mirka68 24.03.06, 14:47 rada od mojej lekarki prosiła abym napisała to na forum poradziła aby do tych antydepresantow dołaczyc Bodymax Plus - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirka68 Re: bodymax 24.03.06, 15:13 faktycznie drogi ale zainwestowałam 200 tabletek - 90 zł i tak nie chodze i nic nie kupuje , korzystam tylko z allegro Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: bodymax 24.03.06, 15:16 mirka68 napisała: > faktycznie drogi > ale zainwestowałam > 200 tabletek - 90 zł > i tak nie chodze i nic nie kupuje , korzystam tylko z allegro dlugo juz tak nie wychodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mirka68 Re: bodymax 24.03.06, 15:19 juz było ok , chodziłam itp teraz tak od wrzesnia sie spitoliło i jak narazie nic lepiej z tym chodzeniem jakbym mogła jechac samochodem jako kierowca to by było lepiej - Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: bodymax 24.03.06, 15:21 u mnie tez bylo w miare ok a schrzanilo sie od listopada i tez sobie czekam czego najbardziej sie boisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mirka68 Re: bodymax 24.03.06, 15:26 tarja ja dziczeje jak widze ludzi jak juz cwicze to chodzenie to wieczorem po ciemku boje sie ze wszyscy sie na mnie patrza , ze wszyscy widza jak ide wystraszona , ze wszyscy mnie obserwuja itp Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: bodymax 24.03.06, 15:29 mirka68 napisała: > tarja ja dziczeje jak widze ludzi > jak juz cwicze to chodzenie to wieczorem po ciemku > boje sie ze wszyscy sie na mnie patrza , ze wszyscy widza jak ide > wystraszona , ze wszyscy mnie obserwuja itp a mnie przeraza ze moge zemdlec na ulicy albo dostac napadu paniki Odpowiedz Link Zgłoś
mirka68 Re: bodymax 24.03.06, 15:38 mam to samo tez sie boje ze zemdleje ze dostane panicznego leku i mnie sparalizuje , ze wleze pod samochod itp zawsze mam przy sobie xanax i wiesz tak było kiedys ze byłam bezpieczna z tym xanaxem , wiedziałam ze jak cos to pierwsze co mam zrobic to usiasc lub ukucnac wziasc xanax i 5 10 minut lek przejdzie ale pamietaj taka moja rada odrazu nie wyjdziesz musisz cwiczy to chodzenie ja teraz chodze wkolo bloku przed klatka moze to smieszne jak sie oddalam od domu to juz dupa blada - biegiem lece do domu Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: bodymax 24.03.06, 16:05 xanax zawsze mam przy sobie bez niego ani rusz Odpowiedz Link Zgłoś
mirka68 Re: bodymax 24.03.06, 15:22 nie mam oporu przed wyjsciem z domu ale na ulicy koniec -- Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: bodymax 24.03.06, 15:24 mirka68 napisała: > nie mam oporu przed wyjsciem z domu > ale na ulicy koniec -- Odpowiedz Link Zgłoś
mirka68 Re: bodymax 24.03.06, 15:44 no do bloku obok to naprawde sukces nie zaczniemy chodzic odrazu po takiej przerwie ty od listopada , ja od wrzesnia nie ma cudow wez w kieszen xanax i cwicz Odpowiedz Link Zgłoś
mirka68 Re: bodymax 24.03.06, 15:47 tarja seroxat tez cie nie rzuci na głeboka wode i nie sprawi ze wylecisz na ulice cholera moze ty myslisz ze ja pisze jakies głupoty a podniosłas ta dawke ????? Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: bodymax 24.03.06, 16:04 mirka68 napisała: > tarja seroxat tez cie nie rzuci na głeboka wode i nie sprawi ze wylecisz na > ulice > > cholera moze ty myslisz ze ja pisze jakies głupoty > > a podniosłas ta dawke ????? dawki jeszcze nie podnioslam... nie piszesz glupot:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia1999 Re: bodymax 25.03.06, 09:31 a moj psychoterapeuta zalecil mi "vitasprint", to kombinacja witamin z grupy B i jakichs tam aminokwasow. 10 buteleczek kosztuje ok. 20€, zazywa sie 1-2 w tygodniu. no to lykajmy te cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
mogra1 Re: bodymax 25.03.06, 16:21 A ja przeczytałam na forum o kwasach Omega 3. Kupiłam w aptece opakowanie na miesięczną kurację ok 18 zł i albo działa albo podświadomość. W każdym bądź razie od 2 tygodni jest super. Mam dużo więcej siły i energii. Nie chce mi się ciągle spać a od tygodnia rozpoczęłam codzienne ćwiczenia po 60minut żeby zgubić kilogramy po Seroxacie. Kupiłam hoola-hoop i twister i zawzięcie ćwiczę. Na razie kilogramy te same ale czuję się extra. Oby tak dalej ;) Odpowiedz Link Zgłoś