luba9 11.06.06, 17:54 czy Wy też widzicie reklamę gabinetu, obejrzałam sobie, ładna jesienna grafika, spadające liście-"depresyjne nastroje" do cennika wybrano zdjęcie z szyją? co na to Freud? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luba9 sama sobie odpowiem 11.06.06, 19:39 szyja kojarzy mi się z przełykaniem, apetytem a apetyt z pieniędzmi, dobry, logiczny wybór liście powinny chyba odrastać po zimie a nie spadać? Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re: sama sobie odpowiem 11.06.06, 19:44 a gdzie ten link? może coś z mem okiem bialem, bo nie umiem se znaleźć... a bym zajrzała Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko aha i tez: sama sobie odpowiem 11.06.06, 19:48 poniewczasie rozumiem, że chodziło o ten niebieski linczek z U. Sadłowską :)) no to popisałam sobie... thx Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: sama sobie odpowiem 11.06.06, 19:48 u mnie jest tak Tym forum opiekuje się looserka. Reklama psychiatria.waw.pl - spec. psychiatra Urszula Sadłowska; Gabinet w Warszawie nie potrafię wstawiać aktywnych linków :( Odpowiedz Link Zgłoś
bialeoko Re: sama sobie odpowiem 11.06.06, 19:58 cholera, tak w ogóle to też nie lubię nastrojów z liściami tzn przez chwilę, we wrześniu, póki są jeszcze takie żółte i dużo słońca, ale i tak zaczyna się wtedy melancholijnie widząc ceny, wyobrażam sobie, że należę do jakiejś innej kasty boszsz Odpowiedz Link Zgłoś
1lemon Re: sama sobie odpowiem 11.06.06, 19:52 Hehe widze że nawet na reklamodawcach nie zostawiacie suchej nitki bo babina bedzie musiała skorzystać z pomocy specjalisty. Niech se kobieta zarobi ponoć teraz zła sytuacja w służbie zdrowia więc niech służba uleczy się sama. Dzięki ale ja jakoś chyba nie skorzystam liście zapowiadają depresjonegenną porę roku jaka jest zima brrr już na samą myśl robi mi się niedobrze. A tak swoją drogą to już bardziej opłaca kupić się tabsy na allegro niż płacić za wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: sama sobie odpowiem 11.06.06, 20:25 odkąd bywam na FD, a będzie już z pół roku to nie widziałam jeszcze reklamy gabinetu psychiatrycznego, (nie jestem specjalnie spostrzegawcza, może już były?) trochę dziwne, lekarze powinni częściej się tu ogłaszać ? KUPUJESZ TABSY NA ALLEGRO? Odpowiedz Link Zgłoś
1lemon Re: sama sobie odpowiem 11.06.06, 20:28 Nie ale istnieją różne fora gdzie mozna je kupić albo 5htp czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: allegro 11.06.06, 20:30 allegro b.lubiłam to było moje uzależnienie wyleczyło mnie z niego forum depresja:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
peepik Re: allegro 11.06.06, 20:32 A ty właśnie lubaszku nie wiesz czy na allegro są bezpieczne zakupy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: allegro 11.06.06, 20:41 raczej tak, jako osoba skłonna do różnych eksperymentów badałam przy drobnych sprzedażach, który kontrahent będzie nieuczciwy, wysyłałam towar przed otrzymaniem zapłaty, dopiero SIÓDMY mnie oszukał nie zapłacił, przestałam sie bawić w ten sposób. Kupiłam kilka rzeczy, większość trafionych i w atrakcyjnej cenie ale były i wpadki Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: sama sobie odpowiem 11.06.06, 23:43 bał bym sie taki wynalazek kupić wolał bym sobie zamówić "importowane" leki w oryginałnych fabrychznych opakowaniach Odpowiedz Link Zgłoś
elfrid Re: sama sobie odpowiem 12.06.06, 02:18 ja tam nie cierpie lata i wtedy czuje sie najgorzej. najelepiej jest jesienia, wtedy zwykle ejstem w najlepszej formie;-) Odpowiedz Link Zgłoś