Dodaj do ulubionych

brał ktos Edronax lub dezypraminę-Petylyl?

13.04.06, 18:30
Chodzi mi o wpływ tych leków na skórę. Miał ktos z nimi do czynienia?
U mnie Petylyl powodował krosty na całym ciele. Tolerowałem to przez 6
miesięcy, ale już raczej nie przejdzie. Zastanawiam się czy zmiana na
Edronax, który ma podobne działanie zminiłaby to. W archiwum nic na ten temat
nie znalazłem. Ma ktoś jakies doswiadczenia z prochami w tym temacie?
Obserwuj wątek
    • rzeznia_nr_5 Re: brał ktos Edronax lub dezypraminę-Petylyl? 13.04.06, 19:14
      Teraz jak zobaczę kogoś z syfami na ryju to pomyśle że ma depresje.
    • rzeznia_nr_5 Re: brał ktos Edronax lub dezypraminę-Petylyl? 14.04.06, 19:20
      A co to ten Edronax bo brzmi jak steryd?
    • szyderca_i_glupawiec Re: brał ktos Edronax lub dezypraminę-Petylyl? 02.05.06, 04:22
      kontynuuję jakże ciekawy wątek
      • emjott Re: brał ktos Edronax lub dezypraminę-Petylyl? 02.05.06, 07:31
        Ja biorę, już z drugi miesiąc, nie mam żadnych problemów z cerą, bardzo dobrze
        na mnie działa, ostro pobudza do działania, ale bez jakiś zachowań maniakalnych.
        Gorzej ze snem.
        • dziewanka2 edronax 28.06.06, 17:29
          Proszę o opinie bo lekarz polecił mi go na pobudzenie .Aha ile kosztuje?
          • emjott Re: edronax 28.06.06, 18:05
            0 kosztuje na receptę z P. Ale ja już pet nie biorę, pobudzał mnie ale bardzo
            agresywnie, mnie wydawało się, że asertywnie ale nie to była zbyt duża agresja.
            I zero przyjemności z działania. Taka emocjonalna pustka. Wróciłam do bioxetinu
            • suchyxxx Re: edronax 28.06.06, 19:08
              ja mam takie plamy na skórze od citalu ale już nic nie mówię.Po petylylu nie
              miałem takich akcji ale za to masę innych rzeczy o których nie warto wspominać
              bo można wystraszyć ludzi biorących petylyl:)
              • dziewanka2 Re: edronax 28.06.06, 19:14
                Ale mi chodzi o edronax a nie petylyl!(petylyl jest polski?-jeśli tak to lekarka
                powiedziała,że go wycofali.)A edronax kosztuje ok 300zł (załama),Suchyxx
                czytałam przed chwilą Twoje posty o seroxacie poniewaz dzisiaj go zaczęłam brac
                za miast zolofta.Potrzebuję czegoś na napęd i jednocześnie na fobię
                społeczną.Mam nadzieję,że seroxat pomoże bo nie chce mi sie testować wszystkiego
                (a trochę tego było)
                • miriam11 Re: edronax 28.06.06, 19:17
                  Dziewanka, skąd wzięłaś te 300 zł? Sprawdziłam na Medycynie Praktycznej, Edronax
                  20 tabletek kosztuje ok. 48 zł.
                  • dziewanka2 Re: edronax 28.06.06, 19:20
                    Bo tak lekarka powiedziała,że dobry ale drogi (ok 300zł) i żebym dokładnie
                    spytała w aptece ale tam nie mieli tego.No to ciekawe.Chodzi o edronax 4mg.
                    • miriam11 Re: edronax 28.06.06, 19:27
                      Sprawdziłam jeszcze raz. Edronax 4 mg, producent Pharmacia Corporation, cena
                      brutto ok. 48 zł za opakowanie 20 tabletek, nie refundowany. Na portalu MP są
                      raczej dość aktualne dane.
                      • dziewanka2 Re: edronax 28.06.06, 19:35
                        U lekarza byłam dzisiaj .Może ona ma stare informacje.Jeśli tylko tyle kosztuje
                        to za miesiąc wypróbuję jesli seroxat nie będzie działał
                        • miriam11 Re: edronax 28.06.06, 19:43
                          Nie martw się na zapas, tym bardziej, że jest duża szansa, że Seroxat zadziała.
                          W każdym razie przed wizytą u lekarki spytaj w aptece o cenę Edronaxu, żeby
                          potem nie było tragedii finansowej.
                • miriam11 Re: edronax 28.06.06, 19:19
                  Seroxat to mój ulubiony cukierek :-) Cudownie mi na lęki pomagał. Szkoda, że
                  organizm mi się przyzwyczaił, ja zmieniłam w odwrotnym kierunku niż Ty - z
                  Seroxatu na Zoloft.
                  • suchyxxx Re: edronax 28.06.06, 20:05
                    a mi seroxat niby trochę pomagał ale nakręcał i dostawałem euforii.Cital to mój
                    ulubiony cukie4rek:)
                    • dziewanka2 seroxat 01.07.06, 15:45
                      od czterech dni jak zaczęłam brać seroxat kręci mi się w głowie jak wyjde z
                      domu.To chyba autosugestia z tego forum o skutkch ubocznych:)na poczatku brania
                      nowego leku.Ale niezbyt mi się to podoba bo czuję się taka "wyrąbana w
                      kosmos"jak ide i w głowie mi się kręci i w ogóle paskudnie się kur.a czuję i
                      już mi chyba nic nie pomoże

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka