Dodaj do ulubionych

zawroty głowy

24.05.06, 20:23
czy też macie przy depresji zawroty głowy i takie dziwne uczucie z karku?
bardzo sie denerwuję.
Obserwuj wątek
    • luba9 Re: zawroty głowy 24.05.06, 23:25
      sztywnienie karku jasne, zawroty głowy tyż, podrzędne imitacje, stawałam na
      jednej nodze z zamkniętymi oczami i sprawdzałam jak jest z moja równowagą było
      oki a zawroty były takie że myślałam, że się przewrócę
      • violatress tak, byly 24.05.06, 23:50
        bardzo mocne czasami, na poczatku mialam bardzo silne problemy z lapaniem rownowagi
        za to sztywnienia karku nie doswiadczylam
    • mskaiq Re: zawroty głowy 25.05.06, 11:18
      To prawda Luba9 ze zawroty glowy, rozmaite odczucia pochodzace z naszego ciala
      bardzo czesto nie sa prawdziwe.
      Jest bardzo wiele urojonych odczuc np glod zaraz po jedzeniu, nie odczuwanie
      wcale glodu, wrazenie omdlenia, palpitacje serca i wiele innych.
      Te odczucia wywoluja strach i sa tym silniejsze im wiecej wywoluja strachu.
      Kiedy przestaja wywolywac strach, cofaja sie i znikaja. Dlatego Ewo jesli
      chcesz sie pozbyc bolu glowy to staraj sie go ignorowac.
      Serdeczne pozdrowienia.
      • ade1 Re: zawroty głowy 26.05.06, 14:49
        ja mialam okropne zawroty- przeszlam milion badan w tym zakresie nic nie
        wykazaly, mnam tez nerwice lekowa, i w sumie to sama doszlam do wniosku ze
        skoro badania nic nie wykazaly to chyba te zawroty od nerwicy- lekarz twierdzi
        ze tak moze byc, ale dopiero po mojej sugestii
    • marenta Re: zawroty głowy 26.05.06, 17:47
      ja mam wrażenie że u mnie zawroty głowy są związane z wstrzymywaniem oddechu
      pod wpływem jakiegoś lęku. Teraz jak zaczęłam się pilnować, to aż jestem w
      szoku że można żyć na takiej małej ilości tlenu.
    • fregata Re: zawroty głowy 26.05.06, 19:10
      Z karku lub z czubka głowy, jakbym miała tam ciężkie tomisko. I drętwienie rąk,
      nóg (jeszcze ujdzie) oraz języka, gardła (myślę, że się udzuszę). Bez picia,
      jedzenia, cukierków, afobamu się nie ruszam z domu, więc coraz łatwiej mi
      odpowiedzieć na zawroty głowy "mam to w dupie, zaraz mogę wyjść i nic mi się
      nie stanie". Że jestem gadułą bardzo pomaga mi rozmowa, bo zapominam, że jestem
      w miejscu, w którym zwykle wpadam w panikę. Grunt to przekonać siebie, że czym
      bardziej się denerwujemy tym mamy więcej objawów nerwicy, w postaci na przykład
      dziwnego uczucia z karku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka