zoe17 17.06.06, 18:51 "Uciekam" z domu. W poniedzialek albo wtorek. Bez uprzedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoe17 Re: Uciekam 17.06.06, 18:54 Bo nie jestem juz nastolatka. Ale czuje sie jakbym planowala ucieczke. Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: Uciekam 17.06.06, 18:56 zoe17 napisała: > Bo nie jestem juz nastolatka. Ale czuje sie jakbym planowala ucieczke. Wyprowadzasz sie? Odpowiedz Link Zgłoś
zoe17 Re: Uciekam 17.06.06, 18:58 Trudno to nazwac wyprowadzka, bo nie mam dokad sie wyprowadzic. Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: Uciekam 17.06.06, 18:59 zoe17 napisała: > Trudno to nazwac wyprowadzka, bo nie mam dokad sie wyprowadzic. No w sumie jest lato Odpowiedz Link Zgłoś
zoe17 Re: Uciekam 17.06.06, 19:04 Zaplatalam sie w swojej nerwicy tak, ze sie nie umiem odplatac. Juz dawno powinno mnie w tym domu nie byc. Kompletny chaos. Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: Uciekam 17.06.06, 19:05 zoe17 napisała: > Zaplatalam sie w swojej nerwicy tak, ze sie nie umiem odplatac. Juz dawno > powinno mnie w tym domu nie byc. Kompletny chaos. Dom to rodzinny? Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: Uciekam 17.06.06, 19:18 Jak to sobie wyobrazasz? To znaczy - co to zmieni? Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: Uciekam 17.06.06, 19:23 Znam takie miejsce na poludniu Francji, gdzie sie za darmo przespac mozna i jest dach nad glowa. Zatrzegam, ze nie chodzi tu o werbunek do domow publicznych. 2 doby stopem. Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: Uciekam 17.06.06, 19:26 ale tak na stałe bo tygogniowe wakacje nikogo nie interesują wyspa to jest temat Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko jaskiniowcy 17.06.06, 19:36 Dojezdzasz do Marsylii. Tam autobusem 21 na koncowy przystanek, do Lumini (Ecole des beaux artes). Idziesz na plaze, choc to wlasciwie nie plaza, tylko skaly nad morzem. Sa tam jaskinie, suche, gotowe do zamieszkania, w niektorych sa nawet materace. Mieszkalem tam pare tygodni. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: Uciekam 17.06.06, 19:26 A pod Mc Donaldem wyrzucaja hamburgery poznym wieczorem. American dream. Ja ucieklem z domu wlasnie tam. Ale bylem wtedy nastolatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zoe17 Re: Uciekam 17.06.06, 19:29 myslalam, ze wynajme gdzies za oszczednosci jakies tanie lokum - praca by sie znalazla (dzwonilam, wiem, ze jest ) i tak w kilka miesiecy stanelabym na nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
zoe17 Re: Uciekam 17.06.06, 19:40 Mowisz powaznie Bambo? Dla mnie to jest chyba zbyt odwazne. Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: Uciekam 17.06.06, 19:46 zoe17 napisała: > Mowisz powaznie Bambo? Dla mnie to jest chyba zbyt odwazne. Mowie powaznie. Ale, z calym szacunkiem, ja jestem bambo a nie bamba, a Marsylia to Marsylia, polka to tam lakomy kasek. W Polsce znam tylko adres na jedna meline pod Lublinem. Krzywdy to tam na bank nie zrobia, przechowaja do konca swiata i za darmo, ale nie wiem czy bys reflektowala. Moj wuj to prowadzi - przytulek brata alberta dla alkoholikow z okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: Uciekam 17.06.06, 19:38 W Marsylii mozna wynajac chate za grosze (jak sie nie lubi jaskin). Odpowiedz Link Zgłoś
zoe17 Re: Uciekam 17.06.06, 19:49 Sluchaj, ja przyjmuje na wiare to co piszesz. Ludzie robia różne rzeczy. Wiec pisze uczciwie, że na chate w Marsylii jakkolwiek bylaby tania chyba mnie nie stac:)Nie jestem zreszta pewna ze o to mi chodzi. Jestem w trakcie procesu diagnostycznego w osrodku leczenia nerwic. I jestem w kropce. Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: Uciekam 17.06.06, 19:52 Jestem tepy. Uciekasz z tego osrodka? Czy chcialabys dokonczyc w nim "diagnozowanie"? Odpowiedz Link Zgłoś
zoe17 Re: Uciekam 17.06.06, 20:07 Wszytsko mi sie tak totalnie pogmatwalo, ze nie wiem sama jak mam to ulozyc. Jakbym byla na rowni pochylej. Jestem w procesie diagnostycznym, ale to trwa tak dlugo, ze w miedzyczasie znikam, jestem mentalnie rozsypana. Kompletnie nie panuje nad soba. Odpowiedz Link Zgłoś
dawca.spermy1 Re: Uciekam 17.06.06, 20:11 Już widze te plakaty na dworcach wyszła wieczorem z domu i nie wruciła .... Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: Uciekam 17.06.06, 21:47 eizo1 napisał: > rozsądnie było by zaczekać na diagnoze > Rozumiem cie dzoe, bo sam mam takie ucieczkowe jazdy. Ale rozsadek mowi mi, ze eizo ma racje Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: Uciekam 17.06.06, 22:18 ja za 2-3 tygodnie "uciekam" z prawdopodobnie już tu nigdy nie będe mieszkał dłużej niż tydzień więc też rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
zoe17 Re: Uciekam 22.06.06, 12:37 No i nie ucieklam. I zaluje jak jasna cholera. Glupia dupa ze mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: Uciekam 22.06.06, 12:54 nie masz czego żałować to świetnie wybląda jak sie myśli o tym i planuje podczas realizacji to już samo życie a jak tam z diagnozą? Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: Uciekam 22.06.06, 13:18 buuuuu ale jak to? robią ci jakeś badania, tomografie? czemu znasz termin diagnozy nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
zoe17 Re: Uciekam 22.06.06, 13:44 Robili testy, 4 lipca sie dowiem, co wykazaly. Odpowiedz Link Zgłoś
lemonna Re: Uciekam 22.06.06, 14:36 ja tez moge uciec , bardzo chetnie uciekne nad morze pomieszkac na plazy Odpowiedz Link Zgłoś