millka29 20.04.06, 23:20 Czy ktos slyszał coś na temat kropli dr Bacha? sa to jakieś wyciągi z kwiatów. Podobno pomagaja w róznych problemach natury psychicznej. Czy ktos je stosował? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
macaaron Re: krople dr Bacha 20.04.06, 23:33 forum.niesmialosc.net/viewtopic.php?t=666 Według mnie placebo (ale placebo, jak wiadomo, bywa, że też działa). MacAaron Odpowiedz Link Zgłoś
krecik86 Re: krople dr Bacha 27.04.06, 20:14 mi na fobie nie pomogły. Może za krótko je brałem ale i tak byłem i jestem dość sceptycznie nastawiony do takich rzeczy, a że próbuje już wszystkiego to i tego spróbowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
martola80 Re: krople dr Bacha 28.04.06, 00:35 Ja miałam fajna Emergency essence, w chwilach paniki i nagłego lęku pomagała, ale orginalna, nie jakaś tam ładowana biorezonansem...niestety na ciągły lęk to już nie to... Odpowiedz Link Zgłoś
depresyjka4 Re: krople dr Bacha 28.04.06, 09:36 te krople są do d***, najlepszy jest seroxacik, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yeshie Re: krople dr Bacha 07.05.06, 00:56 Jest mnóstwo stron o tej metodzie. Zajrzyj chociażby do oficjalnego polsiego serwisu www.drbach.pl Jest tam forum, gdzie możesz zadawać pytania specjalistom. Odpowiedz Link Zgłoś
merisea Re: krople dr Bacha 07.05.06, 16:30 na nerwice najlepsza jest terapia :-] Odpowiedz Link Zgłoś