ollaboga77 03.08.06, 22:07 .. nie stanie się nic aż do końca" święte słowa... bardzo mi przypadły do gustu :) jest tylko miłośc, dobro, i kochanie najbliższych!!!! i basta! ale jestem ograniczona hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cadiz Re: "nie dzieje się nic i .... 03.08.06, 22:29 ollaboga77 napisała: > ale jestem ograniczona święte słowa Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: "nie dzieje się nic i .... 03.08.06, 22:36 cadiz napisała: > ollaboga77 napisała: > > > ale jestem ograniczona > > święte słowa Bo nie ma to jak szerokie horyzonty Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: "nie dzieje się nic i .... 03.08.06, 22:40 cadiz cos ty taka upierdliwa? Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: "nie dzieje się nic i .... 03.08.06, 22:42 Cadiz wybitnie jest upierliwa a propo mojej osoby! -------------------------------------------------- Jestem na 100% pewna że na depresję częsciej chorują intelektualiści niz ograniczeni .... niestety... bo im dalej w las tym więcej drzew i tym ciemniej i bardziej ponuracko... Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: "nie dzieje się nic i .... 03.08.06, 22:45 ollaboga77 napisała: > Cadiz wybitnie jest upierliwa a propo mojej osoby! > -------------------------------------------------- moze ma okres? Odpowiedz Link Zgłoś
cadiz Re: "nie dzieje się nic i .... 03.08.06, 22:47 fizjologia mocno panią zajmuje Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: "nie dzieje się nic i .... 03.08.06, 22:48 cadiz napisała: > fizjologia mocno panią zajmuje a moze okres i spocone paszki? Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: "nie dzieje się nic i .... 03.08.06, 22:49 zresztą, powiem bez ogródek, Cadiz bez obrazy, ale jestes dziwna osóbką, ktorej kompletnie nie mogę przypisać do żadnego mi znanego typu człowieka... może sama zdradzisz? byłas kiedys punkiem jeżdziłaś do Jarocina? Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: "nie dzieje się nic i .... 03.08.06, 22:50 ollaboga77 napisała: > zresztą, powiem bez ogródek, Cadiz bez obrazy, ale jestes dziwna osóbką, ktorej > > kompletnie nie mogę przypisać do żadnego mi znanego typu człowieka... może sama > > zdradzisz? > > byłas kiedys punkiem jeżdziłaś do Jarocina? kurcze ja jedzilam do Jarocina:) Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: "nie dzieje się nic i .... 03.08.06, 22:47 może,ale jak ja mam to jej nie atakuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: "nie dzieje się nic i .... 03.08.06, 22:49 ollaboga77 napisała: > może,ale jak ja mam to jej nie atakuje.... widzisz bo ona jest z tych no upierdliwych:) > > Odpowiedz Link Zgłoś
cadiz Re: "nie dzieje się nic i .... 03.08.06, 22:53 dobra diagnoza. szampan dla pięknych pań Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: "nie dzieje się nic i .... 03.08.06, 22:54 cadiz napisała: > dobra diagnoza. > szampan dla pięknych pań tylko szampan? > Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: bonus 03.08.06, 22:59 cadiz napisała: > antyperspirant kupilas sobie?dobry?zapobiega nadmiernemu poceniu? poca ci sie tylko paszki czy tez inne "intymne"miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 zrzuta... 03.08.06, 23:00 to co robimy ogólna zrzutę na dezodorant dla Cadiz to może jej sie polepszy co? Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: zrzuta... 03.08.06, 23:01 ollaboga77 napisała: > to co robimy ogólna zrzutę na dezodorant dla Cadiz to może jej sie polepszy co? ok ja daję zeta:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cadiz Re: zrzuta... 03.08.06, 23:07 żałuję, że jestem taka spacyfikowana nawet nie chce mi się grać w ping ponga prezenty proszę przysyłać na maila Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: zrzuta... 04.08.06, 10:03 To się doczekałaś:) to się nazywa ludzka niewdzięczność. Odpowiedz Link Zgłoś
cadiz well well well 04.08.06, 17:44 kto się doczekał, ten się doczekał do twarzy Ci z banem :-> skoro nie ma miejsca na tym forum dla odkurzacza to i dla mnie a do Loo - to dopiero jest kretyński wątek Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: "nie dzieje się nic i .... 03.08.06, 23:00 No coz, mial byc watek jak kwiatuszek, a wyszlo jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: "nie dzieje się nic i .... 03.08.06, 23:01 bambomurzynzafryko napisał: > No coz, mial byc watek jak kwiatuszek, a wyszlo jak zwykle. bambooo no malo mnie tu ale jak juz jestem..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: "nie dzieje się nic i .... 03.08.06, 23:07 Po raz pierwszy w zyciu to robie (tzn. stawiam te znaczki): :) Swoja droga, tarju, ty ja zwykle pelna wigoru. Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: "nie dzieje się nic i .... 03.08.06, 23:23 bambomurzynzafryko napisał: > Po raz pierwszy w zyciu to robie (tzn. stawiam te znaczki): :) > Swoja droga, tarju, ty ja zwykle pelna wigoru. Bambo jest git:) Jestem padnieta wigor slaby bo od 9 rano do 21 bylam na dzialce i ciezko pracowalam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: "nie dzieje się nic i .... 03.08.06, 23:28 tarja30 napisała: > bambomurzynzafryko napisał: > > > Po raz pierwszy w zyciu to robie (tzn. stawiam te znaczki): :) > > Swoja droga, tarju, ty ja zwykle pelna wigoru. > > Bambo jest git:) > Jestem padnieta wigor slaby bo od 9 rano do 21 bylam na dzialce i ciezko > pracowalam:) > Nie ma to jak praca na roli albo przy rabaniu drzewa. Na depresje, rzecz jasna. Dobrze, ze wychodzisz z domu. Bo mialem wrazenie, ze przychodzi Ci to z niejakim trudem. Odpowiedz Link Zgłoś
tarja30 Re: "nie dzieje się nic i .... 03.08.06, 23:32 bambomurzynzafryko napisał: >> > Dobrze, ze wychodzisz z domu. Bo mialem wrazenie, ze przychodzi Ci to z > niejakim trudem. Bywają gorsze dni gdy lęk mnie dopada ale walczę...ciągle walczę i kurcze nie poddam sie Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: "nie dzieje się nic i .... 03.08.06, 23:11 cadiz napisała: > bambo subtelny jest Ja nie jesten subtelny, tylko przyjazny. Moja wrogosc objawia sie wylacznie wobec samobojczym w ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: "nie dzieje się nic i .... 04.08.06, 10:05 jak już jesteś to ostatnio jakieś pierdoły wypisujesz. Nie zeżrę tego seroxatu nawet jakby miał mnie wyleczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: "nie dzieje się nic i .... 04.08.06, 22:41 lucyna_n napisała: > jak już jesteś to ostatnio jakieś pierdoły wypisujesz. > Nie zeżrę tego seroxatu nawet jakby miał mnie wyleczyć. No to moze dlatego, ze zaczalem pic. A przez 8 miesiecy nie bralem kieliszka do ust. Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: "nie dzieje się nic i .... 04.08.06, 22:45 Baombo nastrajasz się tymi kieliszkami przed swoim występem by układ krwionośny był dobrze i dokładnie nasycony ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: "nie dzieje się nic i .... 04.08.06, 23:05 ollaboga77 napisała: > Baombo nastrajasz się tymi kieliszkami przed swoim występem by układ krwionośny > > był dobrze i dokładnie nasycony ?:) Nie moge nie byc patetyczny. To wyraz szczescia. Ze za moim oknem widze via cassia, stara rzymska droge laczaca Rome z Fiesole, cyprysy, pinie, komary tygrysie (ach, w Polsce nie ma komarow tygrysich), no w ogole, a tam, gdzies, w kraju hiperborejczykow, bank joz ostrzy na mnie kly... Byl kiedys taki wiersz kawafosa... zaraz go znajde na necie... nie ma... o Antoniuszu i Aleksandrii, wlasnie tak sie czuje ja, tu i teraz, i tan bank, tam i zaraz, wiec daje sie poniesc liryzmowi chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
rain.dog Re: "nie dzieje się nic i .... 04.08.06, 23:18 bambo,skoro już przywołałeś kawafisa, to zadedykuję ci to: "Miasto" Powiedziałeś: "Pojadę do innej ziemi, nad morze inne. Jakieś inne znajdzie się miasto, jakieś lepsze miejsce. Tu już wydany jest wyrok na wszystkie moje dążenia i pogrzebane leży, jak w grobie, moje serce. Niechby się umysł wreszcie podźwignął z odrętwienia. Tu, cokolwiek wzrokiem ogarnę, ruiny mego życia czarne widzę, gdziem tyle lat przeżył, stracił, roztrwonił". Nowych nie znajdziesz krain ani innego morza. To miasto pójdzie za tobą. Zawsze w tych samych dzielnicach będziesz krążył. W tych samych domach włosy ci posiwieją. Zawsze trafisz do tego miasta. Będziesz chodził po tych samych ulicach Nie ma dla ciebie okrętu - nie ufaj próżnym nadziejom - nie ma drogi w inną stronę. Jakeś swoje życie roztrwonił w tym ciasnym kącie, tak je w całym świecie roztrwoniłeś. ---------- a kieliszka do ust brać nie należy,można go niechcący nagryźć za mocno i nieszczęście gotowe Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: "nie dzieje się nic i .... 04.08.06, 22:57 kurde nie wkurza Was, że życie to jest jeden wielki przypadek!! żadne przeznaczenie nic... bo nic nie jest w nim pewnego :(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: "nie dzieje się nic i .... 04.08.06, 23:07 ollaboga77 napisała: > kurde nie wkurza Was, że życie to jest jeden wielki przypadek!! > > żadne przeznaczenie nic... bo nic nie jest w nim pewnego :(((((((( No jeszcze jeden kieliszek i bedziemy nadawac na tych samych falach. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: "nie dzieje się nic i .... 04.08.06, 23:09 151715 +1 abstrakt ilu_cyfer trzeba zeby wyliczyc, Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: "nie dzieje się nic i .... 04.08.06, 23:10 Kapitalizm w obecnej Polszy tym bardziej nie nastaja do wesołego nastroju. Bo człowiek w swen naturze ma potrzebe poczucia bezpieczeństwa, stabilizacji a tu kudna... i dziwią się, że ludziska nie mają dzieci... bo jak maja miec skoor nic nie jest pewnego... złe czas, złeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: "nie dzieje się nic i .... 04.08.06, 23:12 Sneeper wogole Cię nie kumam co TY piszesz.... możesz czasem wyjasnic o co Ci chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: "nie dzieje się nic i .... 04.08.06, 23:16 nauka przez nasladowanie a szukam kamienia filozoficznego w proszkach czyli zlota ... i ilu_cyfer taka zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: "nie dzieje się nic i .... 04.08.06, 23:17 Mam ten wiersz: When suddenly at midnight an invisible procession is heard passing with unearthly music, and with voices - do not mourn in vain your fate that's fading now, your works all failed, your life's ambitions proving all a sham. As if you had been ready for some time, as one with courage, bid farewell to her, the Alexandria that's leaving. Above all don't be fooled, don't say it was a dream, and that your hearing was mistaken; don't stoop to such vain hopes. As if you had been ready for some time, as one with courage, as befits a man who once was worthy of a city such as this, approach the window steadily, and listen with emotion - not with a coward's pleas, entreaties - up to the end enjoy the sounds, unearthly instruments of the mysterious procession... bid farewell to her, the Alexandria you're losing. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: "nie dzieje się nic i .... 04.08.06, 23:21 myslalem ze usilujesz napisac cokolwiek zeby wycelowac post nr 151715 Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: "nie dzieje się nic i .... 04.08.06, 23:36 sneeper napisała: > myslalem ze usilujesz napisac cokolwiek zeby wycelowac post nr 151715 Ha, przejrzalem Cie! Nie dalo sie nie zauwazyc, ze, jakby tu rzec, idziesz w ilosc Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: "nie dzieje się nic i .... 04.08.06, 23:37 przykro mi, ale te posty byly wycelowane w innym kierunku, NIE TUTAJ a ze czlowiek jest brudnopisem w czyis rekach daje taka przewage, ze ma w rekach ten brudnopis i natym chyba koniec Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: "nie dzieje się nic i .... 04.08.06, 23:41 To przepraszam. Zreszta, czy to wazne. Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: "nie dzieje się nic i .... 04.08.06, 23:41 bambo. mambo skoro wiadomo, że żcie to przypadek to jak wybierać by dobrze było co? ja juz nie mam patentu na dobre wybory wogole! Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: "nie dzieje się nic i .... 04.08.06, 23:45 ollaboga77 napisała: > bambo. mambo skoro wiadomo, że żcie to przypadek to jak wybierać by dobrze było > > co? > > ja juz nie mam patentu na dobre wybory wogole! Ja sie na tym nie znam. Staram sie nie zeswinic i tyle. Myslami jestem juz na tamtym swiecie, mowiac szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: "nie dzieje się nic i .... 04.08.06, 23:58 a jak to sie stało, że masz to co masz/ czyżby objaw wygórowanych ambicji? Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: "nie dzieje się nic i .... 05.08.06, 00:12 ollaboga77 napisała: > a jak to sie stało, że masz to co masz/ > > czyżby objaw wygórowanych ambicji? > Nie mam poczucia, bym mial cos szczegolnego. Mam rodzine i to jest moj priorytet. Ale nie mam zielonego odkurzacza. Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: "nie dzieje się nic i .... 05.08.06, 00:17 czemu wszyscy pisza zielony jak on był bordowy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: "nie dzieje się nic i .... 05.08.06, 00:22 ollaboga77 napisała: > czemu wszyscy pisza zielony jak on był bordowy!!!!! Trudno dociec, jaka praawda. Zalezy od ustawienia kolorow w odbiorniku. Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: "nie dzieje się nic i .... 05.08.06, 00:24 e nie ktoś puścił plotę i teraz wszyscy na niej jadą;) Odpowiedz Link Zgłoś