Dodaj do ulubionych

Plebiscyt - najladniejsze pudelko z psychotropem

06.04.06, 19:24
Ja stawiam na fevarin. Jakis taki byl estetyczny. Seroxat - brzydal. Seronil -
brzydal. lexotan - ujdzie w tloczku. Xanax - nie pamietam.......
Obserwuj wątek
    • rzeznia_nr_5 Re: Plebiscyt - najladniejsze pudelko z psychotro 06.04.06, 19:26
      najlepsze są takie,które później można wykorzystać,np.w kuchni jako słoiczek na
      przyprawy albo przerobić na pieprzniczke..
      • suchyxxx Re: Plebiscyt - najladniejsze pudelko z psychotro 06.04.06, 19:28
        Nom fevarin ma ładne opakowanie a cital moim zdaniem brzydkie i smutne:)
        Natomiast najbardziej podobają mi się szklane fiolki z różowymi tabletkami takie
        jak dezypramina ma;p
    • euforyk Re: Plebiscyt - najladniejsze pudelko z psychotro 06.04.06, 19:35
      Seroxat ma dyskretny, pastelowy szlaczek, zaprojektowany specjalnie tak , żeby
      spelnic potrzeby estetyczne nowoczesnej kobiety.

--

Seroxat, bo życie może być piękne.
      • suchyxxx Re: Plebiscyt - najladniejsze pudelko z psychotro 06.04.06, 19:47
        euforyk coś bierzesz?:) Bo mam takie wrażenie że jesteś na haju.Zazdroszczę Ci
        Twoich fajnych żartów
      • o_ren_ishii Re: Plebiscyt - najladniejsze pudelko z psychotro 06.04.06, 19:49
        euforyk napisał:

> Seroxat ma dyskretny, pastelowy szlaczek, zaprojektowany specjalnie tak , żeby
        > spelnic potrzeby estetyczne nowoczesnej kobiety.
        >
        ten szlaczek jakos mnie irytuje... nie wiem dlaczego kojarzy mi sie z pudelkiem
        pigulek antykoncepcyjnych. Jednoczesnie chcialabym zauwazyc niska ergonomie
        opakowania i brak troski o szczegoly - po jednym otwarciu wspomnianego kawalek
        pudelka ulegl deformacji. Nadmieniam, iz nie dysponuje zbyt wielka sila
        fizyczna. Marzy mi sie czarne pudelko z malym, bialym napisem, pisanym np.
        czcionka Arial Narrow albo Helvetica. tahoma tez ujdzie od biedy. W lewym gornym
        rogu ten napis:)
        • suchyxxx Re: Plebiscyt - najladniejsze pudelko z psychotro 06.04.06, 19:53
          Heh ten szlaczek to mi się kojarzył(ze względu na jasne kolory) z lekiem
          homeopatycznym-myślałem że taki kolorowy to pewnie nie zadziała:) Oj jak się
          myliem;d Czcionkę arial black masz na fiolce z divascanem i te szkiełko tak mile
          zaskakuje oczy a te tableteczki różowe to poprostu niczym tęcza błyszcząca od
          szkła;p
          • suchyxxx Re: Plebiscyt - najladniejsze pudelko z psychotro 06.04.06, 19:53
            miało być że czcionkę masz na dezypraminie a nie divascanie-zresztą divascan też
            jest w szklanej filce:)
            • suchyxxx Re: Plebiscyt - najladniejsze pudelko z psychotro 06.04.06, 19:57
              z drugiej strony mogliby dawać ciemne malutkie kuleczki do takiej fiolki niczym
              haszysz;p
              • o_ren_ishii Re: Plebiscyt - najladniejsze pudelko z psychotro 06.04.06, 20:36
                albo czarne pudelko i czarne tabletki inside. czarne albo w kolorze toksycznego
                kobaltu. I hologram na opakowaniu.
                • buzi1 Re: Plebiscyt - najladniejsze pudelko z psychotro 06.04.06, 20:46
                  Moje pudelko z seroxatem nie zniecheca, choc jest takie dull. Natomiast cena-
                  $ 4,70 za dwa opakowania.
    • zoltanek Re: Plebiscyt - najladniejsze pudelko z psychotro 06.04.06, 20:44
      Najfajniejsze pudełeczka z psychotropami miała urocza merlin monroł. Wyglądały
      jak magiczne słoiczki z pracowni alchemicznej.
      A naj naj najfajniejsze opakowanie ma Efectin, a w kategorii Retro wygrywa
      pudełeczko Relanium charakteryzujące się wyszukanym minimalistycznym smakiem.
      • buzi1 Re: Plebiscyt - najladniejsze pudelko z psychotro 06.04.06, 20:51
        o, co ta merlin nie brala!
    • o_ren_ishii Re: Plebiscyt - najladniejsze pudelko z psychotro 07.04.06, 22:10
      i jeszcze polska fluoksetyna nie byla taka brzydka. Ten bialo - niebieski karton.
    • dance_macabre trittico 08.04.06, 09:25
      Na opakowaniu piękne, błękitne niebo zasnute małą chmurką i wielki, kwitnący
      słonecznik :)
      • suchyxxx Re: trittico 08.04.06, 11:08
        Albo spirala różnobarwna i obok napis "persen";p
      • anatemka Re: trittico 08.04.06, 12:02
        też stawiam na trittico, slicze opakowanie, nic to, że zawartość ch...wa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka