nie mówili Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: święto 23.02.06, 20:04 anjakarenina napisała: > ale w Wiadomościach na TV1 był spoko felietonik, żadnych głupotek nie mówili Bylo coś o seroxacie? Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: święto 24.02.06, 00:25 Święta, święta i po świętach, jest już po 12 czyli 24, i święto, takie piękne święto depresyjnych musiała mi zepsuć niejaka Karolina12 swoimi wywodami, myślałam że cały dzień spedzę w przedwiosennym lekkim letargu a ona zmusiła mnie do aktywnej reakcji. A wypędźmy lenia urocze, ja bym tę pania wsadziła w depresję na rok, rok nie wyrok. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś