aidka 24.10.06, 18:57 Antku, dopiero od dziś mam dostęp do internetu.Odezwij się - podam Ci mój nowy nr telefonu.Jesteś mi bardzo potrzebny... Ściskam aidka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zyje.ale.co.to.za.zycie Re: Ot/Do Antka 24.10.06, 19:08 aantek i aaiiidka za-ko-cha-na pa-ra ....zygu zygy zyg. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1974 Re: Ot/Do Antka 24.10.06, 19:28 aidka!nie wiem czy mnie pamiętasz ,ja czekałam na ciebie tyle m-cy!!!! w koncu jestes:) Odpowiedz Link Zgłoś
dywersanepid Re: Ot/Do Antka 24.10.06, 20:26 nazawa Niemcy pochodzila stad, ze Polacy nie rozumieli ich jezyka Zrozumialem dlaczego tacy cieci zrobili sie na Polakow. O WANDE ... ta debilka nie chciala niemieckiego ksiecia i wolala sie utopic, tylko dlatego ,ze nadawal na troche innych falach. Bardzo dlugo Polacy musieli placic za te zlosliwosc polskiej Krolewny. Praktycznie spor ma zalazek byc zazegnany dopiero teraz ,z wiadomych powodow , ale zalazek moze dlugo kielkowac. Ktozby wybaczyl ,ze dziewczyna zamiast kochac sie z chlopakiem wolalaby sie wyonanizowac. Bo "nie rozumiala jego jezyka " Odpowiedz Link Zgłoś
dywersanepid Re: Ot/Do Antka 24.10.06, 20:27 Na marginesie w kalendarzu do dzis nie ma swietej o takim imieniu , co jest rzadkoscia Odpowiedz Link Zgłoś
naduzycie_semantyczne Re: Ot/Do Antka 24.10.06, 22:31 a czemu zadkoscia? duzo imion nie ma swietych. Odpowiedz Link Zgłoś
aidka Dorciu... 24.10.06, 20:54 Pamiętam Cię doskonale... W listopadzie ub.roku ostatecznie wysiadł mój stary komputer.Dopiero teraz mogłam uruchomić nowego laptopa-dziś odebrałam wiadomości sprzed wielu miesięcy, ale mam problemy z wysyłaniem maili ze skrzynki. Byłam i jestem lamerką i, póki co, nie umiem sobie z tym poradzić - nie wiem czemu odbieram, a nie mogę wysyłać maili z żadnego konta. Szkoda, bo są rzeczy o których mam potrzebę napisania na priva, bo tu nie o wszystkim można, by nie zostać poranionym o czym sama wiesz dobrze..... Jak się czujesz ? U mnie, po prawie 3 mies. terapii na pewnym elitarnym calkiem oddziale w lecie ub. roku, było jako tako - na tyle, że poradziłam sama z wieloma sprawami. Ale teraz jest dno. buziaki a. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1974 Re: Dorciu... 24.10.06, 21:42 Aidko...nawet nie wiesz jak się cieszę ze wróciłas:) ostatnio jak rozmawiałysmy byłas na etapie przeprowadzki,to było tak dawno..... U mnie jakos leci,pojutrze niestety wyjezdzam na południe (Europy) :( ale oczywiscie będę odwiedzac kafejki internetowe. Ściskacze Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
aidka Re: Dorciu... 24.10.06, 22:35 Niestety..? czemu? przecież to chyba fajne, taki wyjazd teraz o tej porze roku a. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1974 Re: Dorciu... 25.10.06, 07:39 aidka napisała: > Niestety..? > czemu? > przecież to chyba fajne, taki wyjazd > teraz > o tej porze roku > a. Niestety....nie jadę tam dla przyjemnosci,poza tym na kilka m-cy musze rozstac się z rodziną :( nie jest to przyjemne zwłaszcza jesli ma się dziecko... Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Ot/Do Antka 25.10.06, 05:49 Aidko, wyslalem do Ciebie mail. Ciesze sie ze sie odezwalas. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
aidka Re: Ot/Do Antka 25.10.06, 15:17 mskaiq, odebrałam Twego maila - dzięki. Spróbuję wysłać Ci odpowiedź przez gazetę, a nie mego outlooka, przez którego, na razie, nic nie daję rady wysłać. uściski a. Odpowiedz Link Zgłoś