eizo1 02.06.06, 00:38 ja myślisz jak to jest z tą entropią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sneeper __zoo nr 1 02.06.06, 03:52 stapasz po moich snach zoo nr 2 r....e zk...a, go..e w ci...y jedzi za...oby zoo nr 3 mila zgrabna piekna ladna i powabna eh Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: co to ... - za szybka i nie niucha 02.06.06, 04:25 mm... stadko sneeperow w mikrofalówce_____ ..;(O`.. ..;(I.. __ ..`;I(`.. .______ ..;(I`... Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: - zawodowcy chemicy 02.06.06, 04:42 zartuje, chyba sam bym sie z zalu usmazyl Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: - zawodowcy chemicy 02.06.06, 11:49 sneeper jest niczym więcej jak tylko elementem motywacyjnym forum Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: __zoo nr 1 02.06.06, 11:36 uważaj, ma cię na celowniku swojej snajperki. sneeper uwielbia sex w mikrofalówce Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: __zoo nr 1 02.06.06, 11:54 a mnie już wkurza:/ bo wogóle nie pokazuje emocji i nie wiadomo czy to człowiek czy program komputerowy a w dodatku zapytany o coś odpowiada niezrozumiałym językiem albo wcale nie odpowiada i zmienia temat żeby nie odpowiedzieć na pytanie-wogóle z nim nie ma kontaktu.Jak zapytam się na co choruje i czy jest to CHAD czy schizo to on odpowiada że schizo to dla niego pryszcz-można się domyślić że choruje na to ale potem ci pisze o solach litu a sole litu łyka się na CHAD i w końcu człowiek nie wie co mu jest,albo piszesz coś a on nagle wyjeżdża że sputnik się zepsuł przez chińskie dzieciaki.Naprawdę nie wiem,poprostu się poddaję bo pogadać z nim nie można-ty jedno a on drugie;p Odpowiedz Link Zgłoś
megi001 Re: __zoo nr 1 02.06.06, 12:01 Odpowiedź może być jeszcze taka: on choruje na zaburzenia schizoafektywne, czyli ma schizofrenię i CHAD. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: __zoo nr 1 02.06.06, 13:42 zgadza się suchy, kontakt jest ze sneeperem taki jak z misiem koalą, sneeper wkurza, jednak uważam, że jest bardzo łądnym elementem forumowego krajobrazu, proszę go nie wymazywać. Odpowiedz Link Zgłoś