madzia.7 08.11.06, 11:36 Nie daje sobie czasami rady..................................................AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Jak Wy to wytrzymujecie, kiedy ma się ten trudny dzień Kiedy ciemnosc Cię otacza.. I do tego jesteś sam..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolor Re: Ciężko mi 08.11.06, 11:51 Pewnie w ten sam sposób co i Ty, nie dajemy sobie rady do czasu, aż zaczniemy sobie dawać. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.7 Re: Ciężko mi 08.11.06, 12:19 własnie zjadłam całą czekolade poczułam się może ciut lepiej...\ Odpowiedz Link Zgłoś
cas1353 Re: Ciężko mi 08.11.06, 12:44 Twoja ostatnia wojna jest Juz przegrana nie zdazysz upasc na kolana /Mojzesz polozyl sie na skale i uniosla sie taka fioletowa poswiata umieral i patrzyl na ziemie Kaanan -- paragrafy Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Ciężko mi 08.11.06, 14:42 Nie jedz czekolady, przez chwile bedziesz sie czula lepiej a potem o wiele gorzej. Musisz kontrolowac Swoje cialo kiedy chcesz sie czuc lepiej. W przeciwnym przypadku cialo kontroluje Ciebie i nie wiele masz do powiedzenia poza tym ze czujesz sie nfatalnie. Tylko Ty mozesz zmienic zle uczucia, zle samopoczucie na dobre. Aby to zrobic musisz byc madra i wiedziec co Ci szkodzi i co jest przeciwko Tobie a co Ci pomaga. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: Ciężko mi 08.11.06, 14:49 Nawet czekoladę człowiekowi zohydzą, dam Ci dobrą radę: nie słuchaj dobrych rad. Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: Ciężko mi 08.11.06, 14:55 Zresztą przejrzałem Cię, Mask, należysz do tej straszliwej sekty, która zamiast modlitwy propaguje to: www.a-x.pl/details.php?offer=1&id=2138 Odpowiedz Link Zgłoś
aidka Re: Ciężko mi 10.11.06, 00:33 madziu wiatj w klubie ja dziś też po całej czekoladzie jestem 2 x kinder bueno do tego ciasto drożdżowe + ciasteczka kruche tragedia w tej depresji ze słodyczami póki co wciąż jestem za szczupła ale co będzie potem jeśli apetyt na słodkie nie przejdzie... ale Ty jedz sobie czekoladki lepsze to, niż bezgraniczna rozpacz pozdr. a. Odpowiedz Link Zgłoś
madziuus Re: Ciężko mi 09.11.06, 21:45 jak mnie naleci takie cos to klade sie na lozku, zamykam oczy i sobie placze.. czasem pomaga... Odpowiedz Link Zgłoś
aidka Re: Ciężko mi 10.11.06, 00:30 madzia.7 napisała: > Nie daje sobie czasami > rady..................................................AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA > Jak Wy to wytrzymujecie, kiedy ma się ten trudny dzień > Kiedy ciemnosc Cię otacza.. I do tego jesteś sam..... ja sobie, Madziu, zupełnie nie radziłam zwłaszcza z samotnością w ciemności jest ciut lepiej teraz dzięki antydepresjakom i lekom przeciwlękowym mogłam zacząć przynajmnije pisać oglądać TV coś czytać w te smutne noce czego i Tobie z serca życzę pozdrawiam serdecznie aidka Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.7 Re: Ciężko mi 10.11.06, 10:40 Wczoraj i dzisiaj czuje się dobrze.... Nawet mam uśmiech na twarzy,, Wczoraj w TV2 leciał Kate i Leopold z Meg Ryan...Fajny fim widzieliście go... Zresztą lubie Meg... Odpowiedz Link Zgłoś
aidka Re: Ciężko mi 10.11.06, 17:04 to fajna wiadomość, Madziu też oglądałam i też lubię Meg, ale dobrze, że znów nosi długie włosy bo długie wlosy take lubię pozdr. a. Odpowiedz Link Zgłoś