tarja30 30.03.06, 16:42 bylo by milo spotkac sie i pogadac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirka68 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 30.03.06, 16:44 tarja ale niektorzy by mogli sie pobic Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 30.03.06, 16:46 mirka68 napisała: > tarja ale niektorzy by mogli sie pobic tez lubie sie bic;) Odpowiedz Link Zgłoś
mirka68 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 30.03.06, 16:48 wyobraz sobie dzisiaj jest spotkanie i wkracza zoltanek nie dosyc ze by zwyzywał to w buzke napewno by ktos oberwał Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 09:08 eee, raczej panie popadałyby trupem na widok jego przecudnej urody:) Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 30.03.06, 17:29 jestem za, wyznacz miejsce i czas Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 09:09 spotkajmy sie w Lublinie. Odpowiedz Link Zgłoś
quetendre Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 09:19 Lublin mi odpowiada, tak samo jak Warszawa. Jestem za. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 09:53 beze mnie i tak spotkanie będzie do dupy, a ja nigdzie się nie wybieram:) Odpowiedz Link Zgłoś
vargquorthon Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 11:49 Tak depresant po spotkaniu z mu podobnymi bedzie mogl sie powiesic juz bez zadnego "ale" to ulatwi sprawe. No i na dziendobry opie..od lucyny ;). jestem za ! Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 11:52 czyli masowe samobójstwo Odpowiedz Link Zgłoś
kamila305 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 12:02 Samobojstwo wogole nie wchodzi w gre.Mysle ,ze spotkanie ludzi majacych podobne problemy zadzialaloby tu jak swoista grupowa psychoterapia. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila305 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 11:58 Chetnie spotkalabym sie z wami.Nie ma to jak rozmowa w realu.Osobiscie wole rozmowy w cztery oczy niz pisanie w necie.Tylko ten Lublin i Warszawa troche za daleko.Gdyby tak ktos chcial spotkac sie w Czestochowie lub Katowicach to ja bardzo chetnie,ale cos mi sie wydaje ,ze malo jest ludzi z tych rejonow. Odpowiedz Link Zgłoś
vargquorthon Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 12:01 Moze ktos zalatwi pistolet, przyblizymy glowy jedna do drugiej i w ten sposob oszczedzajac na wydatkach zwiazanych z amunicja zalatwimy sprawe jednym strzalem. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila305 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 12:06 Milo jest wiedziec ,ze nie jest sie samemu z podobnymi problemami i milo porozmawiac z kims ,kto mniej wiecej wie co czujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
ooptymistka kamila305 31.03.06, 15:25 Ja chce ja chce :-) Katowice, Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin, Czeladż i okolice mi pasują. Kiedy i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kamila305 Re: kamila305 31.03.06, 15:32 Jak sie ciesze,ze jednak jest ktos z mojego rejonu.Moze znajdzie sie jeszcze pare osob i jakos sie umowimy.Wierze ,ze sie uda:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 13:29 A dokąd jesteś w stanie dojechać?? Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 13:38 no autem to moge jechac i jechac Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 13:49 a jak trzeba bedzie z niego wyjść..? Odpowiedz Link Zgłoś
kamila305 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 15:11 Szczerze mowiac to sama juz dawno nigdzie nie wyjezdzalam nigdzie,ale mysle,ze moj maz moglby mnie podrzucic wyjatkowo na to spotkanie gdyby bylo gdzies niedaleko Katowic. Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 15:21 cassis napisała: > a jak trzeba bedzie z niego wyjść..? to wychodze z niego bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 15:24 cassis napisała: > a jak trzeba bedzie z niego wyjść..? dla mnie zejscie na dol do auta i zawiezienie mnie np.do sklepow nie jest problem problemem jest wyjscie z domu pieszo i pojsc do tych sklepow Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 15:25 > dla mnie zejscie na dol do auta i zawiezienie mnie np.do sklepow nie jest > problem > problemem jest wyjscie z domu pieszo i pojsc do tych sklepow jak dla każdej kobiety luksusowej Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 15:26 euforyk napisał: > > dla mnie zejscie na dol do auta i zawiezienie mnie np.do sklepow nie jest > > problem > > problemem jest wyjscie z domu pieszo i pojsc do tych sklepow > > jak dla każdej kobiety luksusowej zostan moim kierowcą;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 15:43 nawet nie wiesz jak krzywdzące jest takie stwierdzenie, i jak często slyszę je jako zarzut, Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.lot Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 15:27 Zwazywszy, ze wiele osob nawet z pokoju nie musi wychodzic, zeby spotkac sie w cztery oczy z innymi forumowiczami... nalezy uznac spotkanie za znakomity pomysl. Zapraszam do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 15:29 nocny.lot napisał: > Zwazywszy, ze wiele osob nawet z pokoju nie musi wychodzic, zeby spotkac sie w > cztery oczy z > innymi forumowiczami... nalezy uznac spotkanie za znakomity pomysl. Zapraszam d > o siebie. wyciagniemy cie z tego pokoju:) Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 15:33 ja przyniosę "wiązkę" granatów Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 15:35 iso1 napisał: > ja przyniosę "wiązkę" granatów jesli te do jedzenia to moze byc i kilka wiązek:) Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 15:32 ale w danym miescie musi byc ktos kto wszystko zorganizuje... Odpowiedz Link Zgłoś
kamila305 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 15:36 Tarja a ty bylabys w stanie dojechac do Katowic? Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 15:38 kamila305 napisała: > Tarja a ty bylabys w stanie dojechac do Katowic? 350 km hmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
kamila305 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 15:39 Oj to troche daleko rzeczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 15:39 kamila305 napisała: > Oj to troche daleko rzeczywiscie no:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila305 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 15:40 Mam takie wrazenie,ze malo jest ludzi z woj.slaskiego i okolic tutaj,a moze po prostu nie chca sie ujawniac? Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 15:41 kamila305 napisała: > Mam takie wrazenie,ze malo jest ludzi z woj.slaskiego i okolic tutaj,a moze po > prostu nie chca sie ujawniac? mysle ze to drugie Odpowiedz Link Zgłoś
kamila305 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 15:43 Rozumiem ,ze nie wszyscy tez czuja sie na silach ,aby wyjechac na to spotkanie.Pare lat wstecz byloby to dla mnie niemozliwe wiec jestem w stanie zrozumiec,ze ci podleczeni i zaleczeni reaguja bardziej entuzjastycznie na to spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 15:52 no nie wiem czy nie jestem za stary ostatnie wspólne duże spotkanie depresyjnych na którym byłem skończyło się pijaństwem i paleniem trawy, i wielkim kacem co do dawania w morde, to hehe, pamiętam jak na jednym ze spotkań w mieszkaniu Grety miałem ochote dać w morde panu Frankiemu.Carmody, temu chudemu przemądrzałemu dupkowi. oczywiście więcej we mnie chęci niż odwagi. poza tym jestem zrównoważony emocjonalnie. Myśle, że najlepiej spotkać się w Warszawie, w końcu to stolyca. proponuje kabaty. tarja30 też proponuje kabaty. Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 15:59 ale o paleniu trawy zapomnijcie!Niech kogos przylapie to zrobie taki dym ze hej.... Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 16:00 wszystko sama wypalisz? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 16:01 to lepiej zapomnij o robieniu zlotu, bo możesz się bardzo denerwować. Odpowiedz Link Zgłoś
iso1 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 16:04 dla mnie za daleko granaty prześle przesyłką tylko cholera po co mam je przesyłać skoro mnie tam nie będzie :((( Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 16:06 iso1 napisał: > dla mnie za daleko > granaty prześle przesyłką > tylko cholera po co mam je przesyłać skoro mnie tam nie będzie :((( spokojnie miejsce jeszcze nie ustalone:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 16:04 i co będziesz biegać i wyrywać obcym ludziom flaszki i marychę? Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 16:05 lucyna_n napisała: > i co będziesz biegać i wyrywać obcym ludziom flaszki i marychę? mam juz do tego wprawe Odpowiedz Link Zgłoś
kamila305 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 16:05 To ja sie chyba nie nadaje na to spotkanie bo jestem zagorzala przeciwniczka marihuany odkad pamietam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 16:06 kamila305 napisała: > To ja sie chyba nie nadaje na to spotkanie bo jestem zagorzala przeciwniczka > marihuany odkad pamietam:))) wiec bedzie nas dwie Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.lot Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 16:05 Nie ma porzadnego zlotu depresyjnych bez palenia trawy. Nie ma nawet malego, kameralnego zlociku. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 16:07 nie ma co zaprzeczać faktom, chociaż faktem jest że ja nie palę ja nawet piwa już nie piję co to za życie... Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 16:08 lucyna_n napisała: > nie ma co zaprzeczać faktom, chociaż faktem jest że ja nie palę > ja nawet piwa już nie piję > > co to za życie... znowu cos nas laczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.lot Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 16:09 No, jest problem. Ale ja tez juz nie pale trawy, chyba ze w czasie zlotu. A piwo tu maja jakies niedobre... Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 16:10 nocny.lot napisał: > No, jest problem. Ale ja tez juz nie pale trawy, chyba ze w czasie zlotu. A piw > o tu maja jakies > niedobre... postawie ci dobre piwo i bedzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
kamila305 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 16:07 A bez tego cholernego zielska pogadac by sie juz nie dalo? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 16:08 ze mną by się dalo, ale ja się nie wybieram:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila305 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 16:10 Szkoda Lucyna bo chetnie bym pogadala z toba na zywca.Ztego co tu pisza to takie imrezki sa nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 16:12 to przyjedź do mnie, pogadamy sobie , dostaniesz wina z głogu ktore osobiście pędzę w butli pod stołem. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila305 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 16:14 uwielbiam wino z glogu,chyba sie skusze ze wzgledu na to winko oczywiscie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.lot Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 16:14 Paragraf za paragrafem. Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.lot Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 16:11 hmmm, sek w tym, ze w czasie pewnego zlotu rozmowa wygasla po zapaleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 16:07 nocny.lot napisał: > Nie ma porzadnego zlotu depresyjnych bez palenia trawy. Nie ma nawet malego, ka > meralnego > zlociku. a probowales zlociku bez trawy? Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 16:08 Jestem za;p a co do trawki to byłoby fajnie;p Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 16:09 suchyxxx napisał: > Jestem za;p a co do trawki to byłoby fajnie;p bedzie zezwolenie tylko na piwo i kropka Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.lot Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 16:10 Twoje mdle moralizowanie przegrywa z twarda, niepowazalna empiria:) Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 16:28 ja trawy nie pale, ale piwka możemy się napić :D tylko cholera po co niszczyć mit o mojej przecudnej urodzie? spotkanie bez używek na pewno nie wypali, co wcale nie oznacza, że nie możemy ustalić zasady "no sex, no drugs, no alkohol". i tak pójdziemy na całość. jak zawsze :D. wierzcie mi, mam doświadczenie w spotkaniach forumowiczów "depresji". Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 16:29 bedziemy biegac... a Ty bedziesz mi zbieral kwiaty;) Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 16:40 no, zrobicie zawody w jedzeniu marchewki Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 16:45 anatemka napisała: > no, zrobicie zawody w jedzeniu marchewki to tez Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 18:18 Proponujesz i sugerujesz zoltanek jakąś małą orgietkę?:p P.S tak będzie biegał po mieszkaniu i zrywał kwiaty z terakoty;p Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 18:25 Niestety nie z dwóch powodów: - widok penisa innego faceta jest dla mnie nieestetyczny - sex czysto fizyczny, bez zaangażowania emocjonalnego mnie nie pociąga - jestem cholernie wierny swojej dziewczynie ale chyba bez mojego udziału też dałoby się coś takiego zorganizować? a może jestem niezbędny? drogie Panie. Myślę, że suchy, nawet sam stanie na wysokości zadania! A jak nie, to chyba znajdzie się jakiś bambo do pomocy? Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 18:35 Spokojnie poradzę sobie sam-mówiłem że po citalu mam spore libido? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 18:42 a fee zboczuchy Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 19:15 czyli tarja odpada. to my tarja w czasie, gdy oni będą się grzmocić napijemy się herbaty w drugim pokoju i porozmawiamy o filozofii, życiu, o tych wszystkich drobnostkach co nas cieszą i smucą i zdradzimy najdziwniejszą rzecz, której się boimy. Będzie jeszcze fajniej niż u nich. :D Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 19:17 zoltanek napisał: > czyli tarja odpada. to my tarja w czasie, gdy oni będą się grzmocić napijemy si > ę > herbaty w drugim pokoju i porozmawiamy o filozofii, życiu, o tych wszystkich > drobnostkach co nas cieszą i smucą i zdradzimy najdziwniejszą rzecz, której się > boimy. Będzie jeszcze fajniej niż u nich. :D ok jestem za! do herbatki kupimy dobre ciasteczka i mozemy rozmawiac do rana:) Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 19:27 tak, takie klasyczne ciasteczka w kształcie kwiatka posypane cukrem, a herbatke zrobimy nie jakąśtamzwykłą, tylko taką specjalną z herbaciarni, parzoną w imbryczku. jestem wielkim fanem rozmów przy herbacie. serio, serio. Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 19:29 zoltanek napisał: > tak, takie klasyczne ciasteczka w kształcie kwiatka posypane cukrem, a herbatke > zrobimy nie jakąśtamzwykłą, tylko taką specjalną z herbaciarni, parzoną w > imbryczku. jestem wielkim fanem rozmów przy herbacie. serio, serio. te herbatniki z cukrem są najlepsze (jedynie takie ciastka byly dostepne w sprzedazy jak bylam podlotkiem:))) narobiles mi smaka ta herbatką to kiedy to spotkanie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 19:39 takie ciasteczka można kupić w cukierni na ul. Rosoła 48, czyli niedaleko Twojego mieszkadła. ciekawe ile już razy się spotkaliśmy? Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 19:54 P.S1 Zoltanek nie podlizuj się;p P.S2 Nie mogę ciastek bo się odchudzam i cukier niemile widziany;p Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 20:40 hmm hmm jestem pewna ze nigdy sie nie spotkalismy:) zobacz i przekonaj sie sam tarja.republika.pl/mam.JPG ja bidulka nawet nie wiem gdzie jest Rosoła wczoraj ja Ciebie z kims pomylilam a dzis Ty mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 31.03.06, 21:29 piękna dziewczyna nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 01.04.06, 12:37 o, jaka ty młoda jesteś :D pomyliłem Cię. kurcze blaszka. może i tak. wyglądasz jak dziewczyna z wakacji! bardzo fajnie. :D > piękna dziewczyna nie?:) no ba! Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 01.04.06, 13:04 hehe mloda:)))liczba przy tarji mowi sama za siebie;) no ale co z herbata i ciastkami??? Odpowiedz Link Zgłoś
quetendre Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 01.04.06, 13:14 To co robimy to spotkanie czy nie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 01.04.06, 13:17 quetendre napisała: > To co robimy to spotkanie czy nie ?? Robimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 01.04.06, 13:20 no właśnie, a na 30 nie wyglądasz. czekaj, to w jakim mieście mieszkasz. dużo ostatnio nowych osób na forum i niektóre dane mi się mylą. Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 01.04.06, 13:23 zoltanek napisał: > no właśnie, a na 30 nie wyglądasz. > czekaj, to w jakim mieście mieszkasz. dużo ostatnio nowych osób na forum i > niektóre dane mi się mylą. żółtanku ja tu jestem od pazdziernika:)i duzo piszeee(czasami za duzo przez co sprowokowalam juz wiele zadym;)taka moja natura agorafobiczki z lękiem napadowym:)Mieszkam sobie w miescinie co zwie sie Przemyślem:) Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 01.04.06, 13:26 i zebysmy sie juz nie mylili wiecej pochwale Ci sie moim kochanym 8 letnim synkiem:) tarja.republika.pl/tomik.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
quetendre Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 01.04.06, 13:33 To ja jestem na tak, tylko gdzie i kiedy. Bo musze urlop wziąźć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 01.04.06, 13:43 musimy sie jeszcze dogadac chcialabym zeby bylo 2 dniowe bo zabieram syna ze soba Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 01.04.06, 14:35 O.o w sam raz że bierzesz syna;p akurat będzie miał kto po wino lecieć do sklepu;p A tak nawiasem mówiąc to udał Ci się syn-napewno będzie miał w przyszłości masę dziewczyn:) Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 01.04.06, 14:42 suchyxxx napisał: > O.o w sam raz że bierzesz syna;p akurat będzie miał kto po wino lecieć do sklep > u;p > A tak nawiasem mówiąc to udał Ci się syn-napewno będzie miał w przyszłości masę > dziewczyn:) niesmialy z niego chlopak Odpowiedz Link Zgłoś
quetendre Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 01.04.06, 14:57 Dziewczyny go napewno rozbudzą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 01.04.06, 15:03 quetendre napisała: > Dziewczyny go napewno rozbudzą ;-) w zerowce podrywal a teraz w 1 klasie niesmialy sie zrobil:)Podoba mu sie taka jedna w klasie i nosi w tornistrze misiaczka dla niej ale jeszcze nie mial smialosci dac jej:) Odpowiedz Link Zgłoś
quetendre Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 01.04.06, 19:35 Zbierze się kiedyś chyba. A pozatym podstawówka nowe towarzystwo. Więc może być troche nieśmiały Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 01.04.06, 21:11 quetendre napisała: > Zbierze się kiedyś chyba. A pozatym podstawówka nowe towarzystwo. Więc może być > > troche nieśmiały tu sie naczytalam o fobii spolecznej i boje sie zeby takiej nie mial panikara ze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
klapoucha1 Re: a moze bysmy zorganizowali spotkanie? 05.04.06, 02:28 jej,wy poważnie z tym spotkaniem?ja reflektuję,jestem z wawy gg4092070 potrzebuję ludzi Odpowiedz Link Zgłoś