18.04.06, 14:56
Mam pytanie: czy ktoś bierze Depakine na podtrzymanie dobrego nastroju. I jakie są efekty. Bo u mnie z nastrojem jest super, gorzej natomiast z ... linią. Jestem baardzo okrąglutka. Jestem teraz w kropce: albo zdrowie psychiczne, albo ładna figura.
pozdrawiam i czekam na odpowiedź
Obserwuj wątek
    • cadiz Re: DEPAKINE 18.04.06, 20:42
      hejo,

spróbuj poszukać lub zapytać na forum <a
      href="https://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15184">choroba afektywna
      dwubiegunowa</a> - tam sporo ludzi toto łyka.

"Mam depresję" to ślepa uliczka
      • cadiz link 18.04.06, 20:43
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15184
    • tbk2 Re: DEPAKINE 08.03.07, 22:48
      a ja depakine bralam z powodu padaczki-niewiedzialam ze ona jest tez na
      depresje?
    • aurelia_aurita Re: DEPAKINE 09.04.07, 23:36
      oj, ktoś Ci głupot nagadał, że depakine jest na podtrzymanie dobrego nastroju ;-)
      Depakine ma stabilizować nastrój i zapobiegać nawrotom (hipo)manii i depresji, co w praktyce oznacza, że jak masz np. hipo, to ci ten nastrój obniży. ot co.

a wybór tego forum rzeczywiście nie najlepszy.
      polecam forum Depresja albo ChAD. tam o wiele szybciej doczekasz się odpowiedzi na swoje pytania.
      pozdrawiam.
    • kasiaq88 Re: DEPAKINE 21.04.07, 17:59
      ja przyjmuje depakine chrono od okolo 2 miesiecy, wspomagająco w leczeniu
      depresji. nie zauwazylam zebym stawala sie okrąglejsza, jednak tracę wage.
      przeczytaj moze w ulotce czy cos pisze na ten temat. jesli chodzi o kwestie czy
      wazniejsze jest zdrowie psychiczne czy ladna figura, zdecydowanie wybralabym tą
      1 opcję. jesli sie wyleczysz a przytyjesz to zawsze mozesz schudnąć. ale uwierz
      mi, kosztem ladnej figury mozesz sie bardzo pograzyc. nie przejmuj sie czy
      przybedzie Ci tam czy tu. a jesli boisz sie przyjmowac ten lek, to popros
      lekarza o jego zmianę. pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka