mirka68 16.03.06, 21:20 Czy ktos zna ten lek ????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirka68 Re: ZOLOFT ?????? 16.03.06, 21:29 Ok , dzieki ale tu sie pisze o seroxacie A mi lekarka dała dzisiaj ZOLOFT Na forum o tym leku cichosza o podobno swietny i szybko działa Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: ZOLOFT ?????? 16.03.06, 21:33 zoloft jest z tej samej grupy leków co seroxat Ja biore seroxat i sobie go chwale.Zniknely mi po nim napady paniki. Odpowiedz Link Zgłoś
mirka68 Re: ZOLOFT ?????? 16.03.06, 21:46 ja juz na ta cholerna nerwice cierpie 17 lat cały czas bralam PROZAC i było OK teraz go wycofali Seroxat tez probowałam ale brałam tabletke i zasypiałam ta sennosc nie przechodziła nawet po miesiacu Teraz leki i depresja wrociły i ZOLOFT ma mnie uzdrowic oprocz Zoloftu mam Xanax Mam takie leki ze nie daje rady chodze jak pijana doł kompletny , smutek , płacz itp . Juz mam dosyc Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: ZOLOFT ?????? 16.03.06, 21:51 mirka68 napisała: > ja juz na ta cholerna nerwice cierpie 17 lat cały czas bralam PROZAC i było OK > teraz go wycofali > Seroxat tez probowałam ale brałam tabletke i zasypiałam ta sennosc nie > przechodziła nawet po miesiacu > > Teraz leki i depresja wrociły i ZOLOFT ma mnie uzdrowic oprocz Zoloftu mam > Xanax > > Mam takie leki ze nie daje rady chodze jak pijana > doł kompletny , smutek , płacz itp . Juz mam dosyc a dlaczego wycofali prozac? co do seroxatu to moze zaczelas brac od za duzej dawki.Ja zaczynalam od cwiartki ktora bralam przez 5 dni pozniej polowka piec dni i tak doszlam do calej.Sennosc minela. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_a_s Re: ZOLOFT ?????? 16.03.06, 21:51 a bioxetin np. to nie to samo co prozac ? Odpowiedz Link Zgłoś
mirka68 Re: ZOLOFT ?????? 16.03.06, 22:01 sylwia_a_s napisała: > a bioxetin np. to nie to samo co prozac ? To samo ale Polskie i cos nie tak zreszta lekarka odradzila mi ten Bioxetin Odpowiedz Link Zgłoś
mirka68 Re: ZOLOFT ?????? 16.03.06, 21:59 Nie wiem dlaczego Prozac wycofali seroxat brałam dawno dawno i cos mi nie słuzył kurcze mam 5 letnia corke jak ja to przezyje ?????????????? znowu mnie dopadło a było juz tak dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: ZOLOFT ?????? 16.03.06, 22:01 mirka68 napisała: > Nie wiem dlaczego Prozac wycofali > seroxat brałam dawno dawno i cos mi nie słuzył > kurcze mam 5 letnia corke jak ja to przezyje ?????????????? > znowu mnie dopadło a było juz tak dobrze przezyjesz ja bylam sama z synkiem 2 lata mial wtedy 3-5 lat.Dalam rade wiec ty tez dasz Odpowiedz Link Zgłoś
mirka68 Re: ZOLOFT ?????? 16.03.06, 22:06 tarja30 napisała: > mirka68 napisała: > > > Nie wiem dlaczego Prozac wycofali > > seroxat brałam dawno dawno i cos mi nie słuzył > > kurcze mam 5 letnia corke jak ja to przezyje ?????????????? > > znowu mnie dopadło a było juz tak dobrze > > > przezyjesz > ja bylam sama z synkiem 2 lata mial wtedy 3-5 lat.Dalam rade wiec ty tez dasz Mam tez taka nadzieje , ale te leki mnie juz wykonczyly , nigdzie nie moge wyjsc z dzieckiem bo dostaje napadow leku . mialas takie objawy ? Chłop na to patrzy i tez ma chyba tego dosyc Odpowiedz Link Zgłoś
mirka68 Re: ZOLOFT ?????? 16.03.06, 22:16 tarja30 napisała: > bardzo dobrze znam to uczucie.... Fatalne uczucie co nie ???????? ale musimy sobie jakos radzic ::)) wzielam 25mg tego zoloftu dzisiaj pierwszy raz , zobaczymy co bedzie rano co to za cholerna przypadlosc ta nerwica odchodzi wraca . Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: ZOLOFT ?????? 16.03.06, 22:21 mirka68 napisała: > tarja30 napisała: > > > bardzo dobrze znam to uczucie.... > > Fatalne uczucie co nie ???????? > ale musimy sobie jakos radzic ::)) > wzielam 25mg tego zoloftu dzisiaj pierwszy raz , zobaczymy co bedzie rano > > co to za cholerna przypadlosc ta nerwica odchodzi wraca . ja do tego mam agorafobie boje sie wychodzic z domu zaczynaj branie leku od malej dawki i stopniowo zwiekszaj Odpowiedz Link Zgłoś
mirka68 Re: ZOLOFT ?????? 16.03.06, 22:31 tarja30 napisała: > mirka68 napisała: > > > tarja30 napisała: > > > > > bardzo dobrze znam to uczucie.... > > > > Fatalne uczucie co nie ???????? > > ale musimy sobie jakos radzic ::)) > > wzielam 25mg tego zoloftu dzisiaj pierwszy raz , zobaczymy co bedzie rano > > > > > co to za cholerna przypadlosc ta nerwica odchodzi wraca . > > > ja do tego mam agorafobie boje sie wychodzic z domu > zaczynaj branie leku od malej dawki i stopniowo zwiekszaj Wiesz jak ja mam wyjsc z domu to robie sie sztywna nogi sztywne rece sztywne i wszystko lodowate jak ide na spacer z psem to ide jak pijana wariatka latam wokol klatki schodowej zeby nie oddalac sie od domu paranoja ::)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_a_s Re: ZOLOFT ?????? 16.03.06, 22:06 Mirko, przezyjesz :) To cholerstwo wraca, ale i odchodzi. Ja juz na cuda nie licze, ale warto zyc dla pieknych chwil. Masz corcie i dla Niej warto probowac. Mysle, ze bedzie dobrze. Leki z tej grupy sa dosc podobne do siebie, takze mozesz miec bardzo podobny efekt leczenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mirka68 Re: ZOLOFT ?????? 16.03.06, 22:11 Sylwia dzieki serdeczne Dobrze ze sa osoby ktore to rozumieja i wiedza co to nerwica , co to sa leki Ja juz przeszłam przez leki przez psychoterapie indywidualna i grupowa Było długo dobrze po urodzeniu corci czułam sie OK teraz znowu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale mam super lekarke ktora mnie prowadzi juz 17 lat Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: ZOLOFT ?????? 16.03.06, 22:13 mirka68 napisała: > Sylwia dzieki serdeczne > Dobrze ze sa osoby ktore to rozumieja i wiedza co to nerwica , co to sa leki > Ja juz przeszłam przez leki przez psychoterapie indywidualna i grupowa > Było długo dobrze po urodzeniu corci czułam sie OK > > teraz znowu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > ale mam super lekarke ktora mnie prowadzi juz 17 lat po urodzeniu synka tez dlugo czulam sie dobrze ale to cholerstwo wraca.Tez mam to szczescie ze trafilam na dobrego lekarza i trzymam sie go od lat Odpowiedz Link Zgłoś
mirka68 Re: ZOLOFT ?????? 16.03.06, 22:25 tarja30 napisała: > mirka68 napisała: > > > Sylwia dzieki serdeczne > > Dobrze ze sa osoby ktore to rozumieja i wiedza co to nerwica , co to sa l > eki > > Ja juz przeszłam przez leki przez psychoterapie indywidualna i grupowa > > Było długo dobrze po urodzeniu corci czułam sie OK > > > > teraz znowu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > ale mam super lekarke ktora mnie prowadzi juz 17 lat > > > po urodzeniu synka tez dlugo czulam sie dobrze ale to cholerstwo wraca.Tez mam > to szczescie ze trafilam na dobrego lekarza i trzymam sie go od lat wiecie musze juz isc spac , zastanawiam sie jak ja jutro wstane ostatnio poruszam sie jak mucha w gestej smole a po tym zolofcie chyba juz wogole sie nie rusze ::)) hej dzieki do jutra spokojnej nocki Odpowiedz Link Zgłoś
mirka68 Re: ZOLOFT ?????? 16.03.06, 22:02 tarja30 napisała: > zoloft jest z tej samej grupy leków co seroxat > Ja biore seroxat i sobie go chwale.Zniknely mi po nim napady paniki. a znasz xanax ?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: ZOLOFT ?????? 16.03.06, 22:06 mirka68 napisała: > > a znasz xanax ?????????????????????? xanax znam dziala super przeciwlekowo.Bierz go tylko gdy czujesz duzy lęk nie bierz regularnie bo uzaleznia.Ja biore xanax od lat z tym ze tylko gdy czuje lęk lub jak mam atak paniki Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_a_s Re: ZOLOFT ?????? 16.03.06, 21:34 Jak o seroxacie ? To strona o substancji sertralina, czyli skladniku ZOLOFTU. Tutaj na forum tez byly watki dotczacego tego leku, wystarczy wpisac w wyszukiwarke. Jest to ta sama substancja co np. Asentra, ale Zoloft jest dwa razy drozszy. I tak Asentra daje dobry efekt, ale jak wiadomo kazdy reaguje inaczej. Musisz sprawdzic Zoloft na sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_a_s sory, nie skumalam:) 16.03.06, 21:35 wiec pierwsze zdanie do smietnika :) Odpowiedz Link Zgłoś