elfrid 30.06.06, 13:42 Co to jest za lek? Lykal ktos z was ten specyfik? Mi wlasnie dolaczono go do stabilizatora. Interesuje mnie szczegolnie jak dlugo czekaliscie na poprawe i czy wystepuja jakies uciazliwe objawy uboczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wisienkaa2 Re: Luxeta 30.06.06, 22:00 ja to teraz mam, ale juz tego nie biore, bo od tego mozna duzo przytyc. Odpowiedz Link Zgłoś
elfrid Re: Luxeta 01.07.06, 09:18 to dziwne. bo skutkiem ubocznym jest jadlowstret co powoduje spadek masy ciala. Odpowiedz Link Zgłoś
22pp Re: Luxeta 01.07.06, 13:14 Właśnie ja przez miesiąc schudłam 6 kg, z trudnością jem kromkę na śniadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
elfrid Re: Luxeta 02.07.06, 17:06 wiesz... moim zdaniem lepiej po lekach chudnac niz tyc. a jak oceniasz reszte? jak dzialanie luxety na depresje? pomogl ci ten lek? Odpowiedz Link Zgłoś
22pp Re: Luxeta 02.07.06, 22:24 Luxete biore od miesiaca w dawce 50mg raz dziennie i do tego xanax, a jesli chodzi o moja nerwice lękową, pomogly mi te leki, ale boje sie co bedzie kiedy zmniejsze dawke, bo duzymi krokami zbliza sie wizyta u lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
22pp Re: Luxeta 04.07.06, 15:24 A czy ktoś wie jak długo można brać xanax i w jakim tempie schodzić z większej dawki na mniejszą , w tej chwili biorę rano 0,5 a przed snem 1 mg ? Czy to jest duża dawka na dobę? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Luxeta 04.07.06, 16:28 jeden bierze kilka miesięcy odstawia i nic, drugi bierze krótko i już ma problem. Teoretycznie powinno się brać nie dłużej niż dwa miesiące i najlepiej nie codziennie, odstawiać się 0,25-0,5 na tydzień, ale w praktyce różnie to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś