majka733 10.08.06, 16:36 czy ktoś z Was miał z nim doczynienia? jakie efekty? biore go od wczoraj wieczora. pol tabletki. i wreszcie sie wyspalam! Ale w ulotce pisze, ze mozna po nim przytyc. A tego bym nie chciala... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula-5 Re: mirzaten 10.08.06, 18:11 Ja biorę Mirzaten. Jest dobry. Uwolnił mnie od bezsenności, wyciszył, nie mam już koszmarów i lęków, które miałam, zapadając nad ranem w krótki nerwowy sen. Owszem, można przytyć, o ile nie będziesz pilnować się z jedzeniem. Ale nie jest to regułą. Lepiej jednak mieć kilka kilogramów więcej, niż leczyć depresję alkoholem....... Więcej warzyw, mniej tłustego i waga nie skoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
majka733 Re: mirzaten 10.08.06, 20:22 nawet nie wiesz jak mnie pocieszylas. bede wiec uwazala i probowala oszukac wilczy glod, jaki mam od dzisiaj, owocami i salatkami. dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
maliana Re: mirzaten 10.08.06, 22:31 jest napisane ze moze wzmagac apetyt i dlatego trza uwazac, u mnie apetytu nie wzmogl, jem ile jadlam a waze kilka kg wiecej - skoczylo dramatycznie w pierwszych dwoch tygodniach brania i zostało. W zyciu nie bylam tak gruba. No, ale ja mam jescze do tego depakine i pernazyne, wiec to nie to samo. Zycze powodzenia z mirzatenem, jak dla mnie koszmar zwlaszcza przez ten efekt uboczny. Odpowiedz Link Zgłoś
maliana Re: mirzaten 10.08.06, 22:32 pa. ale dzisiaj sobie sprawilam fajne spodnie na grubą doope...w razie gdyby waga nie chciala zejsc..tez polepsza humor. Odpowiedz Link Zgłoś
majka733 Re: mirzaten 11.08.06, 09:22 dziękuję za odpowiedź. trochę mnie zmartwiłaś. mam jednak nadzieje, że u mnie tak nie bedzie... chociaż mówią, że nadzieja ... Odpowiedz Link Zgłoś
emila25 Re: mirzaten 11.08.06, 11:15 Ja biorę od kwietnia i nie zauważyłam skoku wagi, waże jak ważyłam 52 kg. Trzeba tylko prowadzić diete, ja mam refluks wiec jest mi łatwiej ja stosować. Ale od samych tabletek nie przytyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś