Dodaj do ulubionych

Lek bez recepty

29.07.06, 20:46
Znowu mnie dopadło, leże cały dzień w łóżku, głowa mi pęka, serce kołata, mózg
płata figle a mój lekarz ma urlop do 12 sierpnia. Są jakieś leki na depresje
bez recepty? Zjem cokolwiek co mi pomoże. Ostatnio brałem seronil. Help.
Obserwuj wątek
    • carlabruni Re: Lek bez recepty 29.07.06, 20:48
      to chyba cięszka sprawa. nie wiem jak głeboka jest Twoja depresja.pozdr.
      • franio1980 Re: Lek bez recepty 29.07.06, 21:01
        Chyba źle jest ze mną, wkręcam sobie raka mózgu i raka płuc, myśle o smierci.
        • carlabruni Re: Lek bez recepty 29.07.06, 21:03
          nie wiem co Ci poradzić. chodzisz do jakieś przychodni czy leczysz się
          prywatnie?
          • irga7 Re: Lek bez recepty 29.07.06, 21:14
            Chyba najlepszym wyjściem będzie gdy zgłosisz sie do swojego rodzinnego
            lekarza....może ten tymczasowo Ci coś doradzi.
            • carlabruni Re: Lek bez recepty 29.07.06, 21:16
              irga ma racje. pozdrawiam.
            • franio1980 Re: Lek bez recepty 29.07.06, 21:17
              Lecsze się w przychodni, znalazłem w domu sulpiryd, jadłem to kiedyś ale data
              ważności do 2005, chyba łykne bo zwariuje od tych obsesji. Nie ma leków na
              depresje bez recepty? A to co reklamują Deprim?
              • carlabruni Re: Lek bez recepty 29.07.06, 21:19
                tego przeterminowanego to lepiej nie bierz! deprim jest na lekki srtan i nie
                wolno go stosować jak jest słonce.kalms jest cgyba lepszy!pozdrawiam.
              • lucyna_n Re: Lek bez recepty 29.07.06, 21:32
                Idź do lekarza
                Nie jedz przeterminowanych leków na chybił trafił, bo naprawdę sobie zaszkodzisz.
              • irga7 Re: Lek bez recepty 29.07.06, 22:39
                Deprim to lek homeopatyczny,na efekty jego działania trzeba więc czekać parę
                tygodni.Nalezy też pamiętac,by w tym czasie nie wystawiać sie na działanie
                promieni słonecznych.O ile pamiętam nie można go przyjmować równolegle z lekami
                antydepresyjnymi.Jeśli zaczniesz go przyjmowac nie zapomnij potem powiadomić o
                tym lekarza.Pozdrawiam
                • carlabruni Re: Lek bez recepty 29.07.06, 23:02
                  może i tak jest, ale ja brałam deprim z asentrą i mój psychitra o tym wiedział.
                  • lucyna_n Re: Lek bez recepty 30.07.06, 10:59
                    deprim to nie jest lek homeopatyczny tylko ziołowy, zawiera dziurawiec i teoretycznie nie powinno się go
                    podawać z SSRI. Nawet na ulotkach jest to napisane.
                    Nie mowiąc już o tym że przy takim upalnym lecie jak teraz to dziurawiec wogóle odpada, nie wolno go
                    pić jak jest się wychodzi na słońce.
                • lucyna_n Re: Lek bez recepty 30.07.06, 10:57
                  ale Ci się wszystko popieprzyło:)
    • franio1980 Re: Lek bez recepty 30.07.06, 10:14
      Zjadłem 4 tabletki na sen i udało mi się zasnąć. Uff, wczoraj była masakra. Dziś
      jest w miarę ok, ale głowa mnie dalej boli, jakby czaszka, skóra i włosy mnie
      bolała w jednym miejscu. Myslicie że to od depresji? Bo ja sobie wkręcam raka ;-)

W pon. ide po zaps seronilu, pójde do lek. rodzinnego żeby mi wypisał. Może się
      uda...
      • lucyna_n Re: Lek bez recepty 30.07.06, 11:00
        nabawiłeś się bardzo nieprzyjemnej fobii, probowaleś jakiejś psychoterapii?
    • edytunia86 Re: Lek bez recepty 30.07.06, 10:47
      Wczoraj ja teżż nieczułam się najlepiej. Bolała mnie poraz kolejna głowa, ale w
      nocy. Chyba od tego płaczu. Na szczęście mmam jes\cze jakieś leki. Ostatnio coś
      wógle musze brać chociaż raz dziennie coś na upokojenie, ponieważ inaczej chyba
      bym zwariowała i chyba przy okazji poprosze o coś uspakajającego. Tym bardziej,
      że do wiyty u mojej lekarki( psychiatry) zostało mi z jakieś 23 dni, a ztego co
      weim mogę m ieć narowoy miesiąc, ponieważ moja terapeutka ma niestety już
      urlop i musze jakos wytrzymać bez możliwości rozmów telefonicznych z nia do 21
      siepnia , ponieważ wtedy będzei tydzień, kiedy będe mogła miec nadziej na
      rozmowe z nią i jeżeli do tej pory nie zdecyduje się tego zakończyć, albo
      przerwac to ponarzekam swojej terapeutce kiedy będe miała mlozlwiośc rozmowy
      telefonicznej i powiem jej chyba jej o tym co się ze mną dzieje , poniewaz
      predzej czy później ani tak bym jej o tym powiedzieła, a na razie jestem n ania
      chyba poraz kolejny chyba zła, ponieważ znowu zostałam na trzy tygodnie bez
      możliwości rozmowy z terapeutka. Ja też chyba za bardzo sie skupiam na swoim
      zdrowiu, a do tego jeszcze na tym roztaniu ze swoja terapeutką i poraz kolejny
      przezywm to wszystko bardzo mocno, a le wczoraj chyba przyn ajmniej jak na
      razie chyba mocniej.
      Oczywiście z wyjątkeim terminu do , którego mam do potweirdzenia termin wizyty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka