smutny78 30.07.06, 12:15 Wpisujcie tu same pozytywne rzeczy dpotyczące waszej choroby, walki z nią oraz w jaki sposób udało wam się to osiągnąć. Zero marudzenia i narzekania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cztery.strusie Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 12:48 O, i to jest świetny pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
kurka.mala Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 13:06 Wpadłam na ten sam pomysł, nawet napisałam o tym w wątku Pestki. Chętnie bym się wpisała, pomysł fajny, ale jakoś nic mi nie przychodzi do głowy.. :D ;) Odpowiedz Link Zgłoś
depresyjka4 smutny78 mój Ty gołąbku! 30.07.06, 13:43 moja choroba jest bardzo fajna i chyba zaczynam ja lubic. gdyby nie ona to nie byłabym teraz naszpikowana cała seroxacikiem i nie czułabym się tak odlotowo jak teraz sie czuję. cały czas chce mi sie smiac i robie sobie jaja ze wszystkiego, zwlaszcza z moich rodziców. doprawdy jacy to zabawni ludzie. moja choroba uswiadamia mi to coraz bardziej jaki wokól mnie jest wesoły świat. i te sny. nigdy nie miałam takich zarąbistych snów jak teraz. uwielbiam kłaść sie spać i z niepokojem czekam co dzisiaj mi sie nowego przyśni. po prostu nie wiem jak Wam to opisac ale czuję się od jakiegoś czasu tak dobrze, że nawet to że choruję na fobie społeczną wcale mnie nie dołuje. wręcz przeciwnie. wisi mi to. a co tam, zawsze jakos sobie poradzę, a to co myślą o mnie ludzie mam głęboko gdzieś hehe. nie marudze i nie narzekam bo nie mam powodu. rozpiera mnie miłość do samej siebie. kocham siebie ze wszystkimi swoimi wadami. jestem wspaniala z ta swoję fobia. ona mnie wyróznia spośród tłumu szaraczków i pozwala byc kims wyjątkowym. kocham Was wszystkich ludzie! smutny Ciebie tez, largeman tez jest super, nie wspominając juz o naszym nieobecnym na jakiś czas marsie. jesteście wszyscy idealni i nic bym w Was nie zmieniała. a fobie sa nawet fajnymi chorobami. przynajmniej nie jest nudno. wszystkie kobitki z forum tez bardzo lubię. chciałabym Was wszystkich smutaskow zarazić swoim optymizmem ktory dzisiaj czuję, czułam wczoraj i jeszcze wcześniej. nie wiem juz kiedy to się zaczęło, ale cos mi sie wydaje, że tak szybko sie to nie skończy. to niesamowite, że juz nie mam depresji. sama nie moge w to uwierzyć, że jestem juz zdrowa. co prawda fobię mam, ale depresja i tak była chyba gorsza. a teraz wreszcie sie uwolniłam i wciąz nie moge w to uwierzyć. całuski Wam wszystkim przesyłam! papa! Wasza sliczna depresyjka4 :) Odpowiedz Link Zgłoś
pestka71 Re: smutny78 mój Ty gołąbku! 30.07.06, 14:01 Dziewczyno jesteś niesamowita. Zaczynam brać ten seroxat. Odpowiedz Link Zgłoś
depresyjka4 Re: smutny78 mój Ty gołąbku! 30.07.06, 16:35 largeman z utęsknieniem czekam na Twojego następnego namietnego maila! Odpowiedz Link Zgłoś
largeman Re: smutny78 mój Ty gołąbku! 30.07.06, 16:43 depresyjka4 napisała: > largeman z utęsknieniem czekam na Twojego następnego namietnego maila! a mowią że seroxat obniza libido ;) Odpowiedz Link Zgłoś
depresyjka4 Re: smutny78 mój Ty gołąbku! 30.07.06, 16:53 bo rzeczywiście obniza libido, ktore ja i tak zawsze miałam niskie, no a teraz nie mam juz prawie w ogóle, ale lubie dostawac maile, zwłaszcza od takich przystojniakow jak largeman ;) Odpowiedz Link Zgłoś
layal Re: smutny78 mój Ty gołąbku! 30.07.06, 16:57 Depresyjka - to jest niestety duży minus brania psychotropów. Ja u siebie też zauważyłam duży spadek libido i nie powiem, żeby mi z tym było fajnie. Ale coś za coś. Odpowiedz Link Zgłoś
layal Re: smutny78 mój Ty gołąbku! 30.07.06, 16:59 No tak - mieliśmy pisać o pozytywach, a wychodzi na to, że znowu marudzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
depresyjka4 Re: smutny78 mój Ty gołąbku! 30.07.06, 17:00 no wiesz ale mi to libido do niczego własciwie niepotrzebne. wiec nawet dobrze jest mi z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
layal Re: smutny78 mój Ty gołąbku! 30.07.06, 17:07 Dla mnie to jednak problem, bo lubię mieć wysokie libido:-) Odpowiedz Link Zgłoś
smutny78 Re: smutny78 mój Ty gołąbku! 30.07.06, 18:00 Ja tam z moim libido nie mam problemu a zaraz idę na piwko :) Odpowiedz Link Zgłoś
depresyjka4 Re: smutny78 mój Ty gołąbku! 30.07.06, 19:03 no cos chyba nigdzie nie poszedłes bo co chwila widze jakis Twoj nowy wpis na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
largeman Re: smutny78 mój Ty gołąbku! 30.07.06, 17:02 napisze Ci takiego maila, ze seroxat nie pomoze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
depresyjka4 Re: smutny78 mój Ty gołąbku! 30.07.06, 17:10 juz nie moge sie doczekac largemanku :) Odpowiedz Link Zgłoś
layal Re: smutny78 mój Ty gołąbku! 30.07.06, 16:33 Wow! Depresyjko, jestem pod wrazeniem. Jesteś pewna, że to tylko seroxat? Odpowiedz Link Zgłoś
depresyjka4 Re: smutny78 mój Ty gołąbku! 30.07.06, 16:35 layal a niby co jeszcze? jasne że tylko i wyłącznie seroxat :) Odpowiedz Link Zgłoś
layal Re: smutny78 mój Ty gołąbku! 30.07.06, 16:36 Myślałam,że może to co proponował kiedys niejaki mars:) Odpowiedz Link Zgłoś
depresyjka4 Re: smutny78 mój Ty gołąbku! 30.07.06, 16:52 i tak nie mam skąd wziąć. narazie musze poprzestać na seroxacie. ale może kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
largeman Re: smutny78 mój Ty gołąbku! 30.07.06, 16:54 a czego brakuje Ci w seroxacie? pomaga w koncu na fobie czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
depresyjka4 Re: smutny78 mój Ty gołąbku! 30.07.06, 16:58 niczego mi w nim nie brakuje. a czy pomaga na fobie no to sama nie wiem. byc moze niedługo sie to okaże...bo mam jechac nad morze z jednym facetem zapoznanym w Necie. no to jak wroce to Ci powiem czy pomaga czy nie hehe :D ale tak na powaznie to ta fobia za głeboko we mnie siedzi więc i tak mi już nic nie pomoze. ale co tam. zawsze jest jakies wyjście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
layal Re: smutny78 mój Ty gołąbku! 30.07.06, 17:20 depresyjko, może pora zmienić nick na bardziej wesoły:) Odpowiedz Link Zgłoś
largeman Re: smutny78 mój Ty gołąbku! 30.07.06, 17:24 euforyjka? hipomanka? oby nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
depresyjka4 Re: smutny78 mój Ty gołąbku! 30.07.06, 19:05 euforyjka mi sie podoba. zastanowie sie jeszcze. a moze seroxacinka? albo seroxatka? Odpowiedz Link Zgłoś
natalka85 dobra rada 30.07.06, 14:26 starajcie się nie myśleć o tym jak was ocenią inni. wiem, że to trudne, ale możliwe. kazdy jest w pewnym sensie taki sam, jesteśmy tylkoludźmi. nie ma czego sie bać naprawdę. głowa do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
largeman Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 17:22 Pozytywna strona mojej nerwicy i fobii to to, ze niektorzy maja swietny ubaw z mich zahamowan, unikow, przerazonych min i calej masy lękowych zachowan. W ten oto sposob uszczesliwiam ludzi, tylko ze troche podle sie z tym czuje no ale mialo byc pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
layal Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 17:23 Chyba trochę przesadzasz largeman. Odpowiedz Link Zgłoś
largeman Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 17:27 przesadzanie to tez jeden z moich objawow ale nic pozytywnego w tym nie znajduje Odpowiedz Link Zgłoś
layal Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 17:29 No właśnie - ja myślę, że chyba nikt normalny nie naśmiewa się z "fobików", z reguły pewne sprawy są widoczne tylko dla nas, bo jesteśmy tak cholernie przewrazliwieni. Dlatego nie przesadzajmy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
depresyjka4 Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 17:31 largemanku ja nie wiem na co Ty czekasz. weź zacznij brac jakieś prochy to Ci totalnie odbije i nikt Cie nie pozna. i wszystkim co sie kiedys nabijali z Ciebie oczy wyjdą na wierzch jaki to Ty sie odwazny zrobiles nagle. tak było u mnie jak zaczelam nagle sie wyglupiać i gadac glupoty jakieś na uczelni. mowie Ci zabawa bedzie niezla. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
layal Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 17:35 Kto niby ma rwać te laseczki?depresyjka:-)? Odpowiedz Link Zgłoś
largeman Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 17:38 no wiesz biseksualizm podwaja szanse ;) Odpowiedz Link Zgłoś
layal Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 17:42 Jasne:) Może też się przerzucę na ten seroxat, skoro takie cuda działa. Odpowiedz Link Zgłoś
depresyjka4 Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 17:44 nie powiem czasem mi odbija i puszczam oczka do kolezanek, ale to chyba tylko takie żarty. Odpowiedz Link Zgłoś
layal Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 17:46 Depresyjko - nigdy nic nie wiadomo:) A jakby mi się trafiła koleżanka w typie Salmy Hayek na przykład (moze tylko nieco młodsza), to chyba bym jej z łóżka nie wyrzuciła;-) Odpowiedz Link Zgłoś
depresyjka4 Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 17:51 hm...no cóż mi sie wydaje, ze sa ciekawsze rzeczy do robienia niz tylko 'łózkowanie' ale mniejsza o to. a Salma Hayek mi sie nie podoba, wcale nie jest wg mnie taka ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
layal Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 17:54 Wiesz, rzecz gustu. Mnie się Salma podoba - jako aktorka jest raczej przeciętna, ale robi na mnie wrazenie jej uroda. Chociaż bardziej podoba mi się Gael Garcia Bernal - młodszy od Salmy, no i facet. Też z Meksyku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
largeman Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 18:27 layal napisała: > Gael Garcia Bernal - młodszy od Salmy, no i facet. Też z Meksyku:-) Wiesz ze jak sie opale to nawet jestem do niego podobny. Odpowiedz Link Zgłoś
layal Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 18:30 Hehehe, largeman - ty wiesz jak poprawic ludziom humor. Razem ze smutnym78 stanowicie niezastąpiony tandem. A co do tego podobieństwa, to jakoś sceptyczna jestem. No, może jak się zrobi bardzo ciemno i noc jest bezgwiezdna, pewne zarysy sylwetki są podobne do Gaela, ale obawiam się, ze nic poza tym:( Odpowiedz Link Zgłoś
largeman Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 18:35 layal napisała: > A co do tego podobieństwa, to jakoś sceptyczna jestem. Nie daj sie zwiesc chorobie, sceptycyzm to jeden z objawow. Odpowiedz Link Zgłoś
layal Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 18:39 Ustaw swoje zdjęcie w profilu - wtedy wszyscy się przekonamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
largeman Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 18:42 ciekawosc wzmaga pozadanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
layal Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 18:53 largeman napisał: > ciekawosc wzmaga pozadanie :) ale psychotropy je skutecznie obniżają:) pożądanie, naturalnie, obniżają Odpowiedz Link Zgłoś
depresyjka4 Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 19:11 largeman ja cały czas pożądam jakiegos maila. a najlepiej calego Ciebie. jak chcesz to przyjdź do mnie dzisiaj w nocy, wtulę sie w Twoje meskie ramiona bo tego bardzo mi brakuje juz od dawna, po czym zasnę i juz nigdy wiecej nie będą śniły mi sie koszmary z moja stara szkołą w roli glownej. Odpowiedz Link Zgłoś
layal Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 19:19 depresyjka4 napisała: > largeman ja cały czas pożądam jakiegos maila. a najlepiej calego Ciebie. jak > chcesz to przyjdź do mnie dzisiaj w nocy, wtulę sie w Twoje meskie ramiona bo > Łał, i kto tutaj ma niskie libido? Odpowiedz Link Zgłoś
depresyjka4 Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 19:21 ja sie tylko przytulic chciałam, prosze nie posądzac mnie zaraz bog wie o co. Odpowiedz Link Zgłoś
layal Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 19:22 No tak, Ciebie przecież "łóżkowanie" nie interesuje - zapomniałam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
largeman Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 17:52 layal napisała: > A jakby mi się trafiła koleżanka w typie Salmy Hayek na przykład (moze tylko > nieco młodsza), to chyba bym jej z łóżka nie wyrzuciła;-) Depresyjka w niczym jej nie ustepuje, nawet przewyzsza tu i owdzie ;) Mozesz mi wierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
layal Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 17:55 Largeman - ale ma jeden minus: jest blondynką, a ja gustuję w ciemnowłosych:-) Odpowiedz Link Zgłoś
smutny78 Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 18:09 nono jakich ja się tu ciekawych rzeczy o was dowiaduję. Odpowiedz Link Zgłoś
depresyjka4 Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 19:13 to sam sobie ufarbuj włosy na rudo. ja kiedys miałam i juz wiecej nie chce. naturalne najładniejsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
smutny78 Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 22:04 jaki jest twój naturalny kolor? Odpowiedz Link Zgłoś
layal Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 17:57 Ale nas wzięło na pisanie o głupotach. No, ale miało być pozytywnie... Odpowiedz Link Zgłoś
smutny78 Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 18:11 A piszcie tak dalej śmiech poprawia mi humor :) Odpowiedz Link Zgłoś
layal Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 18:19 Depresyjka chyba poszła na piwo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
smutny78 Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 18:25 no tak proszki + piwo dobrze jej zrobią :) Odpowiedz Link Zgłoś
depresyjka4 Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 19:07 Tobie tez by pewnie dobrze zrobilo. musisz kiedy sprobować, może byś sie troche wyluzował hihi Odpowiedz Link Zgłoś
smutny78 Re: same pozytywne rzeczy 30.07.06, 22:06 Ja wolę połączenie piwo + wóda Odpowiedz Link Zgłoś