lucyna_n to ja odpowiem śpiewająco 12.03.06, 20:43 "milość przychodzi razem z zazdrością, a zazdrość odchodzi razem z miłością" Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: zazdrość o męża 12.03.06, 23:08 Mysle ze milosc nie ma nic wspolnego z zazdroscia, milosc to zaufanie. Zazdrosc to strach, boisz sie ze go stracisz. Zazdrosc czesto konczy milosc, wybieramy strach, zamiast milosci. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n to może tak 13.03.06, 11:01 jak kogoś nie stać na miłość przeważnie stać go jeszcze na zazdrość. może być? Odpowiedz Link Zgłoś
lillys Re: to może tak 13.03.06, 11:22 a ja myślę, że zazdrość bierze się z niewiary w siebie.. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: to może tak 13.03.06, 11:23 a ja myślę że autorka postu za malo napisala żeby móc cokolwiek bardziej sensownego odpowiedzieć. jakość odpowiedzi jest zależna od jakości pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: to może tak 13.03.06, 17:00 no własnie, bo może to zazdrość w stylu: -to już nie wydaje się panu, że zona ma kilkunastu kochanków? -no, raczej już nie -i już nie bedzie jej pan z tego powodu bił? -no, nie /usłyszane na sesji w psychiatryku/ taka zazdrość sie leczy. Odpowiedz Link Zgłoś