euforyk Re: Mabor - mgr Mieczkowska 06.10.06, 18:24 podoba mi sie nowa moda : watki o psychoterapeytach. byloby co poczytać gdyby kazdemu obrobic tylek. Za moich czasow tylko norbert mial odwage. on sie nie bal. ale chyba od zimy go nie bylo, podobno gdzies zapil w gorach. Odpowiedz Link Zgłoś
jest.zle Re: Warszawa? 06.10.06, 22:30 Byłem jej pacjentem - krótko. Godziny wizyt były dziwne, muszę być wtedy cholera w pracy. Krótko: moim zdaniem świetna terapeutka; rzeczowa. Przy okazji fajnie wygląda i sympatycznie się z nią rozmawia. Tak, uważam, że to ważne. Nie ma głaskania po głowie, ale jest człowiekiem, jakiego także chciałoby się znać prywatnie. Co to jest Mabor? :) Odpowiedz Link Zgłoś
malamiiii Re: Warszawa? 06.10.06, 23:04 mam wlasnie takie same wrazenia, typ czlowieka, jaki cenie w zyciu :) www.mabor.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
jest.zle Re: Warszawa? 06.10.06, 23:20 to mów, ile kosztuje wizyta (na Andersa było za darmo, ale te dziwne godziny, będę płakał ;( Odpowiedz Link Zgłoś
malamiiii Re: Warszawa? 10.10.06, 23:11 80 zl wiesz co, niby jest milo, a tak mnie rozgrzebuje. czuje sie jak glupek skonczony, bo niby wszystko wiem sama, ale dopiero jak to powiem na glos, to widze beznadzieje sprawy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
jest.zle Re: Warszawa? 10.10.06, 23:16 To pierwsze spotkania? Może tak ma być. Albo - powiedz jej to: przy pani czuję się jak głupek skończony :) Jakoś będzie musiała zareagować. U mnie to były raptem dwa spotkania. Dobrze mi się potem lazło do autobusu. I myślało na temat usłyszanego... Aha, terapia ma prawo boleć, więc nie przejmuj się za bardzo. Chodzisz raz w tygodniu? Godzina zegarowa? Odpowiedz Link Zgłoś
malamiiii Re: Warszawa? 10.10.06, 23:19 zasadniczo raz w tyg, czasem raz na 2tyg, bo sa zajete terminy i chyba bym zbankrutowala:) bylam 3 razy. nie mam jej za zle, ze jestem glupkiem;) tyle, ze to boli, czasem sie smieje, czasem placze... godzina zegarowa Odpowiedz Link Zgłoś
jest.zle Re: Warszawa? 10.10.06, 23:32 160 zł w miesiącu jest do przyjęcia. chyba spróbuję. nie, to nie tak. jasne, że dowiadujesz się tam o sobie rzeczy, które mogą być dla Ciebie oczywiste, ale dopiero powiedziane głośno zaczynają "działać". jesteś człowiekiem, płaczesz, śmiejesz się - ludzkie. bądź dzielna :) Odpowiedz Link Zgłoś
malamiiii Re: Warszawa? 10.10.06, 23:35 jest.zle !! dzieki za wsparcie, ale wiesz co. glowny zarzut na mnie jest taki, ze jestem za bardzo "dzielna" i mam z tym skonczyc. ciezko bedzie po tylu latach przyznawac do slabosci. jak zaczne u niej swobodnie plakac, to zobacze swiatelko w tunelu:) tak czuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
jest.zle Re: Warszawa? 10.10.06, 23:42 Uśmiecham się... Odpuść trochę...nie bądź dzielna. Jaka tam słabość. "Gdyby wszyscy byli silni jak konie/nikt nikomu nie byłby potrzebny" (z pamięci, mogą być błędy) Jesteśmy silno-słabi - tak to dziś widzę. Bądź dzielna w płakaniu :) Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Mabor - mgr Mieczkowska 10.10.06, 23:38 cholera dlaczego nie zostałam psychoterapeutką..:(((((((((((((( świetny zawód jak na mój gust!!! Odpowiedz Link Zgłoś
insana Re: Mabor - mgr Mieczkowska 10.10.06, 23:39 a czemu ziemia jest okrągła???????? Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: Mabor - mgr Mieczkowska 10.10.06, 23:45 Insana chce zmienić to co dookołoa się dzieje i co wiemy... czyli widac ona woli isc pod prąd! Odpowiedz Link Zgłoś
insana Re: Mabor - mgr Mieczkowska 10.10.06, 23:47 no od zmian ekspertem jest Olla ( albo Mask) :)) Odpowiedz Link Zgłoś