aicys 01.06.06, 21:39 Jaka jest min. Wasza opinia, samopoczucie po nim i czy mieliście skutki uboczne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peace_man o afobamie... 02.06.06, 23:02 tez jestem ciekaw jak inni reaguja bierze sie go doraznie... szybko dziala i gwaltownie przestaje po kilku godz - wtedy jest nieprzyjemny objaw odstawienia - czyli jeszcze gorzej jak bylo!!! na mnie dzialal ogupiajaco podobnie jak ajkohol zdecydowanie stabilniej i korzystniej dziala clonazepanum, ale ten znowu za dlugo bo, kolo doby trzyma - mniej nasilony ale obecny zespol odstawienia generalnie nie polecam... moze wystarczuy hydroxizinum - nie jest antylękowy tylko dlugo uspokaja + psycholog... Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: o afobamie... 02.06.06, 23:08 bromazepam-lexotan działa dłużej od xanaxu i tak strasznie nie ogłupia ale też działa całkiem mocno.trudniej uzależnia ni xanax,działa dłużej bo 2 dni u mnie działa 1 tabs ale niestety po 2 dniach ma się jeszcze 2 uczucie mdłości i robi się nieprzyjemnie na parę godzin-tak lek przestaje działać niestety ale ogólnie to dobry lek-coś lepszsego od afobamu i napewno bezpieczniejszego i mniej uzależniającego Odpowiedz Link Zgłoś
ida37 Re: o afobamie... 02.06.06, 23:13 Ktoś na forum nerwica lękowa napisał, że stosuje xanax od trzech lat jako środek nasenny, nieżle co? Odpowiedz Link Zgłoś
miks88 Re: Powiedzcie mi coś więcej o afobamie...? 03.06.06, 23:23 Strasznie mocno urzależnia i trudno go odstawić. Wiem bo brałem go prawie 2 lata Odpowiedz Link Zgłoś
lovely_mya Re: Powiedzcie mi coś więcej o afobamie...? 22.06.06, 22:13 Na moje lęki nie działał - to lek bardziej na sraczkę a nie nerwicę lękową. Poza tym mój psychiatra mówi, że to najgorsze świństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: Powiedzcie mi coś więcej o afobamie...? 23.06.06, 15:27 Jest paskudny i tyle, nie polecam, lepiej próbować przetrzymać lęk niż zmagać się ze skutkami tego świństwa. Pół butelki chydroksyzyny trochę łagodzi napięcie. Odpowiedz Link Zgłoś