Dodaj do ulubionych

Powiedzcie mi coś więcej o afobamie...?

01.06.06, 21:39
Jaka jest min. Wasza opinia, samopoczucie po nim i czy mieliście skutki uboczne
Obserwuj wątek
    • peace_man o afobamie... 02.06.06, 23:02
      tez jestem ciekaw jak inni reaguja

bierze sie go doraznie... szybko dziala i gwaltownie przestaje po kilku godz -
      wtedy jest nieprzyjemny objaw odstawienia - czyli jeszcze gorzej jak bylo!!!

na mnie dzialal ogupiajaco podobnie jak ajkohol

zdecydowanie stabilniej i korzystniej dziala clonazepanum, ale ten znowu za
      dlugo bo, kolo doby trzyma - mniej nasilony ale obecny zespol odstawienia

generalnie nie polecam... moze wystarczuy hydroxizinum - nie jest antylękowy
      tylko dlugo uspokaja + psycholog...
      • suchyxxx Re: o afobamie... 02.06.06, 23:08
        bromazepam-lexotan działa dłużej od xanaxu i tak strasznie nie ogłupia ale też
        działa całkiem mocno.trudniej uzależnia ni xanax,działa dłużej bo 2 dni u mnie
        działa 1 tabs ale niestety po 2 dniach ma się jeszcze 2 uczucie mdłości i robi
        się nieprzyjemnie na parę godzin-tak lek przestaje działać niestety ale ogólnie
        to dobry lek-coś lepszsego od afobamu i napewno bezpieczniejszego i mniej
        uzależniającego
        • ida37 Re: o afobamie... 02.06.06, 23:13
          Ktoś na forum nerwica lękowa napisał, że stosuje xanax od trzech lat jako środek
          nasenny, nieżle co?
    • miks88 Re: Powiedzcie mi coś więcej o afobamie...? 03.06.06, 23:23
      Strasznie mocno urzależnia i trudno go odstawić. Wiem bo brałem go prawie 2 lata
      • lovely_mya Re: Powiedzcie mi coś więcej o afobamie...? 22.06.06, 22:13
        Na moje lęki nie działał - to lek bardziej na sraczkę a nie nerwicę lękową.
        Poza tym mój psychiatra mówi, że to najgorsze świństwo.
        • abasia471 Re: Powiedzcie mi coś więcej o afobamie...? 23.06.06, 15:27
          Jest paskudny i tyle, nie polecam, lepiej próbować przetrzymać lęk niż zmagać
          się ze skutkami tego świństwa. Pół butelki chydroksyzyny trochę łagodzi
          napięcie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka