Dodaj do ulubionych

Do faceta o nicku "DEPRESYJKA" ..:]

31.07.06, 12:27
sŁUCHAJ CZŁOWIEKU,jesli masz zamiar wysmiewac sie z ludzi to ja nie wiem co
ty tutaj robisz. Wydaje mi sie ze to co robisz nie jest najmądrzejsze..:/ i
wtgląda na przejaw chamstwa i bezczelnosci. Skoro nie wiesz co napisac to
lepeij nie odpisuj na posty.
Obserwuj wątek
    • qabriel Re: Do faceta? 31.07.06, 12:45
      Yyy...czego uważasz, że depresyjka jest facetem?:) Rozumiem, że nie odpowiada ci
      jej optymizm, ale nie musisz ją zaraz wyzywać od facetów:P
    • depresyjka4 Re: Do faceta o nicku "DEPRESYJKA" ..:] 31.07.06, 13:15
      airvaves napisała:

> sŁUCHAJ CZŁOWIEKU,jesli masz zamiar wysmiewac sie z ludzi to ja nie wiem co
      > ty tutaj robisz. Wydaje mi sie ze to co robisz nie jest najmądrzejsze..:/ i
      > wtgląda na przejaw chamstwa i bezczelnosci. Skoro nie wiesz co napisac to
      > lepeij nie odpisuj na posty.

:D jak widzę robi się nawet coraz weselej tutaj :D
      nie jestem facetem.
      przepraszam Cię jeśli Cię uraziłam swoimi bezczelnymi postami, ale jakbyś była
      na jakichś proszkach też byś miała takie odloty, że wszystko by Cię bawilo.
      zwłaszcza to jak użala się nad soba jakaś stara panna na forum.
      poza tym jeszcze nie raz ktoś Ci napisze coś przykrego na forum wiec lepiej się
      przyzwyczaj. nigdy nie ma tak, że wszystkie posty sa miłe i uprzejme, zawsze
      znajdzie się jakiś facet o nicku depresyjka4, który wprost uwielbia kopac
      leżącego hehe.
      i nie wiem po co zakładałas nowy watek. mogłas mi wysłac przeciez wiadomość
      prywatną.
      naprawdę bardzo mi ciebie szkoda, bo wiem jak cierpisz. ale pamiętaj, że 'co
      Cie nie zabije to cie wzmocni'. zatem teraz bedziesz juz silniejsza, zarowno po
      zerwaniu z tym swoim chłopakiem, jak i po moich chamskich postach.
      • airvaves Re: (...) 31.07.06, 17:52
      • airvaves Re:co nie zabije -wzmocni -i racja 31.07.06, 18:01
        Tylko co widzisz zabawnego w tym ze ktos jest panną w juz zaawansowanym wieku i
        czuje sie samotny. Mysle ze nie ma w tym nic zabawnego i nie mozna
        usprawiedliwic takiego zachowania tym ze bylo sie pijanym czy na proszkach albo
        na narkotykach. Uwazam ze nie mozna podchodzic do ludzi ktorzy maja problem w
        ten sposob a jesli mam zamiar obrazic kogos to w ogole wole nie pisac. Takze
        chodzilo mi tylko o to zeby zeby co poniektórzy z Was zastanowili sie co komu
        piszą, bo po pijanemu czy naćpanemu to rzeczywiscie mozna napisac samych głupot.
        Temat uwazam za zamkniety. ;)
      • largeman Re: Do faceta o nicku "DEPRESYJKA" ..:] 31.07.06, 18:11
        depresyjka4 napisała:

> 'co Cie nie zabije to cie wzmocni'.

nie zgadzam sie. mnie choroba z jej konsekwencjami wcale nie wzmacnia, raczej
        powoli zabija. podobnie jest z chamstwem niektorych wzmacnia innych zabija.
        • layal Facet? 31.07.06, 18:14
          Dlaczego uważacie, że depresyjka to facet? hmmm, może transseksualista?
          • depresyjka4 Re: Facet? 31.07.06, 20:18
            layal jestes bliska prawdy. jestem troche transem.
            • layal Re: Facet? 31.07.06, 20:19
              No i powoli wychodzi szydło z worka :)
    • kurka.mala Re: Do faceta o nicku "DEPRESYJKA" ..:] 31.07.06, 20:28
      Nie ważne czy facet czy dziewczyna, ale myślę, że depresyjka i mars to jedna i
      ta sama osoba. W ten sam sposób obrażają wszystkich, oboje mają manię i wydaje
      im się, że wszystko wiedzą najlepiej.
      • robbert4 Re: Do faceta o nicku "DEPRESYJKA" ..:] 01.08.06, 15:43
        A ja myślę że mars , kurka mała to jedna osoba. A co do depresyjki to ona chyba
        rzeczywiście pisze naprawdę to co myśli. Np.słynny post ,, Internowano marsa''
        Ona nawet nie wie co znaczą słowa które wypisuje. Chociaż biorąc pod uwagę fakt
        że jest nonstop na jakimś euforycznym haju trochę ją usprawiedliwia. Tylko że
        nie widzi że ten stan w którym jest prowadzi ją prostą drogą na manowce bo sam
        seroxacik jej nie uleczy. Ale ratuje ją to że chyba jest jeszcze bardzo młoda ,
        posiedzi jeszcze kilka miesięcy lub lat przed kompem wypisując te bzdury i może
        otrzeżwieje , czego jej życzę.

kurka.mala napisała:

> Nie ważne czy facet czy dziewczyna, ale myślę, że depresyjka i mars to jedna
        i
        > ta sama osoba. W ten sam sposób obrażają wszystkich, oboje mają manię i
        wydaje
        > im się, że wszystko wiedzą najlepiej.
        >
      • extreme74 Re: Do faceta o nicku "DEPRESYJKA" ..:] 01.08.06, 17:58
        kurka.mala napisała:

> Nie ważne czy facet czy dziewczyna, ale myślę, że depresyjka i mars to jedna
        i
        > ta sama osoba. W ten sam sposób obrażają wszystkich, oboje mają manię i
        wydaje
        > im się, że wszystko wiedzą najlepiej.
        >
        W każdym razie mars i depresyjka stosują ten sam system obronny pt.nic nie jest
        w stanie mnie zmartwić,przytłoczyć,mam wszystko gdzieś i niczym się nie
        przejmuję,ale prawda jaka jest...
    • zemon Re: Do faceta o nicku "DEPRESYJKA" ..:] 01.08.06, 15:22
      Nie sądzę, zeby to był facet, ale jej posty sprawiają wrażenie, ze są pisane przez dwie inne osoby. Z jednej strony mądre, wspiertajace jak choćby wczorajszy w tym wątku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23191&w=46141791&a=46144608 a z drugiej strony złośliwośći i zwykłe chamstwo. Dla mnie takie rozdwojenie jaźni sprawia, żze te mądre posty tracą nieco na znaczeniue bo wątpie w ich szczerość. Pomyśl o tym depresyjko czy to normalne, że raz człowiekowi pomagasz, raz mieszasz go z błotem bez powodu.
      • depresyjka4 Re: Do faceta o nicku "DEPRESYJKA" ..:] 01.08.06, 17:48
        naprawdę niezmiernie się cieszę, że moja skromna osoba budzi na forum takie
        kontrowersje. oby tak dalej ;)
        • smutny78 Re: Do faceta o nicku "DEPRESYJKA" ..:] 01.08.06, 17:58
          Bo wszystkie Depresyjki to fajne chłopaki :)
        • extreme74 Re: Do faceta o nicku "DEPRESYJKA" ..:] 01.08.06, 18:00
          depresyjka4 napisała:

> naprawdę niezmiernie się cieszę, że moja skromna osoba budzi na forum takie
          > kontrowersje. oby tak dalej ;)
          Nareszcie się coś w Twoim życiu dzieje depresyjko, nie...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka