10.08.06, 16:36
czy ktoś z Was miał z nim doczynienia? jakie efekty? biore go od wczoraj
wieczora. pol tabletki. i wreszcie sie wyspalam! Ale w ulotce pisze, ze mozna
po nim przytyc. A tego bym nie chciala...
Obserwuj wątek
    • anula-5 Re: mirzaten 10.08.06, 18:11
      Ja biorę Mirzaten. Jest dobry. Uwolnił mnie od bezsenności, wyciszył, nie mam
      już koszmarów i lęków, które miałam, zapadając nad ranem w krótki nerwowy sen.
      Owszem, można przytyć, o ile nie będziesz pilnować się z jedzeniem. Ale nie
      jest to regułą. Lepiej jednak mieć kilka kilogramów więcej, niż leczyć depresję
      alkoholem....... Więcej warzyw, mniej tłustego i waga nie skoczy.
      • majka733 Re: mirzaten 10.08.06, 20:22
        nawet nie wiesz jak mnie pocieszylas. bede wiec uwazala i probowala oszukac
        wilczy glod, jaki mam od dzisiaj, owocami i salatkami. dziekuje.
        • maliana Re: mirzaten 10.08.06, 22:31
          jest napisane ze moze wzmagac apetyt i dlatego trza uwazac, u mnie apetytu nie
          wzmogl, jem ile jadlam a waze kilka kg wiecej - skoczylo dramatycznie w
          pierwszych dwoch tygodniach brania i zostało. W zyciu nie bylam tak gruba. No,
          ale ja mam jescze do tego depakine i pernazyne, wiec to nie to samo. Zycze
          powodzenia z mirzatenem, jak dla mnie koszmar zwlaszcza przez ten efekt uboczny.
          • maliana Re: mirzaten 10.08.06, 22:32
            pa. ale dzisiaj sobie sprawilam fajne spodnie na grubą doope...w razie gdyby
            waga nie chciala zejsc..tez polepsza humor.
            • majka733 Re: mirzaten 11.08.06, 09:22
              dziękuję za odpowiedź. trochę mnie zmartwiłaś. mam jednak nadzieje, że u mnie
              tak nie bedzie... chociaż mówią, że nadzieja ...
              • emila25 Re: mirzaten 11.08.06, 11:15
                Ja biorę od kwietnia i nie zauważyłam skoku wagi, waże jak ważyłam 52 kg.
                Trzeba tylko prowadzić diete, ja mam refluks wiec jest mi łatwiej ja stosować.
                Ale od samych tabletek nie przytyjesz.
                • majka733 Re: mirzaten 11.08.06, 13:32
                  dziękuję. tak też zrobię.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka