quetendre 11.04.06, 10:49 Wczoraj wziełam Seroxat rano, potem 5 tabletek Asentry i 10 Mianseriny. Miałam nadzieje, że już się nie obudze, a jednak żyje i dalej mam ochotę tam pójść Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szyderca_i_glupawiec Re: Chciałam popełnić 11.04.06, 10:52 quetendre napisała: > Wczoraj wziełam Seroxat rano, potem 5 tabletek Asentry i 10 Mianseriny. > Miałam nadzieje, że już się nie obudze, a jednak żyje i dalej mam ochotę tam > pójść I chocbys popiła to litrem wódki to i tak byś przeżyła. A jak się spało? Głowa nie bolała następnego dnia? Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: Chciałam popełnić 11.04.06, 10:59 właśnie takie dawki to nie są wcale zbyt duże;p w sumie lekami tego typu trudno się zabić;p Odpowiedz Link Zgłoś
zombi19 Re: Chciałam popełnić 11.04.06, 11:39 TLPD są toksyczne na serce i mogą być niebezpieczne w hurtowych ilościach. Odpowiedz Link Zgłoś
szyderca_i_glupawiec Re: Chciałam popełnić 11.04.06, 11:41 zombi19 napisał: > TLPD są toksyczne na serce i mogą być niebezpieczne w hurtowych ilościach. No, I dlatego mam pod ręką na czarną godzinę kilka opakowan Petylylu i butelkę czegos mocniejszego. Dobrze miec swiadomosc ze jak przyjdzie ochota to ma się wszystko pod ręką :D Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: Chciałam popełnić 11.04.06, 11:55 fakt-tlpd można się łatwo zatruć przy wielkich dawkach.Ale po cholerę się zabijać?Przecież życie jest takie piękne-no może piękniejsze niż dzisiejsza pogoda w Warszawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: Chciałam popełnić 11.04.06, 16:11 no popatrz. a marylin monroe sie udalo. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Chciałam popełnić 11.04.06, 12:03 o rany, tym się chciałaś otruć? serio czy żartujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
pestka76 Re: Chciałam popełnić 11.04.06, 12:58 Jeśli kiedyś się zdecyduję popełnić samobójstwo, to zrobię to tak żeby wyglądało na wypadek. Nie chciałabym żeby ktoś po mojej śmierci obwiniał siebie (że czegoś nie zrobił żeby mnie powstrzymać ). Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: Chciałam popełnić 11.04.06, 13:41 a ja odwrotnie, zrobie tak, żeby wygladało na zabójstwo. rozwiesze na osiedlu plakaty, ze mnie chca zabić, a pozniej sznur tak przymocuje systemem dzwigni do klamki, zeby powiesilo mnie, gdy ktoś otworzy drzwi. musi byc winny mojej smierci. Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Do Tajrii 11.04.06, 14:24 Tarja wołasz mnie.... ale ja juz się nie czuje córką Boga:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: Chciałam popełnić 11.04.06, 15:53 lepiej się zajmij organizacją spotkania w W-wie, porozsyłaj zaproszenia na priv,wyznacz miejsce np Muzeum Narodowe sala z mumiami, a nie bzury się Ciebie trzymają, tymi prochami to nic nie zdziałasz i w takiej ilości (i całe szczęście) Odpowiedz Link Zgłoś
decadence_33 Re: Chciałam popełnić 12.04.06, 02:36 Que, nie rób jaj. Myślisz, że "tam" będzie fajniej? Lepiej do mnie przyjdź. Ja przynajmniej mogę Ci obiecać, że się postaram, żeby było... tak jak będziemy chciały :) Piszę serio. Odezwij się - tu, albo na priv, jak Ci wygodniej. Pozdrawiam D. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Chciałam popełnić 12.04.06, 16:23 hehhe :D sorka, ale widać, że jesteś początkująca :D dużo dużo większe dawki różnych chemikaliów biorą ludzie, którzy pragną żyć i to pełnią życia. Odpowiedz Link Zgłoś