Dodaj do ulubionych

Szukam lekarza w Warszawie

02.05.06, 11:41
słuchajcie potrzebny mi jest lekarz NEUROLOG, który wyprowadzi mnie z
SEROXATU w Warszawie, najlepiej jakiś prywatny. Nie chcę psychiatry, ale
neurologa, który zajmuje się także zmianami w mózgu (EEG)
Może ktoś zna jakiegoś dobrego?
Obserwuj wątek
    • sneeper Re: Szukam lekarza w Warszawie 02.05.06, 11:57
      gadasz ?
      seroxat dobry lek
      dobry lek dobry lek dobry lek
      twój seroxat to dobry lek dobry lek dobry lek
      dobry lek-och wiedzialam doktorze że trzeba tym leczyc
      • sneeper Re: Szukam lekarza w Warszawie 02.05.06, 12:53
        aa jak dludgo utrzymuje sie prad w klamce
        po jakim czasie mozna bezpiecznie otwierac :)

--
        w nocniku ktoś czereśnie żre
        • sneeper Re: 02.05.06, 12:59
          w nocnikach
          • cadiz Re: 02.05.06, 13:01
            kiedy pojmę przesłanie sneepera
            sama ubiorę się w kaftan
            • sneeper Re: przyjdzie mafia na dywan sika 02.05.06, 13:06
            • suchyxxx Re: 02.05.06, 13:07
              prąd w klamce utrzymuje się długo po odstawieniu-wiem o co biega sneeperowi:) A
              jeżeli chodzi o neurologa to nie miog Ci pomóc bo osobiście nie znam żadnego w
              wawie.Słuchaj pobierz ćwiartkę przez miesiąc i potem odstaw-iobjawy będą ale
              znikają przecież po miesiącu mniejwięcej albo trochę dłużej-wiem o czym piszesz
              bo sam brałem seroxat i próbowałem odstawić ale bez stresów i męczarni się nie
              da-może przejdź na cital,pobierz ze 2 miesiące a potem 1 miesiąc połówkę i odstaw.
              • suchyxxx Re: 02.05.06, 13:10
                jak przejdziesz na cital 20mg to przez 1 2-3 tygodnier możesz się źle czuć
                fizycznie bo w końcu przechodząc na cital odstawiasz seroxat ale potem
                odzwyczaisz się od seroxatu i cital będzie dobrze słuył.Po jakimś czasie
                powolutku odstawisz cital i będzie git:) a napewno lepiej niż jakbyś odstawiał
                seroxat.Może napisz mi czy możesz wytrzymać miesiąc bez seroxatu?Jestem ciekaw
                co Ci dolega-czy to samo co mi przypadkiem dolegało kiedyś
                • gucio121 Re: 02.05.06, 13:32
                  siemanko suchy, sluchaj seroxat biorę już ponad roczek, a od stycznia, biorę go
                  już co 2 dzień, więc już go powoli odstawiam, ale muszę właśnie znaleść sobie
                  jakiegoś lekarza, który mi powie jak bezboleśnie z niego zejść, narazie jest
                  OKEJ, biorę co 2 dzień . pozdrowionka i właśnie szukam lekarza w wawie bo tu
                  mieszkam.. przedtem leczyłem się w Lodzi
                  • suchyxxx Re: 02.05.06, 13:40
                    Wiesz bezboleśnie nie zejdziesz bo nie ma tak ale możesz brać codziennie przez 3
                    tygodnie xanaxy od momentu odstawienia seroxatu tylko że xanaxy minimum 2x
                    dziennie najlepiej po 0.25mg-xanaxy zbijają bóle i zawroty głowy po odstawieniu
                    tego swiństwa seroxatu a w dodatku uspokajają i poprawiają sen a to jest ważny
                    po odstawieniu leków antyd.Wiesz innego sposobu nie ma bo tabletki przeciwbólowe
                    silne też mało dają no chyba że kodeina.Wiesz detoxu też nie zrobią bo to nic
                    nie da bo nie jesteś uzależniony od leku tylko przyzwyczajony masz mózg i
                    neurony do niego.Musisz wytrzymać najgorszy miesiąc zajadając się xanaxem który
                    złagodzi te dolegliwości i czekać-potem jest lepiej
                    • suchyxxx Re: 02.05.06, 13:54
                      aha to znajdź sobie jak najbardziej dobrego neurologa tylko życzę Ci abyś nie
                      trafił na konowała co powie że wymyślasz sobie te dolegliwości odstawienne bo u
                      mnie tak było że trafiałem do takich co twierdzili że nie można mieć po 2
                      tygodniach od niebrania leków objawów odstawiennych a ja miałem i miesiąc od
                      ostatniej tabletki więc doskonale Cię rozumiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka