20.04.06, 10:30
po co ta histeria, nie da sie wymazać kawalka postu więc jedynym sposobem jest usunięcie calego.
Zrozum to jest takie raczej specyficzne forum i trzeba trochę ostrożnie z danymi osobowymi.
Wiem że kiedyś tam sama napisalam, ale to było dawno i dokopać się do tego umiałby chyba tylko
Euforyk.
Gdybym wiedziała że sie tak rozhisteryzujesz to zostawilabym wszystko tak jak było.
Czy naprawdę musi być znowu dym o byle co?
Obserwuj wątek
    • tristezza Re: Tristezza 20.04.06, 13:24
      droga Lucy!
      prosze mi nie wmawiac histerii, kompletne pudlo. jestem swirem oczywiscie i jak
      na swira przystalo biegne jutro na premiere dalszego ciagu dziejow Adasia
      Miauczynskiego pt.Wszyscy jestesmy Chrystusami. byc moze Chrystusamismy
      rzeczywiscie wszyscy, ale histerykami to juz na pewno tylko niektorzy.
      Twoja reakcja na moj post kompletnie mnie zaskoczyla. nie wiem w jaki sposob
      Euforyk przekopuje sie przez historie forum, ja tego nie umiem i nie stosuje.
      polegam wylacznie na wlasnej pamieci, a poniewaz Twoje urodziny wypadaja w dniu
      dosc niebanalnym w najnowszej historii swiata wiec je zapamietalam.
      specyfike tego forum rozumiem. nie obraz sie, ale jestes tego
      najefektowniejszym chyba przykladem. raz do rany przyloz, raz kompletna jedza.
      jest dla mnie oczywiste, ze Suchy pisal swoj post z przymruzeniem oka, proszac
      w dodatku forumowiczow o wsparcie. zalecasz innym dystans podczas gdy Tobie
      samej czasami kompletnie go brakuje: zmieszalas chlopaka z blotem wlasciwie bez
      powodu.
      mnie wyrzadzilas w gruncie rzeczy przysluge. jak wiadomo doba nie jest do konca
      z gumy i trzeba wybierac starannie wypelniacze, zwlaszcza te calkiem luksusowe,
      a obciazajace emocjonalnie. jak sobie pogardluje na forum politycznym, to mam z
      tego wiecej radosci niz uczestnictwo w kolejnych zadymach na depresji. poza tym
      lubie tez czytac, sluchac muzyki i jezdzic na rowerze po lesie polozonym w
      parafii Zoltanka. dlatego zredukowanie mojego uczestnictwa w barwnym zyciu fd
      nie wydaje mi sie szczegolnie dramatyczna decyzja. byc moze Twoja reakcja
      pomogla mi te decyzje podjac i tyle.
      nie mam do Ciebie najmniejszego zalu, moze wrecz powinnam Ci podziekowac.
      pozdrawiam
      t.
      • lucyna_n Re: Tristezza 20.04.06, 13:28
        jasne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka