tristezza 25.10.06, 18:33 zauwazyliscie, ze Looserka juz sie nie opiekuje FD? nawet sie z nami nie pozegnala:-( jak ktos ma potrzebe nawrzucania komus w prostych zolnierskich slowach, to do dziela! forum chwilowo bez opiekuna i bez cenzury Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suchyxxx2 Re: interregnum 25.10.06, 18:35 czyli można do woli klnąć i bluzgać? Fajnie ale chyba z tego już wyrosłem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: interregnum 25.10.06, 18:53 Pewnie zawału dostała. Smutno tak bez cenzury. Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: interregnum 25.10.06, 18:58 dolor napisał(a): > Pewnie zawału dostała. nie dostala. z kol zblizonych do GTW wiem, ze zmienila prace i zrezygnowala > Smutno tak bez cenzury. noo, trzeba sie samemu cenzurowac Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: interregnum 25.10.06, 19:00 Nowa praca? Pewnie WSI rozwiązali. Ale jak tu walczyć z autocenzurą? Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: interregnum 25.10.06, 18:56 Szkoda, cholercia. Miałam nadzieję, że tylko się urlopuje i jak wróci, to uporządkuje ten bajzel. Czy to znaczy, że znowu będziemy głosować na moderatora? Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: interregnum 25.10.06, 19:00 miriam11 napisała: > Czy to znaczy, że znowu będziemy głosować na moderatora > ? tego akurat nie wiem. niektorzy dostali propozycje do skrzynki ale jakby co to glosuje na Bambo albo na Euforyka Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: interregnum 25.10.06, 19:03 Bambo też zniknął. A Euforyk ma problemy z tożsamością, przez co niektórzy widzą go wszędzie. Byle tylko nie wybierać w kolejności alfabetycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: interregnum 25.10.06, 20:03 no wlasnie, gdzie jest Bambo?! Euforyk ma problemy z tozsamoscia? a coz to za insynuacje?! Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: interregnum 26.10.06, 13:00 To są dopiero insynuacje: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=50867056&a=50955946 Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: interregnum 26.10.06, 14:23 aaa, teraz rozumiem. dzieki za link, watkow Annaberty nie sledze. cóś slabe wyczucie jezykowe ma ten jokker, jesli nie odroznia frazy Euforyka od Sneepera i jeszcze Ciebie w to miesza:-) poza tym skad on wie, czy E. sie w realu wychyla? mam zaszczyt i przyjemnosc znac Pana Euforyka w realu i zapewniam, ze wychyla sie fenomenalnie. i ma bardzo przyzwoita tozsamosc. Odpowiedz Link Zgłoś
tinsel Re: interregnum 25.10.06, 20:06 tristezza napisała: > zauwazyliscie, ze Looserka juz sie nie opiekuje FD? > nawet sie z nami nie pozegnala:-( tak sie odchodzi stylowo tylko mieczaki bawia sie w zegnanie Odpowiedz Link Zgłoś
dywersanepid Re: interregnum 25.10.06, 20:30 Tristezza, zdarzao Ci sie przestraszyc wszystkiego ? albo np. koputera ,albo muchy ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: interregnum 25.10.06, 20:44 no jasne, ze mi sie zdarza lubie Sneeeper jak dostrzegasz moje istnienie:-) a po co Ci tyle nickow? Odpowiedz Link Zgłoś
na_fe Re: interregnum 26.10.06, 00:17 tristezza napisała: > zauwazyliscie, ze Looserka juz sie nie opiekuje FD? > nawet sie z nami nie pozegnala:-( > > jak ktos ma potrzebe nawrzucania komus w prostych zolnierskich slowach, to do > dziela! > forum chwilowo bez opiekuna i bez cenzury nie do końca, mój post został wyjęty, kilka dni temu. na pniu, zdaje się. n_f Odpowiedz Link Zgłoś